Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
Na, vegulis nem partoltam at az iphonehoz, tobb oranyi nyomogatas utan is gagyinak hat az iOS. Holnap jon meg a 920-am. Van vmi mod, h omnia 7-rol attoljam az uzeneteim es kepeim, vagy teljesen szuz telo lesz? Wp8.hu-n azt olvastam, h van a Nokianak a kulon appja, Nokia Adatatvitel, ami uzenetek es kontaktok atvitelere van, de sehol nem talaltam rola semmit.

CroftManor
Akkor engem átbasztak a telenornál, mert azt mondták, hogy a bónusz program keretében nem tudom a lumia 800ast ingyen elhozni. 2006 óta vagyok számlás elõfizetõ. 50é tudtam csak elhozni. meg azt mondták, hogy a bónusz program nem vonatkozik készülékcserére, mert a rendszer nem engedi! Ingyen percdíjakra tudnám csak felhasználni (havi 25 perc) . érdekes...

Nothing is True, Everything is Permitted

Gladiator
T-nel van piros 920? Neten csak feher, meg fekete van.

bon
Nálam is mükõdik gond nélkül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
A hiba az ön készülékében van!
Én nem halottam még nagyon senkitõl, hogy 3 hónapja szar lenne. Alaphelyzetbe állítást próbálj meg.
Effe88
már szar vagy 3 hónapja
jött egy frissítés piactér frissítés és azóta semmi
...de nem csak nekem szar véleményenél is csomóan írták...S::S:S
most akkor nem tom mi van
telom lg optimus 7 7.5el

w77d
mind1.. mondom így legalább két családtag is kap ajándékot...

kifli
lumia 920-al is áron belül lettél volna még, az azért komolyabb, mint a 800-as, de még az s3-nál is 😄
w77d
igen, de így legalább anyámnak és a nõvéremnek is szereztem 1-1 ingyen telót.. a bónuszomat ki is merítettem fillérre pontosan 😄 Én az S3-at úgy sem cserélem ilyenre...

kifli
vehettél volna wp8-at akkor már...
w77d
Gyerekek ma a telenorban kaptam ingyen két Lumia 800-ast... ezek jó telók?

kifli
most is jó
bon
Mi a gond vele?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

serkov
Hát nem tudom, mert még nem probáltam, De Wp8-ban már a Beállitások, Háttérben futó programok-nál látok feladatokat. Jó eséllyel berakja a Skype-ot is!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Gladiator
WP8-ban megoldottak mar normalisan a multi taskot? Mer ugye skype wp7.5-on nem fut a hatterben, a whats app uzeneteket se kapom meg idoben, csak amikor ugy gondolja a telo.

Fehercsoki
Az miért lehet, hogy a Skydrive app nem tölti fel a képeket Skydrivera? Folyamatosan csak azt írja ki, hogy X file van hátra... Ha csak simán rámegyek hogy megosztás skydriveon akkor rögtön felrakja.(csak úgy ugye átméretezi a képeket)

Effe88
piactér jó lesz valaha?D😄😄

Nekem stabil az akksi 😮
Lumia 820-as tapasztalatok:

* Képernyõ méret pont jó, ennél nagyobb méret már csak kétkezzel kezelhetõ
* WP8 határozottan jó irányt vett, kellemes testreszabható, pár egy két alap dolog elkéne még: pl. stopperóra
* a teló súlya kifejezetten jól esik, se nem túl nehéz, se nem túl könnyû
* az aksi erõs haszálatkor gyorsan merül, de csak, mint a többi okostelefon

Ami nem tetszik:
Az aksi érezhetõen mozog a készülékben. Más is tapasztalta már?

Összességében: jó választás volt, nagyon meg vagyok elégedve + Nokia applikációkkal meg nagyon!!
Ez a három szerintem mindenféleképpen kell majd:

* Battery info - itt nézheted az aksi állapotát, illetve gyors gombokkal eléred a wifi, bt-t és a netbeállításokat + screenlockra kirakható az aksi állapota, bár nem mindig pontos
* AccuWeather (nem az AccuWeather.com)!!! - screenlockra kirakható az idõjárásjelentés
* Angry Birds Star wars😊
Milyenre van szükséged?
oneal1
aki most wp8as telót használ leírná, hogy milyen programokat töltött le és vált be neki?😊

köszi!

rég volt már, hogy wp-s telefonom volt, kicsit el vagyok veszve egyenlõre😊

!Forza Ferrari!

Lumia 820: 30-40%-ról közel 1 óra 10 perc alatt feltöltött :| Ez csak nekem jó eredmény, vagy tényleg jó? 😄
Ha van multiméter otthon mérd ki azt az aljzatot, amibe eddig dugtad. Ha minden oké, akkor fogyasztóval kéne kimérni.
Talán mégsem a Lumia a hibás? Tegnap este egy másik konnektorba dugtam, és szépen fel is töltött reggelre, ahogy szokott.
Kíváncsi vagyok, marad-e minden a régiben? Furcsa lenne, ha 4 hónap után megadná magát az akksi.
Menj be a magentába és borítsd rájuk a pultot. Vagy csak mondd el mi a problémád 😄
Várom az eredményt 😊
oneal1
na beszereztem én is egy 920ast ráadásul elég jó áron jutottam hozzá😊

fehér, független.

Egyenlõre imponálóak a változások😊

!Forza Ferrari!

CroftManor
Az vajon miért van, hogy ha beakarok lépni a citromailbe, akkor a felh. név-jelszó beìrása után nem lép be, hanem bejön a mobilnézet, és ha visszalépek a webnézetre, aztán enged csak be. Tehát 2x kell beírnom a felh.nevet mire beenged.

