Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

calliope
Akkor én nagyon eltévedtem, milyen ország is ez? 😉

Italo4ever
X😄DD tenyleg az van otthon,nem is tudom mit szenvedek kulfoldon?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Nyugi, ez azért van, mert ebben az országban mindenki "kõkazdag"! <#nevetes2>

What about the forests?

calliope
Olyan dühös tudok lenni ilyenkor, átmész a határon (a "jó" irányba) és havi 30 zsetonért nagyjából olyan telefont vágnak hozzád, amilyent megkívánsz. Ebben van havi 1000 sms, 1000 perc és talán korlátlan (de ha nem, akkor se kevés) adatforgalom is. Hát itthon meg kapja be mindegyik, itthon ilyen miért nincs?!

mflex

What about the forests?

mflex
szerk:

147.990-et.

What about the forests?

mflex
Én, 137.990-et fizettem érte egy hónapja, de lehet, hogy azóta már kicsit csökkent, nem néztem.

What about the forests?

Italo4ever
mennyi volt a 16 gb omnia?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Mivel fõleg a telenoros elõfizetésemet használom, most azt mondom, hogy vennék kártyafüggõen is, bár náluk nem lehet kapni 16GB kapacitásút.

What about the forests?

mflex
Mivel a napokban megjelent egy olyan hír, hogy 3G alatt fantom le és feltöltéseket generál az OS, mármint az At&t-nél, nem is keveset, erre keményen ugrott az MS, hogy megtalálják a hibát, szóval én még abban a januárban sem vagyok biztos.

Elméletileg a feedback generálja, de miért 50 MB felettieket, azt senki nem tudja.

What about the forests?

calliope
Pedig úgy az igazi, én sose vennék kártyafüggõt. Pedig 9 ill 5 éve kitartok a szolgáltatómnál. Valahogy snassz onnan venni, ez nagy sznobság vajon? (ne válaszoljatok, költõi kérdés volt 😄)

Italo4ever
@calliope

ettol fuggetlenul en nem mernek fogadni ra 😄

mflex
Most néztem, kb ugyanazt csinálják, mint a trémobilnál, 21000-es havidíj és odaadják 30 ezerért, ami persze fokozatosan nõ, ahogy csökken a havidíj mértéke.

What about the forests?

Italo4ever
@Bon

hat kartyafuggetlenul rendesen elkerik az arat az biztos

Italo4ever
😄DDD

bon
Kártyafüggetlenül nézegettem és nálam 100ezer a fájdalomküszöbb, bár 1x már fizettem többet egy készülékért. De egyenlõre várakozok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mflex
Akkor B+ én vagyok túl "meleg"! <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
<#gunyos1> <#hehe>

What about the forests?

Italo4ever
"de csak addig míg fel nem vette a kezem hõmérsékletét valamennyire. "

ilyet en nem tapasztaltam.

calliope
köszi az infót... én már mindenképpen nyertem 😊 az update-tel is, meg a fogadással is 😄

Italo4ever
@calliope

azt olvastam,hogy januar 27 egy MS forumban 😊

calliope
Valami gyümölcsrõl nevezik el... Mangó talán? nem tudom 😊
Nekem is hiányzik az update, de mivel fogadásom volt, hogy 20. elõtt nem jön, ezért a késésnek is hasznát tudom venni. (még nem tudom, hogy mit, mert tétet azt nem kaptam 😄)

Italo4ever
Egyszeruen nem ertem,hogy miert,pedig ez mar masik telefon,de akkor ezek szerint en vagyok a bena,amiert elnezest kerek.

@calliope!
Augusztusi update? Meg a januarit sem kaptuk meg. 😄D

mflex
Az Omniában ez a szálcsiszolt fém is túl hideg egy nõnek...

Erre válaszolok, mert érdekesen beletrafáltál, ha hidegebb helységben van a telefon, akkor ez a fém nagyon le tud hûlni, vagyis mikor kézbe veszem, szinte meglátszik rajta a pára egybõl, ez rohadtul idegesítõ, de csak addig míg fel nem vette a kezem hõmérsékletét valamennyire.

What about the forests?

calliope
28 órát, nagyjából. Na de a HTC telefonokban kisebb teljesítményû az akku is. Egyébként olvastam olyat, hogy az augusztusra tervezett update-be egy kicsit energiatakarékosabb fícsört is terveznek a telefon mindennapos használatához.

mflex
Még mindig nem tudod használni a válasz erre gombot? Nem tudom nálad mi lehet gond, de nálam is mûködik.

What about the forests?

Italo4ever
Neked mennyi ideig birja telefonod? Nekem maximum 30 orat birt ki a HTC.
Kb ennyit az omnia is.

