Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Tessék: link

pl a kijelzõ típusa, memória mennyisége.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CybeRick
Apróbb dolgok vannak csak. Módosított kamera lencse, új de kevésbé fényes kijelzõ... A szoftvert felesleges összevetni, Lumia 920 megkapja a 925 szoftverét hamarosan.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
OK, egyet mondj <#hamm>

bon
Nem egyezik meg, vanak különbségek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CybeRick
A Lumia 925 tökéletesen megegyezik a Lumia 920-assal a tudását tekintve. Dizájn és a súly változott. Ez a két top Lumia jelenleg. EOS pedig mág sehol nincs, sajna.

Megyek ki Londonországba, és vacilálok, hogy az új Blackberry-t vegyem, vagy egy WP8-as Lumiát. A WP7-es 800-ast most adtam el. Tetszett, nem is volt rossz, de valahogy nem igazán éreztem. Majd megvizslatok közelebbrõl egy WP8-as, aztán döntök. Csak nézegettem az O2 weboldalát, és kicsit bezavart ez a sokféle Lumia.

KöszI!
920,820,720,520,620 talán valahogy így.... de már lassan nyugodtan bele lehet sorolni a 925öt, mint elsõ helyezett meg az EOSt is...
Hali,

Mi most az aktuális LUMIA "erõsorrend"?
Gondolom a 920 a a top, de mi a következõ? 820? Bejött egy csomó olyan, amirõl nem nagyon tudok 710-610-stb.

Köszi
lang14
Egyébként mi a vélemény róla? Van esetleg valakinek?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

bon
Vegyél függetlent.

lang14
Sziasztok, nézegetem egy ideje a lumia 520-at. elég jó kis belépõ szintû telefonnak találom, de csak a vodánál kapni. Elõ fordulhat, hogy ez nem is változik, és mondjuk a t-mobile nem forgalmazza majd?

Köszi

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Ha zenét akarsz törölni, akkor fent kiválasztod, a "mind" helyett, hogy SD-kártya, és azok az SD-n vannak. Ha képekbõl akarsz törölni, akkor ha beállítottad, hogy oda mentsen, akkor az oda való 😄

Alkalmazások csak telefon memóriára települnek.
Hogyan lehet a telefon memóriájából törölni??? honnan tudom, hogy mi az ami a telón és mi az ami sd kártyán van????
Gladiator
100-110, mindene megvan. Ha zsir ujat szeretnel, akkor osszetorom es a biztosito kicsereli, de ez mar nincs meg csutortokig, ugyh ezt csak akkor csinalom meg, ha adsz eloleget, mert poenbol nem hagyom itthon a telefonom, aztan kiderul, h megse kell.

Mennyiért vesztegeted? 😊

Doboza megvan?
Mert néha csippan néha nem.... Lehet, hogy a hely hiány miatt mert a teló memóriáján egy bájt hely sincs 😊
És hogyan tudom megtenni?😄
kifli
20000 + egy HD2. Többet nem tudok felkínálni jelenleg <#idiota>

Amúgy nincs itthon valaki ismerõsöd, akinél itt tudod hagyni, hogy eladja neked? Legvégsõ eset egy gsm bolt :/
Gladiator
Na, gyorsan eladnám a 920-am. Csütörtökig lehet átvenni Pesten. Valaki?😄 Megtaláltam hozzá a töltõt is😄

kifli
a csippanás a facebook alapú chat és a win live fiók facebookal való összekapcsolásával oldható meg. (wp7-en legalábbis)
Sziasztok lenne pár kérdésem windows phone 8 al kapcsolatosan Egy Htc 8s-m van....

1.: Hogyan tudok a telefon memóriájából törölni?
2.: Ha betettem zárolási képernyõnek a facebook-ot hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik mappából válogassa ki a képeket?
3.: Ha írok egy sms-t akkor azt hogyan tudom, hogy minden egyes betû lenyomásnál rezegjen a telefon?
4.: Ha a facebook-on kapok egy üzenetet vagy értesítõt, hogy tudom én azt beállítani, hogy csippanjon avagy rezegjen is.

Hírtelen ezek a problémák... Persze van még egy, hogy játékot appot nem tudok az sd-kártyára telepíteni...

Várom a válaszaitokat Elõre is köszönöm.....
Tibi7
Közben rájöttem hogy a magyar nyelv ebben nem támogatott, cserébe magamnak adhatok hozzá szavakat a szótárhoz.
Tibi7
Na még egy dolog érdekelne. Magyar nyelven gépeléskor nem ajánl szavakat. ha angolra állítok mindent, ott ajánl angol szavakat. Magyarul nem mûködik ez a funkció? 7.8 L800
Tibi7
Ez nekem miért nem jutott eszembe. Mindenesetre segített, szóval köszönöm 😊
kifli
Olcsóért átveszem <#idiota>
Gladiator
Ja, nem USA-ba megyek, hanem a karib-tengerre, szent-marton szigetere.

na, akkor megnezem ezt a 25 dollaros dolgot, koszi.

kifli
töröld, és tedd fel újra, ha megvolt nincs tippem. Nem találkoztam még hasonlóval.
Tibi7
Sziasztok! 800-as lumiám van, 7.8-as windowssal. Tegnap autós navi közben egyszer csak kilépett. Azóta ha elindítom, mutat térképet, meg poziciót, de ha célt akarok beállítani, rögtön kilép a programból. Tud valaki segíteni mi lehet a baj?
Evogordon
LEgalis voltam valamikor de mar reg volt 😄
Ha valaki 3 honapos vizummal akar kijonni annak nem ajanlatos mivel Obamanak az emigracios terveit most fogja majd nyilvanossagra hozni es aki 2011.12.31.-en vagy elotte jot ki ugy nez letelepedesi engedelyt kap de aki ez a datum utan jott azt megprobaljak kiszurni majd. Am floridaban elek de voltam mar lousianaban is meg coloradoban is.

