Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha évente megjátszanák ezt, én teljesen elégedett lennék az évi 30-40e forintos új-mobil költséggel...hisz ugyanez az éves új mobilra váltás költségvetés kb. 1.5x-szörös - 2x-es költséggel járna szerintem, akár Android, akár iOS platform esetén a WP-hez képest...
Nameg az is kérdés van-e kapacitásuk átírni, meg megri-e nekik.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
😞
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Idõközben megtaláltam a DLNA progit "play to" néven a Nokia Beta Labs-nál. Marketrõl nem elérhetõ, de itt a QR kódja:
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Én azt nem tudom ki gyártja a Nokiának az akksit, de elég egy elb*szott konstrukció, vagy rossz hardver optimalizálás, és az akksit kinyírhatja. Ha a hálózatot megterheli valami hosszútávon, az kismegszakító is leold. De mivel az akksiban nincs ilyen, õ melegedik. De az is lehet, hogy nem is az akksi volt a ludas, hanem mondjuk a proci. Talán majd kiderül, ha visszajött garanciából 😄 Vagy nem.
Mellesleg ez a "leolvad" a hátlap dolog nekem igen Urban Legendnek tûnik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nekem fél óra után csak langyosodni kezd a 820... szerintem nem is tudnám felmelegíteni.
Biztos, hogy gyárilag szar aksis volt, mert már az elsõ naptól kezdve nem bírt 14-15 óránál többet.
Nothing is True, Everything is Permitted
A 820-nál már nincs semmi ilyesmi problem 😄
Mekkora ratyi ez, te úr isten! Mindegy, 3 hetet valahogy kihúzok vele.
Nagyon jó, a HTC-s cikknek a neten ne dõljetek be teljesen, a Nokiámra 5 frissítés jött a 4 helyett 😄 +maga a 8.0.10211....
Nekem az lenne a problémám , hogy a telefonomat (Samsung Omnia M ) hard reseteltem és egy frissítés eltûnt. Nem biztos , hogy az de hard reset után a csempék méretezése ,a + szinek és a többi fejlesztés eltûnt és a jó öreg alap win-t futtatja.
Zune szerint nincs frissebb frissítés de mégsem az mint hard reset elõtt.Jelenlegi frissítés a 7.10 (8773).
Mentés nincs sajna..:=(
Azt szeretném kérdezni , hogy ilyenkor mi a teendõ ? Vagy csak én nem vágok valamit...
Válaszotokat elõre is köszönöm ! 😊
A verzio szam stimmel, minden stimmel, nem fedeztem fel meg hibat. Ha ugy gondoljatok probaljatok ki.
http://windowsphonehacker.com/articles/want_windows_phone_7.8_now_try_this_easy_tool-01-31-13
nem próbálkozott esetleg valaki 920-ra manuálisan feltenni a frissítést?
Navifirm el megnéztem, de még nem talált az adott product kódhoz való szoftvert:S
!Forza Ferrari!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez.
Telepítettem vala egy játékot, letöltötte, de nem találom sehol!!!! Frissíteni is frissített már Áruházon keresztül, de utána se találom se az alkalmazás listában, se a játékok között... Valaki tudja hogy irthatnám ki??
Lumia 820
Anno, WP7 megjelenése elõtt még olyan hírek jöttek, hogy iOS szintû frissítési támogatás lesz hozzá. Aztán ez - elvileg a szolgáltatók kegyeinek megnyerése miatt - megváltozott. Úgy rémlik, WP8 bejelentésekor is azt mondták, hogy ezt majd a WU kiküszöböli. Aztán mintha a "Portico" terítése is az elõdnél megismert forgatókönyv szerint menne...😊
Nem igazán értem az MS-t, ez nem túl felhasználóbarát - jóllehet csak a felhasználók kisebbsége követi a frissítéseket. Hiába ez az OS tetszik a legjobban sok szempontból, az utóbbi hónapok után kezdek kiábrándulni belõle.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/