5743
-
File manager nem létezik WP-re, ha jól tudom. Ennyire zárt a rendszer. -
Ez félmegoldásnak tűnik, de a semminél jobb. Azért köszönöm a segítséget. -
File manager-t meg olyan playert mondjatok ami mkv-t is lejátszik. -
recko2234 #3815 Nem kell lemondanod a FLAC-ról.
FLAC Player -
recko2234 #3814 Weather Flow -
devunlockal lehet olyan appot telepíteni. Sőt olyat is, hogy usb-n küldje a képet pc-re :) -
WP7.8-nál van lehetőség képernyő kép mentésre? -
ja igen ehez hasonlót is keresnék! -
Köszönöm szépen -
TESS
kötelező appokról nem tudok :)
Ha valamire szükséged van, akkor arra szerintem tudunk max legjobb appot tanácsolni. -
új widows phone-os vagyok milyen appkat ajánlotok kötelezően? és az sd-re letöltött zenéknek lehet e keresni a neten telefonon keresztül borítókat frissíteni? -
wma talán? -
Mivel flac formátumot nem ismer a telefon, ha szeretnék mégis jó minőségű zenét felmásolni, milyen formátumot, esetleg konvertáló programot ajánlanátok? -
Az összes csempe, háttér alkalmazás le van tiltva a kezdetek óta, még a HTC csempe is :D
Amúgy eddig nem csinált ilyet, másfél napot gond nélkül bírt, most meg egy fél éjjel alatt ennyit merülni.. :/
De talán most megjavult egy újraindítás után :D -
nekem live tile/háttérben futó app csinált merülési gondot wp7 esetén korábban. -
Sziasztok! Furcsa dolog történt... Este fél tizenegykor leraktam a telefont 95%-kal,hajnali négyre 34%-on volt.. Újra indítás utan 23%... Nem tudja valaki hogy miféle hiba lehet ez? Nem dobáltam a telefont, nem telepítettem semmit, nfc off, bt off, mobilnet,wifi off, és mégis irreálisan megcsappant az akku egy fél éjjel alatt..
Valamint: hajnali négykor 6.98giga szabad helyem volt, most 7,2 giga van.. A telefonhoz csak a töltő ért.. Kezd félelmetes lenni a dolog..:D -
recko2234 #3802 Néhány biztosnak tűnő GDR3 részlet a.k.a Bittersweet Shimmer.
Még mindig hiányolnám a hívásközbeni folytonos rezgés lehetőségét.
http://winmagazin.blog.hu/2013/10/09/kiszivarogtak_a_gdr3_es_a_bittersweet_shimmer_ujdonsagai#more5558143 -
Sony Xperia U készülékemet Lumia 620 vagy 625-re cserélném :) -
lumia mellett döntöttem, a nokia appok miatt. Már hd2-n is wp7-en elég sok nokia appot találtam hasznosnak :) -
Én még bízom a HTC-ben, vannak jó ötletei, és még mindig képes minőségi telefonokkal kijönni :D -
Egyértelmű hogy "stabilabb" a Nokia&MS együttműködés, főleg a küszöbön álló felvásárlás tudatában. Egyébként a Dual boot-os telefonok ötlete Nokia berkein belül is felmerült anno. MeeGo + WP8 formájában, de MS elkaszálta. Már akkor is túlságosan sokat szóltak bele a Nokia dolgaiba. -
:(
Hogyhogy a Lumia mellett döntöttél? Stabilabb a talaj, mint a HTC-nél? :D -
ne is mond, most temettem szegényt. De jön majd lumia 820 helyette :) -
HD2 már elég sok-boot-os dolog.. Android, WP, Ubuntu, Sima Linux, voltak képek iOS-ről is.. az egy csoda..:D -
vegyél htc HD2-t azon már működik a dolog :)
De valószínűleg htc one-ra is kiadja cotulla a hozzá szükséges dolgokat! -
recko2234 #3793 Nem vagyok HTC párti (pont azért mert ismerem őket belül is), de ha ez a dual boot összejönne, én vennék egyet az héccencség'! -
CybeRick: Köszi :)
Hogy valami hír is legyen:
A HTC és a Microsoft új telefonokról tárgyal.
"Az Android Central úgy tudja, hogy a HTC fejlesztőket keres Dual-Boot-os telefonok készítésére, amelyeken Windows Phone, és Android futna."
Mindenesetre ez érdekesen hangzik :D -
Tetszik nekem is :) Szép munka! -
Köszönöm :) -
Jo az uj design :) -
recko2234 #3788 Hát akkor már tudja a franc :D Vagyis most már tudom :) -
920 és 820 is 2012 novemberében jelent meg, 8x pedig már szeptemberben kapható volt.
De ez sem változtat azon, hogy a 8x a wp8 referencia modell. -
recko2234 #3786 Tudtommal a Lumia 820 és 920 voltak az első WP8-asok. -
Igen, azért került ide a 8x-es HTC, mert ezen mutatkozott be a WP 8, és valószínű erre érkezik meg először a 8.1 is :) -
recko2234 #3784 Hmmm... érdekes. Kösz az infót. -
jelenleg a 8x a hivatalos referenciamodell. Hivatalosan a neve is Windows Phone 8x by HTC -
recko2234 #3782 Hogy-hogy HTC teló? :) Elvileg a Nokia a nagy "WP huszár" nájn? :) -
Banner kész nagyjából, a képért köszönet papi08-nak ismételten.
Ha valakinek van valamilyen felvetése, ötlete stb, akkor azt írja meg :) -
Akkor alakulunk szépen lassan! :)
Gombra még tedd ki őket kérlek, nagyon jó blog, app-juk is van a Store-ban :)
winmagazin -
megkaptam a hg jogot lassan meg is kezdem a működésemet :)