5743
  • recko2234
    Újabb elég jól használható fájlmenedzser WP8-ra. Jobb, mint az előző, amit lentebb linkeltem :) A fejlesztő azt üzeni, hogy az átnevezés/törlés/mozgatás funkció addig nem fog működni, amíg a microfos nem változtat a rendszeren. Addig fejleszti ott és úgy, ahol tudja.
    Lehetőség nyílik itt már a képek miniatűr nézetben való keresésében is.

Ev Fileexplorer

• CybeRick
    Nokia Lumia 1020 Dávid Detkó - Nokia Ambassador :)
  • Pethy23
    Természetesen simán megéri a felárat minden más miatt, de annyira minimális a sebességbeli különbség, hogy akinek nincs szüksége nagyobb kijelzője, nem akar hightech grafon játszani telefonon, és minimális fényképező tudás elegendő akkor nagyon jó választás neki akár az 520 akár a 620.
  • CybeRick
    A felár az én esetemben pl. a PureView, és a "jövőkompatibilitás" lehetősége indokolta. Nem mellesleg a megjelenése is :)
    Fotózásban 925 és 1020-ig nem volt ellenfél. Nyaraláskor telefonnal aláztam a mellettem kompakt géppel fotózókat. Ok, DSLR nem játszik ;) Főleg szürkületi, esti képekkel (mindezt vaku nélkül). Le is döbbent egy-két ember (pl aki egy Fuji S2800-assal rendelkezett) Paramétereit tekintve a fényképező jobbnak tűnik, de mégsem az. Élesben legalábbis alulmaradt.
  • Pethy23
    Nyilván van különbség, de aki ezért ilyen 70 ezer felárat képes fizetni, teszem hozzá csak ezen ok miatt akkor meg is érdemli. Így is egy 520-as is smoothabb mint egy galaxy s4...
  • CybeRick
    bocsi, rossz link....
  • CybeRick
    Itt egy 920 vs 520 videó. De fellelhető több modellel való összehasonlítás is.
  • CybeRick
    920-asom van, 620-assal összehasonlítva azért a 920 "gördülékenyebb" . 520-ast még nem próbáltam, de anno 920 előtt egy 820-ast nézegettem. Azzal sincs semmilyen sebesség probléma.
  • papi08
    Nem tudom, én azt olvastam hogy azért nem igazán lehet összehasonlítani a gigás telefonokkal. De jó, ha a tapasztalat beszél, akkor nem szóltam. :)
  • kifli
    hmm, marad a 820, és a kisebb képernyő :D

A nagyobb képernyő azért csábított, mert telefonról netezni szoktam, azt pedig egy nagyobb képernyőn csak jobb.
    Nálam van egy one x jelenleg és annak a 4,7"-ját jól össze is tudtam most vetni gyakorlatban a 4,3"-al. Kicsit vacilláltam, mert ezen a felbontáson a 625 felbontás már lehet kevés egyrészt, és hd2 kényelmesebb is a kisebb képernyővel néha (de szokható a 4,7" is szerintem). De ezzel, hogy a 625 nem is egészen fluid, végleg elvágta magát :)

Marad a 820, ameddig nálam van a one x nem sürgetem, csak ha találok jó áron valahol :)
  • Pethy23
    Hülyeség, a rendszer ugyan olyan sebességgel fut egy 920-ason mint egy 520-ason...
  • papi08
    Több fórumon panaszkodtak, hogy 520, és 625-ön kicsit jobban akad a rendszer, mert ugye fele memória, az fele memória..

Szóval azon lehet kicsit nyögve nyelősebb lesz a wp effekt :D
  • kifli
    most kezdtem el 625-ön is gondolkodni 820 mellett.

Viszont a hv ahogy nézem leginkább csak a ramban gyengébb. Mikben gátol meg, hogy 1gb helyett, csak 512mb ram van a telefonban? Játékok nem mérvadóak, nemigazán játszok telefonon. (max gyümit aprítok sz*rás közben :D)
  • peta19901010
    Köszönöm.
  • papi08
    Persze, segítünk, elnézést a csúszásért, én nem is láttam :D