@Bon:
Valamennyit csokkent a telenornal,de ahhoz meg kemeny havidijat kell fizetni,gondolom azt nem akarod.

calliope
Így van, szm az Omnia nagyon pasis. Nekem elõtte sem volt az a tipikus nõi (fõ) telefonom sose (qtek 9100 5 és fél éves, aztán egy HTC Touch Pro I-es, 2 és fél éves), de ezúttal belenyúltam egy nagyon jó keverékbe: nagy méret, de nõies vonalak, isteni anyagok. Az Omniában ez a szálcsiszolt fém is túl hideg egy nõnek...

bon
Nekem az árak jelen alalkulása szerint HTC Trophy lesz (pedig nem vagyok nõ), ha csak nem történik valami nagy csoda és lemegy az Omnia ára 100ezerre.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Italo4ever
az is igaz.

mflex
A HTC meg 3,8-as, szóval az is egy nagy "bunkófon", talán inkább a kialakítása nõiesebb. <#zavart1>

What about the forests?

Italo4ever
Calliope, elnezest nem tudtam,akkor gondolom,hogy jobban bejon neked a telefon,mint az omnia,mert az inkabb ferfias kezbe valo 😄

calliope
Én is azt hittem, aztán rendre rácáfolt a tapasztalat. De lehet, h csak az evett annyit, amit én kipróbáltam, nem tudom 😊

mflex
Ne tagadd, mert sok van! <#nevetes1>

What about the forests?

calliope
Lehet... még szerencse h nõ vagyok 😊

Italo4ever
szia calliope! 😊

Nekem is HTC volt,odais adtam az asszonynak es vettem egy omnia-t nekem jobban tetszik ez most,bar nekem elemegy ket napot is,de en nem is beszelek annyit rajta. A HTC is jo volt,de az inkabb noknek keszult szerintem.

calliope
"mflex jól megmondta, hogy osszam itt az eszet, mert nekem sok van." - ezt akartam írni, és csak vicceltem. Nem mondta meg és nincs is olyan sok 😛

Gladiator
én azt hittem az amoled kevesebbet eszik.

calliope
mflex jól megmondtam hogy osszam itt az eszet, mert nekem sok van. Hát izé, nekem egy HTC Trophy-m van, annyi biztos 😊
Csak jó tapasztalatokról számolhatok be, én másfél napig kihúzom az akksijával (mert nem beszélek annyit rajta, mint mflex, valszeg).
Kívül: szép, irdatlan jó a tapintása, gyönyörûek az arányok, és egy pillanatig se panaszkodnék a kijelzõje miatt. Engem nem zavar, hogy nem amoled, legalább nem zabál annyit.
Belül ami más mint a többi wp7-nél legfeljebb a HTC HUB, ami azt mutatja, hogyan is mûködne a telefon, ha nem volna ennyire szigorú a microsoft 😊 Más szofverekkel sincs gond, a szinkronizáció is gyors volt.
Satöbbi.

mflex
Annyit hozzátennék, hogy okos telefonról van szó, pl a samoled kijelzõ zabálja az aksit nagy 4 colljával, nem beszélve a többi lófaxról, ami a háttérben megy, és ha közben még sokat is beszélsz, ne számíts arra, hogy hetenként kell tölteni. átlagban mindennap kell tölteni, mint a legtöbb ilyen telefont...

What about the forests?

mflex
Nekem van olyan, hogy 5 óra alatt lemerül, ebbõl 4-et pofázok, közben megy a wifi, gps, etc, ha nem használom elmegy kb 36 órát is akár...<#hehe>

What about the forests?

Gladiator
omnia 7-nek milyen az aksija? azt hallottam, hogy naponta tölteni kell.

kifli
hát nekem azért az 56e Ft árkülönbség elég nagy 😄
Elég közel van a félárhoz 😄
mflex
Láttam kint 489 euróért, használtan csak akkor éri meg valami, ha félárban van.

What about the forests?

kifli
igen használt.

Hol nem sokkal több újonan? 😄
Mit jelent nálad a nem sok?
mflex
Igen így van, és ilyenkor is bármit tudsz wifi-n keresztül ide-oda tenni, bár egy kicsit lassabban, mint usb kapcsolatkor 😊

What about the forests?

Hegi90
Az elõbb rádugtam a gépre, és mikor minden okés lett, rányomtam a Phone fülre, felajánlotta magától 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Italo4ever
En nem tudom,hogy mukodik ez az egesz?

Hegi90
Nem tudom ez mennyire nagy újdonság (nem vagyok veterán az okostelót használók között), de azt tudtátok, hogy be lehet állítani, automatikusan szinkronizáljon a gépeddel, ha rá van kötve a töltõre, Wifi-n keresztül? Igaz annyira nem számít, mert úgy is mindenki éjszaka tölti, de kellemes meglepetés volt, mikor észrevettem ezt az opciót 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex
Elcseszni nem lehet, mármint hardveresen, ha meg szarakodik, akkor hard reset, 1-2 perc alatt desktop képernyõt kapsz, utána szinkronizálás, aztán ennyi.

What about the forests?