48
  • Kensin
    Nem is lehetne kisbetűs, mivel ez egy film címe. Nem annyira egyértelmű hogy egy név. Én arra tippeltem, hogy egy valamilyen külföldi szó.

Lehetett volna a cím monnyuk: "Megérkezett a Pina Bausch emlékére készült film előzetese"
    Kicsit hosszabb, kevesebben kattintanak rá, kevesebb ember ízlését sérti, meg hát így sajnos látható lenne a cím alapján, hogy miről szól a cikk.

Persze igen, én is ezért kattintottam rá, a kíváncsiság hogy vajon mit takar ez az "egyértelműen félrevezető" cím?
  • BobMR
    Persze, hogy a kattintások miatt rakta be, de nagybetűvel kezdte, szóval sejtheti mindenki, hogy név.
  • Dynamic
    Lefordítom amit írtam:
    Ha a filmről ír, még szép, hogy kiírja a címét, pláne, hogy az ominózus szó egy név. Ez miért felháborító? Vagyis CSAK AZON volt kiakadva a kommentelő, hogy képes volt leírni a pina szót, mintha az mindenféle értelemben obszcén lenne. Emellett persze tisztában vagyok vele, hogy azért IS került ide ilyen feltűnő című alkotás, mert nyilván sokan kattintanak rá.
  • algost
    Ez ilyen látványos mű naivitás a részedről? Vagy nem ismered eléggé Szekeres úr indíttatásait a címekkel kapcsolatban? Igen, kiírta, hogy pina, csak azért, hogy azt hidd, hogy a női nemiszervről készült film, vagy bármi más. Ennyire szánalmas a kedves szerkesztő úr.
  • Justil
    jó, azért nem árt látni, hogy ez valóban a címe miatt került ide, hiszen amúgy kétlem hogy nagyon sok mindenkit érdekelne a téma. ha mégis, akkor bocsi, nem szóltam.
  • Dynamic
    Kiírta a film címét a filmről szóló poszt címében. Szörnyű!
    Persze az is igaz, hogy így sokan kattintanak. Többek között a vihogó, vicceskedő kisiskolások.
  • Yutani
    Hátbazmeg! És csak azért is kiírja a címbe, hogy Pina!

Mondjuk szép magyar szó, csak a nénik nem szeretik.
  • zaki
    Pina