775
  • Alexease
    Amikor katona voltam es gyakorlatozni jartunk, ha elorditotta magat a tiszt, hogy : "Atooom villllanaaaas!!", akkor hatat kellett neki forditani es lehasalni a foldre;DD Ha meg rohogtunk rajta es csaltunk a gazalarccal, akkor jol megszortak minket fustgratattal es amonia-szarokkal;D

A lehasalas vicces, de igazabol, ha eleg tavol "vakuznak", akkor legalabb nem vakul meg az ember, es a mar kisebb legnyomas nem b*ssz* a falnak:)
  • Molnibalage
    Ha pedig már elkészült a bomba maga, akkor elég kb. 5 kg weapons grade hasadóanyag beszerzése.

Ez az ami a világ államainak nagy részének meghaladja a képességeit.
  • Molnibalage
    A II. Vh alatt a bombatámadásokat viszonylag hamar megszokták. Persze az idők változnak.
  • Pares
    Nagyon okos barátom. Látom nem fogtad fel, hogy ez az egész 9/11 konteó miről is szól. Nem a terroristák vannak védve, vagy nem maga a tett, hanem az van kivesézve, hogy valójában ki követte el. Lehet terrorizmusnak nevezni, csak akkor az amcsiknak nem az arabokra kell mutogatni, hanem a saját házuk táján körül nézni.
  • Rotyoka
    léccives a tv2-n és az rtl klubbon kívül nézz dokumentum filmeket is.
  • kukacos
    Hagyjál már a tévével, utoljára hét éve néztem, lakásban öt éve nincs.
  • Pares
    Figyi. 9/11-el kapcsolatban egy szó is elég. És ez a WTC7. Ennyi.
  • Pares
    Vicces, milyen biztos vagy abban, hogy az, amit Te kiválogatsz, nem a szemét...
  • Pares
    Rossz látni, hogy egyre több konteó kezd valósággá válni...
  • Kara kán
    Azt írja az újság, hogy karácsony előtt készülnek valamire azok a mocskok. (Ráadásul még Magyarországot is alkalmas terepnek tekintik a galádságaikhoz.)
  • Kara kán
    Olaj ide vagy oda megtámadni polgári célpontot békeidőben, megölni több ezer embert (WTC) ez olyan gaztett volt, amely megbocsáthatatlan. Ezt még Moamer el-Kadhafi ezredes-diktátor is elítélte.
    Akkor meg jöttök ti a tenoristákat védő dumátokkal...
    Miért akartok kalifábbnak lenni a kalifánál?
  • WoodrowWilson
    Igen, inkább szektákat kellett volna írnom vallás helyett, nincs egy konkrét irányvonal, hanem a sok száz (ezer?) teóriából mindenki összeválogatja a magának legszimpatikusabb részleteket, amiből összeáll a világképe. Azt nem tudom, hogy ez az egész dolog a társadalomra nézve mennyire romboló hatású, de hogy engem nagyon idegesít, az biztos.
  • mocs4k
    B0nFire - ott a pont!

kukacos: nem nézel te egy kicsit sok tv-t? Lehülyézhetsz, de láttam elég videofelvételt arról a rohadt, de furán magába dölő nagy épületről, lassítva is, hallottam építészeket és mérnököket beszélni róla... innentől kezdve, hogy ki nem gondolkozik, az már más kérdés. Nem is beszélve arról, hogy a usa mit csinál, miközben egyre csak a terroristákról nyávog.
    Tudod, közel kelet. Olaj? Hah? Semmi? Mindegy, hagyd akkor... a tv-be nem ezt mondják, biztos nem ez van. Grat!
  • B0nFire
    Ez kell ide!

Kenjük be vele az arcunkat atomvillanás előtt és húzzunk papírzacskót a fejünkre... vagy ilyesmi.
  • kukacos
    Csak az internet meg a mai infófolyam szekunder hatása. Nagyon sok ember képtelen kiválogatni a szemétből az értékeset. A konteók piros neonbetűkkel villogják, hogy érdekes vagyok, vegyél fel, ők meg benyalják, pont, mint az egyszeri teleshopper. Azt hiszik, jól jártak, mert ez ingyen van, pedig az agyuk is véges, és megtöltik szeméttel.

