Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
mit szeretnél jailbrakelni?
WP8-nak nincsen unlockja (jailbreak-je)? 😄
Kerestem neten, de csak a WP7-et találom.
Jim Morrison
Bocsi, mind kiderült nem rendszerupdate volt hanem az adatátvitel appnak frissebb verziója..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Másnak is jött ma apróbb frissítés (920ra?)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

köszönöm szépen olvastam én is meg kell várni a következõ frissítést ... talán abban benne lesz... de leszophatnak.......
Arra a webcímre, ahol szerinted több és jobb appok vannak, mint a windowsphone.com-on 😄

Nincs megoldás szerintem. Írtam most a WP-nek ezzel kapcs.
mire??? akkor az sd kártya megoldásra nincs megoldás??? amúgy itt win8 phone-n nincsen teamviewer???
Én konkrét webcímre gondoltam 😄
DummyBoy
1: Mondjuk nem találsz ... (Ha eddig nem találtál akkor úgysem tudnál felrakni semmit ...)

2: ehh ... ezt nem tudom sajna

3: Bill. zár lezárása ... vagy gyereksarok? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bon
3. képernyõ pinkóddal zárolása nem jó?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szia!!!

1:azok az oldalak amik mondjuk nem hivatalosak nem úgy mint a windowsphone.com ahol hivatalosak vannak és teli reklámmal hanem ahol mondjuk úgy törtek és jobb játékok érdekesebbek,de nincs rajtuk reklám.

2:nem tudom nekem már csak 3mb om van a telefonon az istenért se akarja az sd kártyára telepíteni az appokat/játékokat... nem tudom mit tegyek!

3:hát, hogy pl egy programot csak jelszóval lehessen megnyitni vagy például ha egy nem hozzá értõ indítja el a programot dobjon fel egy szöveget, hogy a fájl sérült, de ha mondjuk én indítom el mondjuk máshonnan vagy egy kombinációval akkor elindul... Magyarán leakarok védeni egy fájlt/programot/játékot, de nem akarom, hogy az illetõ lássa, hogy én azt lezártam hanem valami kis turpisság kellene, de a jelszós is már egy megoldás... Várom a válaszodat!!!
Elõször: HMelyik az a weboldal, ahol több és jobb appok vannak? 😄

Másodszor: Nekem a Modern Combat 4 több, mint 1GB-os játék, felmásoltam SD-re, elkezdi telepíteni, és mivel nem volt elég a szabad hely, így tette rá nekem SD-re. Számomra is érthetetlen miért a teló memóriáját akarja mindenáron használni, mert így mindegyikbe kellett volna legalább 16GB.

Harmadszor: Mit értesz az alatt, hogy programokat "zárni"?
bon
Igen, megvásárolod.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

App-ok játékok közben való reklámokat ellehet tüntetni???
Sziasztok!

Megérkezett a HTC 8s készülékem és lenne vele egy olyan gondom, hogy amikor leszedek egy app-ot vagy akár egy game-t a gépre majd rámásolom a sd kártyára nagy nehezen a telón az áruházban észleli az sd kártyát majd megnyitom és ott a letöltött app na már most én ezt telepítem, jóhiszemûen azt hiszem, hogy az sd kártyára telepít közben L0F*SZT. a telefon 1.16 gb-os helyére telepít.... Hogyan lehetne ezt megoldani??? És van-e olyan app amivel zárni lehet progikat fájlokat? Van olyan oldal ahol lehet több app-ot találni és érdekesebbeket mint windowsphone.com-on (hivatalos web) Elõre is köszönöm várom a választ!!!
Már rájöttem, elnéztem 😊

Mobilnet kapcsolat elég neki, csak meglesi, hogy tényleg eredeti-e.
bon
Talán megszeretné nézni, hogy legális e. Na meg a programok a Microsoft Account-hoz kötõdnek, így azt is be kéne regisztrálni.

Üdv.!

Most WP8-nál nem értem ezt az SD kártyáról telepítõs dolgot. Letötöm manuálisan az 1GB-os Modern COmbat 4-et. Felteszem SD-re, akkor az áruháznak minek kell wifi kapcsolat? Ha már egyszer letöltöttem, mit akar ez tõlem? 😄
Mnemomic
Na ma jött meg a 7.8 nekem.

Az elvárások tekintetében egyet értünk.

