5743
-
amennyiben a Nokia kinézetre is annyira állat készüléket hoz létre ahogy az a microsoft+nokia megállapodásos hírekben lett közzé téve akkor megfontolandó...csak a hardver is legyen ott a szeren...valamint szeretnék hozzá venni majd akkor egy zsír tabletet is -
a márka majd addigra kiderül...szerintem lesz annál jobb is...mondjuk sajnos képes vagyok abba a hibába is beleesni, hogy a külsőre is nagyon adok...mondjuk vhol ez érthető mert azért nézzem már jól ki a cucc meg hasonló indokok...de majd jól megfontolom :D -
Nokia-t vegyél :) -
A mango tökéletesen fog (állítólag) futni a mostani készülékeken, tehát várjuk. -
Egyre jobban és jobban tetszik nekem ez az új Windows vagy Microsoft vagy minek is nevezzem vonal. Csak jönne már egy pöpec Windows 8 tabletre illetve valami ilyesmi WP7 készülék. Mind ez szoros összhangban egymással. Egyelőre várok a vásárlással addig jó lesz nekem ez az android dolog ami most van. Jövő ilyenkor ha megjelennek végre ezek biztosan váltani fogok Microsoft koncepcióra. "okosteló" + tablet + xbox -
Csak egyet elfelejtettek írni, szerintem ez nem fog normálisan futni a mostani készülékeken, de ne legyen igaza,addigra kijönnek az erősebb hardverrel készült Nokia telefonok, 2ghz cpu, Adreno 220, (most 1ghz, adreno 200), kíváncsi vagyok, hogy készüléket is kell-e majd hozzá venni, vagy optimalizálják a mostaniakra is, és persze a WP8, ami 2X2,2ghz cpu-t követel meg, arról már ne is beszéljünk... -
Ja egy csak a Microsoft is ellenőrizze majd.
Remélem nem minden csak a Mangóval jön pl IE9, egyedi csengőhang ezek jöhetnének úgy 1 hónap múlva :) -
MIX11 Keynote információk, forrás: wp7.hu
"Marketplace
A Marketplace a Mango update-től kezdve elérhető lesz hazánkban, és lehetőség lesz fejlesztőként regisztrálni is. Rajtunk kívűl még egy jó pár egyéb országban is elérhető lesz – egész pontosan 35-ben.
Nyelvi támogatás
18 új nyelv, köztük a magyar – a mangotól kezdve. A Microsoft külön nagy figyelmet fordít arra, hogy a felhasználói élmény megmaradjon nyelvtől függetlenül.
Új dolgok szoftver téren
■Multitasking
■Twitter integráció
■IE9 (HTML5, HW gyorsítás)
■Egyedi csengőhangok
■App deeplingking
■Továbbfejlesztett Live Tile-k
Új hardverelemek az új készülékekben
■LTE (később valószínűsíthető)
■NFC (később valószínűsíthető
■Gyroscope (mango-tól)
UI fejlesztések (sok nem bejelentett, csak észrevettem)
■App kategorizálás
■App keresés (tehát nem fake a kiszivárgott kép)
■Cards – filmek, zenék, helyek – gyors információ
■Appok linkelnek a felhasználói tartalomhoz (pl film keresés esetén deeplink az imdb app-ba)
■Új hangerő popup-sáv (nincs oszlopos kijelzés, nagyobb számos kiírás, zene esetén nagyobb gombok)
■Games HUB átalakítása
■Marketplace átalakítása (külön panorama minden apphoz, több metaadat a listáknál, kifinomultabb keresés)
■Live Tile animációk
■IE: címsáv alulra mozgatva, tabok csak almenüben előhozhatóak, fekvő módban is van címsáv
Multitasking funkciók
■Háttérbeli zenelejátszás
■~ fájlletöltés
■~ jelzések
