5743
  • Mnemomic
    Ok, köszi. A Runkeepert használja valaki? A párom android rendszerén jól megy de nekem ezen állandóan összeomlik.-a kommentek a programnál is ezt írják. Pedig jó kis program.
  • bon
    Nincs értelem kikapcsolni, csak ha alkalmazás igényli akkor használja.
  • Mnemomic
    Lenne még kérdésem: ezen a rendszeren, hogy van pl. a gps. Én most kikapcsolom, hogy ne fogyassza az akksit de van ennek értelme? Úgy értem, hogy ha bekapcsolom akkor mindig megy, vagy csak akkor ha valamelyik alkalmazás hozzá akar férni?
  • serkov
    Ez a Magyar támogatás mikorra várható elvileg? Mert tök gáz, hogy forgalmazzák, de support a toszba sincs! :-)
  • Mnemomic
    Köszi majd meglesem.
  • Gladiator
    én a DioDictionaryt használom. Bár az csak egy angol értelmező szótár, de nagyon alapos, eddig még nem volt olyan szó, amit ne tudtam volna így lefordítani. Mondjuk visszafele nem működik. Ja, és ingyenes.
  • Mnemomic
    Jó lenne kellene a magyar-angol szótárprogram.
  • bon
    Majd idővel lehet, ha lesz magyar támogatás.
  • Mnemomic
    Na visszaolvastam nem lehet. Kár.
  • Mnemomic
    Hi!

Olvastam, hogy OTP kártyával nem lehet vásárolni a marketplacen. Akik próbálták azoknak is van külön webkártyájuk náluk? Mert nekem webes vásárlásra teljesen külön kártyám van, ami Mastercardnak van jelölve. Ezzel sem mehet a dolog?
  • stp4trick
    majd növesztek és jól elfenekellek:)

------------------------

Volt szó vmi device managerről anno, hogy lehessen kezelni, látni a telefon tartalmát külső drive-ként, erről van vkinek infoja?
  • mflex #1407
    Valami jó nagymellű jöhet!
  • redmonk
    ember, tényleg kellene neked egy magántanár xD csak viccelek persze
  • mflex #1405
    Most miről van szó? Milyen program ez? :D
  • Mnemomic
    Azt nem tudom nincs Pc-re telepítve, csak ezt ismerem.
  • mflex #1403
    Elismertem a hibát, pedig én is haknis vagyok a hejjjeeírrráássrraaa, és írtam is, hogy ez nem mentség számomra, a tököm tudja, hogy miért így írtam, holott előtte (#1380) normálisan véstem ide, remélem nem követtem el olyan hibát, ami miatt börtönbe kell vonulnom?

Van itt az sg-én, vagy 500 másik ember, aki még a szia szócskát is elkúrja, keresd meg azokat, de engem hagyjál már ezzel faszsággal!

Thanks!
  • Hegi90
    Akkor nem tud sokkal kevesebbet, mint a Zune :D (legalábbis amire én használom)
  • Mnemomic
    Amúgy nem tudom, hogy az Omnia7-nél hogy van, de ennél a HTC-nél annyi T-Mobile-os utalás van, hogy a IE-ben volt egy könyvjelző az oldalukra. Azért írom mert mintha valahol olvastam volna, hogy a bootképernyőre is kirakták a logójukat. Nálam semmi ilyen nincs tök olyan a telefon mintha független lenne.
  • redmonk
    Azért kell szóvá tenni, mert ennek a topiknak Windows Phone 7 a címe nem pedig hogyan beszéljünk/írjunk helyesen magyarul. A magyar ember meg már unja a támadásokat bármiben is merüljön az ki. Rosszul írta rosszul írta kész te meg mindenki más viszont megértette a mondanivalót. Én is sokszor hibázom mert többet használok más nyelveket és a magyart meg rühellem.
    + nem is volt kérdés, hogy jól írta-e amit akart
    ha téged ennyira zavarnak az ilyen dolgok programozz valami helyesírásellenőrző és javító modult az sg-nek
  • Mnemomic
    Az AppStoreból tölthető egy Windows Phone 7 Connector program. Annyit tud, hogy frissítést keres, meg az IPhotoval meg Itunes-al szinkronizál amit akarok. Ennyi a tudása :)
  • stp4trick
    :utolsó OFF:
    Miért kell azt zokon venni, ha valaki kijavít?
    Szerintem nem az hibázik, aki szóvá teszi, hanem aki azt teszi szóvá, hogy miért kell kijavítani. Ha valaki hibázik, ismerje el, és tanuljon belőle, nehogy már még neki álljon feljebb.
    Az ilyen emberek a tipikus "megbüntetett a mocsok rendőr", holott csak f.szkalap volt és hibázott, amiért szó érte a ház elejét, és fizetnie muszáj, legközelebb nem fog hibázni, már ha van csöppnyi esze.

:ON:
  • Hegi90
    hogy megy macbookon a zune?
  • Mnemomic
    Nekem szerdán jött meg a teló -HTC 7 Mozart- a T-mobile-tól vettem. Nekem mindenféle trükközés nélkül feltette a Nodo-t.
  • Phyisikus
    Számomra is rejtély a legtöbb helyen az ilyen típusú megnyilvánulás…mint akit szándékosan megsértettek. Valaminek kompenzálása?( No offense) Javítás érthető és jogos, csak azt nem értem ezt legtöbbször miért olyan formába teszik, mint ha valaki embert ölt volna.

