5743
-
-
Nem a telepítés volt a kérdés, de a választ én sem tudom. Lumia 920-nál ugyebár nincs SD. Én is a Youtube HD-t használom, de nincs benne ilyen beállítási lehetőség. -
recko2234 #3616 SD-re nem lehet telepíteni WP8-ban, szerintem 7-ben sem. A program készítőjével kell felvenned a kapcsolatot a továbbiakban. -
Hali.
Egy gyors kérdés Lumia 520 am van Hogy tudom azt meg csinálni hogy pl a Youtube HD app ne a telefon memoriába szedje le a filmeket hanem az SD card ra ???
A memó kártyára kellene telepiteni a Youtube HD appt és akkor oda is menti a dolgokat ? vagy semmi köze hozzá.
-
recko2234 #3614 "MS hazudik? Naná, melyik gyártó (fejlesztő) nem? :)"
Igazságod vagyon! :) -
Igen ez egy velejárója a kevés memóriának. Ami Android alatt szintén generál érdekes hibákat. MS hazudik? Naná, melyik gyártó (fejlesztő) nem? :) -
recko2234 #3612 Annak idején mikor ejöttek az 512-es WP8-asok szinte éreztem, hogy a kisebb RAM valaminek a rovására fog menni. Egyébként egyik munkatársam 1 napos 620-asát volt szerencsém simogatni, és rájöttem, hogy a microsoft egy hazug kis szemét! Azt mondták a kisebb memória nem megy a felhasználói élmény rovására. Hát persze! Akkor azért akadozik a 620, mint a bűn. A 820-hoz képest olyan, mintha egy pentium MMX-en futtatnám a Windows 7-et. -
nekem meg van a metro tube nevű alkalmazásom, azzal le van töltve egy csomó zene, de van egyetlen egy, amelyet ha zárt képernyő mellett hallgatok, akkor a szám vége után lefagy. de csak annál az egy számnál:D -
WP-nél nem fut a háttérben igazán semmi, hibernálódik.
Nekem a 620-am újraindul minden nap böngészéskor, valszeg betelik a memória. -
xxx007 #3609 Lehet,hogy futott a háttérben,nekem is telepítve van,nem vettem észre...gyerek játszott rajta ellőtte ...
-
recko2234 #3608 Szintén 820.
Nekem egy játék alkalmával fagyott le, azt hiszem a Jetpack Joyride-nál. -
xxx007 #3607 Ma lefagyott a 820-as ... úgy vettem észre,hogy volt egy hívásom,fel akartam venni,de rizsás kép fogadott ... csak az akku kivétele orvosolta a problémát ... valakinek hasonló eset ? -
recko2234 #3606 Szia! A te esetedet úgy hívják, hogy beszopódás+csöcsrefutás. Én is átéltem :D
A lényeg, hogy Windows Phone-ra csak áruházon keresztül tudsz telepíteni, tök minden honnan szedted le a telepítőt. Ha az áruház nem ismeri fel, vagy nem találja meg, akkor gefusz. Ez azért is rossz, mert mindenképpen net kell a telepítéshez.
Evvan'. -
OrganicAdapter #3605 31 days of mango - Jeff Blankenburg
31 rendkívül hasznos tutorial Windows Phone fejlesztéshez.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos lehet!
Link:
http://organicadapter.webnode.com/tutorials/ -
Hello.
A napokba vettem egy Lumia 520 ast és az lenne igazábol a kérdés hogy maga az áruházon kívül semmi esély telepiteni bármi mást ?
PlPandapp
Bármit szedek le innen nem engedi fel rakni ( nyilván mert nem vettem meg ) de ha sd card ra másolom onnan akarom telepíteni akkor is azt írja hogy vegyem meg , amit ugye már le szedtem a pandárol.
Létezik megoldás vagy meg kerülni ezt az egészet ? Vagy esélytelen máshonnan telepíteni .
Választ előre is köszönöm. -
recko2234 #3603 Esetleg még az explora 3 új verziója, az is bejött nekem. -
recko2234 #3602 Nokia Xpress, UC Browser, AVG Family Safer? -
Sziasztok,
Évek múltán probléma merült fel nálam. Előkerestem a régi nickem és örömmel vettem észre, hogy rengetegen használjátok a Windows Phone-t. A világért nem találok olyan böngészőt, amely nagyításkor tördeli a szöveget. Ti tudtok ilyet? A beépített Internet Explorer nem képes rá, vagy nem tudom beállítani?
-
Na..megvan :D
Kikapcsoltam a HTC csempe frissítését, láttam hogy be volt kapcsolva az az opció is, hogy a wifit hagyja bekapcsolva lezárt képernyőnél, valamint az e-mail syncet is áttettem 1 órásra...Egy éjjel alatt 3%-ot csökkent..:D -
ha van mondjuk időjárás előrejelző appod, állítsd be, hogy ne ellenőrizze túl gyakran az időjárást. Mert olyankor először gps, majd wifi is bekapcsol.
Leveleket is, ha nem kell 5 percenként, állítsd be, hogy mondjuk óránként vagy 2 óránként ellenőrizze. -
Nekem óránként nézi az email-eket, így óránként. -
Szerintem egy éjjel alatt elég sokszor bekapcsolhat :D -
Nem megy folyamatosan a wifi, bizonyos időközönként kapcsol be. -
Dettó...jó lenne valami kapcsoló progi, és nem olyan, ami bevisz a beállításokba, hanem amire csak rányomok, és már be is kapcsolta..:D -
recko2234 #3594 A wifi az egyik legjobb akksi zaáló, L820-nál ugíanez a helyzet, egyszer felejtettem el lekapcsolni, reggel a "brekegésre" ébredtem. -
Srácok az lehet hogy a 8x akksija egy éjjel alatt 11%-ot merül? Csak a wifi volt bekapcsolva..
Köszi! -
Tárgytalan :) -
Sziasztok!
Hol tudom lecserélni a PIN kódom WP 8-ban? :D
köszi! -
xxx007 #3590 OK,köszi ... -
recko2234 #3589 Az a legfrissebb jelenleg. -
Elvileg a T-s 8x-ek ma kapják meg az új GDR2 frissítést. -
xxx007 #3587 Sziasztok!
Lumia 820-ra melyik a legfrissebb build?
Ma jött meg a tepsike ez van rajta :8.0.10211.204 -
phototastic -
recko2234 #3585 Üdv.! Valaki tud olyan képszerkesztőt, amivel lehet a képekre bárhova feliratot elhelyezni? -
Elvileg yxplayer wp8-al, de ne vedd meg mert használhatatlan. Én megvettem.
-
sehogy -
Köszi a segítséget mégegyszer! Megoldódott , bevittem a telot, 2 órát csesztették aztán szóltak hogy adnak egy másikat mert nem tudják mi a gond(vagy csak nem akarták megmondani).
Még jó hogy rákérdeztem itt, szenvedhettem volna vele :D -
srácok hogy tudok wp8 alatt feliratos vidit lejátszani? -
Nem,dehogy. Rendes 16gb-os :) -
8gB-os?