17
-
sanyicks #17 Ugyan ugyan... ilyen egy átlagos apple user/fan, max szebben ír :) -
#16 Az iróniát pedig az "i" betűnél találod a szótárban.
A Spoileres részhez meg annyit hogy aki ilyen módon veszi semmibe az alapvető nyelvi szabályokat az már nem vicces, hanem egyenesen szánalmas. Aki kijárta már legalább az általános nyolcat, az az olyant nem pontos "j"-vel írja, a legjobb-at nem egy "b"-vel és a többit sem úgy teszi ahogy. Az hogy Steve Jobs nevét kisbetűvel véste föl még elmegy. Bonyolult egyszerre lenyomni a Shift gombot és egy másik billentyűt is hozzá. Vagy esetleg kicsi a keze.
Amúgy az illető adatlapja:
Teljes név: MACboy14
MSN azonosító: ijet csak pécés buzik használnak!
Skype azonosító: MACboy14
Honlap: http://www.apple.com
Blog: http://www.apple.com
Foglalkozás: Apple terjesztése
Hobby: MAC, iphone 4, ipad
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Magániskola a 2. kerületben
Ebből az jön le hogy az illető Vér István és a Maclux-klán tagja. Tehát komolyan gondolja azt amit mond.
-
menetrend #15 No és a "hüje pösc" az helyes?
Az eszedbe se jutott, hogy esetleg poénkodik?
Amúgy a "kabbe" használatos szlengben.
Ennyire még ő sem lehet gyopár. -
#14 Igaz el is felejtettem hogy ha Steve Jobs (a.k.a.:Blow Jobs :D) azt mondja az ég zöld és a fű kék, akkor az úgy van. Bárki aki mást mond az eretnek és el kell égetni máglyán. Az IPS panel a legjobb, jobb még a valóságnál is!!! Hiszen ezt mondta Mr. Alma!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak pár apróságot javítanék a hozzászólásodon:
-Mondatot nagy betűvel kezdjük
-hüje, ojan az mind LY-os jé. (Hülye, Olyan)
-legjob = Legjobb (két bé a fokozás)
-steve jobs az főnév, személynév és mint olyant nagy kezdőbetűkkel írunk (Steve Jobs)
- jo = jó
- szögje = szöge
- szinyei = színei
- valosság = valóság
- kabbe = kapd be
Így ebben a két sorban csak ennyi hiba volt. Egy általános iskolai, alsó-tagozatos tanár is 3 egyest írna be neked. A trágár, személyeskedő stílus miatt meg egy intőt is és behívná a szüleidet egy kis beszélgetésre. -
#13 hüje pösc vagy! az ips a legjob mert az van az apple cuccokban és az a legjob! steve jobs tudja mi a legjob! az ips kifinomult jo a betekintéssi szögje meg ojanok a szinyei mint a valosság!!!!! amoled szar fos te meg kabbe! -
#12 Te se láttál még AMOLED-es Galaxy S telefont csak fényképről. Egyszer érdemes lesz kipróbálnod. Én kipróbáltam mind a kettőt egymás mellett, néztem filmet is rajtuk sztereóban és végül Galaxy S-t vettem. Nem bántam meg.
De amúgy igazad van. iPhone-t érdemes lopni mert az alma logó plusz 100-et ér és bármelyik IQ-Light, agy mosott, Apple fan két kézzel szórja rád a pénzt ha meglátja. -
#11 én csak iphont lopnék mert a többi mind szar, gagyi nincs ips panel meg minösségi öszeszerelés meg kacapitiv multituch érzékelö! -
janus391 #10 ha okos miért hagyja magát ellopni?????
-
Kasya #9 "hetven százaléka Iphone vagy pedig Blackberry"
Már tudom miért nyereségesek a cégek... :) -
#8 Á, ne is mondd, mert csak felhúzom magam... -
JL666 #7 Ausztráliába mikor voltam nyáron fickónak kiesett az iphone-ja a zsebéből a buszon. Észre sem vette. Vagy 3 rohantak utána vele.
Szörfőzni úgy járnak, hogy ledobják a parton a telót, rá a törölközőt és ott hagyják. Mondjuk visszafelé megvan. Kicsit másvilág... -
hastetheday #6 Haveromnak ellopták pár éve a telefonját a kollégiumi szobámból, úgy, hogy ő közben békésen aludta az ágya fölött polc alatt, amin a telefon és pénztárca feküdt. Egyszerűen a búza bejött és elvitte. Ennyi. Másik haveromtól meg kölcsönkérték egy nagyon fontos kétségbeesett telefonálásra, majd elfutott az állítólag színpatikus, abszolút megbízható megjelenésű fiatalember. A történet mizantériája az, hogy a srác futás közben kiszedte a simkártyát (előfizetéses), a telefon meg odaadta egy ott állomásozó taxisorfőrnek, akitől a tulaj, miután beérte, visszakapta. A sinkártyát fél órán belül már tiltották is le. Ki érti ezt?! -
Koge #5 Hehe,
Es ha metron beleakad a drotba valakinek a taskaja fordulsz es utsz:D -
#4 Olvasom fapofával a postod, erre a végére meg benyögöd azt. :D
Elképzeltem a szituációt. -
#3 Ha olyan helyre jársz bulizni, hogy arra készülsz kirabolnak, akkor megérdemled
Én eleve olyan helyre rakom a telefont hogy ha onnan valaki kiveszi úgy hogy észre se veszem akkor akár a gatyát is le tudja lopni rólam és csak a metrón jövök rá hogy alsóban mászkálok. xD
Legjobb egy jól záródó kabát belső zsebe és headset-el kivezetni a hangot. Ha valaki hív könnyebb is fölvenni, zenét is tudod irányítani és kevésbé esélyes hogy kilopják. Nyáron meg egy olyan nadrágba kell flangálni aminek van cipzáras zsebe és megint csak dróttal a füledbe vezetni(lehet hogy éppen nem divat, de lesz.rom a divatot ha egy 80-100 ezres okos-telefont bukhatok rajta). Mert ha akkor lopják azt csak észre veszed hogy kiszakad a füledből a cumó. Akkor meg fordulsz és ütsz mindenkit aki gyanúsan viselkedik xD -
#2 Ez is egy olyan dolog, hogy az ember ne tároljon olyan adatokat a telefonján, amivel meg tudják károsítani. Másrészt nagyon kell figyelni. Én sokszor az öreg ötéves telefonomat viszem magamba bulizni például, mert az, ha ezer forintot ér, akkor sokat mondok -
#1 Ha ellopják a telefonom, azt éppen leszarom, h titkosítottam-e avagy sem az adataimat, a telefon ellopásának puszta ténye zavar, mert én azt pénzért vettem.