1387hsz.: wp7.hu híre gondoltam, hogy ott írta az illető hogy szerinte is elkésett ezzel az MS.

Saját kérdésemre angol vagy német nyelvű frissítés ügyében annyi fejleményem van, hogy a nemzetközi HTC és a német T is közölte, hogy mindig van angol nyelv, tehát én nem tudom, hogy az itthoni HTC srácok miről beszéltek. Ja, igen és hivatalosan T től április utolsó hetében jön a frissítés. Legalábbis a németnél, de gondolom ez a magyarra is vonatkozik.
  • mflex #1394
    Igen kösz, de már nem tudtam szerkeszteni, mert elcsesztem az időt, bár ez nem mentség, hogy másodjára írtam így, de EMIATT többet ne hívd fel a figyelmem, mert kezdek pipa lenni!

Viszont, Te miért nem nagy betűvel kezded a mondandód, valamint, miért nem zárod (ebben az esetben) felkiáltójellel a végét? :DD

Na, hanyagoljuk egymást!

• redmonk
    te valami erőszakos nyelvtan tanár vagy aki munkamániás vagy mi?
    nem értem mit keres itt ez a hozzászólás, aminek köze a témához nincsen
  • stp4trick
    még mindig "EMIATT" és nem ez miatt
  • mflex #1391
    Valami ilyesmi, igen :)
  • mflex #1390
    Egyébként majd az MS biztos megoldja valahogy, hogy a JJ készülékekkel rendelkezők még a kánikula előtt hivatalosan megkapják a frissítést, és nem olyan szöveget próbálnak lenyomni az emberek torkán, hogy aki már frissítette, annak a telefon hibákat generál, további frissítések ez miatt, lehet, hogy nem mennek fel, vagy a legszánalmasabb, hogy még a garanciát is elveszik tőlük...
    Persze azt mondani, hogy január óta szopunk vele, mert nem tudunk rájönni a hibára, azért az durva lenne.
    A legjobb védekezés a támadás, így van ezzel most a support is.
  • redmonk
    ohh...ebben lehet valami
    akkor meg csak hajaz a 7 a 8-ra és fordítva, ezáltal megoldva majd az integrációt
  • mflex #1388
    Na most valószínűleg majd egyszer lesz olyan frissítés a WP7 telefonokhoz, hogy azokból Windows Phone 8 lesz?

Biztos, hogy nem, mivel azok a legdurvább hardver alá készülnek, ergo a mostani telefonok, amik egyébként az egyik legerősebb készülékeknek számítanak, akkora elavult tákolmány lesz, amin nem fog megmoccanni az új os.
  • mflex #1387
    Van erről link? Elolvasnám :)
  • Phyisikus
    Mint ahogy a WP7 blogon írta is a hírező, szerintem is egy kissé elkésett az MS ezzel a bejegyzéssel.
  • mflex #1385
    És még téged állítanak be hülyének, ha ez így folytatódik, akkor hamar váltani fogok, mert nem a telefonnal van a bajom, hanem a support-tal.
  • redmonk
    Láttam néhány helyen, hogy majd jön Windows 8 tabletre is, illetve pár kép is csatolva volt. Kinézetre WP7 stílus. Na most valószínűleg majd egyszer lesz olyan frissítés a WP7 telefonokhoz, hogy azokból Windows Phone 8 lesz? Ezáltal az integráció alapja adva van kérdés, hogyan oldják meg a dolgot ugye? Szóval a telefon-tablet-pc(notebook) kapcsolat meglehetne. Viszont ezt, hogy oldják meg az Xbox-szal. Sajnos nincs nekem a megnevezett konzolból ezért nem tudom, hogy például egy Windows Live ID-vel tudnám-e használni mindezeket.
  • Hegi90
    Nem értem egyszerűen, hogy mit tudnak tökölni ennyi ideig, főleg egy ilyen nagyságrendű projekten.
  • mflex #1382
    Ez nagyon szánalmas duma az MS részéről!
  • Hegi90
    Nem mondtál hülyeségeket egyáltalán, már nagyon közel állnak a dolgok ahhoz az állapothoz, amit te is leírtál. Játékokat már most is lehet úgy játszani, hogy valaki telefonról nyomja, valaki pedig xboxszal, ha jól tudom akár neten keresztül egymás ellen is.

Windows 8-ról jelenleg csak annyit tudni, hogy szinte bármilyen platformra telepíthető lesz (tablet, pc). A TV-k pedig még egyáltalán nincsenek integrálva az ilyen hálózatokhoz sajnos.

A Marketplace-n természetesen vannak minőségi appok (WP7 exkluzívak is elvétve), ezekről viszont azt mondják, hogy enyhén drágábbak az androidos/almás társuknál.

Pár évet még várni kell szerintem az ilyen szintű integrációhoz..
  • mflex #1380
    Emiatt...
  • mflex #1379
    Akkor frissítsd manuálisan, már többször le volt itt írva, hogyan kell megcsinálni. Az első dolgod kipróbálni, hogy a download módba tudod-e tenni. Ha nem, akkor JIG készítése.