Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gond, hogy nálunk eddig kétszer merült fel a WP, mint egyik lehetséges célplatform, és mindkétszer megvalósíthatatlanság miatt esett is ki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem éppen mindennapos elvárások voltak (egyiket iOS sem teljesítette), de a szükséges interfészeket az Android pl API Level 1-tõl (azaz 1.0-tól) támogatta, és WM-en is elérhetõ volt...
Egyébként nem ismerem a Weather Flow-t, meg tudnád mondani, mi az, amiben kijátszotta a korlátozásokat? Amit képek alapján meg tudok ítélni, az az, hogy nem a metro paradigmákat követi, ami szerintem nem feltétlen elõny, hiszen így oda az OS vizuális koherenciája... Mondjuk, felhasználó döntése😊
Suggestion Boxot szerintem elég alacsony prioritásokkal kezelik, rezgés és szeparált hangerõ már WP7-es idõkben benne volt, böngészõ jelszó kezelésével együtt, és ha jól tudom, utóbbi sem került bele a WP8-ba.
/*WTF?!*/
A másik, hogy ki lehet már ütni? Megyek külföldre, úgyhogy jó lenne, viszont régen az Omnia 7-emet kiütés után nem lehetett szinkronizálni a géppel, meg frissíteni. Sõt, gépen keresztül nem is lehetett tölteni, csak túlmelegedett és leszívta az aksit😄
A többiben egyetértek, és igen, nekem is a legzavaróbb a közös hangerõ, valamint a rezgés, de bízom az ez irányú fejlesztésben, mivel Suggestion Boxban a legtöbb szavazatot kapott ötletek közt ezek is benne van.
Az alapvetõ hiányosságok befoltozásának elmaradására. Elhiszem, hogy pl a "Kid's Corner" hasznos sokak számára (és végre egy olyan feature, amelyben a WP kiemelkedik a mezõnybõl), de amíg pl nem tud szimultán rezegni és csörögni, addig mint telefon szenved hátrányt, én pl nem tudom a mindennapok során nyugodt szívvel használni. (Tudom, valakinek így is tökéletesen megfelel, de mint írtam már anno, sajnos volt emiatt több elmulasztott hívásom is, nem csak teoretikusan piszkálja a csõröm.) Nem ennyire súlyos hiányosság, de ugyanúgy kellemetlennek tartom a fejhallgató- és hangszóró hangerejének közös kezelését, aztán hiányzik egy rendszerszintû "Windows Search", valamint egy értesítési központ hozzáadása is jó lenne. Az a furcsa, hogy néhány jellemzõ Windows Mobile-ban még megvolt...
API szinten is lenne mit javítani, Android például sokkal több dologhoz enged hozzáférést a fejlesztõnek. Mondjuk ezen a téren szerintem van fejlõdés, és bizonyos korlátozások - például a multitaskingot érintõk - sajnos az akkumulátor üzemidõ miatt érthetõek.
Igazából az egész számomra felfoghatatlan. A Microsoft egy hatalmas, rendkívüli szoftverfejlesztési kompetenciával rendelkezõ vállalat, és nyilvánvaló, hogy az okostelefonos piac kulcsfontosságú. Ennek ellenére az elmúlt két év alatt funkcionalitás szempontjából nem érték be még az iOS-t sem, pedig nem lehet azt mondani, hogy az õrületes ütemben fejlõdött volna az utóbbi 1-2 évben😊 Nyilván komoly elõnnyel rendelkezik a másik kettõ, viszont ha el akarják terjeszteni a WP-t, akkor nem engedhetik meg maguknak, hogy kevesebbet ígérjenek a felhasználóknak, mint azok.
Egyébként kíváncsi leszek, idén mit fog összehozni az MS. Szerintem lesz Notification Center, Windows Search, valószínû szolgáltatások közötti integráció is növekedni fog, kérdés, hogy a fenti, általam alapnak tekintett dolgok változni fognak-e😊
/*WTF?!*/
Kiegészíteném még:
- Video editor (mint Symbian S3 alatt)
- Normális média (video) lejátszó. Ami pl. támogat mkv-t is.
- wifi direct
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Egyébként ezeket hiányolom csak a WP8-ból:
-Hívás és SMS megkapása közbeni sûrû, erõs rezgés
-SMS, e-mail, MMS hangok teljesen személyes megváltoztatása akár mp3-ra is.
-Ébresztés hangjának akár mp3-at is.
-Win8 szerû hátterek VAGY saját hátterek a kezdõképernyõre.
-élõ csempés korlátozások megszûntetése a fejlesztõk felé.
-Olyan gyári zenelejátszó, melyben lejátszási listát hozhatok létre saját, általam kijelölt számokból, melyeknek sorrendjét is változtathatom.
-Olyan fájlkezekõ, amely ha nem is enged be a rendszer meghajtókba, de legalább a PC által látott memóriák tartalmának szerkesztése(törlés, másolás, kivágás, átnevezés), fájltulajdonságok megnézése, egyéb mûveletek.
Ha ezek meglennének, 10-bõl 10-et kapna tõlem.
De mint írtam, ez a fajta stabilitás és megbízhatóság még így is kárpótol a fentiek hiányosságában, de azért nagyon hiányoznak ezek.
