Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ha egyszer belép a user (pl én) és valamit próbál állítgatni, akkor valamiért a telefon meghülyül, olyan értelemben, hogy vagy halk lesz, amit írtam, vagy újraindítás után helyreáll, vagyis nem jegyzi meg a beállításokat, tehát elvileg minden ok hangilag, de csak addig, míg el nem indítok egy videót, vagy zenét, vagy épp kapok egy hangjelzést, hogy e-mail jött, ekkor már hallani, hogy (gyári értékek mellett) kurvára felerõsödött a hang. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nekem általában 20-as értéken van a csengetési hangerõ, ami teljesen felnyomva 30-as értékre is normálisan szól.
Ha a fent leírt jelenség bekövetkezik, és ezt vagy 10 újraindítás után folyamatosan eljátszotta, akkor a 20-as érték, ha lenne ilyen skála kb 50-re ugrik és kegyetlen módon torzul a kis hangszóró.
Mint írtam, minden újraindítás után alapértékre visszaáll, de csak addig jó, míg a fent leírtak közül bármilyen hanggal kapcsolatos szarság be nem kever. Persze a beszélgetés közbeni hangerõ semmit nem változott. Szóval a vége hard reset lett, most jó minden.
Egyébként 10 perc alatt szimkronizálssal minden a helyére került.<#eljen>#eljen>
What about the forests?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😄DD
What about the forests?
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy bosszantó jelenségrõl írok, késõbbiekben ne lepõdjön meg rajta senki, hasonló hardver, szoftver telepítésnél.
Vettem egy Logitech C910-es full hd webkamerát, ezzel nincs is gond, a probléma akkor kezdõdött, amikor rádugtam a telót a gépre, vagyis a zune-ra. Nem látta a telefont, folyton error-ral kivágott, hogy indítsam újra a zune-t, majd újból csatlakoztassam a készüléket, persze továbbra is device error volt. Akkor gondolkodtam, hogy mit csináltam mostanában olyat, amitõl meghülyült, elõször letöröltem a zune-t, majd újra telepítettem, a hiba ugyanaz a volt, majd letöröltem a logitech szoftvert, a hiba megmaradt.
Kezdett egyre jobban idegesíteni a dolog, újból felraktam a camera szoftvert, de addig amíg nem kérte, hogy csatlakoztassam a kamerát, elindítottam a zune-t, egybõl látta és szinkronizálta is telefont. Amint usb-ra dugtam a kamerát, rögtön error-t dobott. Vagyis, amíg a kamera usb-re van dugva, addig lehetetlen szinkronba kapcsolni a zune-nal, és ez fordítva is igaz, amíg a zune és a teló megy, és visszadugom a kamerát, addig a kamerán nincs kép, míg a zune-t nem kapcsolom le a telefonnal együtt.
A kettõ együtt nem megy, gratulálok :@
What about the forests?
A legtöbb helyen januárt írnak, de olvastam már februárt is, végül is az a lényeg, hogy jó legyen.
What about the forests?
Egyébként meg csak az FF-nak nem tetszik 😄DD
What about the forests?
oneclick="window.open('http://wp7.hu', '_blank')" value="WP7.HU">
Ha valami hasonló megoldást alkalmazol, akkor jó.
(nem a böngészõ hibája, hanem a te megoldásod nem kompatibilis vele <#vigyor2>#vigyor2>)
What about the forests?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I have seen many complains in the comments about Windows Phone 7 handsets still running on Snapdragon, while the latest Android handsets have moved onto dual core processors.
The video above, showing the performance of the Motorola Atrix running a 1GHz NVIDIA Tegra 2 AP20H Dual Core processor and 1 GB RAM versus the Samsung Focus for zooming and scrolling shows that we are not missing out on much at all, and that Android users are still wishing for an OS as fast and smooth as Windows Phone 7.
In the end, the video proves one needs better software as well as better hardware.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Pontosan mit is kapunk? 😄
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Nekem néha csinál olyat, hogy nem egybõl kapcsol be a lock screen, ha a középsõ gombot megnyomom, általában 1-2 naponta eljátssza, hogy vagy hosszabb ideig, vagy többször kell nyomogatnom, míg bekapcsol, tehát nem a power gombról beszélek, hanem az alsó középsõrõl, mert a power-re mindig egybõl bekapcsol, de könnyebb az alsót kezelni, fõleg, ha fekszik a telefon, elõfordult már ilyen nálatok is, vagy ez is valami bug lehet, mert éppen olyan megy a háttérben, ami miatt ettõl a gombtól nem tér egybõl magához?
What about the forests?