ÉS te hova? És legálisan? Én most mehetnék, de papír nélkül fázom tõle...nem is kicsit!
Evogordon
Hova mesz amcsin belul?
En is kikoltoztem kb 2 eve..

Rage47
710-et én is unlockoltam mikor külföldön voltam
xda oldalán találtam rá módszert ingyen
Nem OLYAN unlockra gondoltam. Sima SIM függetlenítés. YouTube-on van ezer videó, ami IMEI szám alapján küld egy kódot $25-ért, és már kész is. Én szinte az összes telefonomat már függetlenítettem. Blackberry, Samsung, Lumia...és még sosem kellett csalódnom. Érdemes az egyik legnagyobb oldalt meglátogatni, és informálódni. Ez ugyanaz a függetlenítés, amit a szolgáltatók csinálnak neked, jó drágáért.
pl. cellunlocker.net
Gladiator
Anno az omnia 7-em unlockoltam, onnantol kezdve nem lehetett frissiteni, szinkronizalni geppel es tolteni gepen keresztul.

sikerült nekem is beállítani, letöröltem a zune progit és feltelepítettem megint azóta jól mûködik : ) én manuálisra tettem a szinlronizálást megint viszont az alapértelmezett mappát énis töröltem és csináltam másikat és most jó (kitudja meddig)
Miért nem unlockoltatod ($25) és viszed magaddal?
Gladiator
Mivel költözök amcsiba, ezért eladnám a fekete, T-s 920-amat, amit kb. 3-4 hónapja vettem. Külsõre szinte hibátlan, az egyik sarkán van egy minimális sérülés. A saját töltõjét elhagytam a hétvégén, de tudok adni másikat. Valakit nem érdekel? Vagy szerintetek mennyiért lehetne eladni? Szerdán indulok, szóval elég sürgõs😄

Egyébként van rá biztosítás, úgyhogy ha nagyon zavar az-az icipici sérülés, akkor szétverhetem és kicserélik egy újra. Csak az már nem jönne meg 1 héten belül.

Rage47
nekem wp8 van mar.
viszont apumnak odaadtam a 710et es tegnap állítgattam a zune-t mert neki sem szinkronizált. beállítottam hogy ne az alapmeretezett konyvtarba mentsen,hanem máshova.
Mindre allitottam.
Elõször kézzel húztam be a kepeket, mert magától nem akarta. mintha meg kellett volna tanítani hogy hova mentsen 😄
A lumiákban hogy lehet eléreni, hogy amit backup fájlba lement a telefon a gépre (mert elvileg minden syncelésénél csinál ilyet), azt hogy lehet visdszatölteni / restoroolni a Zune-ban? Esetleg hogy lehet az eredeti oprendszert újra rátölteni?
neked a szinkronizálási meállításoknál hova van beállítva? kiválaszott elem vag ymanuális vagy mind
bármit le akarok szedni a telefonról pl képet , megfogom a képet lehúzom oda a gép ikonra elkezd tölteni 0% aztán 2% aztán megint 0% és nem csinál semmit : (
Rage47
nekem sosem volt különösebb gondom a Zune-nal, fõleg ilyen nem.
istenem valaki mondja már meg hogy hogy a gecibe kell megcsinálni azt a szinkronizálást? minden téma van itt de basztok válaszolni (bocs a káronkodásárt de ez a zune program a világ legnagyobb hülyesége)
kifli
vastag zacskó <#idiota>
Gladiator
Valaki nem tud 920-hoz vízalatti tokot? Búvárkodáshoz kéne, tehát nem ilyen zacskós dologra gondoltam, ami 2 méterig jó.

az mitöl van hogy összekötöm a telót a képpel bejön a zune szinkronizálás és azt írja hogy néhány elem nem szinkronizálható, vagyis semmi, a szinkronizálási beállítások manuálisan vannak mindegyiken próbáltam és egyik semi volt jó, valaki valami tipp fontos lenne a képeket nem tudom leszedni se rárakni semmit
A Weather Flow pont a megjelenésben és élõ csempézésben játszotta ki a korlátozásokat, míg más fejlesztõk ezek miatt sírtak, õk lazán megvalósították.

Hát, lesz ami lesz, ami a Suggestion Box-os kéréseket, ötleteket illeti, én bízom a legjobbakban.
kifli
Evogordon
Hi
Beallitottam a telon h ha csinalok kepet vagy videot automatikusan toltse fel skydrive-ra.. Na most ez megis hogy mukodik mert amikor csinalok kepet nem nagyon kapkodja el a telcsi a feltoltest pedig folyamatos wifi kapcsilat van

??