5743
-
MauroN #5263 Milyen lett az új build? Használható már, vagy sok még benne a hiba? -
*phablet. :D
Jah, és ez kamu.
Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.08.19. 18:13:06 -
5,5" QHD.
Ez még mindig tablet. :( -
Nem bánnám, a táblájukat szeretem nagyon. -
MS Surface Phone
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2015.08.18. 21:48:54 -
na valaki próbálta az androidos apk-kat felpakolni a wp10re?
sajna a kileakelődött program nem támogatja a 735-öt -
kl24h #5257 Olcsó WP-telefonokat dob piacra a BLU -
CsaabaV #5256 Szevasztok, hogy lehet a CORTANA-t letölteni Lumnia 530 telefonra (ugyanis az ország beállítás közben eltünt)
, kössz !
-
xxx007 #5255 Hátha valakit érdekel ! -
2 es fel ev utan lecsereltem a HTC 8x-emet egy lumia 930-ra, pontosabban holnap hozza a psotas mar alig varom :) -
Novemberben
Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.07.31. 21:00:29 -
Nananana.
Az összes jelenlegi WP-s eszközre lesz frissítés. A fél giga rammal megáldott mobilokra is, maximum lesz bennük funkció korlátozás.
#5251: Lesz, türelem. -
A 635re nem is lesz 10es? :( -
kl24h #5250 Élvezd az ingyenes és egyszerű frissítést >>>>> A következő Lumia okostelefonok ingyenes frissítést kapnak, amikor az elérhetővé válik: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930.
Azt hiszem szükség legalább az 1 GB RAM. -
Nekem húzta nagyon azbakkut szerintem mindennapra még mindig nem használható -
Ez engem is érdekelne,márha 925-re egyáltalán fel lehet varázsolni -
gotchaaa #5247 Mennyire mondható stablinak a legfrissebb win10 preview? Az előző próbálkozásom 2 hónapja nem sült el túl jól, hagyjam inkább még most is? :) -
Sikerült megy is Cortana. Viszont a naptárban a napok és a kezdőképernyőn a dátum magyarul jelenik meg, míg a telefon angol nyelvre lett állítva (minden más angol). Érdekes... De mihelyst átváltottam angolra, telepített is valami combos frissítést (5 percig forgatta is a fogaskerekeket). -
nyikhajjj #5245 -
Ha a telefon régióját és nyelvét angolra állítom, ugyanúgy tudok vele telefonálni magyar hálózatban (és magyar számot hívni)?
Mert akkor átlövöm a telómat angolra és akkor Cortana is elérhető lesz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 18:00:36 -
Ma reggelre mindkét Windows Phone telefonom magától újraindult (520-530).
Aztán fél órán belül még vagy 2-3 alkalommal ismét mind a kettő. Mi ez? Nem írt olyat, hogy frissítést telepített. -
De a heréből vagy a here driveból indítod a dolgot? Én mindig a heréből, akkor is ha kocsival megyek vhova, amikor indítom a navigációt akkor a telefon úgyis átrak a drivebe. Gondolom, hogy te ott próbálsz vmit mókolni, mert amiket írsz én olyanokkal sose találkoztam még. -
martoncsaba97 #5241 Hali, nem tudtok valami jó fájlkezelőt ami megbízható és úgy le lehet kódolni a fájlokat/mappákat hogy azokat máshonnan is csak kóddal lehessen megnyitni? És valami jó app lock alkalmazás? Köszi előre is! :) -
fecoka59 #5240 Szia Botond ! Köszönöm a választ ! Megnéztem amit írtál. Nálam ez úgy működik : az autó helye mentve van , rákattintok az ikonra és mutatja az autó helyét /Vác / és a jelenlegi pozíciómat /Bp./ , ebben a helyzetben nem tudok kijelölni másik célt úgy , hogy hosszan rajta tartom az ujjam egy másik célon. A térkép alatt írja , séta oda , erre kell kattintani . Kattintásra kiadja az útvonaltervet. A zöld pötty és a kockás zászló látható , összeköti a kék vonal.Ebben a helyzetben már tudok kijelölni célt és betölti a navigáció. Ez működik . A régi cél az autó helye viszont nem törlődik . Üdvözlettel ! Feri -
Bemész a herébe, és ha nem oda mutat a térkép ahol vagy akkor a jobb alsó sarokban van egy fekete körben zöld pötty, azzal hozod be magad középre. Ha vhova menni akarsz, akkor kikeresed vagy a nagyító gombot megnyomva és a címet bepötyögve, vagy odamész a térképen ahova jutni szeretnél és hosszan rányomsz és kiírja a címet, és akkor a címdoboz jobb oldalán megjelent lépcsős nyílra rábökve tudod indítani a navigációt.
Vagy nem erre gondolsz? -
fecoka59 #5238 Sziasztok !
Microsoft Lumia 435 -ös telefonomon van a HERE Drive + térkép . Megjelöltem az autó helyét. Elsőre működött. Most nem tudok új helyet megadni , nem tudom törölni a pozíciót. Segítsetek ! Köszönöm ! -
és #5223
köszönöm a választ. -
martoncsaba97 #5236 A telefonon is van hely, az SD kártyán is, sem wifin nem engedi sem pedig mobilneten.. -
Megtelt? Vagy nem vagy wifin és le van tiltva a 3g-n letöltés?
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.07.08. 14:27:00 -
martoncsaba97 #5234 Sziasztok, nem tudjátok miért nem tölt le semmit az áruházból? Rámegyek a letöltésre, de nem csinál semmit, csak annyit ír, hogy folyamatban, de semmi..nem tudjátok mi lehet a baj? -
Ez nem egészen így fog működni mint ahogy képzeled -
Ilyesmi cikket olvashattál. -
A hvg tech, és index tech cikkekkel tessék vigyázni. Roppant vacak, és pontatlan forrásokból dolgoznak. :) -
hehe, pont egy pár hónapja olvastam egy cikket hogy a microsoft beadta a derekát, és futtatni fogják az androidos alkalmazásokat a WP-k. asszem hvg-n volt a cikk, de nincs kedvem kikeresni, bocsi :D -
kl24h #5229 A WP8.1 a legbiztonságosabb rendszer egyelőre. Ami az alkalmazásokat illeti, a legkevesebb van belőlük (még az iOS-hez képest is), de azért az alapdolgokat itt is meg lehet találni, csak szét kell nézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarok senkit sem megsérteni, de az Android alkalmazások között elég sok hülyeség is van, de persze vannak olyan dolgok is, amik miatt előnyösebb a WP-hoz képest és még az iOS-hez képest is. -
nyikhajjj #5228 úgy 1 hete vettem egy lumia 735-öt. Jó kis teló, viszont előtte sosem használtam windows phone-t, sőt még nem is láttam a rendszert. de gondoltam beújítok, hátha jó lesz. nincs vele bajom, csak hiányoznak a google alkalmazások, meg egy kicsit az android rendszer is. következő telóm már biztosan nem windows lesz -
Komolyan, a Skypeot? :D Basky... :D És mi lesz belőle? Onepe? Jót nevettem, de igazából ez azért szomorú. :( -
Szánalmas story, a Sky News network kisajátította a "Sky" szót és mindenkit beperelnek aki használni merészeli. A Skydrive-nál sikerrel jártak, a Skype-ot is támadják de eddig sikertelenül... -
Jah ezt jol ossze kevertem valamivel lol -
Inkább OneDrive, nem skydrive.