Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teszt videókban pl. a 820-nél AT&T logó után jött a Windows Phone felirat, de valamelyik tesztben pont T-mobile-al.

Mindegy, végülis a fõ visszatartó erõ a függõsége egy szolgáltatós mobilnak.
kifli
szerintem wp-ket nemtudják telefosni a szolgáltatók.

Fater t függõje se t-mobile logóval indít. (Lumia 710)
Ha gyárilag független telefont veszel, gondolj arra, hogy ha késõbb esetleg elakarod adni, sokkal többet fog érni.
Ráadásul nem lesz telef*sva a szolgáltató hülyeségeivel.
Tudod milyen jóérzés látni az enyémen, hogy "Windows Phone"-al indul és nem T-mobile, vagy Vodafone logóval? 😄
kifli
wpportal.hu-n van gy 620 teszt, áradoznak róla 😊
joshua
Csak sajna t-nél nincsen olyan tarifa ami jó lenne nekem. (konkrétan vodánál a kredit díjcsomagom van, és jelenleg ezzel nem nagyon tud más versenyezni) Úgyhogy bízom még benne, hogy náluk is lesz a telefon.

Rage47
sufnit nem ajánlom, legalábbis én utánaolvastam és nem volt egyhangúan pozitív a vélemény
én inkább várnék a T-re, legalábbis magam részérõl azt fogom tenni, mert most is náluk vagyok
80k sztem necces, én ezért gondolkoztam el nagyon, hogy veszek-e egyáltalán. viszont most, hogy láttam, hogy T-nél is lesz, remélem olcsóbb lesz kártyásan is és akkor ott veszem.
joshua
Be szeretnék szállni én is a windows phone bizniszbe egy Lumia 620-as telefonnal. Leginkább vodafonnál lenne jó, de eddig az egyetlen szolgáltató ahol nem kapható. (t-nél bekerült a hamarosan kaphatók közé) Edigitalnál 80ért lehet kapni gyári 2 év garanciával, viszont pl vip-phone-nál 63ezer 2 év garival, ami gondolom nem gyári. Szerintetek megéri 80at fizetni érte? Vagy inkább sufnigsm?

Köszi 😊
Remélem lesz benne rendezhetõ lejátszási lista!
CybeRick

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
https://betalabs.nokia.com/
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8

wp7
http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions

kifli
mostmár ugyanúgy mint facebook contactokat a google contactjaidat is tudod syncelni live.om-on people fülön!
Hol lehet ezeket a bejelentéseket figyelemmel követni és esetleg írni is oda?
asysoft
"Elõször diszkréten jelez a rezgéssel, majd 3s után a csengés is szól."
Épp ez a probléma, hogy a csengés nem is szól, hanem csak az megy. Elõször rezeg, majd lejátssza a csengõhangot, majd rezeg, majd cseng...

bon (#3224):
Minden környezetben meg szoktad hallani, vagy olyan erõs a HTC motorja, hogy a kis rezgést is megérzed? Mindegy is, jó neked😊

/*WTF?!*/

bon
Rezgés dolog engem egyáltalán nem zavar.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CybeRick
Nem értem a problémát. Kb 3s rezgés után megszólal a csengõhang. Most direkt kipróbáltam. Ha nem írjátok, fel sem tûnik eddig. Nekem pl ez a megszokott. Nem tartom szerencsésnek ha egybõl megszólal a csengõhang. Elõször diszkréten jelez a rezgéssel, majd 3s után a csengés is szól. A régebbi Symbian telefonoknál megszokott profilokat el tudnám viselni wp8 alatt is. Volt gyakorlati haszna, anno.
CroftManor - Az általad jelzett problémára keresem a megoldást én is 😊

asysoft
Nem tudom, vannak hiányosságok, mint amilyen ez a rezgéses dolog is, ami szerintem minden WP használó számára rossz tulajdonságnak számítanak, nehezen tudom elképzelni, hogy maguknak a fejlesztõknek nem okozna ez problémát (nekem volt már több elmulasztott hívásom emiatt).

