5743
-
Programokat csak a Microsoft marketplace-ről lehet letölteni a készülékkel. A filmeket a zune segítéségvel lehet átteni a készülékre. -
Üdv!
HTC 7 Trophy telót néztem ki magamnak és szeretnék vásárlás előtt megbizonyosodni, hogy milyen a teló.
DivX/Xvid filmeket lejátszik? Alkalmazásokat honnan lehet letölteni (Microsoft, HTC)? stb. -
Nálam az "erőszakolás" annyiban kimerült, hogy egy DSL tárcsázó szerűsággel elhitettem a Zune-al, hogy más körzetben vagyok, semmi módosítás nem történt a progrmaban, meg a telefonban se. Így úgy gondolom ez nem okozhat problémát. -
Már olvastam olyat is, hogy aki kierőszakolta a nodo-t, annak a későbbiekben nem fog felmenni a mango, mert minden telefonra más a firmware. Na most két választás van, vagy visszarakom az eredeti JK1-et, vagy földhöz vágom ezt a szart és a büdös életben többet nem veszek samsung terméket. Nem azért, mert nem jó, az összes telefon közül a legjobb minőségre, de a support egyszerűen leszarja a samsung tulajokat, vagy idióták tömkelege ül a szoftver részlegnél! -
Szerintem onnéttól kezdve, hogy magától jött frissítések felmentek már nincs gond. -
na ez pl nekem nem látszik Zune-ban. -
Akkor ez azt jelenti, hogy ha manuálisan raktam fel a JK1-et, és utána jött magától a pre-Nodo meg a Nodo is; akkor se fognak jönni maguktól az újabbak? -
a Maps-on is javíthatnának... Ma pl kerestem egy teret Szegeden, de nem találta meg, úgyhogy Google Maps-ot kellett használnom. -
Némi info a készülő MAngo frissítésről: link -
Én most erőteljesen basztatom a t-mobile-t, mondván, hogy miért forgalmaznak valamit, aminek semmilyen magyar supportja nincs. Utcsó állásfoglalás: Hónap végére megvan a KC1-es szoftver... Azért tesztelik ilyen sokáig, hogy biztos jó legyen! Mondom, a mostanit is sokáig tesztelhették, azt mégsem jó!! Azt mondták rá hüm-hüm.... -
t omnia-ra mai napig nincs semmi frissítés hivatalosan
---------------------------
hogy a búbánatba lehet a chevronnal unlockolni? a cer felment, de utána nem megy az istennek se, vmi hibát mindig kiír a progi -
Amint a wp7.hu írták hírt, hogy kijött pár napja, abban a pillanatba vált elértető nekem is minden frissítés rá. HTC 7 Mozart 16gb, német Ts maradványokkal és magyar Ts kártyával. -
mióta mindenkinek megvan a NoDo, meg van halva a topik:D
amúgy akik nem Chevronnal updatelték, megkapták már a szolgáltatótól? -
nyugi, szentem előbb találja meg a Chevron a megoldást, mint hogy a szolgáltatók átengedjék a frissítést:D -
b.sszák meg az anyjukat, semmit nem csinálnak, de azt is szarul, ami meg jó, annak meg keresztbe tesznek -
"Csak hivatalos NoDo frissítésre telepíthetőek az újak"
bővebben: link -
Pontosan. -
Akkor fasza
Ezt a telot választom a WP7 telefonok közül
És akkor csak rádugom a gépre és mehet a Zune progival a frissités? -
Nálam van a legújabb kis frissítés is megérkezett. -
Hello
LG E900 OPTIMUS 7-re van mar NoDo?
Mármint trükközés mg mindenféle hack nélkül frissithető már? -
-
Feltelepítve. -
Köszönöm szépen a gyors és kielégítő választ. -
Belemész az all-ba, nyomsz egy refresh-t, a gépeden pedig felmész az office.live.com-ra.
Ezenkívül be lehet kapcsolni az auto-syncront is. -
Valaki tudna abban segíteni, hogy ha a telón létrehozok egy OneNote fájlt akkor azt hogyan tölthetem fel a SkyDriveomra. Vagy csak képet, zenét, videót és office dokumentumokat lehet feltölteni? Ha igen akkor hol, külön programmal? -
Elérhető a 7.0.7392 frissítés mely a hibás tanusítványokat blokkolja. -
-
Gyerekek, nagyon jól jártam, hogy az X10i-t eltudtam cserélni egy LG Optimus 7-re. Nagyon tetszik a rendszer, várom a Mango-t is de nekem még így is bejövős a Microsoft "új" vonala. Csak majd az XboX-PC-Tablet-Mobile kapcsolat legyen nagyon kitalált, smooth és okos. -
ITT A hír! : http://www.sg.hu/cikkek/81640/keszul_a_windows_phone_7_5 -
Sziasztok
Úgy néz ki, hogy eltudom cserélni az X10i-met egy LG Optimus 7-re.
Kérdésem az lenne, hogy hol kell majd a Windows Live dolgokat átírni a rendszerben. Meg mire figyeljek oda cserénél legfőképp? -
Jah.... : Azt nem tudom, hogy ez szombaton még miért volt máshogy, de tudjuk be az ünnepeknek! -
Hali! Na jól sejtettétek! Nincs jk1, egyenlőre csak a jj6 van a service-ben is! Viszont mondták, hogy ez nem csak az én gondom, s bármikor kijöhet a jk1, s elkérték a telefonszámom mondván hogy ők majd felhívnak engem, amint megjött a software! Hát most ennyi! -
röhej. annak idején az n70-et vittem be nokia szervízbe frissíteni -akkor még nem lehetett otthon megoldani igazán. Mondtam, hogy kijött rá a 3.0-ás szoftver azt tegyék fel rá -elég sok hibát javított- erre lekezelően közölték, hogy olyan nincs is ők 2.5-öt tudják felrakni. Mondtam jó rendben.
Mikor vissza mentem érte akkor megnéztem mit ír ki a teló hát, hogy 3.0 van rajta. Mutattam nekik, hogy legalább tudnátok mit raktok fel rá. Szóval ennyit a magyar szervízekről. -
....Várjuk meg a keddet! Akkor viszem, s kiderül mit tudnak tenni! Eddig csak telefonon beszéltünk, de nem úgy tűnt, hogy nem ismerik a problémát! :-)) -
Samsung képernyőben jó volt az tény mindig is. De nekem a HTC jobban tetszett formára. A színeivel meg agyok elégedve -egy Samsung mellett lehet, hogy látszana különbség de így nem veszem észre. Videót is jó minőségben készít. Maga a készülék háza meg nagyon jó minőség. -
Tehát ha Omnia 7et veszek akkor
Alleyba kell elmennem és akkor ott a JK1et kell felrakatnom?
Utana mar itthon tom rarakni a NoDo updatet?
Mas teendom nincs?
-
#1493-ban írta, hogy Allee, tehát Budapest. -
zolzoli #1501 Meg kérdezhetem hogy melyik városban laksz vagy hol mondták neked hogy ráteszik a JK1 et? Engem is érdekelne a dolog..köszi előre is. -
Yesssss! :-) -
Ha van JK1 nekik, akkor mindenképp ott csináltasd meg :)