Megérkezett a Pina előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
...OMG, nem akarok belefolyni, de vidám kedvem kerekedett, olvasva a hozzászólásokat...
Esetleg még a Pina Bausch-t kicsit nyögvenyelõsen le is "fordíthatnák" Szeméremdomb 3D-nek és azt kéne a plakátra írni.
Vagy egyszerûen Pina 3D.
Ismerve a szellemi színvonalat, öregem, még a vakok is sorba állnának! (Ez nem vicc, emlékszem, amikor az elsõ Peep-Show megnyílt Budapesten, egy vak csóka is beállt a sorba - INNEN a büdösbunkó, tapló poénom! EZT az ÉLET produkálta!!! És elnézést kérek a vakoktól, nem õ irányukba akartam támadni!)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

...mármint itt Magyarországon...?
Miért nem inkább "Pina Bausch" lett a film címe?
Hát, mivel szerkesztõ vagyok, nem tûröm az ilyen és ehhez hasonló cikkeket.
Aki meg "direkt" nem akarja érteni, hogy mire hajaz egy cím, azt csak sajnálni tudom...Elég szégyen, hogy szemellenzõt hordasz kisapám, de remélem majd megjön az eszed, és megedzõdik a lelked 😊😊😊😊😊 Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Elég szégyen, hogy szerkesztõ létére ilyen dühödt, tizenéves tini stílusban írkál fórumokra.
m minnifield
melyik mozis magazin szerkesztõje vagy?

