Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kerestem neten, de csak a WP7-et találom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nincs megoldás szerintem. Írtam most a WP-nek ezzel kapcs.
2: ehh ... ezt nem tudom sajna
3: Bill. zár lezárása ... vagy gyereksarok? 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
1:azok az oldalak amik mondjuk nem hivatalosak nem úgy mint a windowsphone.com ahol hivatalosak vannak és teli reklámmal hanem ahol mondjuk úgy törtek és jobb játékok érdekesebbek,de nincs rajtuk reklám.
2:nem tudom nekem már csak 3mb om van a telefonon az istenért se akarja az sd kártyára telepíteni az appokat/játékokat... nem tudom mit tegyek!
3:hát, hogy pl egy programot csak jelszóval lehessen megnyitni vagy például ha egy nem hozzá értõ indítja el a programot dobjon fel egy szöveget, hogy a fájl sérült, de ha mondjuk én indítom el mondjuk máshonnan vagy egy kombinációval akkor elindul... Magyarán leakarok védeni egy fájlt/programot/játékot, de nem akarom, hogy az illetõ lássa, hogy én azt lezártam hanem valami kis turpisság kellene, de a jelszós is már egy megoldás... Várom a válaszodat!!!
Másodszor: Nekem a Modern Combat 4 több, mint 1GB-os játék, felmásoltam SD-re, elkezdi telepíteni, és mivel nem volt elég a szabad hely, így tette rá nekem SD-re. Számomra is érthetetlen miért a teló memóriáját akarja mindenáron használni, mert így mindegyikbe kellett volna legalább 16GB.
Harmadszor: Mit értesz az alatt, hogy programokat "zárni"?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Megérkezett a HTC 8s készülékem és lenne vele egy olyan gondom, hogy amikor leszedek egy app-ot vagy akár egy game-t a gépre majd rámásolom a sd kártyára nagy nehezen a telón az áruházban észleli az sd kártyát majd megnyitom és ott a letöltött app na már most én ezt telepítem, jóhiszemûen azt hiszem, hogy az sd kártyára telepít közben L0F*SZT. a telefon 1.16 gb-os helyére telepít.... Hogyan lehetne ezt megoldani??? És van-e olyan app amivel zárni lehet progikat fájlokat? Van olyan oldal ahol lehet több app-ot találni és érdekesebbeket mint windowsphone.com-on (hivatalos web) Elõre is köszönöm várom a választ!!!
Mobilnet kapcsolat elég neki, csak meglesi, hogy tényleg eredeti-e.
Most WP8-nál nem értem ezt az SD kártyáról telepítõs dolgot. Letötöm manuálisan az 1GB-os Modern COmbat 4-et. Felteszem SD-re, akkor az áruháznak minek kell wifi kapcsolat? Ha már egyszer letöltöttem, mit akar ez tõlem? 😄
Nekem magasak az elvárásaim. 😊
Minden esetre én teszteltem Androidot, Mac-et, Win7-et és 8-at, Blackberry-t, és így maradtam a WP8-nál. Ez már tartalmazza az általam elvárt minimumok 90%-át.
Kifli: Nem is mondasz hülyeséget 😄
HTC frissítés mindig szinte rögtön megjött de a Mango is elég sokára került rá.
Netmegszakítós nem akar mûködni elég sokszor próbáltam.
Mindenkinek mások az elvárásai. Engem a barátaim folyamatosan a BT fileküldéssel b@sztattak, mikor WP7-es telefonom lett, mert tudják hogy gyakorlatilag 0byte BT adatforgalmat generáltam a telefonjaimmal az elmúlt jópár év folyamán 😊 (BTW Lumiákon van BT fileküldés 😊 )
Engem WP7-ben a Mass Storage mód hiánya zavart a legjobban, de annyira megszoktam a Skydrive-ot, hogy most 8-on is inkább azt használom ...
Természetesen rengeteget negatívumot és hiányzó dolgot meg lehet említeni, de ez mindennel így van ... Miután rendesen "belaktam" anno a 900-ast, rá kellett jönnöm, hogy oké, hiányoznak dolgok, más dolgok viszont annyival jobban mûködnek (Nálam a telefon legfõképpen muknaeszköz ...) hogy el lehet viselni a hiányukat, vagy ki lehet váltani õket másképp.
Most hogy a WP8 egy lényegesen "szabadabban" kezelhetõ rendszer lett, most alig várom, hogy rákapjon pár szemfülesebb fejlesztõ, és "betömjék" a lyukakat 😊
@szerk: Pont most jelent meg egy írás a WinMagazin blogon arról, hogy érdemes-e most WP7-es készüléket venni ... WinMagazin blog
Mondjuk van szép számmal olyan is, amit a 8-asból hiányolok, de így is nagyság rendekkel jobb, mint a 7-es.
Elvileg Telenorhoz és T-mobile-hoz hónapok óta van offisöl 7.8, szóval mennie kellene ... ha máshogy nem, akkor bemenni a szolgáltatóhoz, hogy oldják meg valahogy ... bár ez lenne az utolsó. 😞
Ez a Zune-s frissítés valami hihetetlenül gáz ... Fõleg egy olyan cégtõl, aminek a PC-s produktjai évek óta TUDNAK frissülni rendesen 😞
A címkéjén kell lenni egy 7 jegyû kódnak, az alapján navifirm-en meg lehet nézni, van-e már hozzá SW ...
