5743
  • mflex #1498
    Én, egyik gyártót sem akarom védeni, de a samsung-nak, jelen esetben csak ez a hibája, az is csak azokkal, melyeken a JJ firmware van. Egyébként meg, gyorsabb, nagyobb a ram kapacitás, mérföldekkel szebb képet és videót csinál, a player hangja sokkal szebb, a kijelzőről már nem is beszélve.
    Azért tudom ennyire hasonlítani, mert az asszonynak 3 hete vettem egy HTC-t. Szóval, ha csak a firmware miatt vettél HTC-t (tmobile jj), akkor jól jártál, egyébként minden másban sehol nincs tőle. A szoftvert előbb, vagy utóbb biztosan kijavítják, de a fent említett előnyöket szoftveresen nem lehet a HTC javára fordítani, az egyik legocsmányabb, amikor a kettő egymás mellett van, a fekete éppenséggel szürke pl, már az omnia-hoz képest szinte minden fakónak tűnik pl...
  • serkov
    Semmi extra! Azt mondtam, hogy forumokon olvastam, hogy szar a jj6! Nem frissül, tegyékrá ha lehet a jk1-et! Mert kell a frissítés pl nekem fontos a copy paste, mert a melóban office-zok, s sokat jelent, ha sorokat nem kell beírogatni stb... Mondta a pasi, hogy ja ez így van, de ma nem, viszont kedden igen! Kérdeztem mennyi idő, erre mondta, hogy 1- 1.1/2 óra.. mondom ha odamegyek 10-re akkor fél kettőre beérek dolgozni? Azt mondta 12-re biztos kész... :-) Úgyhogy viszem!
  • Mnemomic
    Amúgy azért írtam, mert mennek a hírek, hogy ilyen-olyan szolgáltatóknál mikor lesz a Nodo. Szóval valamennyire szolgáltató függő is ahogy kiolvasom a hírekből. De a magyar T-Mobile-nál van az biztos.
  • Mnemomic
    ezért is válaszottam htc-t.
  • mflex #1494
    Mit mondott a szerviz? Kíváncsi vagyok, mert...

...Náluk nincs JK1 sem, nemhogy nodo, szóval nem tudom, hogy mi az anyjuk p..ját fognak felrakni és ezzel egyetemben szopatni téged, de lehet, hogy jó irányba változnak a dolgok, talán. Jah, és az egész Pre nodo és nodo sincs meg 1 óra alatt, szerintem.
  • serkov
    ...OKsa! ALEE Samsung service azt mondta telefonon, hogy kedden 1 óra alatt felrakják a cuccost! Én ezt a megoldást választom, mert :
    1- B@sztam már el telefont ( régen, tuti függetlenítő kóddal :-) )
    2-Ez a dolguk! :-)
    De köszi a segítséget! Kb 3 hete van meg a teló, de sokat tanultam itt. Hasznos a fórum mindenkinek aki beleesik a megvételbe mint én. Előtte is Windowsos telóm volt, (omnia1) de ez teljesen más világ. De tíz alatt fizettem érte, így nem gondolkoztam, megvettem, sbiza ha nem olvasgatok itt szenvedtem volna mire beletanulok! :-)) Köszi!
  • serkov
    ....És olyan verzió nincs, hogy ezt szervíz megcsinálja? Mert ha nincs előbb utóbb neki állok! :-)
  • mflex #1491
    A Te problémádra egyetlen megoldás van, manuálisan feltenni a JK1 firmware-t, ha ez sikerül, akkor rögtön megjelenik a PRE NODO, ha ez felment, akkor már automatikusan is megjelenik a NODO. Ha esetleg nem, akkor ki lehet kényszeríteni könnyen. Ha JJ6-os firmware van a telefonodon, az a legrosszabb, mert még download módba sem tudod tenni, ezért JIG kábelt kell készíteni, hogy az érintkezőkhöz érintve, download módba kerüljön a telefon, csak egyszer kell megcsinálni. Ha úgy döntesz, hogy neki állsz, akkor összeszedem a linkeket, ahol szájbarágósan le van írva minden, vagy vársz még, ki tudja meddig...
  • bon
    De neki Omnia7-e van, azzal voltak gondok frissítés ügyileg.
  • mflex #1489
    Hiába írod le sokszor, Neked HTC van, Neki OMNIA, amin rossz firmware van, emiatt nem tud frissülni, és amit az MS, TMOBILE ÉS A SAMSUNG IS NAGY ÍVBEN LESZAR!
  • Mnemomic
    Tényleg nem értem. Többször írtam nekem t-mobile-os, htc mozart-ra gond nélkül felment. Nem trükköztem.-ez volt már lassan 3 hete.
  • serkov
    Hello! Omnia7-re ( T-mobile-os ) Jött már valakinek frissítés? Nekem a Zune azt irja ki: Your phone is up to date
    De amiket itt írtok ( pre+ Nodo ) arról szó se nincsen! :-)
    Vagy még várni kell?
  • bon
    Állítólag biztonsági frissítés megjelenése várható, forrás: link
  • redmonk
    OFF:

