42
  • VvD
    #42
    Látom megy itt az (ál?)trollkodás ezerrel :)
  • farxis
    #41
    köcsög! az apple a legjobb akárhoty vergöc te vagy a hüje csak ugy elmondom!!!
  • Ecology #40
    Szerintem te vagy a hazug tetü és a hülye is amit mellesleg ly-al kell írni!
    Fogalmad sincs miről beszélsz! Nem baj ha neked az Iphone tetszik és számodra az Apple az Isten de az elvakult, fanatikus nézeteidet ne kelljen már másoknak is vallania. Sajnos te már abba a kategóriába tartozol aki ha nem lenne is több lenne. Borzasztó, hogy egy magadfajta ember, hogy el tudja veszíteni a realitás érzetét. Ez is csak azt bizonyítja, hogy gyenge jellem vagy hiszen alaposan bedarált téged a nagy Apple gépezet!
  • farxis
    #39
    hüje faszok!!!!

    Az iphone4 a legjob legminösségibb, és legfantasztikussab!!!!
    Aki mást álit az hazug tetü és hüje!
  • sanyicks
    #38
    Nyomd le az acid3 tesztet, akkor lesz :)
    Meg sok oldalnál aminél a rosszul értelmezett sorokra lép előfordulhat a nem ott jelenik meg ahol kéne, nem akkora mint kéne esetleg meg se jelenik... stb.
  • mflex #37
    Visszatérve még annyit, hogy igenis jobbnak találom a W7-es telefont, aki ismer tudja, hogy eléggé apple buzi vagyok, a legtöbb cuccomat mind New York-ban vettem, az egyébként kitűnő iPhone sokkal gagyibb ez mellett, de ez saját vélemény. Nekem nagyon tetszik, amióta megvan a 16GB-és omnia, szinte nem használtam az apple készülékét. Ezt az OS nekem találták ki, elegem van már a hülye ikonos telefonokból!

    Na léptem innen, mert tisztelet a kivételnek, itt olyan emberek osztják az észt, akik, mint írtam, csak képen láttak ilyen mobilokat.
  • mflex #36
    Te faszkalap, de csak Te kedvedért! :DD

    Itt a több mint 3 hónapja vett iphone-nom...

    Itt meg az sgs

    Itt meg a kép, és akkor ez azért készült, mert ment a vita, hogy az SGS-en látni a pixeleket.

    De egy, egyébbként meg leobozhátsz, :DD pont neked nem fogok itt bizonygatni semmit, és ezek a videók csak azért készültek anno, mert a topikomban kíváncsiak voltak a telefonra.

    FUCK!
  • Gladiator
    #35
    troll on
  • lenox01
    #34
    Psszt! :DD
  • asysoft
    #33
    farxis rev 2.0?
  • Hegi90
    #32
    Itt ülök egy Omnia 7-el a kezemben és semmi baja nincs a böngészonek.
  • lenox01
    #31
    Neked öregapám maximum álmodban van iphone 4esed ez most rögtön kiderült. Ha az lenne már rég igazat adtál volna nekem mert akkor tudnád hogy az iOS a legjobb legfaszább mind közül. Amerika mi? Te is töröld ki a valagad a képzeletbeli WP7es telefonoddal te álalmás microsoft bérenc.

    Iphone a legjobb!!!
  • asysoft
    #30
    Pedig volt AT&T-nél, de Black Friday-en:)

    #28 sedward: iPhone4-et sem lehetett sokáig kapni (ha jól tudom itthon T-mobile-nál még mindig ez a helyzet). ...biztos, mert senkinek sem kellett, s nem tartottak raktáron (de aztán mégis).
  • mflex #29
    Te már csak tudod, hogy én mennyit járok New York-ba, 1 évben 4-szer.
    Nem volt a kezedben ilyen telefon, szerintem a megnyilvánulásod alapján egyik sem, akkor meg mire téped a szád?

