5743
-
De ha megfordítod a két szót akkor visszazárás megelőzése, azaz megelőzöm, hogy az update visszazárja :)
Valamit át kell írogatni a registryben és akkor a NoDo update nem zárja vissza. Viszont elvileg ha már fent van a NoDo unlockolni nem tudod. -
prevent relock fordító szerint megelőzése visszazárás, ezért nem értem mi értelme. -
Sequoyah #1736 Ezt gondold át még1x:) -
Mi értelme, ha az unlock után vissza is zárod? -
Utánaolvastam, 7004 még csak a verzióm, úgyhogy egy unlockot megejtek rajta ma vagy holnap, utána prevent relock és updatet. Csak sikerül. -
DeXTeR323i #1733 Sziasztok! LG Optimus 7-re dev unlock leírás a telefon saját Reg editorával. Elvileg NoDo után is működik, de csak LG-kel.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974874 -
nekem eg pakba volt a cucc, an benne 2 chvronwp7.exe, az egyik nem működik, a másik viszont jó. -
DeXTeR323i #1731 Akkor kipróbálom énis. xda-deven azt olvastam a ChevronWP7 csapat eltűnt, a Thread-jüket lezárták, a NoDo-ban javították azt a rést amit ez a progi használt ki.
"Is there any chance to unlock a device that has the NoDo update on it ?
I can install the cert, but hen the application keeps telling me that is has connection problems.
I tried methods fro different threads but non of them worked."
"No. Microsoft specifically said that the exploit used for ChevronWP7 to work would be closed with NoDo." -
OS version: 7.0.7392.0 -
DeXTeR323i #1729 Úgy tudom NoDo óta még nincs meg a módja a DEV unlocknak. Csak az MS-féle 99 dolláros út. -
Sequoyah #1728 Ha hivatalos akkor miért ne?:)
Ha meg nem...
Bajod nem lesz belőle, csak nodo után már nem tudom hogy lehet-e. -
Sequoyah #1727 http://lmgtfy.com/?q=navigon -
"Meg lehet szerezni rá navigont."
Mit is? -
Kihagyhatatlan vétel volt, hogy kipróbáljam a rendszert. A rendszer tetszik is, néhány ilyesmi apróságtól eltekintve. Ezeket csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy csak én nem találtam-e, tudok nélkülük létezni. -
A Zune csak a felsoroltakat menti, teljes mentést egyedül a frissítésnél csinál ha jól tudom. Mindent mentő program biztos lesz hozzá, majd a mango után. -
Csak éppen az unlockolás nem ajánlott lépés. -
Sequoyah #1722 Ha unlockolod (valahogy...) a telefont, akkor van rá wifi-tile, meg tán 3g is. Meg lehet szerezni rá navigont. -
DeXTeR323i #1721 Sziasztok! Zune helpet kérnék: Olvastam hogy nem gáz egy hardware reset, mert utána vissza lehet szinkronizálni mindent, úgyhogy kipróbáltam: Biztonság kedvéért leszinkronizáltam Zune-al, majd hardware-es reset, újra beállítottam a live id-mat, majd rádugtam a gépre, és a Zune úgy ismerte fel hogy új készülék! (update-et keresett, nevet beírni, stb.) Beírtam neki a régi nevét, majd megjelent a zune-ban az üres telefon. Az összes beállításom ment a levesbe, az összes telepített alkalmazásommal együtt! :( Zune-al csak a képeket, videókat, zenéket tudtam visszatenni. :( Nem lehet úgy csinálni hogy megmaradjon (szinte) minden? -
Az összes kérdésedre a válasz: NEM.
Azért, ha neked ezek fontosak, előtte mindenképpen olvastam és/vagy kérdeztem volna... -
wifi és 3g be/ki csempét nem lehet kirakni. Nálam mindig be van kapcsolva a wifi, készenléteb amúgy is kikapcsolja és csak időnként kapcsolja be.
Egyenlőre még csak Marketspace-ről lehet feltenni programokat hivatalosan.
A rögtön hívás nem lehetséges. -
Megjött az Omnia 7-em, lenne pár kérdésem.
Valahogy ki tudom rakni a főképernyőre, hogy wifi on/off, 3G on/off?
Külső appokat tudok felrakni a telefonra? Tehát amit nem a marketből szedek le.
Van rá valami jó navigáció? (Mint az iGo pl)
Olyat lehet, hogy a főképernyőn a kontaktot rögtön hívja és ne az adatait adja ki? -
Most belegondolva hülyeséget beszéltem (biztos megártott a sok munka). Mert az ősszel megjleneő a Mango lesz, a nodo már benne van ebben is. -
Nem, az még soká lesz, összel. -
zolzoli #1715 Igen az van. EZ lenne a NoDo? -
Telefonban is a 7.0 (7392)-es verziónak kell lennie, a setting\about menüpontban. -
zolzoli #1713 PDA. I8700XXKB3
Phone: I8700XXKB2
CSC: I8700TMHKB3
telóba meg ez van ezt most akkor mék versio? -
zolzoli #1712 7.0 (7392) ezt irja a zune -
Verzió számot kell megnézni a készülékben, de a Zune is írni szokta, hogy feltelepült, sőt még azt is, hogy milyen jellegű frissítés volt. -
zolzoli #1710 Nah most végig csinálta, és elvileg települt is.Miben kell ennek megnyilvánulnia hol tudom megnézni hogy települt a frissités meg hogy milyen frissités volt ez? -
zolzoli #1709 Most ujra inditottam igy mig nem jelentkezik megint nem tudom most megint a 7es pontnál vagyok a telefonon egy teló meg egy számitógép látható közte egy nyil mutat a teló fele piros körr áthuzva meg fent tölt egy csik ami jelenleg kb felénél megállt -
Mi a hiba? Jó néhány hibakód/üzenet ismert. -
zolzoli #1707 Végre van frissítés de a 7es pontnál valami errort ír ki :S valaki találkozott már ezzel? -
....nem èn iron ilyen rosszul, sztem a tell atirja... -
As Jo lenne, mert én pl. Utàlom a vakut, s mindig ki jell kapcsolni! -
szerintem köv frissítéssel jön majd, mert szerintem senkinek nincs még ilyen -
Leginkàbb as tetszik benne, hogy a kamerànàl van "save settings" opcio.
Ex a mienkböl kimaradt... (Omnis 7) -
Misztikus HTC - 12megapixeles kamerával, RAW funkcióval -
....el kiabàltam. Szóval: irnom :P -
Es... Sikerült Omnis 7-röl irmom! :D -
DeXTeR323i #1699 Pfff, köszönöm szépen! Remélem ebből nem származik semmiféle hátrányom... :( Írtam az LG supportnak, de nem tudtak sokmindent segíteni. Azt mondták vigyem el egy márkaszervízbe, ott megnézik hogy áll a teló SW verzió ügyileg. Kár, hogy csak munkanap vannak. Pont amikor dolgozok.
Más: A Zune szinkronizálja a kapcsolataimat, beállításaimat, telepített programaimat is? Mert semmi erre utaló jelet nem találtam. Csak képek, videók, zene, podcast fülek vannak és ennyi. Ha rádugom a telefont nem ír ki semmit, egyszercsak észreveszi hogy rádugták a gépre és kész.