Tudom, nem egy nagy ajánlat de hátha valakinek megéri. Szeretnék egy WP7-es telefont viszont a mostani 1 hónapos X10i-re nincs szükségem. Akit érdekelne a csere szívesen hallgatom privátban. És bocs az OFF-ért.
  • stp4trick
    nos akkor mi az unlocked és registered WP7?
    csak mert se a device manager se a touchxperience meg se nyikkan
  • asysoft
    Egyes HTC-ken jelentkezik (link tartalmaz nemhivatalos barkács megoldást, hogy mennyire működik, nem tudom).
  • bon
    Én sem
  • Hegi90
    Ilyenről még nem is hallottam
  • Gladiator
    Valaki tud megoldást a 16 bites problémára? Mivel a NoDo óta 24bitről 16-ra csökkent a színmélység a telómon.
  • bon
    Nálam kikényszerítve frissült a HTC Trophy.
  • bon
    Idővel mindeggyik, a frissítés meg nem feltétlenül a készüléken múlik, hanem a szolgáltatón és a földrajzi elhelyezkedésen is.
  • Mnemomic
    Nekem HTC Mozart van simán frissült.
  • R3TR0
    Hello!

Melyek azok a WP7 mobilok amelyek maguktol frissulnek NoDo-ra?

Tehát nm kell semmi barkácsmódszer

• mflex #1475
    Írhatnám, hogy én megmondtam, dehogy még arra sem képesek, hogy elnézést kérjenek és felajánlják, hogy esetleg a szervíz frissítse, na ez a NONSZENSZ!
  • zolzoli
    De nekem még nem a jk1 es készülékem van és elvileg csak azok firssülnek :S
  • redmonk
    Nekem sajnos nics WP7-es készülékem de szerintem ne erőltess semmit. Kösd le magad aztán egyszercsak meglepetésszerűen felajánlja majd a zune. Te meg hű de boldog leszel.
  • zolzoli
    Szerintetek érdemes várni a frissítésre vagy érdemes itthon megoldani?A per nodot is azzal a trükkel kell feltenni mint a nodot és akkor 2x egymás után meg kell csinálni ha fent a per nodo úgyan úgy a nodot?Valaki linkelje már be hol a pontos magyar leírás mert nem találom..köszi
  • CybeRick
    Hivatalosan is ezt használják a Nokiánál, ha linkelik a WP7-es telókról az új infókat. Nem fake, csupán koncepció.
  • Mnemomic
    Akkor magyarországon előbb kijött? Mint már írtam nekem T-Mobile-os múlt héten jött meg szerdán, és már felrakta a Nodo-t.
  • Phyisikus
    Ha jól tudom, az valamilyen szinten mindegy, hogy hova vagy bejelentkezve. Én is az angol piac címe szerint vagyok bent. De a telefon német régióhoz tartozik. Így én akkor kapom meg, amikor ők. Fontos az, hogy milyen szolgáltatónál vetted, vagy ha független, azon belül is melyik típus, mert az se mindegy. Ahogy Mflex írta is, a zune jelez amint van frissítés.
  • mflex #1468
    Zune-on keresztül tudod csak frissíteni.
  • serkov
    Én angolra vagyok, regelve, kb 4 napja, de nincs még semmim. Akartam is kérdezni a tapasztaltaktól: Kell valamit csinálni, vagy ez jön majd magátol, s ha igen hogyan? WI-FI-n vagy ha szinkronizálom a géppel vagy hogyan?
  • Phyisikus
    Nekem sincs. Német T-hez vagyok kötve valszeg, azok meg azt mondták április utolsó heteiben tutira kikerül az update tőlük is.
  • zolzoli
    Van még valaki rajtam kívül akinek még nem frissült a telója?Nekem még a per-nodo sincs rajta nem hogy a nodo...
  • redmonk
    azt vágom...csak példaként hoztam fel, hogy valami ilyesmit elfogadnék
  • stp4trick
    erre a képre hivatalosan is kijött, hogy FAKE
  • redmonk
    Majd egy ilyet megfelelő hardver elemekkel elfogadnék.
  • redmonk
    szívből rühellem a samsungot...
    nem sorolnám a dolgokat, hogy miért nem akarok veszekedni...csak tény, hogy én soha semmilyen samsung készüléket nem fogok venni.
  • mflex #1460
    A Samsung egy nagyon igényes telefon, de látod, hogy mennyire leszarják a Microsoft-tal egyetemben a felhasználókat. Mivel a Nokia-val szó szerint leszopták egymást :D, emiatt várható, hogy az elsődleges csúcskészülék a Nokia lesz. Tehát elsősorban a Nokia készülékekkel rendelkezőknek fogják tisztára nyalni a seggüket, és persze az ovi meg társairól se feledkezzünk meg.
  • Hegi90
    16. perctől az a live tile :O