Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak annyit, hogy ne! Amin nem WP8 van nem érdemes megvenni. Én annó teszteltem mindet, kivéve a 7.8-at.
Ráadásul a Lumia 800 nem csak szoftveresen gyenge, de hardveresen is. Szomszédomnak megolvadt a háta fél óra játék után. Garanciába kellett vinni.

Annyi pénzért a 620-ast már megkapod, és az már minden tekintetben minõségi.
Tibi7
Én T-s vagyok. Valaki az ottani "szokásról" tud valamit?
joshua
Nekem pl vodafone-ban ingyen kivágták a sima simet micro-ra.

joshua
Így volt nekem egész nap ma, de összesen minden netezéssel, zenehallgatással ment le 30%-ot.

Tibi7
Mégis van egy kis probléma. Micro sim megy bele, nekem viszont natur sim van. Mi a teendõ? Kisebbre faragni, vagy a szolgáltató kicseréli? Ez esetben fizetnem is kell érte?
Fehercsoki
Ez, hogy ne kapcsolja ki a wifit lezárt állapotban max kis ideig jó. Pl. letöltesz valami nagyobbat vagy nem tudom. Ha úgy hagyod hamar lemerül.

Tibi7
jó lesz akkor ez nekem. Köszi a segítséget. 😊
Fehercsoki
Pontosan.

joshua
De nekem akkor még így is miért jönnek értesítések. Mobilneten is és wifin is. Nem értek hozzá ennyire, nem is okoskodni akarok csak akkor nem értem.

Fehercsoki
Igen.

joshua
Hát nemtudom, nekem lezárt billentyûnél is jöttek az értesítések szépen android alatt. És most win 8-nál van olyan menüpont, hogy bekapcsolva maradjon lezárt billentyûknél is a wifi. És szépen mûködik úgy is. Úgyhogy tuti biztos amit tudtok errõl srácok?😄

bon
Persze, hogy lecsatlakozik a wifi-rõl,mint a többi készülék is ha nem tenné pár óra alatt lemerülne a készülék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fehercsoki
Androidosat tudsz hívni, net pedig nincs ha lezárod.(ez androidnál is így van egyébként)

Tibi7
Sziasztok! 800-as lumiát tervezek venni. Tudom, hogy szeretnétek olyat ajánlani, amin wp 8 van, de nekem ez is bõven megfelel. Egyetlen kérdésem lenne. Olvastam olyat, hogy lezárt billentyûzetnél lecsatlakozik wifirõl. Igaz ez? Vibernél pl nem is jelzi hogy kaptam üzenetet, csak akkor ha feloldom a képernyõt? Viberrel androidos készüléket szeretnék hívni, nem ütközik ez semmilyen akadályba, vagy problémába?
kifli
az elsõvel nincs gond, mert nemlátszik 😄

Amúgy akkor már beállítok egyszínû hátteret, bár engem igencsak zavar, elég gagyi úgy.

#3272 Szolgáltatók tiltani kezdték a voipot 3g-n, próbáld meg kikapcsolt mobilnet mellett.
Elsõ kép: sötét kékebb ikonokkal még jobb volna, bár így is tetszett 😊

A második már kicsit gázosabb, igen. De na 😄
LaszloLedzenyi
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem, lumina 800 , viber problémám van, regisztráció megvolt, de hálózati problémát ír, wifi megy, neveket is látok de nem enged hívni csak üzenetet küldeni. Ötlet? Elõre is köszi!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

asysoft
Most próbáltam, és bejött, eddig általában átgörgettem az ilyen képeket😊

recko2234: valóban, FF alól semmi nem látszik. Nekem Chrome és Safari odarakott egy-egy kis ikont.

/*WTF?!*/

kifli
http://i.imgur.com/l4dWFPV.png?

http://i.imgur.com/hwZlXZF.png?
Feltudod máshova tenni?
Firefoxból vagyok és Kifli azon hozzászólásánál csak a nagy ürességet látom. Ezért írtam kérdõjeleket, hogy az most mi akar lenni 😄
kifli
fákk, http://prntscr.com/-ra tettem pedig fel, de úgynézki nem saját tárhelyet használnak -.-"

Nem mindig jó az új lapon megnyitás, náha kell a végére tenni egy kérdõjelet is...
asysoft
Egyébként jobb klikk->kép megjelenítése új fülön-nel megy. Vagy melyik browserben éppen hogy hívják😊

/*WTF?!*/

asysoft
"Imguró' nem linkelünk!" - SG bölcsesség.