Igaz, hogy most kurvára nem hozzád szóltam.
De van egy kérdésem:MI A FASZNAK KIABÁLSZ?????!!!!!!
Igen, valóban, egyetértek...Nem hülye...😊
Algost: Attól függetlenül, hogy neked van igazad, ezzel a stílussal azért elég mélyre sûlyeszted magadat. Nem kell senkit lehülyézni, mert végeredményben az õ álláspontja sem elvetendõ. Itt csupán arról van szó, hogy ez a cím messze nem a legjobban megválasztott cím, abban az esetben, ha a cikk tartalmának rövid összefoglalója kívánna lenni, és ebben a témában kevébbé jártas közönség (és ezen a fórumon ez a nagyobb többség) számára is értékelhetõ információt próbálna nyújtani. Abban az esetben viszont egyértelmûen telitalálat, amennyiben minél nagyobb rákattintási arányt akar elérni, és ezen az oldalon vélhetõen errõl is van szó.
ÍGY LE IS VETTEM, HOGY TE VISZONT IRIGY VAGY, AMIT SAJNÁLOK...
😊😊
Te figyelj, szemellenzõs butuskám, nem a címmel van a baj, de leírom akkor 50 edjére is, hogy felfogd a kis primitív értetlen agyaddal....jó??? 😊
Szóval, a baj, azzal van, hogy félre érthetõ sõt, erre hajaz, ezért született, ezért olvassák, ezt a cikket...így akkor most már világos??? Felfogtad végre???
Nos, azért leírom még egyszer neked! Szóval, NEM A FILM CÍMÉVEL VAN BAJ, MÁR HA EZ LESZ A CÍME, A BAJ AZZAL VAN, HOGY VALAKI KIS STÍLÛ MÓDON FÉLRE ÉRTHETÕ CÍMMEL ÍR CIKKET BELÕLE....ÍGY ÉRTHETÕ NEKED MOST EZ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
VAGY MÉG NEM ÉRTHETÕ NEKED EZ MOST?????????????????????MAJD ÍRJ MÁR HA MEGÉRTETTED, JÓ?????????
Az, hogyne irigység😊😊 Így több mint 10 éve az egyik mozis magazin szerkesztõjeként feltétlenül ez munkál bennem pajtás 😊😊:😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Jól látod😊😊 Egyszerûen felháborít. Bors, Blikk színvonal.
Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de szerintem (mint írtam) egy átlagosan tájékozott ember is gondolhatja, hogy Pina címet (mint nõi nemiszerv) nem adnának egy filmnek. Sok alpári dolog megesik manapság, de itt azért még nem tartunk, tudomásom szerint.
Nincs ebben semmi irigység. Aki egy kicsit is mögélát az internetes cikkírás mozgatórugóinak, annak azonnal lejön, hogy kattintásvadász fogalmazásról van szó.
És abban is biztos lehet mindenki, hogy egy tánc, vagy elõadómûvészi szakfórumon nem futott volna bele ehhez hasonló szánalmas próbálkozásba. Ennyi. Ezen vitatkozni is kár.
Tényleg elég gyökér lehetsz, ha neked az fáj, hogy pár ember értesült egy esetleg õt is érdeklõ Wim Wenders filmrõl, fõleg, hogy másképp biztos nem értesült volna. Irigység?
Jó, a Gyökérért elnézést kérek, és azért is ha bunkó, ocsmány módon szólaltam meg, szóval, bocs. Szekeres úr idegelt fel.
Jézusom, te gyökér, nem a FILM CÍMÉVEL VAN BAJOM, JESSZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
A cikkel van bajom, te értetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg ennyire hülye lehet valaki?Valaki segítsen már! Figyelj, azzal van bajom, hogy Szekeres nem teszi egyértelmûvé a címben, hogy nem a nõi pináról van szó, csak azért, hogy elolvassák a cikket...Ez így érthetõ??? És egyébként biztos igazad van sok mindenben, meg biztos nekem is, meg biztos másnak is. Részemrõl ennyi.Szia.
Figyu vazze, Jabba szövegének pont annyira van jelentõsége, mint a Pina filmcímnek. Épeszû, logikus gondolkodású ember amúgy is gondolhatja, hogy ilyen magyar címet nem adnának filmnek. Én amikor rákattintottam a cikkcímre, rögtön gondoltam, hogy ez nem a magyar címe. Te pedig, ahogy a szavaidból kiveszem, képes vagy azt hinni, hogy majd egy ilyen címet adnak a magyarok egy filmnek. Direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
A KURVA címû mûalkotás mikor kerül bemutatásra???
ööö, Ne haragudj, ha most megbántalak, de te tényleg ekkora hülye vagy, vagy direkt csinálod???? 😊Sejtéseim voltak, hogy nem azért Pina a címe a filmnek, mert az magyarul nõi nemiszerv te ostoba...És igen, már írtam, hogy direkt csinálom, de ezt megtehetem, ha a kedves cikkíró okot ad rá...TEHÁT MIVEL EGYÉRTELMÛEN NINCS IGAZAD ÉS EZT TE IS ÉRZED VALÓSZÍNÛLEG, MERT MÁR OLYAN BADARSÁGOKAT ÍRSZ, HOGY TE SEM ÉRTED PONTOSAN, EZÉRT ZÁROM AZZAL A BESZÉLGETÉSÜNKET, HOGY OLVASD EL SOKSZOR A CÍMET, ÉS JÖJJ RÁ MAGADTÓL, HOGY MIRE UTAL A CÍM....NEM AZÉRT MERT PINA A CÍME....MIT SZÓLNÁL EGY ILYEN CÍMHEZ: ELÕZETEST KAPOTT A FASZ. Ez gondolom abszolúte nem félre érthetõ, csupán áthallásról van szó.Igen, csomót keresek a szaron is, te meg olyan dolgot próbálsz megmagyarázni, amibe belesülsz. Ennyire vak nem lehetsz, tényleg nem érzed, hogy a cikkek csak azért vannak, hogy felkapd a fejed.Tiszta blikk színvonal az egész.Aztán jössz ide okoskodni.
De most komolyan, tény és való, hogy vannak Viktornak gázos cikkjei és cikkcímei, de észrevehetõen kezdenek gyûlni azok az emberek, akik a kákán is a csomót keresik, akkor is kötözködnek, amikor marhára felesleges. Erre jó példa még a "Heath Ledger nem lesz benne a Batman 3-ban" post.
Mellesleg amúgy a Jabbás dolog nagyon is jó példa.
"nagyon nagy hülyének , vagy kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valami jelentést tulajdonítson bárki is a "szó picsalének". "
Nem nagyobbnak, mint ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy egy külföldi filmnek azért Pina a címe, mert ez magyarul a nõi nemiszerv. Ez kábé olyan, mint hogy én azért vagyok Tóth, mert a "tot" németül halottat jelent.
Waterhorse
És miért gond az, ha egy cím apropójából kerül ki hír a filmrõl? Nemrégen valamelyik mûsor a "levelet kaptam lájf" áthallású dalt boncolgatta éppen az áthallás apropójából, senki nem botránkozik meg rajta, h csak azért kerül elõtérbe egy dal, egy mondarészlet vagy egy cím, sokkal inkább érdekes.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Hogy honnan is veszem? Nos, onnan veszem, hogy ismerve Szekeres írásait, tudom, hogy nem egy nagy agytröszt, és hát, mivel Wim Wenders elég szûk célközönséget mozgat, aki tudni szeretné, az tudja, hogy a PINA elõzetese már elérhetõ, ezt nem kell taglalni 1 oldalon át, és az ehhez tartozó ismert közhelyek is ismertek, én így gondolom...Tehát, van az a bizonyos google és hasonlók oda csak annyit kell bevésni, hogy wim wenders, és minden bizonnyal, bármit meg lehet tudni a rendezõ mostani és régebbi munkásságáról. INNEN VESZEM.
És honnan veszed, hogy csak azért írta a cikket.
Még, ami eszembe jut, hogy Charlton Heston (RIP) vezetéknevét Görögországban Eastonnak ejtik, mert a Heston a görögben olyasmit jelent, hogy "Szard le õt".
Igen, teljesen egyetértek veled, de nem attól a személytõl érdemli meg a hírt, aki RTL klubos Gyõzike só adatokat hasonlít össze Tv2-s Cápapolip nézettséggel.
Álljon már meg a menet kérem szépen! Csak azért ne írjunk már cikket, mert a Pina szó ott van...Vagy írjon máshova, vannak erre fórumok.
Elég szörnyû, ha valaki a kardjába dõl, de az, hogy elkezd utána még forogni körbe - körbe az már nem tudom hanyadjára írom le : szánalmas.