    Bár ezt nem te mondtad, de azért megkérdezem, hogy a 3 hónapja, egyébként a NY almaáruházban vett iPhone4-el mit csináljak, ha a w7-et seggtörlőnek használom, akkor ez legyen a budikefe? Pont azóta nem használom az apple telefont, mióta w7-es van, és hadd döntsem már el én, hogy nekem mi a jó.
  • sedward
    #28
    Ne röhögtessél már, hogy hiánycikk a telefon. Kapitalizmus van, nincsenek hiánycikkek, csak ami nem kell senkinek abból nem tartanak raktáron. Aha biztos sokat jársz Amerikába' és biztos rengeteg telefonboltban megfordulsz arra. Érdekes én itthon évek óta egyetlen telefonboltba sem mentem be, főleg nem kérdeztem meg kapható-e az a telefon amit nem is szeretnék megvenni, mivel már van. :) Keress rá a Computerworld cikkére: Lack of buzz on WP7 raises questions about sales
  • mflex #27
    egyet fizet kettőt kap
    -----------------------

    Aha, és te el is hiszed az ilyen baromságokat, Európában hiánycikk a telefon, mert azonnal elviszik.

    Sokat járok Amerikába, de én ilyet nem láttam, ráadásul rendesen elkérik az árát. Írtál valamit, és ez volt a lényeg! :DD
  • mflex #26
    Értelmes hozzászólás volt kösz, akkor ezek szerint az iPhone4-el is kitörölhetem a seggem? Nem tudsz te lófaxt sem, csak próbálod osztani az észt, amből kiderül, hogy nem sok van, meg az is, hogy ezeket a telefonokat csak képről láttad.
  • sedward
    #25
    Olvastam, hogy az USA-ban már olyan akciókat csinálnak, hogy vegyen bármilyen Windows Phone-t, egyet fizet kettőt kap... Azt írják Európában jobb eladásokat vártak, de itt is 15x annyi Androidos telefon jut egy Windows Phone-ra...
  • sanyicks
    #24
    "Addig is viszont, aki a legjobb ár/érték arányt, legjobb OS-t és kb mindenből a legjobbat akarja, az iPhone-t vesz, mint eddig is, amióta létezik a termékcsalád." :SDDDDDDDDD

    bazze olyat már hallottam hogy van aki imádja a iphonet, de annyi bőr még senki képén nem volt hogy azt mondja az a legjobb ár/értékű telefon.
    Én kérek elnézést!
  • sanyicks
    #23
    Igen ilyen "idióta" szabványok pl a css 2,3 HTML, XML, ECMAScript, DOM, stb csupa "idiótaság" amiből minden weboldal felépül...
  • lenox01
    #22
    Kitörölheted a segged az új WP7-es telóddal. Majd ha kijön az iPhone5 odaver mindenkit. Akkor aztán amikor WP7 részesedése 1% alá esik rájössz hogy a telefonod értéktelen és iphone-t kellett volna venni.

    Az az egyetlen és igazi... iOS forever
  • Gladiator
    #21
    Mikor bejelentették a telót én is néztem, hogy fú baszki, ez hogy néz ki, ez mi ez?! Aztán gondoltam azért megnézek egy videót is róla, és videón teljesen más, nagyjából beleszerettem:D Látni kell mozgásban, mert képeken tényleg kicsit érdekes.

    Az ájfónnal meg pont az volt a bajom, hogy másból sem áll, csak mini ikonokból, átláthatatlanul egymás mellett. ok, most már lehet mappákat csinálni, de előtt totál káosz volt.

    én épp egy omnia 7-et tervezek, csak még várok úgy 1-2 hónapot, hogy a legalapvetőbb hibákat kijavítsák.
  • Hegi90
    #20
    Szerintem a dizájn magasiskolája a teló. Egyszerűen fantasztikusan néz ki az egész. Gyönyörű áttűnések, 100%-osan kihasználják a Silverlight adta lehetőségeket...
  • mflex #19
    Egyetértek, nekem volt/van android és Iphone is, de amióta WP7-es omnia-n van azóta az sgs eladó sorba került, az apple megmaradt, de nem használom, ez az oprendszer él, villámgyors, rendkívül felhasználóbarát, nem csak pofázom, tudom miről beszélek, aki meg nem használt ilyen telefont, az jobb, ha nem ír semmit.

