12
  • adampierson
    Egyet kell értsek az előttem szólókkal, az Avatar legfeljebb az animációban igényes. Mint történet, se nem új, se nem érdekes. A farkasokkal táncoló erre a legjobb példa. A tiniket az vonzotta be a moziban, hogy nagy kék izék repülnek mindenféle más izén. A fiatalok csak a látványra mennek. Ha mondanivalója is akad netán annak a látványos filmnek, az biza bent marad a teremben miután vége az előadásnak.
  • Zoli007
    Egy ló***t volt más. Mitől? Mert Winetút olvastak, mert nem volt mindenhol TV?
  • opeca
    Szerinted egy 24 éves sz@rzsák - nem tok már mit írni - minek tekinthető? TININEK?????

Amúgy pontosan ez a probléma, ami a címben meg van fogalmazva, a tinik igénytlenek, a maiak, régen azért más volt.

De ezzel együtt a tini-réteg a legtöbbet moziba járó, ergo ilyen debil, kettőnél tovább elszámolni nem tudó iq light 13 éveseknek készítik a filmek többségét.
  • opeca
    Nem kivétel, az is gyenge volt...
  • karosult
    Egyértelmű, hogy a Fightert vagy a Black Shawn-t nem tiniknek találták ki, mint ahogy a kis herceget sem értem mit keres az általános iskolás tananyagban :)
    Egy bugyuta hatásvadász avatar nem hasonlítható egy emberi természettel, lélekkel foglalkozó mély mondanivalójú alkotáshoz. És mielőtt beszólnátok nem tartom rossz filmnek az Avatart, a maga kategóriájában tökéletes, de teljesen más célból és célcsoportnak készült mint a fent említett két film.
  • viasz
    Én moziba szórakozni járok. Bizonyára van akit a dráma szórakoztat, de engem biztos nem. (A dráma szó hallatán bennem nyomasztó érzés ébred.)

A drámához, a baletthez meg pláne műértés kell, ami a tinikben még nem igazán alakul ki.

Viktor nagy örömére:
    Az Avatar-t is egy igen jó filmnek tartják a kritikusok(kapott néhány oszkárt), a tinik el is özönlötték. Most akkor érdekli őket az igényes film, vagy sem?
  • gulyasandras
    Aronofsky meg csak szeretne Herzog lenni. Próbálkozik, próbálkozik, de nem jön rá, hogy Herzog felsőbb osztályban játszik.
  • xido
    szerintem a témaválasztás elég fontos szempont..szerepelhet benne az atyaúristen is,ha nem érdekel valakit a téma:)
  • gulyasandras
    Portman neve garancia, hogy a film gyenge lesz. Egy kivétel: Léon.
  • kalapos01
    Te nem úgy választasz filmet, hogy jó vagy sem? Úgy, hogy balett van benne vagy?
  • viasz
    Lehet, hogy a tinik nem fogékonyak még a drámára, meg a balettre? Nahát...

Írhatna valaki cikket arról is, hogy Az Antarktiszon miért mennek kevesen moziba. Az is legalább ilyen meglepő lenne.
  • endrev
    Mert nem tanítják meg őket elvonatkoztatni.