5743
  • jazzy
    De ha megfordítod a két szót akkor visszazárás megelőzése, azaz megelőzöm, hogy az update visszazárja :)

Valamit át kell írogatni a registryben és akkor a NoDo update nem zárja vissza. Viszont elvileg ha már fent van a NoDo unlockolni nem tudod.
  • bon
    prevent relock fordító szerint megelőzése visszazárás, ezért nem értem mi értelme.
  • Sequoyah
    Ezt gondold át még1x:)
  • bon
    Mi értelme, ha az unlock után vissza is zárod?
  • jazzy
    Utánaolvastam, 7004 még csak a verzióm, úgyhogy egy unlockot megejtek rajta ma vagy holnap, utána prevent relock és updatet. Csak sikerül.
  • DeXTeR323i
    Sziasztok! LG Optimus 7-re dev unlock leírás a telefon saját Reg editorával. Elvileg NoDo után is működik, de csak LG-kel.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974874
  • kifli
    nekem eg pakba volt a cucc, an benne 2 chvronwp7.exe, az egyik nem működik, a másik viszont jó.
  • DeXTeR323i
    Akkor kipróbálom énis. xda-deven azt olvastam a ChevronWP7 csapat eltűnt, a Thread-jüket lezárták, a NoDo-ban javították azt a rést amit ez a progi használt ki.

"Is there any chance to unlock a device that has the NoDo update on it ?
    I can install the cert, but hen the application keeps telling me that is has connection problems.
    I tried methods fro different threads but non of them worked."

"No. Microsoft specifically said that the exploit used for ChevronWP7 to work would be closed with NoDo."
  • kifli

OS version: 7.0.7392.0
  • DeXTeR323i
    Úgy tudom NoDo óta még nincs meg a módja a DEV unlocknak. Csak az MS-féle 99 dolláros út.
  • Sequoyah
    Ha hivatalos akkor miért ne?:)
    Ha meg nem...
    Bajod nem lesz belőle, csak nodo után már nem tudom hogy lehet-e.
  • Sequoyah
    http://lmgtfy.com/?q=navigon
  • kifli
    "Meg lehet szerezni rá navigont."

Mit is?
  • jazzy
    Kihagyhatatlan vétel volt, hogy kipróbáljam a rendszert. A rendszer tetszik is, néhány ilyesmi apróságtól eltekintve. Ezeket csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy csak én nem találtam-e, tudok nélkülük létezni.
  • bon
    A Zune csak a felsoroltakat menti, teljes mentést egyedül a frissítésnél csinál ha jól tudom. Mindent mentő program biztos lesz hozzá, majd a mango után.
  • bon
    Csak éppen az unlockolás nem ajánlott lépés.
  • Sequoyah
    Ha unlockolod (valahogy...) a telefont, akkor van rá wifi-tile, meg tán 3g is. Meg lehet szerezni rá navigont.
  • DeXTeR323i
    Sziasztok! Zune helpet kérnék: Olvastam hogy nem gáz egy hardware reset, mert utána vissza lehet szinkronizálni mindent, úgyhogy kipróbáltam: Biztonság kedvéért leszinkronizáltam Zune-al, majd hardware-es reset, újra beállítottam a live id-mat, majd rádugtam a gépre, és a Zune úgy ismerte fel hogy új készülék! (update-et keresett, nevet beírni, stb.) Beírtam neki a régi nevét, majd megjelent a zune-ban az üres telefon. Az összes beállításom ment a levesbe, az összes telepített alkalmazásommal együtt! :( Zune-al csak a képeket, videókat, zenéket tudtam visszatenni. :( Nem lehet úgy csinálni hogy megmaradjon (szinte) minden?
  • mflex #1720
    Az összes kérdésedre a válasz: NEM.

Azért, ha neked ezek fontosak, előtte mindenképpen olvastam és/vagy kérdeztem volna...
  • bon
    wifi és 3g be/ki csempét nem lehet kirakni. Nálam mindig be van kapcsolva a wifi, készenléteb amúgy is kikapcsolja és csak időnként kapcsolja be.
    Egyenlőre még csak Marketspace-ről lehet feltenni programokat hivatalosan.
    A rögtön hívás nem lehetséges.
  • jazzy
    Megjött az Omnia 7-em, lenne pár kérdésem.

Valahogy ki tudom rakni a főképernyőre, hogy wifi on/off, 3G on/off?
    Külső appokat tudok felrakni a telefonra? Tehát amit nem a marketből szedek le.
    Van rá valami jó navigáció? (Mint az iGo pl)
    Olyat lehet, hogy a főképernyőn a kontaktot rögtön hívja és ne az adatait adja ki?
  • bon
    Most belegondolva hülyeséget beszéltem (biztos megártott a sok munka). Mert az ősszel megjleneő a Mango lesz, a nodo már benne van ebben is.
  • bon
    Nem, az még soká lesz, összel.
  • zolzoli
    Igen az van. EZ lenne a NoDo?
  • bon
    Telefonban is a 7.0 (7392)-es verziónak kell lennie, a setting\about menüpontban.
  • zolzoli
    PDA. I8700XXKB3
    Phone: I8700XXKB2
    CSC: I8700TMHKB3

telóba meg ez van ezt most akkor mék versio?
  • zolzoli
    7.0 (7392) ezt irja a zune
  • bon
    Verzió számot kell megnézni a készülékben, de a Zune is írni szokta, hogy feltelepült, sőt még azt is, hogy milyen jellegű frissítés volt.
  • zolzoli
    Nah most végig csinálta, és elvileg települt is.Miben kell ennek megnyilvánulnia hol tudom megnézni hogy települt a frissités meg hogy milyen frissités volt ez?
  • zolzoli
    Most ujra inditottam igy mig nem jelentkezik megint nem tudom most megint a 7es pontnál vagyok a telefonon egy teló meg egy számitógép látható közte egy nyil mutat a teló fele piros körr áthuzva meg fent tölt egy csik ami jelenleg kb felénél megállt
  • bon
    Mi a hiba? Jó néhány hibakód/üzenet ismert.
  • zolzoli
    Végre van frissítés de a 7es pontnál valami errort ír ki :S valaki találkozott már ezzel?
  • serkov
    ....nem èn iron ilyen rosszul, sztem a tell atirja...
  • serkov
    As Jo lenne, mert én pl. Utàlom a vakut, s mindig ki jell kapcsolni!
  • kifli
    szerintem köv frissítéssel jön majd, mert szerintem senkinek nincs még ilyen
  • serkov
    Leginkàbb as tetszik benne, hogy a kamerànàl van "save settings" opcio.
    Ex a mienkböl kimaradt... (Omnis 7)
  • redmonk
    Misztikus HTC - 12megapixeles kamerával, RAW funkcióval
  • serkov
    ....el kiabàltam. Szóval: irnom :P
  • serkov
    Es... Sikerült Omnis 7-röl irmom! :D
  • DeXTeR323i
    Pfff, köszönöm szépen! Remélem ebből nem származik semmiféle hátrányom... :( Írtam az LG supportnak, de nem tudtak sokmindent segíteni. Azt mondták vigyem el egy márkaszervízbe, ott megnézik hogy áll a teló SW verzió ügyileg. Kár, hogy csak munkanap vannak. Pont amikor dolgozok.

Más: A Zune szinkronizálja a kapcsolataimat, beállításaimat, telepített programaimat is? Mert semmi erre utaló jelet nem találtam. Csak képek, videók, zene, podcast fülek vannak és ennyi. Ha rádugom a telefont nem ír ki semmit, egyszercsak észreveszi hogy rádugták a gépre és kész.