/*WTF?!*/

???
kifli

Várom 😄
kifli
holnap feldobok egy androidot telóra, van rá wp7 launcher, és lehet betenni hátteret, mozgás közben is meg lehet nézni, hogy néz ki 😊
Ha létezne olyan alkalmazás, amivel lehetne betenni képet, kísérleteznék vele, mert bár imádom a WP-t, de kicsit már unalmas a feketeség 😄
Aztán jó színt válassz hozzá 😉

http://wallpaper.mob.org/image/roads-mountains-landscape-13467.html
CybeRick
Semmi értelmét nem látom. Furcsa, de megkedveltem a csempés megjelenést. Nagyon gyors, sallang mentes, minimál dizájn. Némely ismerõsömnek úgy néz ki az androidos telefonján a képernyõ mint egy giccsparádé.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

kifli
mutass egy hátteret és én megmutatom, hogy nézne ki a csempék mögött 😊
ha volna olyan alkalmazás, mutatnék 😄
kifli
a képbõl igazából semmi nem látszott, és csak megbontotta a felületet. Komolyan, mutass már nekem egy hátteret, ami szerinted jól nézne ki a csempék mögött 😊
Ami neked nem tetszik, nem biztos, hogy másnak nem 😊

Dummyboy:

Nekem állandó 2G-s adatforgalom be van kapcsolva a névnapos csempém miatt 😄 És amióta letöröltem a Skype-ot, azóta nagyon bírja. Bár, egy észrevétel:
Mikor feltöltött teljesen, még rajta kell hagynom egy kicsit, akkor tuti a "recept".
DummyBoy
A háttérben futó alkalmazások beállítgatásával igen sok energiát meg lehet spórolni ... nekem 920-al 3 nap és 1 óra volt a rekordom, de sajnos akkor töltõre kellett dugnom a telefont. (Pedig nem volt teljesen lemerülve ...)

Igaz adatkapcsolat ki volt nyomva (Elfelejtettem visszakapcsolni xD), 2G és néha Wlan ha kellett a net, de emellett telefonálásra azért használtam 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kifli
próbáltam már mien lenne, de nagyon nem néz ki jól
Én azt (is) hiányolom, hogy a csempék mögött nem lehet háttérképet berakni.
Effe88
azt tudtam
de vki itt azt mondta 7,8-at se kajuk meg(optimus 7-re)

de kurva jó😄
végre lett egy rakás más szín is😊

bon
8-as verzió nem lesz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Effe88
na zsírXD

szoftver: wp 7,8XD

még jó, hogy itt valaki azt mondta nem lesz a régiekre frissítésXD

Mozart-ban cseréltem SD kártyát és ami benne volt szeretném máshol használni , de titkosítva van . Fel lehet ezt valami programmal oldani ?

Effe88
na most telepít egy csomó új frissítést az optimus 7-m
ez így akkor 7,8 lesz a végén?D😄😄
vagy marad a 7,5?😄

bon
WP7.5-ön: setting/date+time/set automatically

És hol találom? 😄

Mert átnyálaztam az egész telefont (majdnem szószerint) és csak az idõt tudom beállítani 😊

ÚJ REKORD!!! 😄

Majdnem 3 napig bírta a Lumia 820-am egy feltöltéssel 😄
A titok: Töröld le a Skype-ot 😄
bon
Van benne kapcsoló.

Kösz! 😊

Igazán rakhatnának bele egy manuál/automata kapcsolót, és egy time.windows.com szinkronizációt is 😄
bon
Igen, de már a korábbi verzió is.

Szerintetek Wp8 átáll automatába nyári idõszámításra? 😄
Gladiator
nekem sincs semmi t-mobile-os cucc a 920-amban és szerintem Omnia 7-ben sem volt😄