5743
  • Jim Morrison
    írj privit :D
  • Gladiator
    nekem van ötletem appra, amit már rég meg akartattam csinálni valakivel, bár inkább iOS-re. Érdekel? De felezünk a milliókon!:D
  • recko2234
    Akkor rájad' bízom :)
  • Jim Morrison
    nincs olyan Krúdy Álmoskönyv ami feldolgozható formátumban, vagy legalább könnyen feldolgozható formátumba lehetne hozni... legalábbis én nem találok...
  • recko2234
    Valaki tudja hogyan lehet videotelefonálást indítani? Hálózaton belül akartam hívni a Zasszonyt', de nem találtam ilyen opciót :|
  • tommygear
    sziasztok
    hogy lehet megjegyeztetni az fb klienssel az email címet belépéskor?
  • recko2234
    megtörtént ;)
  • recko2234
    Akár :) De én a nagyobb siker érdekében megnézném a krúdy féle álomfejtést is, de akár ezzel is megelégednék :D
  • cantu
    Sziasztok,
    Kitöltenétek az alább kérdőívet? Részben az utazás, internet, mobilalkalmazás kapcsolatát vizsgálom
    Köszönöm még 29 kellene hogy elérjem a bűvös 300-at :)

Kérdőív - utazás, internet, mobilalkalmazások
  • Jim Morrison
    hmm, szóval ennek a mobilos változatát? nem is rossz ötlet.

kifli: utána nézek
  • kifli
    csináld meg a nokia refocus appot minden telefonra :)
  • recko2234
    Csinálj álomfejtés app-ot.

Hiányzik az áruházból egy olyan. Címszavak alapján lehetne rákeresni mi-mit jelent, esetleg ha mélyebben beleásnád magad a témában, egy összetettebb alkalmazást is csinálhatsz ezzel kapcsolatban. :)
  • papi08
    Szerintem amelyik megkapta a Pro Cam-et, az meg fogja kapni azt is valamilyen formában.
  • kifli
    nokia refocus nem tudja valaki, hogy csak a 920-tól fölfele lévő készülékekre jön-e, vagy később megkapja-e a többi lumia is?
  • Jim Morrison
    igazából úgy csinálnék valami appot de lövésem sincs hogy mit :(
  • Jim Morrison
    a francba :D
  • papi08
    nem létezik, az oprendszer nem engedi. :D
  • Jim Morrison
    Hello!
    Ilyen progi már létezik? :) (ha nem akkor szerintem megpróbálkozok egyel :))
  • recko2234
    Válogass, lehet van:

NFL találatok WP.com-on
  • Ricsi234
    Hali. Olyan progit keresek amivel tudok NFL!, vagy amerikai foci streameket nézni. Vagy valami sport csatornát. Van ilyen? Nokia Lumia 610..
  • papi08
    Köszönöm :)
  • Tatyla
    két hasznos oldal esetleg:
    1.
    2.
  • papi08
    HTC-n nincs Nokia X-em, és amelyiket olvasom, nem írta meg :DD
  • recko2234
    Mert nincs Nokia Xpress-ed és nem olvasod a különböző hírportálokat? :D

RÁJÖTTEEEEEM a Bluetooth nevet úgy lehet megváltoztatni, ha rádugod USB-vel a gépre, és átnevezed a sajátgépben :D
  • papi08
    óóó erről én miért nem tudtaaaam? :D
  • recko2234
    Tegnap ingyenes volt az összes Angry Birds. Le is kaptam a Star Wars I-II-t :D

Nem tudja valaki hogyan lehetne Bluetooth nevet megváltoztatni? Tegnap kocsmában képeket akartunk volna küldözgetni, de 3-an voltunk a helységben és mindenki megkapta mindenki képét, csak a célszemélyek nem :D
  • kifli
    na lumia 820 megrendelve, ha minden jólmegy nemsoká kezeim közé kaparinthatom :)
  • recko2234
    A tegnapi Nokia World-ön jó pár készülékkel gazdagodtunk, főleg WP szinten. Ezek között van 1320, 1520 és a Nokia tablettje a 2520. Egy nappal az alábbi cikk után is csak egyet írhatok:

Úrsitenúristenúristenúristen, nekem kell egy 1520-as :D Sárgába, a 820-am feketéjét már unom :D

Ja, meg kaptunk egy csomó új alkalmazást (de minek? :D)
    A Nokia World után!
  • recko2234
    Hm... Majd utána nézek.
  • papi08
    Én egyszerűen szinkronizáltattam, egy hardreset után ott volt minden.
  • recko2234
    Valaki nem tud olyan alkalmazást, ami BIZTOSAN csinál biztonsági mentést Skydrive-ra a kapcsolataimból?
    Az Amaze Pictures Inc. Contact Backupja egy nagy rakat nulla, a fizetősöket meg nem ismerem.
  • papi08
    Röstellem az arcom, de most esett le a nagy másolgatás közepette hogy nincs is memóriakártya a 8x-ben.. -.-\'
  • papi08
    Kár hogy nincs SD Kártya menü az Áruházamba..:D
  • papi08
    Na, ez valahogy tökéletesen megfelel, köszönöm :D
  • kifli
    Esetleg EZ
  • papi08
    Nem tud valaki egy egyszerű óra widgetet? Olyat mint az alap HTC, csak ne legyen rajt időjárás.. Mióta letiltottam a HTC csempét (nem akarom látni milyen az idő, úgy is kimegyek megnézni, ha érdekel) egyfolytában az akkori adatot, és települést mutatja..

Szóval, valaki, valamit? :)
  • recko2234
    Ez szerintem mindenhol így van ide haza Magyarországon. Mármint a kötekedés, hogy biztos a te hibád, meg keresik a kibúvókat, hogy ne kelljen már nekik ezt állni.
  • Gauge
    AZ egész azért idegesít, mert első alkalommal leejtettem, az nem esik jótállás hatálya alá. ok. De most csak az asztalra raktam le.....he?!?!?!?!?!?! .......és a buzi ügyfél szolgálat szerint nekem kell bizonyítanom?!?!?!?! WTF!!4 Most kezd a Nokiából elegem lenni, de nagyon.
  • recko2234
    Én lassan egy éve használom, kétszer esett akkorát, hogy a szívbaj és agyiérgörcs egyszerre keringetett... még is hibátlan mindene :D

Egyszer pont a kijelzőre esett, és akkora hangja volt, mint amikor egy kismegszakítót az asztalnak vágsz. Még is ép :)
  • Gauge
    Ne vegyél 820-at. A képernyője NAGYON törékeny. Nekem két hónap alatt kétszer tört, pedig nem a falnak dobtam...