    Ekkor még nem volt meg...


    4 nap után...
  • willcox
    #18
    "szebb mint eddig kb bármelyik felület" - izlésficamod van?
  • Darth Sith
    #17
    "Jó csúnya telók. Ezek ergonómiáról nem hallotak? Mik ezek a hatalmas ikonok? Borzalmasan néz ki. Ez az android és a IOS mellett labdába se rughat"
    Miről beszélsz? Az iOs "dizájnja" kimerül abban, hogy ki lehet rakni végtelen mennyiségü lekerekített enyhén árnyékolt ikont, a programok meg szabványra ugyanúgy néznek ki. Míg itt az egész felület teljesen elüt tőle, rendesen grafikailag ki van találva, megvan tervezve, össze van rakva, nézz csak meg pár al menüt mennyire jól néz ki.
    Továbbá az a sok nagy "ikon" nem ikon, hanem live widget amely folyamatosan frissül. Ha bármit el akarok érni nem kell 5 gombot megnyomnom, külön programokat elindítgatni, hanem egyből látom az aktuális státuszt és max 1 klikkel már ott is van előttem minden.
    Szerintem becsülendő, hogy nem koppintották az iOs-t, hanem mertek újat alkotni és abszolút újragondolni ezeket a felületeket, és szerintem nagyon jól sikerült. Persze bőven van még hova fejlődni, ez nem kérdéses. De hogy jobban ki van találva és szebb mint eddig kb bármelyik felület, az tuti.
  • narumon
    #16
    A LOL nem tudom mire szól, a winmo 6x eladások engem igazolnak....
  • chuky123
    #15
    Jó csúnya telók. Ezek ergonómiáról nem hallotak? Mik ezek a hatalmas ikonok? Borzalmasan néz ki. Ez az android és a IOS mellett labdába se rughat. Max akkor ha ezek olcsó telok lesznek.
  • oppenheimer
    #14
    Fizetett hirdetésünket hallották.
  • FlyingV
    #13
    "Ott úgyis idióta szabványoknak kell megfelelni."

    az idióta jelzőt inkább rád használnám ezek után.

    ---

    Nem rossz ez a WP7, az egyetlen valamire értékelhető próbálkozás az iPhone után, a Microsoft (és ja, érdekes módon PONT ők) az egyedüli jelenleg, aki nem egy újabb iPhone koppintás irányába indultak el. Sajnos azonban a hírek szerint (bár lehet ez megintcsak IT-bulvár) nem megy a cucc. Olyannyira nem ,hogy egyesek szerint bárki, aki WP7-re való fejlesztéssel foglalkozik, sürgősen keressen más megélhetési forrást, mert nem éri meg a platfromba való befektetés.

    Mindenesetre várjuk a következő frissítéseket, jelen pillanatban ez a WP7 az iOS 2.0-val venné fel a versenyt kb, ami egyáltalán nem probléma/gáz/stb, csak hát mégis van mit behozni. Illetve furcsának tartom a magas 'gépigény'-t, de ez idővel nem lesz téma. A WP8 meg várhatóan már tényleg a Windows 8 lesz lebutítva és nem egy köztes megoldás, és ugye a WP7 egyelőre nem alkalmas tabletekhez, de a WP8 már az lesz.

