Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, végülis a fõ visszatartó erõ a függõsége egy szolgáltatós mobilnak.
Fater t függõje se t-mobile logóval indít. (Lumia 710)
Ráadásul nem lesz telef*sva a szolgáltató hülyeségeivel.
Tudod milyen jóérzés látni az enyémen, hogy "Windows Phone"-al indul és nem T-mobile, vagy Vodafone logóval? 😄
én inkább várnék a T-re, legalábbis magam részérõl azt fogom tenni, mert most is náluk vagyok
80k sztem necces, én ezért gondolkoztam el nagyon, hogy veszek-e egyáltalán. viszont most, hogy láttam, hogy T-nél is lesz, remélem olcsóbb lesz kártyásan is és akkor ott veszem.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8
wp7
http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions
Épp ez a probléma, hogy a csengés nem is szól, hanem csak az megy. Elõször rezeg, majd lejátssza a csengõhangot, majd rezeg, majd cseng...
bon (#3224):
Minden környezetben meg szoktad hallani, vagy olyan erõs a HTC motorja, hogy a kis rezgést is megérzed? Mindegy is, jó neked😊
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
CroftManor - Az általad jelzett problémára keresem a megoldást én is 😊
/*WTF?!*/
Jellemzõen a wp7-es készülékek szoftverproblémái a témák. Van még mit csiszolni a rendszeren, wp7 és wp8 esetén is, de elég jól használhatóak.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nekem egy Lumia 920-as van, nem nagyon tudnék rajta gyenge pontot találni. Ami hiányossága van, az mind a WP8-nak köszönhetõ. 2013q1 végére (mostanában) jönnek frissítések a wp8-as készülékekre, amik foltoznak egy-két hiányosságot.
Nagyon jó vételnek ígérkezik a Lumia 720-as. Igaz ez függ a hazai árazásától.
De ha nagyon nokiát akarsz ott a 820, illetve 720. 8s-t annyira nem ajánlják tudtommal, de lehet tévedek, és jó kis telefonról beszélünk 😊
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
HTC 7 Mozart
Nokia 610 em van és van egy olyan problémám, hogy az érintõképernyõ néhol nem reagál. Tehát ha állított helyzetben akarok egy sms t írni, akkor se az "s" betûre, se az "e" betûre nem reagál, hanem a körülöttük levõ betût üti be.
Lehet valahogy orvosolni, vagy szerviz?
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
és azt sem tudom, hol szerezhetõ be gyári garival a 620. ezek a gsm boltok általában bolti garival adják, abban meg nemt tudom mennyire lehet megbízni.