A másik Jabba azt mondja : "Szó picsalé" ez hogy jön ide? 😊 Semmi köze ehhez. Igen, szerinted van hozzá köze, de nincs egyébként. Te kiragadtál egy "kreált" nyelvet beszélõ karaktert, ahol véletlenül elhangzik ez, nagyon nagy hülyének , vagy kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valami jelentést tulajdonítson bárki is a "szó picsalének". Igen, számos ilyen van, ez nem ilyen.
De, hogy a lényeg itt legyen nagybetûkkel : GYÛLÖLÖM SZEKERES VIKTOR ÍRÁSAIT ÉS CSAK AZÉRT OLVASOM ÕKET, HOGY NEGATÍV KRITIKÁKKAL ILLESSEM ÕKET!
Sejtettem, hogy megy majd a para a címen. És mit szóltok ahhoz, amikor Jabba a Jedi visszatérben azt mondja: "Szó picsalé"? Tudomásul kell venni, hogy a világ magasról szarik egy maximum 13-14 millió ember által beszélt nyelvre. Ezer ilyen vicces "véletlent" tudnék mutatni nem csak magyar vonatkozásban. Ha nyelvekkel foglalkozol, elõbb-utóbb beleszoksz ebbe is.
oké, tehát nagyjából igazam volt, 20 hsz-bõl te vagy az elsõ ugyanis, aki ezt taglalja...nem az a kérdés, hogy jobb -e mint az avatar vagy a transformers, hanem hogy melyik érdekli jobban az átlagembert 😊

Ha ez a cime nem tudom miert kell ezen kiakadni....
Waterhorse
És bocsi a dupla postért, de a Puni Puni poemi egy remek anime.

Waterhorse
Ez miért olyan furcsa? Valaki szereti a pina colada-t is jéggel<#nevetes1>

Narxis
😄DDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bázzz! Nem vagyok álszent és prûd sem, meg vihogó tini sem, de azért csak elfog a nevetési kényszer ha arra gondolok, hogy beállít az ember a moziba és azt kell"ene" mondania a jegypénztárnál, hogy a Pinára kérek két jegyet...
m minnifield
aki tavaly óta mekkorát nõtt... 😄

Wim Wenders bármely filmje megérdelem egy hírt. Sokkal jobban, mint az Avatar ezredik kiadása, vagy egy kép az új transformersbõl.
Köszönöm a nyelvtan órát, de már kijózanodtam és rájöttem mekkora baromságot írtam! 😄
Amúgy a Pina csak becenév:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Pina_Bausch
Elsõ mondatom kérdés akart lenni.
Bakker, és ez ilyen címen fog Mo.-n is a mozikba menni.
Amúgy eszembe jut, volt egy jégkorcsolyázónõ is olyan névvel, hogy Anett Pötsch.
Kensin
Nem is lehetne kisbetûs, mivel ez egy film címe. Nem annyira egyértelmû hogy egy név. Én arra tippeltem, hogy egy valamilyen külföldi szó.

Lehetett volna a cím monnyuk: "Megérkezett a Pina Bausch emlékére készült film elõzetese"
Kicsit hosszabb, kevesebben kattintanak rá, kevesebb ember ízlését sérti, meg hát így sajnos látható lenne a cím alapján, hogy mirõl szól a cikk.

Persze igen, én is ezért kattintottam rá, a kíváncsiság hogy vajon mit takar ez az "egyértelmûen félrevezetõ" cím?
Persze, hogy a kattintások miatt rakta be, de nagybetûvel kezdte, szóval sejtheti mindenki, hogy név.
Dynamic
Lefordítom amit írtam:
Ha a filmrõl ír, még szép, hogy kiírja a címét, pláne, hogy az ominózus szó egy név. Ez miért felháborító? Vagyis CSAK AZON volt kiakadva a kommentelõ, hogy képes volt leírni a pina szót, mintha az mindenféle értelemben obszcén lenne. Emellett persze tisztában vagyok vele, hogy azért IS került ide ilyen feltûnõ címû alkotás, mert nyilván sokan kattintanak rá.
Ez ilyen látványos mû naivitás a részedrõl? Vagy nem ismered eléggé Szekeres úr indíttatásait a címekkel kapcsolatban? Igen, kiírta, hogy pina, csak azért, hogy azt hidd, hogy a nõi nemiszervrõl készült film, vagy bármi más. Ennyire szánalmas a kedves szerkesztõ úr.
jó, azért nem árt látni, hogy ez valóban a címe miatt került ide, hiszen amúgy kétlem hogy nagyon sok mindenkit érdekelne a téma. ha mégis, akkor bocsi, nem szóltam.

Dynamic
Kiírta a film címét a filmrõl szóló poszt címében. Szörnyû!
Persze az is igaz, hogy így sokan kattintanak. Többek között a vihogó, vicceskedõ kisiskolások.
Hátbazmeg! És csak azért is kiírja a címbe, hogy Pina! <#guluszem1>

Mondjuk szép magyar szó, csak a nénik nem szeretik.

Nothing to say

zaki
Pina<#idiota>