Na meg érdekes személyiséget se nyernek ezáltal, csak más hülyeségeit mondják vissza. Dolgozzátok ki a saját privát konteótokat, ha tényleg be akartok csajozni. ;)

Mondjuk az jobban izgat, hogy ez a konteós jelenség képes lehet-e tömegeket mozgatni, mint hogy mit hisz maga a fanatikus konkrétan (ahogy írod, nem sokban különbözik a szektáktól). Néhány ezer embert biztosan ki tudnak vinni a konteósok az utcára, de tömegeket? Az átlagot behülyeni a jól szervezett diktatúráknak is csak központi hatalomátvétel után sikerült. Túl heterogének.
  • WoodrowWilson
    Rossz látni, hogy egyre több ember bedől a konteóknak. De hát mit várunk, Isten helyett kell valami más, a konteó a 21. század új vallása.
  • kukacos
    Aranyosak vagytok gyerekek, látom, még a helyesírási hibákat is egy helyen tanuljátok. Én is zabáltam az ufókat tízévesen, mint ti, Nemere minden könyvét kívülről tudtam a dogonokig és a kormányösszeesküvésekig bezárólag. Nem olyan unalmas hely ez a világ nélkülük sem egyébként, majd rájöttök.
  • mocs4k
    Igazad van Rotyoka, én is ezt próbáltam írni a magam írónikus módján.
    Jó látni, hogy mostmár azért elég sok embernek kinyílt a szeme, és nem néz rögtön mindenki hülyének, ha vmi. ilyet írsz/mondassz.
  • Rotyoka
    Csak kár hogy nincs olyan hogy terrorista veszély, mivel az eggyetlen veszély a CIA.

Túl sok volt a tv barátom.
  • mocs4k
    Tudomásomra juttott, hogy ezek a terrorista wikileaksesek kiszivárogtattak egy atomot az usa fegyverraktárából, és valamikor a jövő év első felében akarják nyílvánosságra hozni! Erre készíti fel az USA az embereit! A bomba washington központjába fog nyílvánosságra kerülni, ha elég közel leszel, még olvashatod rajta az eredeti feliratot: "Iránnak sok szeretettel - Clinton"
  • Kara kán
    Tökéletesen látod a helyzetet.

(azzal együtt, hogy engem most az itteni -10 celsius fok jobban izgat. Mi lesz hajnalban? Nukleáris tél? Pedig jó előre szóltam!)
  • kukacos
    "gyakorlatilag azt akarják elérni, hogy a lakosság, a választók ne zsigerből elutasítsák, hanem lehetséges opciónak tekintsék."

LOL. Kicsit agyadra mentek a konteók... A hidegháborúban, ott aztán tényleg volt ilyen lehetőség, akkor valóban lehetett fosni. De ma, amikor a világ kormányai keresztül-kasul függnek egymástól, még Irán esetében is kizárt, hogy nukleáris opcióval nyisson. A világ nukleáris fenyegetettsége töredéke annak, mint volt mondjuk az ötvenes vagy a nyolcvanas években. A lakosság pedig akkor is elutasította zsigerből az atomháborút, és ezen pár felvilágosító tanulmány nem fog változtatni.

Nem, itt a terrorista fenyegetettség jelenti az egyetlen problémát, vagy mondjuk Észak-Korea, ami a nagy nehezen összekapart bombáit valószínűleg inkább álcázott kereskedelmi hajókban juttatja el a célponthoz, mint mondjuk hogy a kályhacsőből kalapált rakétáira bízza. Kisméretű, földközelben robbantott, pár kilotonnás csúzlival kell számolni, masszív másodlagos radioaktivitással, és ez itt a probléma.
  • mocs4k
    Van képe az usa-nak terroristákról meg atombombákról beszélni? Én két esetről tudok, amikor bevetették a dolgot élőbe... és nah kik voltak azok? Nem a szakálas arab bácsik ha jól emlékszem...
  • mocs4k
    Látod a helikoptert amiből dobják ki a bombát. Mi a teendő?

Ha túl közel van, azonnal szaladnod kell.
    Ha kicsit távolabb, először takard el a szemed, és megvárhatod a robbanást, csak utána kell lesprintelned a sugárfertőzést. (Itt nem szabad megfeledkezni arról, hogy ha már közelíted a fénysebességet, jelentősen nő a tömeged. Vedd figyelembe ezt is, ne érjen meglepetésként a dolog!!!)
    Jah, meg vigyázz, hova futsz, ha a helikopteren láttat a cia feliratot, akkor kerüld a katonákat, nehogy ők öljenek meg... persze ha már annyira begyorsultál, hogy semmi gond, akkor ők sem okoznak problémát.

Nem értem mit fél mindenki a tenoristáktól... az atomot nem tőlük kapod, ha kapod, hanem valamelyik húde demokratikus ország vezető rétegétől... köszönd meg nekik!
  • kukacos
    "elég kb. 5 kg weapons grade hasadóanyag beszerzése"

Elég kevesebb is, de azért ezt nem árulják minden karácsonyi vásárban...
  • kukacos
    Hát ma már senkinek sincs akkora. Talán néhány orosz SS-18-as tetején találni még pár huszonöt megatonnás szörnyeteget mutatóba, de azt a NORAD központ ellen szánják. Városok ellen nem kell akkora, ötszáz kilotonnások szépen lefedik a sűrűn lakott területeket.

