Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul a Lumia 800 nem csak szoftveresen gyenge, de hardveresen is. Szomszédomnak megolvadt a háta fél óra játék után. Garanciába kellett vinni.
Annyi pénzért a 620-ast már megkapod, és az már minden tekintetben minõségi.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy akkor már beállítok egyszínû hátteret, bár engem igencsak zavar, elég gagyi úgy.
#3272 Szolgáltatók tiltani kezdték a voipot 3g-n, próbáld meg kikapcsolt mobilnet mellett.
A második már kicsit gázosabb, igen. De na 😄
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
recko2234: valóban, FF alól semmi nem látszik. Nekem Chrome és Safari odarakott egy-egy kis ikont.
/*WTF?!*/
Nem mindig jó az új lapon megnyitás, náha kell a végére tenni egy kérdõjelet is...
/*WTF?!*/
http://wallpaper.mob.org/image/roads-mountains-landscape-13467.html
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Dummyboy:
Nekem állandó 2G-s adatforgalom be van kapcsolva a névnapos csempém miatt 😄 És amióta letöröltem a Skype-ot, azóta nagyon bírja. Bár, egy észrevétel:
Mikor feltöltött teljesen, még rajta kell hagynom egy kicsit, akkor tuti a "recept".
Igaz adatkapcsolat ki volt nyomva (Elfelejtettem visszakapcsolni xD), 2G és néha Wlan ha kellett a net, de emellett telefonálásra azért használtam 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de vki itt azt mondta 7,8-at se kajuk meg(optimus 7-re)
de kurva jó😄
végre lett egy rakás más szín is😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
szoftver: wp 7,8XD
még jó, hogy itt valaki azt mondta nem lesz a régiekre frissítésXD
ez így akkor 7,8 lesz a végén?D😄😄
vagy marad a 7,5?😄
Mert átnyálaztam az egész telefont (majdnem szószerint) és csak az idõt tudom beállítani 😊
ÚJ REKORD!!! 😄
Majdnem 3 napig bírta a Lumia 820-am egy feltöltéssel 😄
A titok: Töröld le a Skype-ot 😄
Igazán rakhatnának bele egy manuál/automata kapcsolót, és egy time.windows.com szinkronizációt is 😄