Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én nem halottam még nagyon senkitõl, hogy 3 hónapja szar lenne. Alaphelyzetbe állítást próbálj meg.
jött egy frissítés piactér frissítés és azóta semmi
...de nem csak nekem szar véleményenél is csomóan írták...S::S:S
most akkor nem tom mi van
telom lg optimus 7 7.5el
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
* Képernyõ méret pont jó, ennél nagyobb méret már csak kétkezzel kezelhetõ
* WP8 határozottan jó irányt vett, kellemes testreszabható, pár egy két alap dolog elkéne még: pl. stopperóra
* a teló súlya kifejezetten jól esik, se nem túl nehéz, se nem túl könnyû
* az aksi erõs haszálatkor gyorsan merül, de csak, mint a többi okostelefon
Ami nem tetszik:
Az aksi érezhetõen mozog a készülékben. Más is tapasztalta már?
Összességében: jó választás volt, nagyon meg vagyok elégedve + Nokia applikációkkal meg nagyon!!
* Battery info - itt nézheted az aksi állapotát, illetve gyors gombokkal eléred a wifi, bt-t és a netbeállításokat + screenlockra kirakható az aksi állapota, bár nem mindig pontos
* AccuWeather (nem az AccuWeather.com)!!! - screenlockra kirakható az idõjárásjelentés
* Angry Birds Star wars😊
köszi!
rég volt már, hogy wp-s telefonom volt, kicsit el vagyok veszve egyenlõre😊
!Forza Ferrari!
Kíváncsi vagyok, marad-e minden a régiben? Furcsa lenne, ha 4 hónap után megadná magát az akksi.
fehér, független.
Egyenlõre imponálóak a változások😊
!Forza Ferrari!
Nothing is True, Everything is Permitted
Nálunk itthon mindig van 1-2 telefon tartalékba, ami olcsó és tényleg csak arra jó, hogy tartalék legyen.
4 és fél hónap után elfingta magát az akksi...hacsak nem tudtok valami megoldást.
Eddig nagyjából 1-2 óra alatt fullra töltötte magát a telefon, de két napja, egész éjszakás töltés után sem megy feljebb a felénél.
Aggódok, mert tudom, hogy ha beviszem a Telenorhoz, akkor egy-két hétig teló nélkül maradok, mire megoldják a problémát.
Egy programnál, pedig alap követelmény szerintem, hogyha több platformra is elérhetõ, hogy mindegyik platformon ugyanazt tudja.
WP8-on már lehetséges a natív kódú alkalmazások megírása, ha jóltudom. Így erre várhatóak inkább, az androidos, és iphone-os appok átiratai. unity3d is jön, meg unreal engine játékokhoz.
WP-n még nincs annyi felhasználó, hogy megérné nekik a portolást.
!Forza Ferrari!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Képernyõkép készítése:
-Elmész arra a képernyõre, amit le szeretnél fotózni.
-A Start és a ki/bekapcsoló gombot egyszerre lenyomod
-Élvezkedel 😄
Annyi, h a fo facebook appal tudsz csak vki falara kepet kitenni.
-N95 volt elõtte.
-Egy feltöltéssel, ha nem netezel, nem kapsz és kezdeményezel hívást, csak úgy van, akkor 2 napig simán elmegy. Ha benyomod a takarékos mdot, akkor nyersz átlagosan 4-5 órát pluszba.
Egy kis extra: Miért választotta Windows-t, ha még nem volt androidom?
Nálam a teló vásárlás kényes kérdés. Olyan, mint egy személyiség tükör mások felé: megmutatja személyiséged. Rengeteg ismerõsömnek van Androidosa, és órákon át nyomkodtam mindet a legelsõtõl a jelly bean-ig... de én majd földhöz vágtam mindegyiket 😄 Kijött a 820, láttam, hogy tud SD-t kezelni, agyon néztem róla minden tesztet a youtube-on, meg olvastam mindenfelé, és megbizonyosodtam róla 😊