@kifli: igen, tudom, csak ez a kikapcsolt ébresztés pont egy olyan példa, amivel nem hinném, hogy a közeljövõben találkozni fogunk, de a múltban igen szokszor jó használatot tett 😊
Mint a pc-nél. Elõször a bios indul, majd az indítja magát az oprendszert.
Sokkal jobb megoldás, mert szoftverhiba esetén a telefon még bekapcsol és lecserélhetõ az oprendszer egy mûködõre..
Milyen szolgáltatótól van a telefonod?
@CybeRick: Igen tudom, én szerettem a Symbiant a hibáival együtt 😊 Remélem azért a Nokiás srácok pár dolgot szépen átpakolnak majd ... Azért egy Decora és egy Situations nagyot tudna ütni WP-n xD Álmok ...
Ezen kívül minden igényemet kielégíti, de valszõszínûleg ez olyan, mint hogy nagyon klassz kocsi a Ford Focus, hiszen minden benne van, de pl. egy Audi A6 biztos sokkal jobb.
Azért a Lumia 800 árában elég jól használható Androidos készülékeket is kapni: pl: Samsung Galaxy S Advance, Alcatel OT-995.
Wp-nek van még hová fejlõdnie, nekem Wp8-as a Lumia 920 de pár dolog ami szerintem alap kellene hogy legyen, még hiányzik belõle. Mégsem cserélném le másra 😊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Nem akarom nagyon védeni a WP-t, mert azért szívesen levezényelnék mondjuk népnevelõ szándékkal egy pár "acsapategyikfeleverjeagyonürespetpalackkalamásikfelét" típusú "csapatépítõ" tréninget Redmondban, de azért 7.5 és 7.8 már igen jól használhatóvá tette a WP7-est is.
Persze, hiányzonak belõle nekem is dolgok (Van egy 900-asom és egy 920-am, szóval én is végigtesztelgettem mindent ...) , de amennyibe most kerül, ha valaki egy design-os és olcsó telefont akar (Nem csak feltétlenül okostelefon...), ami mellette gyors is, akkor bizony jól jár az olcsósított WP7-esekkel ... fõleg mondjuk a 800-assal. Ha meg kifejezetten okostelefon kell, akkor csak meg kell nézni hogy megvannak-e a kívánt appok a store-ban, és kész. Ennyi pénzért nem hiszem hogy bármilyen Androidos telefont találni ami hozza a 800-as szintjét ...
Nodo frissítésig használtam az androidot a telefonomon, addig nem volt használható a wp7 (ebben az is közrejátszott, hogy sok driver adddig nem volt meg a telefonomhoz, és nem mûködött rendesen)
De most halál õszintén, ha nem is a hardveres oldalát nézzük. Mit lehet élvezni a 7-es WP-ben? Egy csomó alap funkciót nem tud.
Mostmár live tile van ha összezsugorítom a legkisebb méretre, eddig ott nem jelezte van-e üzenetem, vagy hívtak-e...
Tudom hogy wp8 jobb, de úgy sem használnám ki. Tényleg ennyi a lényeg, amit leírtál, meg én is korábban, plusz néha tudjak böngészni rajta. Na meg az ingyenes navi is jól fog jönni, azt már a jelenlegi telómon is szeretem, pedig hardveresen elég gyengusz 😊
Nekem N9-re fájt a fogam nagyon, de aztán máshogy alakultak a dolgok 😊
Az biztos, hogy ha WP8-as telefont vennél, azzal több lehetõséged lenne, de szvsz ha tényleg csak telefonálni és Viber-re kell a kütyü, akkor valószínûleg meg leszel vele elégedve 😊 (Nem használok Vibert, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni 😊 )
A simnek meg utánaolvasok valahol, de ha végül fizetni kell érte, az sem érdekel. Nem ezen fog múlni hogy megveszem-e, vagy sem.
De pl: voltam pár hete Londonban, és nem lehetett sehol a környéken microsimes-prepaid kártyát kapni (rendelni lehetett volna, de mire odaér, addigra hazajövünk ...), ezért szereztünk sima sim-et, hogy majd körbevágom ... de akkora chip volt rajta alapból mint a microsim, és nem is sikerült normálisan kivágni, szóval kétesélyes 😊 A simár könnyû, fõleg ha van amihez hasonlítani tudod (pl.: haveré ...)
BTW, nálatok max valami akkugond lehetett, de annak is durva, mert az alap polikarbonát 300 fokon olvad, és elég kevés dolog tud ilyen hõmérsékletet generálni egy mobilban ...
Én inkább azt nézném meg, van-e Viber WP7.8-ra ... Azt nem tudom, 7.8-on be lehet-e kapcsolni a bekapcsolt képernyõzár alatti Wifit, de utána lehet járni ...
Viszont ez a sim dolog zavar nagyon. Házilag nem lehet valahogy megbarkácsolni?