    Addig is viszont, aki a legjobb ár/érték arányt, legjobb OS-t és kb mindenből a legjobbat akarja, az iPhone-t vesz, mint eddig is, amióta létezik a termékcsalád.
  • mflex #12
    Amit leírtál, oltári nagy baromságok! Nem tudom, hogy mennyit tesztelted a telefont, 1 órát?
  • Hegi90
    #11
    Nos úgy néz ki, hogy segítettél a vásárlásban: a winmo-t utálom, flash nem fog hiányozni telóról (nagyszabású flash oldalakhoz úgyse lenne elég sávszél és energia, a kicsik meg általában reklámok), silverlight támogatás annyira nem zavar, nyilván le szeretnék teljesen optimalizálni, hogy ne fogyasszon kurva sokat, mint a flash. Omnia 7-en nincs bővítési lehetőség (és nem is nagyon fog hiányozni). A böngészéssel meg nincs baj úgy látom videók alapján.

    Nem tudod véletlenül, hogy a folyamatos 3g-s elérést/frissítgetéseket le lehet-e kapcsolni, illetve mennyi adatforgalmat generál?
  • passatgt
    #10
    Böngészővel nicns semmi gond, az meg, hogy nem maxpontos az acid, kit érdekel? Ott úgyis idióta szabványoknak kell megfelelni.
  • strogg
    #9
    narumon
    Én teszteltem egyet,sajnos nem olyan. Sikerült egy kocka halmaznak metro ui nevet adni, ami témázhatatlanul puritán, de legalább belassul idővel :D A telefonon tartott adatok között már 150 kontaktnál levszted a fonalat, és pillanat alatt leyz ennyi, mert felolvass a SIM -ről is, letölti gmail-ről,facbook-ról, stb...
    A multitask még nem tökéletes, és ha kinőtted a teló memóriáját (ami a 8-16GB-os modelleknél nem lehetetlen) akkor vagy bővitesz kártyával (ha ugyan lehet), vagy ah éppen a kártyát nőtted ki, akor rászivtál, ugynis nem sima másolás a kártya tartlama egy másikra. Kicsit xbox-os módont teljesen magáévá teszi a kártyádat, amit ha kiveszel, trükközni kell az adatokért. Ami oda tempelt, azt beszivtad...
    A böngészés nem élmény, mert egy acid teszten nem felel meg, a html5, és silverlight támogatás mlég csak most érkezik, a készülékek még ezt sem tudják. A flash-t felejtsd el, ami azért szép, mert a fél net használja, a wp7 nem tudja. A virt. bill alap, gépelni jól lehet rajta, de nem jobb mint mondjuk egy androidos teló. Komolyan mondom, a glowfish winmo 6.5-el felüdülés volt utánna. Legalább letisztultan jelnt meg ak ontakt lista, és tudom melyik adat hová tartozik, és miért. És zsákutcának tartom. Persze majd a pic dönti el.
    Ennyi pénzért egy iylen wp7-es teló most még pénzkidobás. Talán 1 év múlva kiforrja magát. Addig felejtős, és ez jótanács.
  • Darth Sith
    #8
    Egyáltalán nem olyan. a 6-os sorozat abszolút nem olyan telefonokra készült mint amik az elmúlt 2-3 évben megjelentek, hanem még a régi pda-kra.
    A winmo7 egy teljesen újragondolt, alapjaiban újra írt rendszer. Volt szerencsém egy htc mozart-hoz, nagyon meggyőző volt. Természetesen kell neki még egy kis idő mire kiforrja magát, az alapvető gyermekbetegségeket kijavítják és még bővülnek a funkciók illetve elkészül rá kellő mennyiségű app, de van benne bőven lehetőség szerintem. Nem írnám le ilyen könnyen.
  • willcox
    #7
    LOL!
  • narumon
    #6
    Ha olyan mint a winmo 6-os sorozat akkor teljesen felejtős, ha sikerült túllépniük a dolgokon akkor majd tesztelek egyet.
  • fflloodduurr199
    #5
    nekem egy iphonom van,az idáig nagyon jo kis mobil.:)
  • fflloodduurr199
    #4
    Faja mobil lessz.Ha olcso lessz.
  • willcox
    #3
    Amíg nem tudják azt a szabadságot biztosítani, mint a winmo esetében, addig az egész felejtős.