Nekem magasak az elvárásaim. 😊

Minden esetre én teszteltem Androidot, Mac-et, Win7-et és 8-at, Blackberry-t, és így maradtam a WP8-nál. Ez már tartalmazza az általam elvárt minimumok 90%-át.

Kifli: Nem is mondasz hülyeséget 😄
Mnemomic
T-nél vettem de maga a teló független. Hallottam már mástól, hogy elõfordulhat, megnéztem Voda kártyával, és ment vele.

HTC frissítés mindig szinte rögtön megjött de a Mango is elég sokára került rá.

Netmegszakítós nem akar mûködni elég sokszor próbáltam.

DummyBoy
Nekem az infra a távkukker miatt jobban hiányzik mint a BT 😊

Mindenkinek mások az elvárásai. Engem a barátaim folyamatosan a BT fileküldéssel b@sztattak, mikor WP7-es telefonom lett, mert tudják hogy gyakorlatilag 0byte BT adatforgalmat generáltam a telefonjaimmal az elmúlt jópár év folyamán 😊 (BTW Lumiákon van BT fileküldés 😊 )

Engem WP7-ben a Mass Storage mód hiánya zavart a legjobban, de annyira megszoktam a Skydrive-ot, hogy most 8-on is inkább azt használom ...

Természetesen rengeteget negatívumot és hiányzó dolgot meg lehet említeni, de ez mindennel így van ... Miután rendesen "belaktam" anno a 900-ast, rá kellett jönnöm, hogy oké, hiányoznak dolgok, más dolgok viszont annyival jobban mûködnek (Nálam a telefon legfõképpen muknaeszköz ...) hogy el lehet viselni a hiányukat, vagy ki lehet váltani õket másképp.

Most hogy a WP8 egy lényegesen "szabadabban" kezelhetõ rendszer lett, most alig várom, hogy rákapjon pár szemfülesebb fejlesztõ, és "betömjék" a lyukakat 😊

@szerk: Pont most jelent meg egy írás a WinMagazin blogon arról, hogy érdemes-e most WP7-es készüléket venni ... WinMagazin blog

kifli
infraporton nem akarsz, meg azon file-t küldeni?
MOndjuk nálam alapfunkció, hogy kékfényen (Bluetooth) ne csak névjegyeket tudjak küldeni 😄

Mondjuk van szép számmal olyan is, amit a 8-asból hiányolok, de így is nagyság rendekkel jobb, mint a 7-es.
DummyBoy
Na igen, a WP8 egyik legnagyobb elõnye hogy NINCS Zune ...

Elvileg Telenorhoz és T-mobile-hoz hónapok óta van offisöl 7.8, szóval mennie kellene ... ha máshogy nem, akkor bemenni a szolgáltatóhoz, hogy oldják meg valahogy ... bár ez lenne az utolsó. 😞

Ez a Zune-s frissítés valami hihetetlenül gáz ... Fõleg egy olyan cégtõl, aminek a PC-s produktjai évek óta TUDNAK frissülni rendesen 😞

hykao
Egy darabig eltarthat amíg beadja a "netkapcsolgatós" módszerrel a frissítéseket...legutóbb egy HTC Mozartra raktam így fel a 7.8-at...kb. 10-15 próbálozás után adta be az elsõ frissítést...és az még nem a 7.8 volt... 😊 Kb. 3 frissítés után jött csak a 7.8, ill az ehhez kijött frissítést már ráerõltetés nélkül is beadta a Zune...
CroftManor
Nekem Telenoros és még mindig semmi.

Nothing is True, Everything is Permitted

DummyBoy
T-s vagy nem T-s eredetileg?

A címkéjén kell lenni egy 7 jegyû kódnak, az alapján navifirm-en meg lehet nézni, van-e már hozzá SW ...

@kifli: igen, tudom, csak ez a kikapcsolt ébresztés pont egy olyan példa, amivel nem hinném, hogy a közeljövõben találkozni fogunk, de a múltban igen szokszor jó használatot tett 😊

kifli
a mai telefonokon nincs magába a rendszerbe beleépítve a hardver indítása. Ezt egy bootloader végzi, ami elindítja magát a szoftvert.

Mint a pc-nél. Elõször a bios indul, majd az indítja magát az oprendszert.
Sokkal jobb megoldás, mert szoftverhiba esetén a telefon még bekapcsol és lecserélhetõ az oprendszer egy mûködõre..
Mnemomic
t-mobile de független maga a teló.

DummyBoy
A 7.8 már nagyon régóta kintvan ... A szolgáltatók szarakodnak vele max ...

