5743
  • bon
    Némi info: link
  • bon
    Nem csak, létezik belölle webes alapú, és havi díjas előfizetésű, vagy offline teljes változat. A WP Telefonok teljes körül támogatják, de létezik android és IOS változat is.
  • Gladiator
    na, sikerült skydrive-val megoldani a közös dokumentumot, WP, windows meg macbook között működik, de iphone-on nem tudom szerkeszteni a dokumentumot, csak nézni. ötlet?:D
  • kill3r21
    Bocs a kis offért!
    De milyen már hogy már a GTA V-ben is a Wp ellen mennek, irónikusan, persze, de egy komplett missiót áldoztak rá :D
  • Gladiator
    ez az az office, ami a telón alapból is van?:D
  • bon
    Offce365/Office 2013
  • Rage47
    Office 365
  • Gladiator
    hello

milyen (gondolom felhő alapú) megoldást tudnátok erre?

nekem lumia 920-am van, valamint windowsos gépem. főnökömnek iphone-ja, valamint macbookja. túraszervező cégnél dolgozok, mind a ketten kapjuk folyamatosan a foglalásokat és egy ilyen netes excell tábla szerűséget szeretnék, amit mind a ketten tudunk frissíteni a telónkról, vagy a gépünkről, valamint az alvállalkozóink is látják, hogy éppen hogy állunk, de nem tudnak belenyúlni. kicsit ilyen google docs szeráségre gondoltam, lényeg, hogy mind windows, mind pedig apple cuccokról elérhető legyen.
  • kifli
    ha jóltudom, volt egy kisebbfajta fw probléma az első szériás l800-akkal, és annyira le tudtak merülni, hogy aztán nem lehetett feltölteni sem őket. Hajszárítóval melegítés elvileg segíthet. (legalábbis xda fórumon többeknek sikerült így életre kelteniük a telefont)

Frissítés után megszűnt ez a gond...
  • recko2234
    Azt is cseréld ki.
  • Just B
    Sziasztok, ma kaptam egy 800as Lumiát cserekészülék gyanánt, de van vmi 1 kis probléma... több órányi töltés után sem indult meg a töltés, valamint ha megpróbálom bekapcsolni csak a Nokia logó fogadd és onnantól semmi... Mit tehetnék vele?
  • Tibi7
    Na de érted ez a szörnyű, hogy nekem tökéletes a 7.8, a lumia 800, oké hogy nem támogatott verzió már ez, de pár ilyen apróságot hogy nem lehet kijavítani?
  • recko2234
    Apám, mennyire áldom az eszemet, hogy megvártam a WP8-at és a L820-at :D
  • CybeRick
    Ja, bocsi most olvastam vissza, hogy wp7.8-ra vonatkozik. Ezt passzolom.
  • CybeRick
    Van. A Képek alatt középen kell lennie egy csoportos kijelölés gombnak. Arra kell bökni, ekkor lehet több képet egyidejűleg kijelölni. Ha be van kapcsolva a Bluetooth már küldhető is :)
  • Tibi7
    Én sem akarom elhinni, de tényleg nincs. Megosztás bluetooth-on programmal próbálkoztam.
  • recko2234
    Nemár! :O
  • Tibi7
    Sajnos nincs ilyen :/
  • Frici25
    Köszi a segítséget!! Megoldódott a problémám. Soha nem jöttem volna rá!!!!!
  • recko2234
    Azt nem tudom. Menj a küldendő képekhez, nyomd meg a ... sávot a képernyő alján és ott kell lennie.
  • Tibi7
    Van ilyen wp 7.8-on?
  • recko2234
    Megtapintod a kijelölés gombot.
  • Tibi7
    Ha bluetoothon küldök képeket, hogyan lehet egyszerre több képet kijelölni, hogy ne egyesével kelljen küldeni?
  • recko2234
    Kontrasztos mód ki van kapcsolva?
  • Frici25
    Nem tudok sem fényképet betenni zárolási képernyőnek sem a kezdő képernyőre. A kezdőképernyőn csak feketében láthatók a csempék.
  • papi08
    Gyakran az élő csempék színe nem változtatható, ilyen pl a Játékok, és a Zene csempéje is.
  • Frici25
    Nem tudom tud-e valaki segíteni. Problémám van a Nokia Lumia 520-al.Nem tudok színt váltani a kezdő képernyőn az élő csempéken.
  • Firebala
    Hát ezt szomorúan hallom. Köszönöm a tájékoztatást!
  • recko2234
    Sajnos nem lehet.

WP8-as készülékeken is csak akkor lehet, ha megjön majd a GDR3-as frissítés, ami elvileg decemberben érkezik.
  • Firebala
    Sziasztok! Vettem egy Nokia Lumia 610-t. Be tudok állítani rajta saját sms jelző hangot valahogy? Csengőhangot már sikerült de jelzőhangra nem találok megoldást. Légyszi segítsetek! Köszönöm!
  • Tibi7
    Lehet valahogy 7.8 alatt pdf fájlt másolni a telefonra úgy, hogy net nélkül is olvasható legyen?
  • recko2234
    Muszáj lesz neki :)
  • Gymnova1
    Próbáltam már többször is kézileg wifin keresztűl minden nap, de mindíg azt írja ki hogy naprakész. Gyári független a telóm. Na mindegy, egyszer majdcsak magához tér a drága.
  • recko2234
    Állandó mobil adatkapcsolatom van. Domino Go net vagy Domino Surf csomagot ajánlom.

De az én készülékem egyébként független, a T-sek mindenhol panaszkodnak hogy nehezen kapják meg a frissítéseket, mármint a T függő készülékekre.
    Ha csak wifid van, nyomd be, aztán keress kézileg frissítést a beállítások/telefonfrissítés menüpont alatt.
  • Gymnova1
    Hát én nem látok az extrák+infó-n belűl semmi olyan kiírást hogy Lumia Amber. Egyszerűen nem tudom elhinni..... Létezik hogy modellen belűl is később lesz elérhető egy frissítés? Ez kizárt..... Hogy frissítettél? Wifin? Számítógépről, progival? Kezd a t.köm tele lenni ezzel az amber mizériával.
    Vagy csak én vagyok béna....
  • recko2234
    extrák+infóra rámész, és ki kell, hogy írja narancssárgával hogy "Lumia Amber"

Elvileg csak L820-tól fölfelé van órakijelzős-duplatapis kijelző ébresztés.

Tegnap előtt kaptam egy frissítést, ami szétszedte a funkciókat így már nem tudom elmondani hogy volt ezelőtt három napja a beállításokban :D
  • skinnyman
  • bon
    Verzió szám a lényeg, a név csak fejlesztéskor használt elnevezés.
  • Gymnova1
    Nekem amúgy sehol nem írja a teló hogy amber lenne rajta.
  • Gymnova1
    Annyi ideje már nekem is fent van az általad említett verzió, mégsincs a kijelző+érintés menüpont alatt olyan funkció amivel be tudom állítani a dupla érintéses éledést.-> Glance + nincs lezárt képernyőnél idő kijelölés. Neked van?