Annyi a Stargate Universe-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ha nem tetszik, ne nézd vazze, olvass SG könyveket, nézd újra a két elõzõ sorozatot háromszor, de trollkodni felesleges. nekem pl. az Atlantis nem tetszett annyira, sokkal kevésbé mint az SG-1 vagy az SGU, de legalább volt valami SG, amit lehetett nézni, és nem éljeneztem amikor lefújták. meg nem szaroztam, csak mert nem volt annyira a kedvemre való.
no, mind1.
láthatóan nem tudsz szöveget értelmezni...
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
azt kell, hogy mondjam: még mindig kurvajó, és el tud szórakoztatni, bár így utólag sok év távlatában már látom a hibákat, következetlenségeket is benne. de nem baj, úgy jó ahogy van.
de, hogy jobb lenne, mint az SGU? nem hinném. csak más. nagyon más, de szvsz az SG épp azért franchise, mert megfér a világában ilyen is, olyan is.
ahogy pl, ha készült volna épkézláb SG játék is, ott is lehetett volna gondolkodós stratégia, pörgõs fps, mmorpg vagy akár kalandjáték.
ettõl szép egy jól kidolgozott világ, még ha nincs is annyira részletes, mint egy Star Wars, vagy LoTR.
úgyhogy, ezúton is üzenem a "franchise lábbal tiprása" jeligével trollkodó <#kocsog>#kocsog>öknek: kapjátok be! ha rajtatok múlna, nézhetnénk még 10 évadnyi SG1-et...csak azt nemtom minek, mikor arra ott van a meglévõ SG1 sorozat, és tökéletesen betölti ezt a szerepet.
Tredor: a Paula és Paulinába nem hiszem, hogy voltak olyan részek, amikor kígyó féle lények másztak volna ki a nõk hátán...
kuzco007: tudtommal ezeket a részeket még leadják.
És végül Kívánok mindannyiótoknak, olyan ünnepeket amilyet szeretnétek magatoknak! 😄
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Ahhoz képest be voltam sértõdve, hogy leálltak az ötödik évadnál....
Mert bele-belenéztem....aztán végignéztem az évadokat ))
Az SGU eleve jól kezdõdött.... voltak új dolgok.... nem foglalkoztam az elején a nem szimpi szereplõkkel....és megint be leszek sértõdve, hogy ha abbahagyják (((
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ha valami valamit jelent, akkor az az írás. mert az egy vélemény. mint a tied is.
de aki azt hiszi, hogy bármit is jelent egy sorozat pontszáma az imdb-n, az el van tévedve. egyrészt ami 8.5 alatt van, az mondhatni rossz, másrészt azért, mert sorozatot nem lehet pontozni. mikor pontozol? minden rész után változtatsz a pontszámodon? az emberek a pilot után szoktak leginkább pontozni (aki nem nézi tovább az, mondjuk behúz ott egy 1-est), de az meg nem a teljes sorozatra vonatkozik.
azon nem érdemes rugózni, hogy szerinted teljesen jó volt, ha a kezdés után a nézõk 50%-a abbahagyta a nézését. valakinet tetszett, mésnak meg nem.
"Arra nincs esély, hogy megvegye majd egy másik tv csatorna? "
nem sok logika lenne egy olyan sorozat átvételében, ami megbukott. fõleg nem egy scifi esetében, ami a scifi csatornán bukott meg.
Arra nincs esély, hogy megvegye majd egy másik tv csatorna? Én bízok benne, hogy majd újra fog indulni, reménykedni lehet. Majd ha a sok sgufan rájön a hiány miatt, hogy mégis jobb SGU-t nézni, mint a falat, akkor talán lehet valami. "
Az IMDB-n mit irnak az nem jelent semmit..." az írások nem is..
"Ez a sorozat csak szenvedett az elõzõ (Atlantis) gyenge árnyékában, amely csak az õt megelõzõ halovány árnyéka volt." Hát ez vicces. 😄 Mind a három nagyon jó volt, az Atlantis is! Ha meg nem tetszik a pocsolya, akkor az SG-1-es "nyílás"-on hogyan tetted túl magad?
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Ott sem mindenki szavaz.
Hiaba az IMBD ertekeles ha a nezettsege mindent elmond, beka segge alatt....
Megneztem minden Sg sorozatot de szerintem ez a leggyengebb.
Az Sg "hangulatot" kellett volna tovabb vinniuk es nem egy BSG klont csinalni...
Probaltak sotet hangulatura alakitani de sajna abbol csak egy konfliktus kezeleses vmi lett.
Vagy legalabbis ezt nem Sg neven kellett volna kiadni.
De ez csak az En velemenyem...
Én szinte biztos vagyok benne, hogy lesz egy záró dvd film, ha a tervezett 5 évad fõ cselekményét összesûrítik egy filmbe, akkor nagyon jó befejezés alakulhat ki belõle. Remélem nem az lesz az utolsó rész, hogy rájönnek mindenre félig, aztán megeszi az embert az ideg majd, hogy mi miért hogyan lett volna.
az általad említett vérPistikék nem azért fröcsögnek mert az SGU szar volt, hanem azért mert SG sorozat volt és szar volt
Az SG1 anno egy military sci-fi volt, még az SGA is, ilyennek szerettük, a military része (nameg O'Neill vagy McKay mókás karaktere) rettentõen hiányzott ebbõl az SGU dologból, a helyette beiktatott borongós szappanopera nagyon stílusidegen, nem igazán jött be, úgy látszik nem csak nekem.. Nagyon érdekes (?) mentálhigiéniai kérdéseket boncolgattak, ami biztosan tök jó dolog, de az SG nézõbázisa a gyerek, meg a gyermeklelkû felnõtt volt, aki álmodozni akart, meg jókat röhögni, nem lelkizni - itt a szórakoztatás elmaradt, a népszerûség is elmaradt. Nekem nem fog hiányozni.
Felesleges a fröcsögést nem értem.
Nevetséges elképzelés, hogy pusztán egy csapat könny áztatta színész nulla történettel és forgatókönyvel - események nélkül; el tud adni 45 percet.
"A franchise lábbal tiprása" meg történt. Caprica-t én személy szerint sajnálom a gazdag mitológiája és környezete miatt, bár az is eléggé lassú, gyermeteg lábakon állt....
Valaki írta, hogy a "jó SCI-FI nek józan alapokra kell épülnie; remélem a Universe intõ példává válik minden jövõbeni rendezõnek és írónak.
//Blood & Chrome: várjuk 😉 kicsi átkötés... A Universe részeiben mindig egy erõs vezetõre, vagy abszolút megbízható alakra vártam, akit fixen letudnak tenni az asztalra: Sajnos ilyet nem igazán adtak a nézõnek, legutoljára a S2,E8: Malice résznél tetszett Rush akciója. De hát ez van, nem lehet minden hajón egy Adama 😄DDD
a 2. már jó volt mer nem volt itt annyi szapppanopera meg itt már elkezdett beindulni csak sajna már késõ (de remélem révedek)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls