5743
  • DeXTeR323i
    Köszönöm!
  • doktor tarhonya
    Az én tapasztalataim: annyi előnye van, hogy Zune-n keresztül is tudod a Marketet böngészni, telepíteni. Hátrányom még nem származott belőle.
  • DeXTeR323i
    Akkor máshogy kérdezem: Miért kell átállítani UK-ra? Mi lesz ha nem állítom át?

Azért más program is használja ezeket az infókat, nem csak a Zune, és azok lehet hogy más működést produkálnak. Szóval nem akarom a gépemet örökre UK-ban hagyni ha nem muszáj.
  • kifli
    xp sp3 kell, és elvileg működik
  • doktor tarhonya
    teljesen mindegy.
  • DeXTeR323i
    Mikor kell a számítógépet átállítani UK-ra? Első telefon rádugásnál? Vagy Zune telepítésnél? Vagy mindig mielőtt rádugnám a telót a gépre?

Remélem XP-vel is megy a Zune... Olyat is olvastam hogy valakinek nem akarta felismerni a telóját.
  • doktor tarhonya
    grat a telóhoz! :)

Igen, egyrészt nem árt, ha mindent UK-ra regelsz, másrészt ősrégi msn-es accot nem érdemes használni (főleg ha nincs rendesen karban tartva értsd: van vagy 500 contact rajta, de ebből max 20-al beszélgetsz rendszeresen) mert minden contactot bemásol a "telefonkönyvbe".

Számítógéped lokalizációja (win7): vezérlőpult kategória nézetben - óra, nyelv és terület - Hely módosítása
  • DeXTeR323i
    Sziasztok!

A WP7 Telefonok közül végülis az LG mellett döntöttem. Az UI beszarás szép, nem bírok betelni a menüben lépkedéssel. :P Viszont a már vagy 10 éve meglévő Live ID-mat nem akarja elfogadni.

Egyébként jól rémlik hogy ahhoz hogy menjen a MarketPlace amúgyis UK vagy US live ID kell, igaz? Meg olvastam valahol, hogy a PC lokalizációját is át kell állítani, de nem találom pontosan mit kell meg hogy, milyen sorrendben csinálni. Tudnátok küldeni egy linket ahol le van írva? Vagy valaki össze tudná nekem foglalni mit csináljak?

Előre is köszönöm, Üdv:
    DeXTeR
  • kifli
    arravalami megoldás, hogyha megnyitok egy youtube linket, akkor azt megnyissa a youtube app-ban? Mert most megnyitja böngészőben, és olyat ír, hogy ismeretlen formátum és nem tölti le...
  • redmonk
    Böngészőből is elérhető lesz a Marketplace!
  • serkov
    Hello! :-) Mai hír!
    http://www.sg.hu/cikkek/82200/felezer_ujitassal_jon_a_wp7_mango

Mindenesetre reménytelin hangzik! :-)
  • doktor tarhonya
    csinálj egy új live accot.
  • kifli
    az valahogy megoldható, hogy ne tegye be a névjegyzékbe azokat, akik msn-en vannak fent nekem?
  • stp4trick
    nem, csak chevron ment rá
  • doktor tarhonya
    (magyar)
  • doktor tarhonya
  • serkov
    Köszi! :-)
  • doktor tarhonya
    Te unlockoltad a telót amúgy?
  • doktor tarhonya
    Vagy egy képen nyomvatartod az ujjad.
  • bon
    setting\lock&wallpaper\change wallpaper
  • serkov
    Hallo!
    Amikor feloldottam a billentyűzárat, volt egy kép: Valami laguna, víz, meg ház meg stb...
    Felraktam a frissítést, s most valami sivatagi fostömlő van....
    Nem túl fontos, de nem lehet visszarakni a régit, s ha igen, hogyan?
  • Gladiator
    meg ez után az update után már vihetem szervízbe, vagy még így is megvonják a garit?
  • Gladiator
    jaaaaj, mekkora kamu ez a májkroszoft:D itt izéltek, hogy ne használjuk a Chevron hacket, mert utána nem lehet majd frissíteni rendesen. Erre én is updatere ébredtem:D
  • stp4trick
    nekem is frissült VOLNA, de error-ral eldobta a 7-8 stepnél
  • doktor tarhonya
    höh, jó cucc.
  • kifli
    lefotózok valamit, és pl ha egy céglogó van rajta, akkor megmondja melyik cég, múltkor távirányítómat fotóztam le, és megmondta a típus számot is, könyvet még nem kerestem vele...

és emellett még a sodokumat is megfejti, ha lefotózom :D
  • doktor tarhonya
    google használja is ilyen szinten, pl könyvkeresés borító alapján?
  • kifli
    "A legérdekesebb dolog, amit eddig nem láttunk még ilyen formában működni, mégis a “Visual Search”. Ez egy igazi augmented reality alkalmazás, amivel gyakorlatilag bármit a kamerának bemutatva kapunk valami választ."

Google Goggles már mióta tudja ezt?
    Miért mutatna be hatalmas innovációként valamit, ami nem az? :D
  • serkov
    Ma haza jöttem, s simán frissült a telefonom! ....Ez eddig miért nem ment?!? :-)
    OS.7.0.7392.0
    Bootloader:5.2.1.4
    PDA: I8700xxkb3
    Reméljük a Mango-val már nem lesz ilyen cirkusz...
  • doktor tarhonya
    Plastik Józsi véleménye a Mangoról

avagy WP7 egy applefan szemszögéből...
  • redmonk
  • jazzy
    Végülis megértelek, én így vagyok az LG-vel, nekem ami LG volt minden elromlott, faterom meg imádja én meg lehordom minden szarnak, neked ilyen vesszőparipád a samsung mint nekem az LG.
  • bon
    Szerintem olvasgassuk inkább a Mango VIP beszámolót, én találtam benne érdekes infókat: link
  • redmonk
    nem sértettél már meg...csak unom, hogy minden fórumon olyan szinten megvannak lepve a Samsung tulajok ha egy ilyen mondatot látnak mintha a világ egyetlen tökéletes márkájáról beszélnénk...ellenben egyéb márkák esetében nincs ez így de legalábbis nem ennyire
  • doktor tarhonya
    jólvan, nem akartalak megsérteni vagy valami
    Amúgy O7-em van, és a kezdeti bizonytalanságok ellenére meg vagyok vele elégedve.
  • kifli
    azt már nem is mondom, hogy fw frissítés nélkül van olyan hdd-jük, nem működik core i7 processzorokkal. (samsung f3 nem is a legrégebbi típus, hanem a jelenlegi aktuális termék...)
  • redmonk
    leírtam hogy utálom és soha többé ne köss belém
    ha neked tetszik, menjél vegyél egy SGS2, O7-t stb.
  • kifli
    nekem monitoromhoz konkrétan 2 éve nem tudnak drivert csinálni, frissítik a drivert folyamatosan, de eddig 1-et sem sikerült működésre bírnom.

Tesómnak telefonnal volt valami gondja.

És mindemellett a fórumokon lépten nyomon sasmsung szoftvergondokal küszködőkbe botlik az ember.
  • doktor tarhonya
    elhiszem, de akkor ne dobálózz üres szavakkal :P
  • redmonk
    hidd el tudom mért utálom őket