■akár böngészőben lévő HTML5 audio háttérben + a popup-sávval lehet kezelni
■Külön beállítások minden apphoz, hogy mit tehet és mit nem a háttérben
Újdonságok a fejlesztőknek
■Nyers kamera adat elérés
■‘Motion Sensor’ (minden szenzor adatát kombinálja, hogy ne a fejlesztőnek kelljen)
■Iránytű API
■Sockets API
■‘Live Agents’ (Live Tilek, értesítők, és egyéb háttérben futó programoknak jelzők bizonyos eseményhez – képes a telefon időzíteni feladatokat: utasítás az appnak -> képeket feltölteni a háttérben, appból kilépsz, hazamész – wifire felmegy a teló és bedugod tölteni, app kap jelzést, hogy most töltheti fel a képeket)
■Háttérbeli szenzor elérés
■beépített SQL
App SDK újdonságok
■Emulálható GPS és gyorsulásmérő adat, akár előre felvett adatokkal
■App optimalizálás: sok UI elem már független a rendszertől, pl töltés közben nem szaggat a lista
■javított memóriakezelés
■gyorsabban betöltődnek az appok, úgy, hogy a fejlesztőnek hozzá sem kell nyúlni a saját kódjához
■App naplózás és napló alapján funkció szintre visszakövethető eseménylista (pl: szaggatott a görgetés, megmutatja CPU-GPU-memória kihasználtságokat, fps-t, utána funkcióra visszakereshetői, hogy mi lassította be)
Új app-ok (mango után)
■Spotify
■Skype
■Layer (augmented reality app)
Bónusz a végére:
■Angry Birds – május 25-én!
■Harbour Master
■Centipede
Egyéb apróságok:
A bemutatón használt telefonok közt volt ASUS készülék is, egész tetszetős A Mango-t folyamatosan ‘fall update’-ként emlegették, reméljük okkal" -
Lassúlás a külső fejlesztők programjain fog múlni, jelenleg is van multitasking és jól üzemel. -
Magyar Marketplace jó dolog. A magyar nyelv annyira nem érdekel de azért kíváncsi vagyok úgy milyen lesz,de szerintem ennek a rendszernek az angol "áll" jól.
jó sok újdonság lesz a rendszerben remélem sikerül jól megoldaniuk. Nekem személy szerint így is nagyon tetszik a felhasználói élmény jó. A magyar marketplace-t hiányolom-vagyis, hogy tudjak innen vásárolni, meg az egyedi csngőhangot egy picit. Nekem minden másban megfelel. A multitaskingtól meg a több beállítási lehetőségtől egy picit "félek" remélem nem lesz tőle döcögősebb a rendszer. -
MIX keynote-ot elnézve Mangoval elég szépen fog bővülni az WP7, és ami sokak számára fontos: lesz magyar nyelv támogatás is, valamint marketplace support (és végre lehet majd innen is Marketplace-re fejleszteni). -
Majd kipróbálom. -
Na mind1, írtam WP7.hu-nak, majd ők kiderítik:D -
telefon/szolgáltató? -
7390 -
semmi ilyesmi. -
Akkor meg rákeresel egy városra, ráböksz a nevére a térképen, és onnan Directions? -
nekem a legújabb de nálam sincs ilyen nyíl. -
Ez nekem eddig is ott volt. -
milyen builded van? -
nekem sincs.
A telót viszont egyre jobban szeretem :) -
hát nekem nem... -
ha belemész a maps-be, már három menü van alul, baloldali egy nyíl alakú, arra kattintva megadod a címet és megmutatja a pozíciódból az útvonalat -
azt hogy? nekem a keresésre még mindig csak a bing jön fel. -
Ígértem , ha beszélek a microsoft-tal akkor írok!
