5743
  • recko2234
    Baba!
  • papi08
    Éééés az új textbox kép:

Várom az észrevételeket :)
  • papi08
    Így titokban jegyzem meg, már készül az új textbox kép, és háttér :)
  • kifli
    hg = házigazda

be tudja állítani mi legyen a bannerban, hogy nézzen ki a topik, illetve törölni tudja a hozzászólásokat. (off/flame)
  • bon
    Részemről is OK.
  • recko2234
    Nem tudom mi az a HG, úgy hogy legyen! :D
  • Tibi7
    Elfogadlak :)
  • papi08
    Nekem aztán édes mindegy, valaki frissítse fel a topikot, ha kell csinálok egy hátteret is... Csak változzunk mááár. :D
  • Dante73
    elfogadna hg-nek
  • kifli
    akinek nincs ellenvetése, írja be, hogy elfogadna hg-nek, mert csak így tudok hg jogot kérni :)
  • papi08
    Szívesen megdoblak pár hasznos linkkel akkor :) :D
  • kifli
    hg nincs csak témaindító, szóval Hegi90 sem tud mitcsinálni a topikkal. Átnevezést is moderátor topikban kellett kérnem anno. (windows phone 7-ről simán windows phone-ra)

Egyébként, én elvállalnám a hg szerepet. Már ha nincs senkinek ellenvetése :)
  • papi08
    Köszönöm :)

((Amúgy a háttérben az én csempéim láthatóak :D))

Amúgy ha gondoljátok, összegyűjtök pár fő linket, és a HG-vel megbeszélve lehetne frissíteni azokat is.
  • bon
    Jó lett!
  • recko2234
    Lajk'! :)
  • papi08
    Most csináltam hamar gyorsan..

Viszont akkor a gombokat nem a bannerra kellene rakni :D
  • Gladiator
    nem akarja valaki hozzáértő frissíteni a bannert?:)
  • bujcsik555
    Köszi! Akkor hálisten nem kell boltba rohannom még suli után.
  • kifli
    töltődik csak lassabban
  • bujcsik555
    Sziasztok!

Lehet kicsit off, de nem tudom hol lenne alkalmasabb megkérdezni:
    Sikerült otthagynom a töltőmet az ősöknél, és 2 hétig még legalább nem tudok érte menni. Ha aZ USB kábellel rárakom a gépre a telót, azzal töltődik? És arányaiban kb hogy a rendes töltéshez képest ha igen?

Köszi.
  • recko2234
    Pl. a Facebook Beta, Névnap, Viber hamarabb és gyorsabban jeleznek/frissülnek még korlátozott mobil kapcsolat esetén is. A Weather Flow szintén.

Linket nem tudok, 2 avagy 3 alkalmazásnál olvastam.
  • DummyBoy
    Le tudnád írni bővebben, ez miben nyilvánul meg? (No offense, tényleg érdekel...)

Ha több mint 6 folyamat van engedélyezve a háttérben akkor nem frissülnek a csempék? Vagy csak néhány? Vagy esetleg adott appok engedélyezése miatt nem frissül pár másik?

Én nem vettem még észre hogy gond lenne a csempékkel, de akkor leellenőrizném.

Esetleg dobsz egy linket, hol ovlastad ezt?
  • recko2234
    Sajnos ezt nem tudom, én az XXL-ből vettem.
  • kifli
    gondolom egy t-s lumia 820, nem fog voda kártyámmal működni ugye? Csak mert szokott lenni, hogy független a telefon még akkor is, ha szolgáltatónál veszi az ember.
  • recko2234
    Ez a ténymegállapítás egyrészt saját tapasztalat és fejlesztők figyelmeztetésén alapul :)

Nyugodtan ki lehet próbálni: a háttérben futó alkalmazásoknál -aki ilyen problémát tapasztal- tiltson le az összes, kivétel 3-4 alkalmazást, és észrevehetően jobban fog és gyorsabban frissülni annál a 3-4 alkalmazásnál az élőcsempe.
  • DummyBoy
    Ez roppant érdekes ... jövő héten utánanézek, de szerintem ez nem biztos hogy igaz.
  • recko2234
    820 királyság!

Egyébként aki alkalmazásokat készít, annak nincs kedve egy álmoskönyv alkalmazást csinálni? Mondjuk Krúdy félét, vagy bármilyet!
  • kifli
    hd2 meghóóóót. 820-at néztem helyette. Hasonló kategóriában van valami még?
  • asysoft
    Magán az eszközön, vagy PC-re dugva? Mindenesetre köszönöm, ez újdonság volt nekem:)
  • kifli
    devunlockal tud
  • asysoft
    Lumia 900-on WP7.x fut, ez pedig nem tud képernyőképet készíteni.
  • fodorpetii
    Köszi, de így nem jó:/ Valaki vmi ötlet?
  • recko2234
    Elvileg WP8-on a start gomb és képernyőfeloldó gomb együttes lenyomása.
  • fodorpetii
    Hali, valaki megmondaná hogy Nokia Lumnia 900-n hogy lehet képernyőfelvételt készíteni?! köszi előre!
  • recko2234
    Egy kis emlékeztető friss WP8 tulajdonosoknak:

Az élő csempe sajnos csak akkor működik, ha a háttérben futtatott és engedélyezett alkalmazások száma kevesebb, mint 6.

Ezt azért írom, mert az áruházban rengeteg alkalmazást pontoznak le csak azért, mert "nem működik az élőcsempe". Sajnos ez valami Mikrofostos korlátozás, még az Amberben sincs javítva.
  • peta19901010
    Értem. Köszönöm.
  • Tibi7
    Bocsánat, az nem tiszta, hogy marad a régi számod, vagy új lesz?
  • Tibi7
    Sim-re felmásolod a számokat, beviszed egy gsm boltba, 500 Ft-ért levágják microsimre, beleteszed a wp8-as telefonba, szinkronizálsz egyet, és kész.
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.

Olyan kérdésem lenne, hogy egy normál sim-es androidról minden gond nélkül át tudok-e költözni egy microsim-es wp 8-as telóra, valamint hogy a normál sim-hez tartozá számomat és a telefonszámokat amik rajta vannak át tudom vagy át tudjá-e tenni a microsim-re.
    Ez azért lenne fontos, mert gondolkozok azon, hogy le cserélem a telefonom és lehet, hogy egy wp 8-as készülékre fog esni a választás.

Elnézést kérek ha kicsit zavarosra sikrelült az írás.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • recko2234
    Szerintetek mi igaz ebből? Szerintem semmi oka nem lenne ezt tenni a Microsoftnak.

http://www.telefonguru.hu/hir/A_Microsoft_eltuntetne_a_Nokiat_2013-9-19