Primeval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"The trees move. Do you not see it?"
A Raptor és a Spinosaurus harc nekem is bejött,a JP-végére emlékeztetett😊De azér van benne 1 nagy hiba,csak arra koncentráltak h milyen lények élhettek akkor és egybe rakták õket,de valójában Raptor és Spino soha nem találkozhattak,mert a raptorok amerikában és ázsiában éltek,a Spino pedig afrikában,pedig ezt a Primeval weboldalán is írják...
Lester-nek hagyj idõt kibontakozni, késõbb még hatalmas arc lesz, Helen meg még jó sokáig fog mindenféle "vicces" dolgokat alkotni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Külön poén volt az S Club 7 - Don't Stop Movin zene az arénában 😄 Ugye az Abbyt alakító Hannah Spearritt volt az egyik énekes a bandában 😄
Valamint plusz plusz pont hogy rohadt nagyot fejlõdött a CGI, a raptor és a spinosaurus harca nagyon adta!
10/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
beszarás h egy alapból azért valamilyen szinten "bárgyú" koncepcióból milyen zseniális sorozatot ki tudnak hozni <#hawaii>#hawaii>
emelem kalapom az írógárda elõtt, csak így tovább.
de annyira, hogy már angol felirat is van.
Korábbi részekbõl ismertek:
-Rex-az a repülõ gyík😄
-Dracorex
-Raptor(Dromeoszaurusz)
-jövõbeli ragadozó
-valszeg a 2 kis diictodon
Újak:
-Liopleurodon
-Spinosaurus
-Kaprosuchus
-Arboreal dinosaurus(errõl nem találtam semmit de vmi fánlakó gyíkot jelent a neve,mondjuk elég bénán néz ki...)
-Hyaenodon
-Therocephalian
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
akkora baromságot sikerült itt egy mondatban összehoznod, h az szabályosan fájdalmas. elõször is, Primeval-t az ITV készíti és adja - semmi köze sincs a BBC-hez. másodszor pedig... a brit sorozatok mindenkinek - aki kicsit konyít is a témához - egy apróságról ismeretesek: egy évad 3-6 rész, mivel az amerikaiakkal ellentétben õk a minõségre, és nem a mennyiségre mennek. azt megértem, h neked nem igazán tetszenek, de igényesebb körökben ne nagyon hangoztasd ezt a véleményed, mert nagyon csúful ki leszel röhögve <#gonosz1>#gonosz1>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Még 2006-ban indította a BBC ezt a minisorozatot,aminek már 2011-ben jön ki a 4.évada.
A történet szerint idõanomáliák jönnek létre,és megalakul egy csapat azoknak a lényeknek az elfogására/visszaterelésére amik azokon átjöttek.A magyar cím kicsit megtévesztõ(Õslények kalandorai),hisz a jövõböl is érkeznek lények.A történetet még bonyolítja pár negatív szereplõ akiknek az érdekeik mások.
Nos és most azoktól szeretnék kérdezni akik ismerik😊
itt fel van sorolva egy csomó lyan lény amire nem emlékszem a sorozatból,pedig most fejeztem be a harmadik évadot.Tényleg szerepeltek benne,v mi?Itt a 4.évad elõzetese