46
  • DeviloftheHell
    ebböl élnek és tesznek a megélhetésért, gyogyszeriparban dolgozom látom naponta mennyi megy ki a patikákba, soszerint tonnaszámra... ki az isten zabál ennyi szart? nem kéne elkezdeniük gondolkozni és gogyszer helyett kaját zabálni vagy lepihenni ha fáj a feje stb
  • koppi85
    a gyógyszer gyáraknak, mindig az a lényeg, hogy minél több beteg legyen a világban, hogy szépen fogyjanak a gyógyszereik. Én azt is elképzelem, hogy direkt megbetegítik az embereket... A sok oltóanyag is gyanus, meg ezek az égből kapott járványok....
  • Sir Quno Jedi
    Úgy, hogy nagyobb üzlet cukorgyógyszereket és inzulint gyártani, mint véglegesen meggyógyítani az embereket. Én is már egy kisebb vagyont elcsesztem erre a rohadt betegségre. Na azt buknák is a jövőben, ha meggyógyulnék. A tünetek kezelésében van az üzlet, nem a gyógyításban! :D
  • philcsy
    "Jóváhagyták a világ első xenotranszplantációját" majd "A 2007 júniusában kezdődött, két éven át zajló orosz kísérletekben nyolc 1-es típusú diabétesszel küzdő beteg részesült a kezelésben."
    Végülis csak 3-4 éve történt az egész. Mi van azóta? Gondolom tovább fojtatták a kísérleteket, hiszen ez így első fázisban is 25%-os teljes gyógyulás, 75% legalább részleges gyógyulás, ami fantasztikus! Hogyhogy nem járta ez körbe a világot amikor máshol azt olvasom hogy "2050-re az amerikaiak harmada cukorbeteg lesz"?
  • gosub
    Lehet, hogy mégsem fantázia, hanem valóság volt a régiek (egyiptomi, mezopotámiai) ember-állat keverék lények ábrázolása.
  • sandor4
    Még pár medve sejt, mondjuk a fizikumuk javítására, és kész a medve-disznó-ember!