Milyen szolgáltatótól van a telefonod?

Mnemomic
nekem nagyon nem akar menni a másik módszerrel. tudom, lehet vele így is telefonálni de ez akkor is vicc. Arra hivatkoznak, hogy ne legyen leterhelve a szerver. De tényleg ennyire lassan kell kiadni? Még nem is nagy a részesedésük, ha akkora lenne mint az Android vagy IOS akkor mikor jönne meg 1 év múlva? Külföldön is ki vannak akadva néhányan már váltottak is ez miatt. Én nem fogok ez miatt persze, mert a rendszer bejön nekem, csak nem túl sok bizalmam van így bennük azért.

DummyBoy
Azért a 7.8 jobb mint az elõdje ... ha nem jön meg hivatalosan (ami roppant szuper ... 😞 ) miért nem próbáljátok meg valami más módszerrel, elvileg tele van vele a net.

@CybeRick: Igen tudom, én szerettem a Symbiant a hibáival együtt 😊 Remélem azért a Nokiás srácok pár dolgot szépen átpakolnak majd ... Azért egy Decora és egy Situations nagyot tudna ütni WP-n xD Álmok ...

CroftManor
Nekem sem, de már nem is érdekel. Jó nekem a 7.5 is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Szintén 800-ast használok, és engem egyedül a csengõ/ébresztõ hangokkal való variálás zavar, de ahogy egy Galaxy-n néztem, Android-nál sincs másképp. Érdekes, hogy pl. a Blackberry bármilyen mp3-fájlt bármilyen jelzésre be tud állítani.

Ezen kívül minden igényemet kielégíti, de valszõszínûleg ez olyan, mint hogy nagyon klassz kocsi a Ford Focus, hiszen minden benne van, de pl. egy Audi A6 biztos sokkal jobb.
CybeRick
Lemerült állapotban egyik telefon sem fog ébreszteni. A régebbi telefonok pl.: Symbian, kikapcsolt állapotban képesek voltak ébreszteni. Ez a rendszer miatt volt lehetséges. A mostani mobil oprendszerek közül tudtommal egyik sem tudja ezt. Ez valóban kínos, de együtt lehet vele élni.
Azért a Lumia 800 árában elég jól használható Androidos készülékeket is kapni: pl: Samsung Galaxy S Advance, Alcatel OT-995.
Wp-nek van még hová fejlõdnie, nekem Wp8-as a Lumia 920 de pár dolog ami szerintem alap kellene hogy legyen, még hiányzik belõle. Mégsem cserélném le másra 😊

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

DummyBoy
Attól függ mit veszel alapfunkciónak ... Én alapnak tekinteném, hogy pl: lemerült állapotban is ébresszen egy "okostelefon" de azt csak a "szar" symbian tudja ... Tudta ... bocs.

Nem akarom nagyon védeni a WP-t, mert azért szívesen levezényelnék mondjuk népnevelõ szándékkal egy pár "acsapategyikfeleverjeagyonürespetpalackkalamásikfelét" típusú "csapatépítõ" tréninget Redmondban, de azért 7.5 és 7.8 már igen jól használhatóvá tette a WP7-est is.

Persze, hiányzonak belõle nekem is dolgok (Van egy 900-asom és egy 920-am, szóval én is végigtesztelgettem mindent ...) , de amennyibe most kerül, ha valaki egy design-os és olcsó telefont akar (Nem csak feltétlenül okostelefon...), ami mellette gyors is, akkor bizony jól jár az olcsósított WP7-esekkel ... fõleg mondjuk a 800-assal. Ha meg kifejezetten okostelefon kell, akkor csak meg kell nézni hogy megvannak-e a kívánt appok a store-ban, és kész. Ennyi pénzért nem hiszem hogy bármilyen Androidos telefont találni ami hozza a 800-as szintjét ...

kifli
nemtudom, nekem nincs olyan, ami miatt mondjuk androidot használnék. És nem azért mondom, mert vettem egy wp7-es telefont és most védem, mert HD2-m van, tehetnék rá androidot is ha szeretném...

Nodo frissítésig használtam az androidot a telefonomon, addig nem volt használható a wp7 (ebben az is közrejátszott, hogy sok driver adddig nem volt meg a telefonomhoz, és nem mûködött rendesen)
Ha õk hazudtak, akkor én is.

