Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õk rontottak rá az MS-re, hogy hol a picsába van már a frissítés!
Olvastam már olyat is, hogy az update mindenért kárpótolni fog, még is azt hiszem, hogy itt valamit elcsesztek, nem hinném, hogy januári update, amit a februári MWC-on akartak kiadni, most eltolják márciusra, mert eszükbe jutott, hogy nekünk jobban kiszeretnék nyalni a seggünket. Még mindig a yahoo baromságára gondolok, hogy az miatt lehet, de ne legyen igazam!
What about the forests?
Én így is meg vagyok elégedve az én kütyümmel, átlépek a hibáin. Inkább az a rossz tényleg, hogy mióta "harangoznak" ugye. Lehet, hogy amikor tényleg lesz update, úgy jár a microsoft, mint a legény, aki farkast kiáltott? Lehet, hogy most tényleg túladnak a userek a telefonjaikon és mikor igazán "szuper" lehetne a teló mondjuk 1 vagy 2 update után, már a kutyát se fogja érdekelni? Hát én el tudom képzelni.
Na szóval akkor õsszel jön az iphone 5, igaz? :)
Viccet félretéve: szerintem tényleg MINDENKINEK el kéne kussolnia, több rumor terjeng az interneten, mint amennyit egy tisztességes user el tud viselni: ezentúl legyen a mottó, hogy amíg biztosat (hivataosat by Microsoft) nem tudunk, addig csücsüljünk rá az arcunkra, vagy beszéljünk másról. Update elnapolva. Pont.
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem ez bluetooth fájlküldés egyáltalán nem hiányzik meg a custom ring sem, nem erre találták ki az OS-t, ami fontos, hogy stabil és gyors maradjon, elvileg még gyorsabb lesz.
Ne dobjon le hálózatról beszélgetés közben és fõleg ne induljon újra, ne dobáljon az arcomba hülye error kódokat, ha éppen nem tudja frissíteni a dolgait (pl email). Döntse el, hogy stand by módban fellép-e a netre, vagy sem, mert néha gondol egyet és hajnali kettõkor felébreszt, hogy jött akárhány mail.
A videó felvétel (720) akadozást szüntessék meg, tegyenek bele valami EQ félét, bár ezek sem olyan fontosak, de a HW ott van alatta, akkor használják ki.
Ezektõl függetlenül nálam egyébként minden ok.
What about the forests?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amugy szoveg irasanal ti be tudjatok tenni a kurzort a szo kozepere? Mert nekem csak a vegere engedi, ami rohadt idegesito, mert ha visszanezem, h elrontottam-e valamit, akkor az egesz szot ki kell torolni a hibaig es ujrairni
What about the forests?
What about the forests?
A Yahoo itt a gond, õk azt írták 3 hét a kijavítása.
What about the forests?
"Calliope" >>> Windows Phone 7 Magyarország
Remélem nem unjátok még nagyon a kérdést, szerintetek mikor számíthatnak a wp7 tulajok a frissítésre, amit már annyiszor beharangoztak? A legutóbbi cikkben nem volt benne a random csengõhang, akkor erre most ne számítsak? :-S
Üdv!
Windows Phone 7 Magyarország >>> "Calliope"
Nem, nem unjuk, sõt! Mi is nagyon várjuk a frissítést. Reméljük, hogy heteken belül megérkezik! Mondjuk a telefonod azonnal fog szólni, hogy itt van! :)
Azért nincs kommentár, mert nem nagyon tûri a "nyomdafesték" :)
What about the forests?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
honnan tudod, hogy csak nálam? gyorsan végigkérdezgettél mindenkit?:D
A másik kettõ csak nálad jelentkezik...
What about the forests?
-néma módban is vannak progik (pl Now) amik hangot adnak ki.
-(nekem) ha töltõn van a teló, nem lehet bekapcsolni és a töltésjelzést sem lehet kikapcsolni
-people-ben ha törlök egy nevet, sokszor arrébb ugrik a törlés után
link
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Amúgy csak én találom furcsának, hogy a leírás alapján úgy tûnik többet dolgoztak a törésen meg ezen a programon, mint a Microsoft az egész patchen?<#szomoru2>#szomoru2>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
Ha a NOW idõjárása animált és zenei dallam is kíséri, akkor frissült, ha nem, akkor meg kell várni még a csempén megjelenik update.
What about the forests?
Azt mondták a Now progi frissült nemrég. Hogy lehet frissíteni?
What about the forests?
ugye Fésszel össze van szinkronizálva, és lementette pár ember számát a telóra. viszont sokan ilyen hülye formátumban adják meg, amit nem lehet hívni, pl: 30 555 1441
és ilyenkor nem lehet átírni a számot, hogy berakom elé a 06-t, csak még egyet hozzáadni. vagy nektek van erre megoldás?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"