5743
  • bon
    Ez egy korai még megjelenés előtti változat, neten találtam egy két elég régi cikket és videót ahol ez szerepelt, még 2010. augusztus-ba készültek
  • DeXTeR323i
    Szia! Képek:

Eleje: http://img804.imageshack.us/img804/7197/imag0351j.jpg
    Hátulja: http://img42.imageshack.us/img42/9062/imag0357h.jpg
    Nyitó fül: http://img802.imageshack.us/img802/7066/imag0360b.jpg
    Hátlap lent: http://img542.imageshack.us/img542/8103/imag0362.jpg
  • Newfronter
    A képét beraknád ide?
  • DeXTeR323i
    Sziasztok. Nézegettem az LG E900 Optimus 7-emet, és feltűnt pár furcsaság:
    - A vissza és a keresés gomb ikonjának rajzolata csak mélyítve van, de nincs kifestve szürkére.
    - A hátlapon LG felirat van egy logóval a "Windows Phone 7" felirat helyén.
    - A hátlapot úgy kell levenni, hogy a kamera gomb melett kell körömmel lepattintani.

Milyen verzió lehet ez? Mert a neten talált képek között egy sem volt ilyen.
  • kifli
  • DeXTeR323i
    Köszönöm URAM! Adtak kódot, bepötyögtem, működik!
  • kifli
    annyit mondasz, hogy elvesztetted, és kérsz másikat, 8-ig hívhatod őket aszem
  • DeXTeR323i
    Köszönöm, holnap munkaidőben megpróbálom. Már csak azt nem értem, miért pont én!? Lehet mert valami meghackelt, megflash-elt, függetlenített telefont sikerült vennem? xda fórumon csupa olyan embernek kellett regisztrálnia, aki HD2-re tette rá a WP7 rom-ot.

Egyébként használtan vettem a telefont, doboz és papírok nélkül egy szál töltővel.
  • kifli
    magyar ad neked termékkulcsot

+36-1/267-4636
  • bon
    Elsőre a Magyart, max elirányítanak külföldre a nem tudnak segíteni.
  • DeXTeR323i
    Csak kérdés hogy a magyar MS-t is hívhatom-e, vagy küldi hívás tarifáján angolul kell gagyognom valamit? :S
  • kifli
    miért nem akarod felhívni ms-t? :D

minden probléma nélkül adnak neked aktivációs kódot
  • DeXTeR323i
    Szerintem ez lesz a baj: http://support.microsoft.com/kb/2431699

"Every Windows Phone 7 is created with an activation code as part of the manufacturing process. In rare cases, a new activation code is required to complete Windows Live ID sign in. This is why you're asked to enter a new activation code when signing in with your Windows Live ID for the first time."

Tényleg csak én vagy ilyen balszerencsés? :S Nem ismertek más megoldást az MS felhívásán kívül?
  • doktor tarhonya
    Ez majd a hivatalos Magyarországi terméktámogatással oldódik meg, valamikor nyáron. Azt, hogy ez a Mangoval együtt fog-e kijönni, nem tudom.
  • jazzy
    De Mango-val ez megoldódik ugye?
  • doktor tarhonya
    lehet, de nem hiszem, hogy az a baja.
  • DeXTeR323i
    Nyomtam egy Factory Reset-et, majd akkor megpróbáltam megadni ismét, de nem fogadta el. Mondjuk WiFi-re még nem tudott felmenni, gondolom mobilneten próbálta. Megnéztem a telefon rom Verzióját: 7004.

Lehet ezt megadott Live ID nélkül frissíteni?
  • doktor tarhonya
    Amikor először kapcsoltad be a telefont, akkor sikerült megadni egy live id-t?
  • doktor tarhonya
    mert csak akkor tudod használni a Marketplace-t
  • jazzy
    Nekem most jön az omnia 7-em szombaton, miért érdemes UK live id-t csinálni?
  • kifli
    a probléma az, hogy androiddal működik, wp7-el nem :P

Vodafone-nál vagyok feltöltőkártyás, és van mellette mobilnetem is.

