Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
KöszI!
Mi most az aktuális LUMIA "erõsorrend"?
Gondolom a 920 a a top, de mi a következõ? 820? Bejött egy csomó olyan, amirõl nem nagyon tudok 710-610-stb.
Köszi
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Köszi
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Alkalmazások csak telefon memóriára települnek.
Doboza megvan?
Amúgy nincs itthon valaki ismerõsöd, akinél itt tudod hagyni, hogy eladja neked? Legvégsõ eset egy gsm bolt :/
1.: Hogyan tudok a telefon memóriájából törölni?
2.: Ha betettem zárolási képernyõnek a facebook-ot hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik mappából válogassa ki a képeket?
3.: Ha írok egy sms-t akkor azt hogyan tudom, hogy minden egyes betû lenyomásnál rezegjen a telefon?
4.: Ha a facebook-on kapok egy üzenetet vagy értesítõt, hogy tudom én azt beállítani, hogy csippanjon avagy rezegjen is.
Hírtelen ezek a problémák... Persze van még egy, hogy játékot appot nem tudok az sd-kártyára telepíteni...
Várom a válaszaitokat Elõre is köszönöm.....
na, akkor megnezem ezt a 25 dollaros dolgot, koszi.
Ha valaki 3 honapos vizummal akar kijonni annak nem ajanlatos mivel Obamanak az emigracios terveit most fogja majd nyilvanossagra hozni es aki 2011.12.31.-en vagy elotte jot ki ugy nez letelepedesi engedelyt kap de aki ez a datum utan jott azt megprobaljak kiszurni majd. Am floridaban elek de voltam mar lousianaban is meg coloradoban is.
pl. cellunlocker.net
Egyébként van rá biztosítás, úgyhogy ha nagyon zavar az-az icipici sérülés, akkor szétverhetem és kicserélik egy újra. Csak az már nem jönne meg 1 héten belül.
viszont apumnak odaadtam a 710et es tegnap állítgattam a zune-t mert neki sem szinkronizált. beállítottam hogy ne az alapmeretezett konyvtarba mentsen,hanem máshova.
Mindre allitottam.
Elõször kézzel húztam be a kepeket, mert magától nem akarta. mintha meg kellett volna tanítani hogy hova mentsen 😄
Hát, lesz ami lesz, ami a Suggestion Box-os kéréseket, ötleteket illeti, én bízom a legjobbakban.
Beallitottam a telon h ha csinalok kepet vagy videot automatikusan toltse fel skydrive-ra.. Na most ez megis hogy mukodik mert amikor csinalok kepet nem nagyon kapkodja el a telcsi a feltoltest pedig folyamatos wifi kapcsilat van
??