5743
-
írj privit :D -
nekem van ötletem appra, amit már rég meg akartattam csinálni valakivel, bár inkább iOS-re. Érdekel? De felezünk a milliókon!:D -
recko2234 #3897 Akkor rájad' bízom :) -
nincs olyan Krúdy Álmoskönyv ami feldolgozható formátumban, vagy legalább könnyen feldolgozható formátumba lehetne hozni... legalábbis én nem találok... -
recko2234 #3895 Valaki tudja hogyan lehet videotelefonálást indítani? Hálózaton belül akartam hívni a Zasszonyt', de nem találtam ilyen opciót :| -
sziasztok
hogy lehet megjegyeztetni az fb klienssel az email címet belépéskor? -
recko2234 #3893 megtörtént ;) -
recko2234 #3892 Akár :) De én a nagyobb siker érdekében megnézném a krúdy féle álomfejtést is, de akár ezzel is megelégednék :D -
cantu #3891 Sziasztok,
Kitöltenétek az alább kérdőívet? Részben az utazás, internet, mobilalkalmazás kapcsolatát vizsgálom
Köszönöm még 29 kellene hogy elérjem a bűvös 300-at :)
Kérdőív - utazás, internet, mobilalkalmazások -
hmm, szóval ennek a mobilos változatát? nem is rossz ötlet.
kifli: utána nézek -
csináld meg a nokia refocus appot minden telefonra :) -
recko2234 #3888 Csinálj álomfejtés app-ot.
Hiányzik az áruházból egy olyan. Címszavak alapján lehetne rákeresni mi-mit jelent, esetleg ha mélyebben beleásnád magad a témában, egy összetettebb alkalmazást is csinálhatsz ezzel kapcsolatban. :) -
Szerintem amelyik megkapta a Pro Cam-et, az meg fogja kapni azt is valamilyen formában. -
nokia refocus nem tudja valaki, hogy csak a 920-tól fölfele lévő készülékekre jön-e, vagy később megkapja-e a többi lumia is? -
igazából úgy csinálnék valami appot de lövésem sincs hogy mit :( -
a francba :D
-
nem létezik, az oprendszer nem engedi. :D -
Hello!
Ilyen progi már létezik? :) (ha nem akkor szerintem megpróbálkozok egyel :)) -
recko2234 #3881 Válogass, lehet van:
NFL találatok WP.com-on -
Hali. Olyan progit keresek amivel tudok NFL!, vagy amerikai foci streameket nézni. Vagy valami sport csatornát. Van ilyen? Nokia Lumia 610.. -
Köszönöm :) -
két hasznos oldal esetleg:
1.
2. -
HTC-n nincs Nokia X-em, és amelyiket olvasom, nem írta meg :DD -
recko2234 #3876 Mert nincs Nokia Xpress-ed és nem olvasod a különböző hírportálokat? :D
RÁJÖTTEEEEEM a Bluetooth nevet úgy lehet megváltoztatni, ha rádugod USB-vel a gépre, és átnevezed a sajátgépben :D -
óóó erről én miért nem tudtaaaam? :D -
recko2234 #3874 Tegnap ingyenes volt az összes Angry Birds. Le is kaptam a Star Wars I-II-t :D
Nem tudja valaki hogyan lehetne Bluetooth nevet megváltoztatni? Tegnap kocsmában képeket akartunk volna küldözgetni, de 3-an voltunk a helységben és mindenki megkapta mindenki képét, csak a célszemélyek nem :D -
na lumia 820 megrendelve, ha minden jólmegy nemsoká kezeim közé kaparinthatom :) -
recko2234 #3872 A tegnapi Nokia World-ön jó pár készülékkel gazdagodtunk, főleg WP szinten. Ezek között van 1320, 1520 és a Nokia tablettje a 2520. Egy nappal az alábbi cikk után is csak egyet írhatok:
Úrsitenúristenúristenúristen, nekem kell egy 1520-as :D Sárgába, a 820-am feketéjét már unom :D
Ja, meg kaptunk egy csomó új alkalmazást (de minek? :D)
A Nokia World után! -
recko2234 #3871 Hm... Majd utána nézek. -
Én egyszerűen szinkronizáltattam, egy hardreset után ott volt minden. -
recko2234 #3869 Valaki nem tud olyan alkalmazást, ami BIZTOSAN csinál biztonsági mentést Skydrive-ra a kapcsolataimból?
Az Amaze Pictures Inc. Contact Backupja egy nagy rakat nulla, a fizetősöket meg nem ismerem. -
Röstellem az arcom, de most esett le a nagy másolgatás közepette hogy nincs is memóriakártya a 8x-ben.. -.-\' -
Kár hogy nincs SD Kártya menü az Áruházamba..:D -
Na, ez valahogy tökéletesen megfelel, köszönöm :D -
Esetleg EZ -
Nem tud valaki egy egyszerű óra widgetet? Olyat mint az alap HTC, csak ne legyen rajt időjárás.. Mióta letiltottam a HTC csempét (nem akarom látni milyen az idő, úgy is kimegyek megnézni, ha érdekel) egyfolytában az akkori adatot, és települést mutatja..
Szóval, valaki, valamit? :) -
recko2234 #3863 Ez szerintem mindenhol így van ide haza Magyarországon. Mármint a kötekedés, hogy biztos a te hibád, meg keresik a kibúvókat, hogy ne kelljen már nekik ezt állni. -
Gauge #3862 AZ egész azért idegesít, mert első alkalommal leejtettem, az nem esik jótállás hatálya alá. ok. De most csak az asztalra raktam le.....he?!?!?!?!?!?! .......és a buzi ügyfél szolgálat szerint nekem kell bizonyítanom?!?!?!?! WTF!!4 Most kezd a Nokiából elegem lenni, de nagyon. -
recko2234 #3861 Én lassan egy éve használom, kétszer esett akkorát, hogy a szívbaj és agyiérgörcs egyszerre keringetett... még is hibátlan mindene :D
Egyszer pont a kijelzőre esett, és akkora hangja volt, mint amikor egy kismegszakítót az asztalnak vágsz. Még is ép :) -
Gauge #3860 Ne vegyél 820-at. A képernyője NAGYON törékeny. Nekem két hónap alatt kétszer tört, pedig nem a falnak dobtam...