5743
-
recko2234 #3698 De. 8.0.10328.78. Nokia Lumia Amber. A készülékem független.
Már lassan két hete meg van. Kérsz screenshotot? -
Gymnova1 #3697 Te recko2234!
Neked hogy van Amber mikor nekem még nincs?Pedig nekem is 820-am van ami független.Ha neked is úgy kezdődik a szoftverzió hogy 8.0.1....stb, akkor az még nem amber. -
Hát nem tudom. Nekem wp 7.8-on nagyon gáz. Whats app-ot használok, az úgy ahogy türhető. Mert viberen is, ha írok valakinek, akkor szépen megkapja, tudunk is beszélni. De ha nekem írnak, akkor csak késve jelez a telefon, van hogy 20-30 perccel is. Na de így nem lehet gyorsan üzenetet váltani, mert mire jelez hogy írtak, már lehet tárgytalan a dolog vagy bármi. -
recko2234 #3695 Ja, és wifin keresztül ne várd a frissítést, csak állandó adatkapcsolattal... hogy miért, ne kérdezd. -
recko2234 #3694 Nálam nincs ilyen baj, indítsd újra a telót! Ha 6-nál több alkalmazás fut a háttérben, akkor az is probléma!
© wamo!
Az áruház automatikusan adja a frissítést, csak te vagy türelmetlen :) PL. nekem mindennap 13 és 14 között mutat új frissítéseket, de ma megelőztem a Facebook beta-t :D -
Nekem az a bajom, hogy írnak, és később jelzi ha le van zárva a képernyő. -
wamo #3692 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy WP8-on be lehet-e állítani azt, hogy az Áruházból letöltött alkalmazásokhoz ha elérhető frissítés, akkor a telefon azt automatikusan jelezze? Mert jelenleg csak akkor látom, ha az Áruházon belül rámegyek az egyik más telepített alkalmazásra. -
recko2234 #3691 Vannak jelszavazó progik, nézz szét közöttük, de szerintem elég ha gyereksarokba teszed őket és teszel képernyőzárat a telóra. -
Lolluki #3690 Skacok egy app-ot hogyan lehet levédeni? Akár jelszóval akár egy kombinációval akár elrejteni minden megoldás érdekel... -
recko2234 #3689 Pont a Viber az egyetlen a mi jól működik nekem L820-on Amberrel karöltve. De Amber előtt is amíg sima WP8-am volt, még korlátozott kapcsolattal is gyorsan tudtam írni. -
Hát basszák már meg. -
WP-n nem igazán futnak a programok a háttérben, valamint az egész értesítési rendszer bugos, mióta létezik WP.
-
Sziasztok!
Viber wp8on is olyan szar mint 7esen? Mi gátolja meg, hogy ugyan olyan jól működjön mint androidon? Sőt, Még symbianon is jó volt.
-
Ez is egy jó kérdés. Ha nem akar rossz üzenetet küldeni az OEM-eknek, akkor tenné jól, ha nem lennének ezentúl exkluzívak. Kérdés, ezt ők is így gondolják-e:) -
én arra leszek kíváncsi, hogy a nokia exkluzív appok ezentúl ms exkluzívok lesznek, vagy majd mindenki megkapja azokat. -
recko2234 #3683 Majd lesz valami...! HA más nem, eltűnik a Nokia hardvere. mert hát tudjuk, hogy a Surface-nek is mi lett a vége. De ha mégsem tűnik el, akkor meg szerintem nagyot ütnek majd. -
Mondom, szándékon kívül:) Bár ez itt erősen OFF, elnézést a topic lakóktól.
Hogy pozitívat is találjak a dologban: remélhetőleg ezentúl Lumia készülékek szoftveres megbízhatóság terén is hozzák majd az elvárható szintet. -
Lantee #3681 A fő gond az volt, hogy a NOKIA hiába csinált klassz hardvereket, ragaszkodott ahhoz a nyavajás Symbian-hoz, a konkurencia meg szépen elhúzott mellette. Ha nem áll át a Windows Phone rendszerre, simán eltűnt volna a süllyesztőben. -
+ elvileg 2015 után használhatják majd a Nokia nevet telefonokon.
+ állítólag már tárgyalnak a Jollaval (ex meegosok ha jól tudom?) hogy dolgozzanak össze.
Egy dolog nem stimmel: minek adnak el 32ezr fős mobilrészleget ha később megint bele aksrnak szállni? -
Igazából egy dolog jár a fejemben: mi akadályozza meg a Nokia maradékát, hogy "zöldmezős" beruházásként újra belépjenek a smartphone piacra (a szándékon kívül)? Licencek ugye cégnél maradnak. -
RIP Nokia Smartphones
Jók a képek, nosztalgia :) -
zoli7409 #3677 Köszi,de nincs más nyelv csak angol meg egy csomó ázsiai.