De most halál õszintén, ha nem is a hardveres oldalát nézzük. Mit lehet élvezni a 7-es WP-ben? Egy csomó alap funkciót nem tud.
Mnemomic
Nekem a 7.8 még mindig nem jött meg 😞

kifli
gondolom új dolog volt a legkisebb méret és nem volt rá form, már megjelennek ott is a dolgok (frissítés gondolom)
DummyBoy
Elvileg a Live Tile-ok mérettõl függõen jelenítenek meg különbözõ infókat, szóval lehetséges, hogy legkissebb méretnél pont semmit 😊

kifli
nekem 7.8-al megy a viber kikapcsolt képernyõnél is (mondjuk mobilnet nálam mindig megy...)
Mostmár live tile van ha összezsugorítom a legkisebb méretre, eddig ott nem jelezte van-e üzenetem, vagy hívtak-e...
Tibi7
Hát igen, az N9 se rossz darab.

Tudom hogy wp8 jobb, de úgy sem használnám ki. Tényleg ennyi a lényeg, amit leírtál, meg én is korábban, plusz néha tudjak böngészni rajta. Na meg az ingyenes navi is jól fog jönni, azt már a jelenlegi telómon is szeretem, pedig hardveresen elég gyengusz 😊
DummyBoy
Na igen, az tény, hogy a 800-as formályát nagyon eltalálták 😊

Nekem N9-re fájt a fogam nagyon, de aztán máshogy alakultak a dolgok 😊

Az biztos, hogy ha WP8-as telefont vennél, azzal több lehetõséged lenne, de szvsz ha tényleg csak telefonálni és Viber-re kell a kütyü, akkor valószínûleg meg leszel vele elégedve 😊 (Nem használok Vibert, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni 😊 )

Tibi7
Van viber 7.8-ra, telefonálni is lehet vele. Az meg hogy lezárt képernyõnél esetleg nem kapom meg a viber üziket nem is érdekel már, úgy is fõleg telefonálni akarok rajta. Azt meg tudom mikor akarom intézni. Egyébként sem lehet minden tökéletes. 25ért már olyat veszek, ami több mint 1 év garis, és hibátlan állapotú. Nem rossz ajánlat az, fõleg hogy iszonyatosan tetszik az a teló, és a méret is nekem való.

A simnek meg utánaolvasok valahol, de ha végül fizetni kell érte, az sem érdekel. Nem ezen fog múlni hogy megveszem-e, vagy sem.
DummyBoy
Elvileg meglehet, HA olyan a kártyád ... lehet hogy egy GSM shopban secperc kivágják neked ... Sõt, magad is megpróbálhatod 😊

De pl: voltam pár hete Londonban, és nem lehetett sehol a környéken microsimes-prepaid kártyát kapni (rendelni lehetett volna, de mire odaér, addigra hazajövünk ...), ezért szereztünk sima sim-et, hogy majd körbevágom ... de akkora chip volt rajta alapból mint a microsim, és nem is sikerült normálisan kivágni, szóval kétesélyes 😊 A simár könnyû, fõleg ha van amihez hasonlítani tudod (pl.: haveré ...)

DummyBoy
Most komolyan 1 szar telefon miatt ne vegyen 800-ast? Fõleg ha neki az tetszik? Akad másik pár millió júzer aki szerint meg jó vásárt csinál vele.

BTW, nálatok max valami akkugond lehetett, de annak is durva, mert az alap polikarbonát 300 fokon olvad, és elég kevés dolog tud ilyen hõmérsékletet generálni egy mobilban ...

Én inkább azt nézném meg, van-e Viber WP7.8-ra ... Azt nem tudom, 7.8-on be lehet-e kapcsolni a bekapcsolt képernyõzár alatti Wifit, de utána lehet járni ...

Tibi7
Ez a megolvadt a háta azért elég érdekesnek hangzik. Nekem hardveresen is teljesen elég. Nincsenek nagy igényeim. Jelenleg egy c5-03-asom van, az is elég, de kellene hogy tudjak viberrel telefonálni, plusz a nagyobb, és kapacitiv kijelzõ is jól jönne. Árban sokkal olcsóbban jutok hozzá, mivel használt, garis, jó állapotú készüléket keresek.

Viszont ez a sim dolog zavar nagyon. Házilag nem lehet valahogy megbarkácsolni?
4500 forint, és a számod megtartásával kapsz egy SIM-et, melyet még normál méretben is tudsz használni, amikor pedig meg van a microSIM készüléked, akkor pedig ki kell pattintani belõle.