/*WTF?!*/

CybeRick
Valóban nem érkezik sok panasz. Én konkrétan a Nokia Beta Labs bejelentéseket követem figyelemmel,volt is észrevételem, amire kb. 1 órán belül korrekten válaszoltak is.
Jellemzõen a wp7-es készülékek szoftverproblémái a témák. Van még mit csiszolni a rendszeren, wp7 és wp8 esetén is, de elég jól használhatóak.

CroftManor
Vajon miért nem mutatja a naptár a facebook ismerõseim névnapját, szülinapját? A beállításokban csak a "megválaszolt facebook események látszanak" lehetõség van, ami bevan pipálva. De ettõl még nem mutatja a szülinapokat. Lumia 800

Nothing is True, Everything is Permitted

Talán nem érkezett sem a Nokiához, sem a Microsofthoz elég panasz. És lehet at hiszik minden szép és jó.
Rage47
csak Nokiát érdemes venni, akár 620-at.
CybeRick
HTC 8S-t érdemes nagy ívben elkerülni.
Nekem egy Lumia 920-as van, nem nagyon tudnék rajta gyenge pontot találni. Ami hiányossága van, az mind a WP8-nak köszönhetõ. 2013q1 végére (mostanában) jönnek frissítések a wp8-as készülékekre, amik foltoznak egy-két hiányosságot.
Nagyon jó vételnek ígérkezik a Lumia 720-as. Igaz ez függ a hazai árazásától.

VWfan
Amit eddig hallottam róla, valóban nem nagyon ajánlják.

kifli
pedig a htc 8x a windows phone referencia modell, illetve a htc elég régi microsoft partner, a windows mobile révén. (win mobile-ból más nemigazán csinált használható telefont)

De ha nagyon nokiát akarsz ott a 820, illetve 720. 8s-t annyira nem ajánlják tudtommal, de lehet tévedek, és jó kis telefonról beszélünk 😊
VWfan
Közben utánanéztem a másik telefonnak ami még érdekel és az már 8-as. Windows Phone 8S by HTC vélemény? Valahogy én HTC-hez inkább androidot kapcsolok, számomra a WP az Nokia.

VWfan
Aha értem. Köszi a segítséget. A kezemben már volt a telefonon, akkor androidhoz képest meggyõzött. Viszont ezek szerint a 7-eseket nem lehet frissíteni 8-ra? És WP8-ban milyet ajánlanátok?

Csak azt nem értem, hogy mi a jó nekik abban, hogy ilyen alap dolgokat kihagynak...
CybeRick
"A Nokia újabb szoftverfrissítést jelentett be a Lumia 820 és 920 számára, mely új szolgáltatások helyett csak kisebb ráncfelvarrásokat és teljesítménybeli növekedést ígér. A 1232.5957.1308.00xx jelzésû firmware egyrészt sokat javít a képernyõ fényerejének automatikus szabályozásán, másrészt hívás közben is kiszûri a téves érintésekbõl eredõ nem kívánatos mûveletek végrehajtását. A két nagyobb modellt követõen a Lumia 620 is megkapja majd a 1030.6407.1308.00xx jelzésû frissítését, mely a fenti hibák javításán túl a kamera villanójának kezelésén is finomít, mely jelenleg esetenként komoly színhibákat okozhat. Az új firmware régiónként és szolgáltatónként eltérõ idõpontban lesz elérhetõ, de pontos ütemtervvel egyelõre nem szolgált a finn gyártó."

asysoft
Nincs ilyen, és sajnos gyártók sem pakolják be extraként. Ezt utálom az egész WP dologban a legjobban, hogy mindig várhatok a következõ update-re, hátha javításra kerülnek a hasonló hiányosságok. Emiatt szerintem következõ eszközöm nem WP lesz, majd X év múlva visszanézek, addigra kiforrja magát, és talán a PureView névre méltó Lumia is kiadásra kerül😊