Hivatalosan annyi, hogy folynak a tárgyalások, de konkrét időpont nincs, valószínű, hogy még az idei év folyamán meg lesz a támogatás! (magyar)Mondtam siessenek, én már 45 vagyok ki tudja mennyi időm van! :-) -
Köszi! Akkor RUN! :-)
Mára békén hagylak titeket :-)) Bocsi ha nagyon hülyéket kérdeztem, de nekem most még új a rendszer! :-)
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
Jó az angol is. -
Köszi! De jó az angol is? Ahoz már bányásztam zip kódot, stb... -
zolzoli #1430 Tud valaki nekem egy ingyenes zenelejátszót ami jobb mint ez a gyári szar?:S -
zolzoli #1429 Én egyszerűen egy usa id-t csináltam saját nevemmel amerikai irányítószámmal és ennyi simán működik...hard reset ha megvan megadod az uj id-d az amerikait és kész is működik másodlagosnak nekem is az van amit használok a minden napi életben. -
Okés! Mint írtam most készülök regizni "angol" LIVE ID-t. Ha jól vettem le, akkor a tenni valóm a következő: Regisztráció @windowslive.com-os címmel, megadni angol nevet: Pl John Corn, angol zip code, angol telefonszám, stb Aztán hard reset, majd ezt az ID-t adni meg először. Másodlagosnak mehet a magyar (eredeti) ID-m. ezután már minden műkod! Ha esetleg valami nem jó szoljatok légyszi, mert nincs kedvem 5x végigcsinálni, s elég sokat olvasgattam már vissza. Eddig ezt szűrtem le! Remélem jó az elképzelés! :-) -
Köszi! -
nekem a Nodoban már helymeghatározás után már van lehetőség célt beállítani, ennyiben frissítették -
Köszi a válaszokat! Egyre inkább hiszem, hogy jó kis teló lesz ez! :-)))
Még esetleg a navigáció témában, ha tudtok valamit?
Mégegyszer köszi! -
Konkrét infó még nincs a magyar támogatásról, de nekem valamiért második negyedév rémlik mint időintervallum. -
én a következő játékokkal játszok:
ilomilo (aranyos, igényes, de fizetős. de elég sok pálya van a próbaverzióban is. érdemes kipróbálni, szerintem a legszebb játék WP7-re)
Bubble Jump - ingyenes, ügyességi. el lehet vele lenni.
Chickens can dream - ügyességi, vicces
Haypi Kindgom - RTS szerű, mások ellen. ingyenes, igényes.
Movie Trivia - film kvíz. néha jól el lehet vele ütni az időt.
Alkalmazás:
4th and Mayor - foursquare kliens
Adobe Reader
Advanced Maps Viewer - mivel bing mappal nem lehet keresni, így ezt szoktam használni. viszont a GPS-e használhatatlan
Cinetrailer - legújabb filmelőzetesek
DioDict - angol értelmező szótár (angol-magyar helyett megteszi)
Endomondo - futáshoz
Flory - Facebook, MSN, meg ilyen chat.
Free Marketplace songs - az ingyenesen letölthető zenéket keresi ki.
Hangover Helper - :)
IMDb - IMDb kliens
Outdoor Navigation - túrázáshoz
Piano 7 - mini zongora:D ha le kell kötni a 3 éves unokaöcsém, akkor hasznos:D
Shazam - zene felismerő
SleepMaster - alvásfigyelő ébresztő. akkor kelt, amikor a legkönnyebben fel tudsz kelni.
SuperTube - YouTuberól menthetsz le videókat akár HD-ben is.
TumbleBee - Tumblr kliens
Text Me - ingyenes SMS neten keresztül. van ugyanez a progi iPhonera is, szal azokkal az ismerőseiddel is használhatod. -
Jó reggelt! Szóval senkinek nincs konkrét infoja a magyar támogatásról... Majd felhívom a Microsoftot 1 licencem ügyében, s rákérdezek erre is. Ha mondanak valamit kiírom!
- Más!
1Hét után szeretem a telefont, de maradt pár kérdés!PL navigációs rendszer telepíthető ( vásárolható ) a telefonra? S aki szedett már le azoktól kérdem, melyik free játék jó szerinte, s mi az az alkalmazás, amit még érdemes leszedni? Holnap nem melózok, s szeretném megcsinálni az Angol live id-t Szereztem zip kódot stb... :-)
Előre is köszi a válaszokat, s bocsi, ha zagyva vagyok, csak így meló közben... :-)
-
Hmm köszi az infót ez még talán jobban is tetszik. -
Ja csak a Runkeeperre be vagyok regisztrálva már. De majd megnézem azt is. Nekem akkor omlik össze mikor meg akarom nézni a korábbi activity-t meg a szerverre feltöltés sem megy neki igazán. -
Nekem működik tökéletesen. Esetleg az Endomondo-t próbáld meg, kb ugyanaz mint a Runkeeper.