Primeval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit eddig tudni lehet a lényekrõl, hogy lesz benne:
- Pteranodon (bár különbözik a sima Primeval belitõl)
-Titanoboa
-Triceratops
-Albertosaurus
-Utah raptor
Az utolsó 2,tipikus kanadai dinoszaurusz :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de elindul egy spin-off sorozata Primeval:New world címen,ami egy Kanadai sorozat lesz és "normális" mennyiségû epizódokkal,tehát nem minisorozat lesz,ami miatt valszeg a költségvetés igencsak meg fog látszódni a cgi-n.
Ezt a sorozatot a következõ évtõl fogják forgatni,így talán jövõ õszre érkezik.Egy hsonló csoport munkáját fogjuk követni,csak éppen kanadában.
Am. 1-2 dolog erõltetett volt már, tényleg nem lett volna rossz ha az marad a cliffhanger amit írtál a végére...
mondjuk nekem jobban tetszett volna, ha cliffhanger inkább tényleg azt dobják be, hogy "vége a rejtõzködésnek, mindenütt anomáliák nyíltak és pusztítottak... most mi a fenét fogunk csinálni?"
"The trees move. Do you not see it?"
megint mintha egy másfél órás filmet néznék, 20 perc után rápillantottam arra h hol tartok a részben, mert azt hittem már lepörgött legalább 40 perc és mindjárt vége <#idiota>#idiota>
igencsak ütõs és látványos évad/sorozatzáró volt kéremszépen <#eljen>#eljen>
húbazdmeg húbazdmeg húbazdmeg húbazdmeg <#wow2>#wow2>
kb eddigi legjobb rész, okkal. és olyan szinten pörög, h a 45 perces epizód kb két órának tûnt.
majd véleményeket ha megnéztétek, mert ez valami iszonyatosan ütött.
btw más Primeval nézõ is jót kacagott azon, hogy... (durva Game of Thrones spoiler-ek, vigyázat!)
mondjuk az tuti, h Primeval részben azért izgalmas, mert a nézõ tudja: bárki meghalhat. bármikor. <#vigyor1>#vigyor1>
primeval
És h a Warner Bross tervezi a mozifilmet belõle.:)
Egyébként Liopleurodon mégsem szerepelt ebben az évadban,hiába írták,ahogy a diictodonok sem.Helyette visszahoztak egy terror madarat.
mindenesetre rész végén ott a "...Primeval's back later in the year..." szöveg, szóval...
hátööö... nem lövök le semmit, majd ha össznépileg mindenki megnézte.
Egyébként van 1 másik film Primeval címmel,aminek a magyar címe Húsevõ,és egy 9m-es krokodilról szól,Gusztávról:) aki valóban létezik.
elõzetese

mondjuk Matt akcentusa néha nálam is kicsapja a biztosítékot <#hehe>#hehe>
(pocsék jelen esetben = minden ami nem minimum 720p - a Primeval többek között egy vizuális drog <#hehe>#hehe>)
Egyébként már biztos h egy(v több) Koolasuchus is fel fog tûnni vmelyik epizódban.
és valszeg hal és dögevõ volt,csak így félelmetesebb...