/*WTF?!*/
Hiaba hogy sokan a menu rendszeret ocsaroljak, en mai napig imadom ezt a minimalista stilusu csempes menut.. Ha meg egy iphone vagy egy android telefont megnezek rosszul vagyok ezektol a sz+rra unt sima ikonos menuktol.. Remelem a Wp a jovoben egyre elterjedtebb less, erosodik a piaca mert szeretnem ha minnol tobb tamogatas, app jonne ra..
Január óta 820-as használó vagyok. Alpavetõen boldog, de van hiányérzetem (a multimédiában van még mit fejlõdni).
Nos a héten kaptam egy HTC ONE V telefont (tudom, hogy nem egészen ugyanaz a kategória, de elõtte Omnia W-t is használtam). Gondoltam kipróbálom, de nem sikerült átszoknom. A WP után zavart a sok csili-vili színes mini ikon. A webbrowser laggolt, sync program nem mûködött, a sms-ket 10mp alatt töltötte be (?!), a fülhallgató búgott, mint az állat.
Lényeg a lényeg: ez a tapasztalat megerõsített engem abban, hogy a nagyon jól optimalizált és használható kis OS ez a WP.
BTW: OMNIA W megkapta a 7.8-as frissítést!!
Legalább ha létezne rá valami magyarázat SZAKSZERÛ persze, hogy miért nem engedi a Microsoft törölni, vagy miért nem mondják el mi tárolódik ott... Mennyivel könnyebben fogadnák el az emberek.
Mondjuk az egyebek mappa terjedésére volna megoldás, de nálam nem mûködik, hiába tartom be az utasításokat a Shrink Storage alkalmazással.
Egyedul tenyleg cask a tarhely miatt izgulok igy utolag banom h nem egy 16Gb-osat vettem..
Na megjott a kis HTC 8X-em.. Eddig imadom.. Joval jobb mint az elozo 7.5-os WP-m.
Egyetlen egy bajom van vele hogy cask 8 giga ram van benne amibol cask 5 gigat lehet hasznalni :S Valamiert azt hittem h lehet tenni bele microSD mem kartyat de sehol se talakok ilyet..
Egyébként valakinek a beállítások menüpontban nem jelent meg véletlenül egy "tárterület-ellenõrzés" nevû menüpont? Fogalmam sincs mióta van ott, viszont eléggé bajos a dolog, mert semmit nem akar csinálni, kiírja mennyi a szabad hely, meg hogy tudom törölni az "ideiglenes fájlokat", de a többi számadatot(alkalmazások, média stb.) órákon keresztül tölti, akkor sem tudja megjeleníteni.
Leginkább az instabilitást fájlalják, illetve néha felmerül, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdi nagykanállal enni az akkut (ismerõs?😊). De itt a topic, mindig elég az utolsó oldalt átfutni... Kár, pedig amúgy tetszene a készülék, tele van okos dolgokkal, még a nagy méreteit is elnézném neki...
/*WTF?!*/
Kíváncsi lennék, hogy konkrétan miket írnak ezeken a fórumokon.
/*WTF?!*/
-saját ténylegesen személyre szabható lej.lista, számonként tudod a sorrendet változtatni.
-Felismeri azokat a számokat is, amelyeknek nincs "album" mezõ kitöltve
-Zárolási képernyõrõl belelehet tekerni.
-Headset-rõl ha megnyomod a pause-t, akkor tényleg megáll, nem akad be és nem játsza tovább.
Az én, és másik 3 ember ötletei alapján fejlesztik, de ha lájkolod a facebook oldalukat, vagy írsz e-mailben, fontolóra veszik az ötleteket, és ha tudják, megcsinálják.
235 forint, de én mondom a dupláját is megéri.
https://www.facebook.com/CustomPlaylistsWindowsPhone?fref=ts
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/custom-playlists/644b0454-b0b9-4e2f-8ebb-c34ce713f4cf
Ha like-olod a face
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Majdnem megrendeltem egy nokia lumia 820-at de olvasgattam teszteket es a htc szimpatikusabbnak tunik.
Mit gondoltok jol dontottem vegulis?
* Jelzi, hogy van frissítés.
* Csak wifin keresztül engedi a letöltést (PC-hez kapcsolódva nem...)
* Persze nem tölt le semmit, napok óta download 0%...
Van erre valakinek valami hasznos ötlete?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azaz rádugom a gépre csipog is és a teló is. Sajátgépet megnyitom és ott van, hogy Windows Phone megnyitom és üres nincs benne semmi. Eddig volt benne olyan, hogy Phone és Sd kártya. Mitõl lehet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Olyan embert keresek, akinek lumia920-asa van t-mobilos és mûködik az mms küldés fogadás.
A problémám az, hogy se küldeni se fogadni nem tudok, a beállítások érdekelnének.
elõre is köszönöm😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
lassú lett aki még nem frissítette az nem is tegye a lumia 610-est a többinél nem tudom milyen az új frissítés,
géppel ha összekötöm a telót zune ba belépek betölt meg minden szinkronizálja is csak ha valami képet vagy akármit
rá akarok másolni a gépre akkor a másolási százalék csak ugrál oda vissza a 0%-10% közt és nem másolja fel a gépre semmit,
pls aki tud ebbe segíteni valamit hopgy mi lehet a baj az írjon pls elõre is köszi
/zune-beállítások-szinkronizálási beállítások ott nekem mind a manuálíson van.