Nothing is True, Everything is Permitted

bon
Állítólag január 31-tõl kezd települni a WP7.8

Fehercsoki
Volt hangposta beállítva(új domino sim), azt lemondtam, most azt csinálja, hogy 3-4 csörgés után ledobja a hívást, és a hívónak bejön a hangposta, ahol azt mondja a hang, hogy nincs hangposta beállítva. Mit lehet ezzel kezdeni? Azt szeretném, ha egyáltalán nem menne rá a hangpostára hanem csörögne folyamatosan!

Most lemerítem nullára, és utána megnézem, hogy összeszedi-e magát. Ha nem, akkor megy szépen doktorhoz. Nekem is van otthon pót telóm, de azok nem okos készülékek. Mivel az újak meg már nem kártyán tárolják az adatokat, ezért pont semmire sem jó. Majd kitalálok valami gyors és hatékony megoldást a kontaktot átvitelére. 😊
Ha garanciás, mindnképp használd ki. Egyébként te vagy az elsõ, akitõl Lumia akksi problémát olvasok. 😊

Nálunk itthon mindig van 1-2 telefon tartalékba, ami olcsó és tényleg csak arra jó, hogy tartalék legyen.
Ilyen natív kódos alkalmazás van telefonra. Csak már elfelejtettem a nevét. De sok zenelejátszó ezzel készült.
Úgy látszik, elõjött a Nokia Lumia 800 elsõ problémája.
4 és fél hónap után elfingta magát az akksi...hacsak nem tudtok valami megoldást.
Eddig nagyjából 1-2 óra alatt fullra töltötte magát a telefon, de két napja, egész éjszakás töltés után sem megy feljebb a felénél.

Aggódok, mert tudom, hogy ha beviszem a Telenorhoz, akkor egy-két hétig teló nélkül maradok, mire megoldják a problémát.
kifli
wp7-re minvel nincs natív kód, így ott teljesen újra kell írni a programot 0-ról.
Egy programnál, pedig alap követelmény szerintem, hogyha több platformra is elérhetõ, hogy mindegyik platformon ugyanazt tudja.

WP8-on már lehetséges a natív kódú alkalmazások megírása, ha jóltudom. Így erre várhatóak inkább, az androidos, és iphone-os appok átiratai. unity3d is jön, meg unreal engine játékokhoz.
GregSB
Sok dolgot kell mérlegelni egy ilyen portolásnál. Pl mennyi idõt és pénzt igényel kifejleszteni, fenntartani és supportolni a portot? Illetve azt, hogy ha azt az idõt és pénzt inkább a meglévõ platformok fejlesztésébe ölik, az vajon jobban megtérül -e.

WP-n még nincs annyi felhasználó, hogy megérné nekik a portolást.

bon
Semmi extra, manapság.

Leakartam tölteni tegnap a WP SDK 8.0-át, amivel progit lehetne fejleszteni (gondolom ebben is portolják át a más opira való cuccokat), de már ott problémába ütköztem, hogy Windows 8 64bit kell neki és alsó hangon 4GB ram 😄
oneal1
nem az efekt a lényeg, hanem a megosztás😊

de azért köszi!

!Forza Ferrari!

oneal1
copy-paste azért biztos nem, de nem hiszem el, hogy ekkora fejtörést okozna😄 gondolom ebbõl kevesebb hasznuk van mint az ios meg androidból, ezért nem sietnek😄

!Forza Ferrari!

Gladiator
Nem ertek a programozashoz, de ez tenyleg ilyen bonyolult, h mas rendszerre mwgirjak? Nem csak copy-paste?😄

Jim Morrison
nokia 920ban mintha alapból lenne ilyen lehetõség hogy tegyél ilyen effekteket, lehet ezt wp8 alapból is tudja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
köszi a válaszokat!😊

az instagram-al elkészültek már?😊

!Forza Ferrari!

WP8-asok figyelem!

Képernyõkép készítése:

-Elmész arra a képernyõre, amit le szeretnél fotózni.

-A Start és a ki/bekapcsoló gombot egyszerre lenyomod

-Élvezkedel 😄
Facebook Pro. Chat, üzenõfal, és sok-sok hasznos dolog van benne egyszerûen. És gyorsabb jóval, mint a Microfostos.
Gladiator
En vegigzongoraztam mar vagy 5-6-t, de a sima webes fesznel egyik sem jobb, sot.
Annyi, h a fo facebook appal tudsz csak vki falara kepet kitenni.

oneal1
Az alap facebook progin kivul van valami haznalhato az aruhazban?

!Forza Ferrari!

Utólag rájöttem, tényleg hasznos(abb) x) Köszi 😊
-A zenelejátszón kívül igen 😊 Amit hiányolok még, de nem fontos: nem lehet sim kártyára névjegyet menteni. De igen, imádom 😄 Már lassan két hete meg van, de állandóan simogatom valami miatt 😄

-N95 volt elõtte.

-Egy feltöltéssel, ha nem netezel, nem kapsz és kezdeményezel hívást, csak úgy van, akkor 2 napig simán elmegy. Ha benyomod a takarékos mdot, akkor nyersz átlagosan 4-5 órát pluszba.

Egy kis extra: Miért választotta Windows-t, ha még nem volt androidom?
Nálam a teló vásárlás kényes kérdés. Olyan, mint egy személyiség tükör mások felé: megmutatja személyiséged. Rengeteg ismerõsömnek van Androidosa, és órákon át nyomkodtam mindet a legelsõtõl a jelly bean-ig... de én majd földhöz vágtam mindegyiket 😄 Kijött a 820, láttam, hogy tud SD-t kezelni, agyon néztem róla minden tesztet a youtube-on, meg olvastam mindenfelé, és megbizonyosodtam róla 😊