Van benne FM Rádió, a GDR2 jelzésű frissítéssel jött ez a fícsör, ahogy a banner szövegében is láthatod. Szóval igen, lesz benne rádió :)
  • peta19901010
    Ebben tud valaki segíteni?
  • Tatyla
    Ez nem érhető 520-ra
  • kifli
    Nokia Music
  • Tatyla
    Nokiám van lumia 520 de nincs benne ilyen az alap meg nem jegyzi meg mikor kilépek egy albumból hogy hol jártam,ez a music+ meg inkább netes
  • kifli
    Egyébként Music+ esetleg, amit érdemes megnézni. De ha nokiád van, akkor van nokia music appod is.
  • kifli
    Mit hiányolsz belőle?
  • Tatyla
    Egy jó zene lejátszó appot mondjatok mert az alap gyári nem az igazi
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne a lumia 820-szal kapcsolatban, hogy olvastam a nete, hogy a lumia 625-ben van FM rádió és maga a kérdés az volna, hogy a 820-ban ez elérhető, mert a jellemzők között nem látom. Laikusként gondolkodva iigen, mivel ugye bár a platform ugyan az, de nem vagyok benne biztos azért gondoltam arra, hogy rákérdezek.
    Azért lenne fontos, mert lehet, hogy év vége fele lecserélem a jelenlegi telefonom (ami droidos és hát nem vagyok vele teljes mértékig megélégedve és) lehet, hogy egy 820-ra fog esni a választásom. Ja még anyi itt a végére, hogy aki 820-t asznál írjon már rólla véleményt, hogy milyen.
    Válaszotoktat előre is köszönöm.
    UI.: Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült.
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne a lumia 820-szal kapcsolatban, hogy olvastam a nete, hogy a lumia 625-ben van FM rádió és maga a kérdés az volna, hogy a 820-ban ez elérhető, mert a jellemzők között nem látom. Laikusként gondolkodva iigen, mivel ugye bár a platform ugyan az, de nem vagyok benne biztos azért gondoltam arra, hogy rákérdezek.
    Azért lenne fontos, mert lehet, hogy év vége fele lecserélem a jelenlegi telefonom (ami droidos és hát nem vagyok vele teljes mértékig megélégedve és) lehet, hogy egy 820-ra fog esni a választásom.
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.
    Azért lenne fontos, mert lehet, hogy év vége fele lecserélem a jelenlegi telefonom (ami droidos és hát nem vagyok vele teljes mértékig megélégedve és) lehet, hogy egy 820-ra fog esni a választásom. Ja még anyi itt a végére, hogy aki 820-t asznál írjon már rólla véleményt, hogy milyen.
  • peta19901010
    Üdvözlök mindenkit.
  • Tatyla
    aham,értem köszi
  • kifli
    Ha jóltudom az nem kikapocsolható, Azután jelenik meg, hogyha egy adott mennyiségnél több app van a telefonodon.
  • Tatyla
    valamit elnyomkodtam és berakta az alkalmazásokhoz a betű jelöléseket azt hogy kapcsolhatom ki?
  • papi08
    Nekem is ezt csinálja az 8x, kezdetek óta..
  • recko2234
    Szerintetek az mitől van, ha napok óta mikor tölteni akarom a Lumia 820-amat, később "zenél" mikor bedugom a töltőt.

Eddig bedugtam, már adta is a hangjelzést, de most meg másodperceket késik a töltés is és a hang is.
  • Tibi7
    Néztem, de nem találtam.
  • papi08
    Azt esetleg megnézheted, hogy a beállításokban van-e Automatikus feltöltés.. Sajna a 7.8-at nem ismerem, de szerintem ha van, ott ki tudod választani hogy automatice\' feltöltse :D
  • Tibi7
    Ez így működik, de nem tölti fel automatikusan, hanem nekem kell kiválasztani amit akarok. Asszem maradok a kábelnél :D
  • papi08
    Hopp, elnézést lemaradtam, nem tudtam hogy 7.8-ra van a kérdés.

A neten hirtelen azt találtam hogy SkyDrive-ra nem lehet full felbontásban, ezért sokan a Flickr fiókba töltik fel, és onnan szedik le a képeket...

Talán ezt próbáld meg, mást sajnos nem tudok :/
  • Tibi7
    Szia. A leírásod alapján nem találok ilyet. Lehet hogy 7.8 alatt nincs ilyen lehetőség?
  • papi08
    Szia!

Belépsz a SkyDrive app-ba telefonon, majd ott a menü, és a Beállítások-ra nyomsz. Ott lesz egy Általános* rész, abban pedig a Képek felbontása*. Azt állítsd át Eredetire*. :) (*: Angolul használom a telefont, így lehet nem ezek vannak írva magyar felületen)

Remélem tudtam segíteni! :)
  • Tibi7
    Megint kérdeznék :) Be van kapcsolva a telómon, hogy a készült képeket töltse fel skydrive-ra. Viszont ilyen 700-szor 500-as felbontásban tölti fel. Sehogy sem tudom beállítani hogy eredeti méretben történjen, pedig mintha olvastam volna valahol, hogy be lehet. Valaki tud segíteni?
  • papi08
    Lol.. egész addig azt taglalták hogy mennyire zárt a rendszer, és még file kezelő sem lesz benn..:D
  • recko2234
    mkv playerről nem tudok, de itt egy nekem normálisan működő file manager. ha értékelésbe leírod mi a kínod meg is csinálja a srác, csak angolul kell.

FileManager