#1676: Akkor miért árulják magyarországon?
  • DeXTeR323i
    Settings -> email & accounts -> add an account (google-t, facebook-ot már megadtam) -> Windows Live -> kiír egy infót hogy amit megadok az ugyanaz legyen mint a Zune-os vagy Xbox-os, stb. NEXT -> beírom a Live Id mailt, jelszót -> Sign In gomb

Kiírja hogy Activation Failed. Megpróbáltak aktiválni de valami nem sikerült, úgyhogy több infó kell nekik mielőtt folytathatnénk. Kattintsak a Close-ra és megmagyarázzák. Utána egy fekete képernyő vár hogy kell nekik egy aktivációs kód, van egy Call support link, meg alatta 5db szövegbeviteli mező.
  • bon
    Szerintem Magyarországon még nincs támogatás a készülékhez, addig amíg el nem érhető a lokalizált változat.
  • doktor tarhonya
    De amúgy milyen kártya ez egyáltalán? Melyik szolgáltató? Meg hogy-hogy nem előfizetéses?
  • doktor tarhonya
    ha működik akkor mi a probléma? :P

Amúgy biztos vagyok benne, hogy legalább megnézik, ha szépen mosolyogsz. Nekem meglepően sokmindenben segítettek, pedig nem vagyok az a szépgyerek, meg az álomfogyasztó sem. Olyan fiókba kell menni, ahol van szerviz is, ott általában jobban értenek hozzá.
  • kifli
    mobilnettel semmi baj nincs, mert működik gond nélkül. Egy nem náluk vett készülékhez meg nemvalószínű, hogy adnak támogatást. Nagy valószínűséggel elküldenek htc-hez, vagy ms-hez, ami érthető is...
  • doktor tarhonya
    Mit ír ki pontosan? És mikor is történik ez?
  • DeXTeR323i
    Sziasztok!

Nnna, csináltam US LiveId-t, de még mindig nem fogadja el az LG. Miután bepötyögtem, azt mondja hogy hívjam fel a Microsft ügyfélszolgáltatot, és ők adnak Aktivációs kódot! He!?

Másnak is volt ilyen? Idáig egy LiveId-t se sikerült bepötyögni. :(
  • doktor tarhonya
    Ahhoz eredeti trackek kellenek gondolom
  • doktor tarhonya
    azt a szolgáltatót hívdd fel, akiknél van mobilnet szerződésed
  • homeless
    Most már sikerült. Nem elég meglátogatni, hanem le is kell tőlük játszani valami 30 mp-es részletet és akkor ott marad a háttér. Egyébként olvastam, hogy olyat is tud a wp7, hogy automatikusan váltogatja a hátteret, attól függően, hogy milyen előadótól hallgatsz zenét. Nektek ez működik? A tagelés elvileg jó, mert szinkronizálás előtt mindig rányomtam a find album infóra és meg is csinált mindent a zune.
  • kifli
    felhívtam májkroszoft ügyfélszolgálatot, aztmondták, ők nem tudnek segíteni (miafasz?), hívjam fel a szolgáltatót akitől a telefont vettem (még jó hogy független :D)

úgyhogy végül adott htc-hez egy angol telefonszámot -.-"

Nehogymár a saját termékükhoz ne tudjanak segítséget nyújtani.

Ez kb olyan, mintha felhívám hogy win 7-en hol tudom a hálózati beállításokat megváltoztatni, és átirányít az intelhez, vagy valamelyik hárdverem gyártójához -.-
  • bon
    Látogasd meg újra az együttest és vissza fog kerülni a kép, semmi gond nincs itt.
  • doktor tarhonya
    yep
  • kifli
    előfizetős vagy gondolom...
  • doktor tarhonya
    Én nem állítottam be semmit, és megy.
  • doktor tarhonya
    Ha kiveszed a főmenüből és újra visszateszed az nem segít?
  • homeless
    Sziasztok!

Olyan problémám van az Omnia 7-el, hogy pár hétig úgy nézett ki a Music & Videos, hogy a háttere olyan zenekarnak volt a képe, amit megnéztem a marketplace-en, és a live tile-on is ők voltak. Most pedig ocsmány szürke, a tile-on pedig csak annyi van írva, hogy music & videos. Ez miért lehet? Nektek van normális háttérkép?

A live id-m egyébként UK.
  • kifli
    mobilnettel vannak beállítási gondjaim újabban :S

androidon ezekkel a beállításokkal működött a dolog:

Name: Vodafone HU
    APN: vitamax.vodafone.net
    MCC: 216
    MNC: 70
    APN type: default

Most apn-hez beírom hogy: vitamax.vodafone.net

de alatt mást nem lehet állítani, csak username és password mező van, ilyeneket pedig nem kell megadnom.

ötlet?
  • stp4trick
    én még véletlenül sem állítottam UK-ra a számítógépet és mégis ment minden

7392 meg azért nem megy fel, mert régi a bootloader, nekem nem dob sárga 3szöget download módban, csak fehér contact jelet, ezért nem megy a frissítés