-
recko2234 #3676 Eddig pozitívan fogadtam a hírt, de most már kételkedem. Hagynak veszni egy rengeteg találmánnyal és újdonsággal előrukkoló nevet, mert bár 10 év nagy idő, de tuti eltűnik a Nokia mint név. Mert nem hiszem hogy sok esély van arra, hogy néhány év múlva esetleg visszavásárolja magát. -
A lenti screenshot a hivatalos Microsoft bejelentésből van. A te általad linkelt magyar hír írója félreértelmezte. Csak a feature phoneok (butatelefonok) esetében tartják meg a Nokia nevet. -
Csak az Asha telefonoknál tartják meg a Nokia nevet még 10 évig. Nokia Lumia mint név meg fog szűnni. Lesz helyette Microsoft Surface Phone, vagy valami ilyesmi :) -
"A megállapodás értelmében a Microsoft birtokába kerülő vállalat által gyártott készülékek még legalább tíz évig a Nokia márkajelzést fogják viselni"
Nyugi nem adják magukat olyan könnyen!
Én mint nokia dolgozó várom a fejleményeket...:) -
"@reckless: Microsoft licensed the "Nokia" brand for Asha phones, not Lumias; Nokia as a smartphone brand is effectively dead. http://t.co/OTWRocnlNX"
Magyarul csak a butatelefonoknál fogják tivább használni a Nokia nevet. A Lumia brandek vége. Valószínű megmaradnak a telefonok, de Surface Phone vagy hasonló néven fognak tovább menni.
RIP Nokia -
Microsoft megveszi Nokiat -
recko2234 #3670 Settings -> Language+area (vagy hasonló) és az első téglalapban kell kiválasztanod a magyart (hungarian). Ha nincs a listában, akkor nem tudom mi a teendő, nekem millió meg egy nyelv van. Utána kérdezni fog valamit, hogy letöltöd-e, töltsd le. Azok a nyelvi eszközök, melyeknek később jó hasznát veszed majd. -
zoli7409 #3669 Sziasztok
Van egy HTC X8 telóm ami nem magyar nyelvű.Ezzel lehet valamit kezdeni hogy magyar legyen? -
recko2234 #3668 Még az Amber előtt volt egy nagyobb frissítés abba volt benne a tárterület-ellenőrzés. 520-nál nem tudom mizu, de teljesen jó amit telepítettél, lényegében ugyanaz.
Nekem a 820 wifin keresztül nem is talál frissítést magától egyébként :D
-
Lumia 1520: link -
recko2234 #3666 Megkaptad az Ambert? -
ToM1113 #3665 Sziasztok!
Lumia 520-am van, és többen írták hogy a beállításokon belül van egy oylan opció hogy tárterület ellenőrzése, ezen belül lehet az ideiglenes fájlokat törölni.
Nekem ilyen menüpontom nincs, csak sima tárhely.
T-mobilos a készülék.
Wifivel gyakran netezek, ilyen frissitést nem kínált fel soha még.
(Volt akinek az áruházban kínálta fel a frissítést.)
Bing keresőbe beírtam hogy storage check, és kidobott egy Lumia storage check nevű programot, ezt feltelepítve már tudtam ideiglenes fájlokat törölni, de nem a beállításokon belül, hanem a programok között kell kiválasztanom a Lumia tárterület ellenőrzést.
Ez miért vam? Jó így is, csak érdekelne hogy meg lehet-e oldani. -
Gymnova1 #3664 820-am van,de a kijelző+érintés alatt nekem nincs ilyen opció.... -
recko2234 #3663 A verzió stimmel.
Kijelző+érintés alatt állíthatod be, de ha 520-620-720-ad van, akkor ne is keresd.
Egyébként nyálazd végig a beállításokat, jóféle dolgokat találsz ;) Pl. az automatikus időfrissítés :D -
xxx007 #3662 Dupla tapi + glance -t külön menüpont alatt kell beállítani ... -
Gymnova1 #3661 Szia recko2234!
Neked mi lett a verziószám?Mert én is frissítettem, van is data sense-em, és fm rádióm is, de pl. a beígért smart cam nincs, nincs dupla tapis éledés+glance funkció sem.
Nekem ez a verziószám van fent: 8.0.10328.78
Belső vezérlőprogram ver.szám: 3047.0000.1328.3002 -
ml85ml #3660 köszi, sajnos a credit csak a 620-ra elég..
bár most olvastam, hogy nemsokára jön ki a 625-ös lumia, komolyan ha félévente jönnek az újabb és újabb modellek, lehet elgondolkozok a cserén és marad a bb... -
recko2234 #3659 Az FM-rádióhoz egyes telefonoknál az Amber frissítésre van szükség!