/*WTF?!*/

asysoft
Attól függ, mire szeretnéd használni. Én a helyedben már semmiképp nem vennék WP7-es eszközt, egyre több szoftver 8-ra jelenik meg, és ez a jövõben csak rosszabb lesz. Egyébként egész jó telefon (7.8 óta öcsém sem panaszkodik a hívás hangminõségére😊), de a kijelzõjétõl én nem vagyok elájulva, szeret sávosodni, mielõtt megvennéd, mindenképp tapogass meg egyet személyesen, hogy mennyire találod zavarónak.

/*WTF?!*/

Rage47
szerintem nincs
Üdv.! Van olyan alkalmazás WP-re, ami megoldja azt a gyermek betegséget, hogy elõször rezeg és aztán cseng a telefon?
kifli
nem, 710 lcd, 800 pedig amoled (nem a samsung féle tulszaturált, extraélénkszínû, hanem a szépfajta)
Fehercsoki
Tudtommal ugyanaz a kijelzõ van mindkettõben.

bon
Én már csak WP8-as készüléket vennék és a Lumia800-as nem az.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
nameg a 800-nak szebb a képe, a jobb kijelzõ miatt. Bár a 710-é sem csúnya.
Fehercsoki
Szerintem vedd meg az én Lumia 710em, jóval olcsóbb mint egy Lumia 800 és ugyanaz, csak a lumia 800ban 16 giga a belsõ flash memória mérete.

VWfan
Sziasztok! Gondolkodom Nokia Lumia 800 okostelefonban. Mi a véleményetek róla? Az eddig videók, olvasmányok alapján nekem tetszik. Esetleg ha hasonló árkategóriában van jó(bb) telefon, azt szívesen meghallgatom.

Hát az új frissítés óta nem , hiányzik az az opció hogy mit szinkronizáljon ...

kifli
de
Nem lehet google - kapcsolatokat importálni ...

bon
Nekem is megjött, már települ. Gondolom a korábban találtam csempe hibát javítja.

Ma jött két frissítés ... végleges verzió : 7.10.8862.144

HTC 7 Mozart

TheUjoNCBeats
Üdv!

Nokia 610 em van és van egy olyan problémám, hogy az érintõképernyõ néhol nem reagál. Tehát ha állított helyzetben akarok egy sms t írni, akkor se az "s" betûre, se az "e" betûre nem reagál, hanem a körülöttük levõ betût üti be.
Lehet valahogy orvosolni, vagy szerviz?

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

kifli
olyan programokra írja nekem, hogy nem kompatibilis, amik amúgy gond nélkül elfutnak...
bon
Azért ez nem teljesen van így, nem egy programmal találkoztam ami a másfél éves android táblámon nem futt, vagy hibásan.

Fehercsoki
Amúgy meg ez a lumia 620 alig jobb mint a 710em, hülyeség lenne erre 30at ráfizetni...

Fehercsoki
Ha ezt eladnám nem vennék újra WPs telefont, androidon legalább régi telefonon is futnak az új cuccok...

Rage47
én is 620-on gondolkozom mostanában, 710-rõl váltanék. ezt nem tudtam, hogy sok app még nincs WP8-ra. 😮
és azt sem tudom, hol szerezhetõ be gyári garival a 620. ezek a gsm boltok általában bolti garival adják, abban meg nemt tudom mennyire lehet megbízni.
hykao
Amúgy kicsit más megvilágításból nézve pl. sokaknak még nem is érdemes WP8-ra váltani, hisz számos - elterjedt, fõ vonalú - WP7 app, kliens program, még nincs is WP8-ra...(vagy béta, csökkentett lehetõségû verzió érhetõ el csak)...én is pl. emiatt is várok még kicsit...