Ahogy többen elmondták, ha túléled a robbanást magát, van esélyed. Ha meg nem, akkor már ugye nem probléma a túlélés :)
  • Crane
  • maxy182
    "Az ember szomorú, nem örül magának,
    Se a táncodnak, sem a dalának,
    Inkább találnak valami háborút,
    Ahogyan mondtam ez nehéz vándorút,
    Az ember nem tanul, szédül a homályba,
    Egyik putriba a másik Hodályba,
    Mégis mindegyik álomban él,
    Hol a múlt réme bántja a jövőtől fél,
    Mert az ember nem érti meg mi az az ember,
    Inkább ordibál, bosszút tervel,
    Nem is csodálom azt amit csináltok,
    Atommal elpusztítjátok a világot..."

FankaDeli: Amit nem lehet szavakkal

Szerintem benne van minden. Bassza meg Amerika, meg az EU is...
  • karesz6
    Riporterünk kérdésére a honvédelmi miniszter elárulta hogy ez az összeg összesen 2 db nukleáris eszközt takar. Arra a kérdésre hogy a magyarországon oly elterjedt petárdaárúsoktól miért nem vehetünk legalább ennyire hatékony és sokkal kevésbé környezetszennyező eszközöket az illetékesek a következőt felelték: " Egy ilyen összegű szerződés komoly lökést adhat a gazdaságnak jelentékeny mértékben növelheti a gdp t csökkentheti az inflációt és az államadósságot. Tehát ez tulajdonképpen egy pénztermelő folyamat lesz. A kezdeti befektetéshez szükséges pénzt a kormány nagy arányú adócsökkentéssel kívánja fedezni. A pletykát miszerint az amerikaiak valóban 1000huf/db áron kínálták először a petárdákat kormányzati forrásaink megerősítették illetve azzal indokolták hogy ahhoz hogy az eszközök a gyártósorról valóban ánuszba felhelyezhető állapotba kerüljenek a magyar katonák szakértő kezei közé multinacionális cégek és kontinenseken átívelő bonyolult közgazdaságtani folyamatok szoros együttműködése szükséges illetve ilyen eszközök az eredetileg (1000huf/db) ajánlott áron történő megvásárlása beláthatatlan gazdasági következményekkel járna.
  • karesz6
    Amúgy meg egy atombombát a garázsban nem igazán lehet előállítani. Csak nézd meg a koreai elvtársakat. Beszerezték a megfelelő technikát a hasadóanyagot a tudást és mégsem volt sikeres az első próbarobbantás. Ha ez ennyire könnyű lenne már nem csak pár országnak lenne.

MTI: Kormányközeli forrásaink szerint a magyar kormány egy 150000 milliárd forintos vásárlást készít elő az usa-val aminek tárgya valószínűleg termonukleáris petárdák vásárlása. Katonai szakértőnk álltal adott tájékoztatás alapján az eszközt fel kell helyezni az ellenséges katonák ánuszába majd hátrébb lépni és aktiválni. Ez esetben a fegyver az esetek 12,3412% ban 5-25 perc időre harcképtelenné teszi az ellenséget.
  • tigeroo
    meg nemszabad odanézni, mert megvakul az ember :D
  • karesz6
    Tévedsz. Bp en fog robbanni az első és a cia (és a teljes abc) lesz mögötte. Viktor programjától félnek ami annyira átütően tökéletes és zseniális hogy az usa legnagyobb potenciális versenytársává tenné magyarországot és ez Obamának nem érdeke. :))
  • JTBM
    Sajnos ahogy fejlődik a technika és a terroristák tudásszintje, úgy nő egy barkács atombomba lehetősége is.

Atombombát sokkal nehezebb előállítani, mint ahogy Pistike gondolja, de lehetséges.
    A kutatásokhoz nem szükséges semmiféle weapons grade hasadóanyag, elég bármilyen fém is.
    A kutatásokat bárhol lehet végezni, egy Afgán bunker mélyén is.

Ha pedig már elkészült a bomba maga, akkor elég kb. 5 kg weapons grade hasadóanyag beszerzése.

A szállítás megint nem egyszerű, de nem is megoldhatatlan.
    Pl. lehet, hogy az US azért ugrott most hirtelen, mert lekaptak egy próbaszállítmányt, amiben egy bomba méretű és súlyú szerkezet volt és sugárzott is.

Ugyanis ilyenekkel fogják először tesztelni az US védelmét a terroristák, még mielőtt a nehezen előállított bombát küldenék.

Szóval nem hülyeség odafigyelni.
    A szerencsés a dologban az, hogy nem Bp.-en, hanem NYC-ben v. Tel Aviv-ban fog robbanni az első...
  • Julius Caesar
    És ha Csillagrombolók planetárisan bombáznak és a bolygópajzs inaktív? Vagy ha a Halálcsillag lő?
  • NEXUS6
    Én attól félek, hogy azzal, hogy csökkentik az atombombától való irracionális félelmet, gyakorlatilag azt akarják elérni, hogy a lakosság, a választók ne zsigerből elutasítsák, hanem lehetséges opciónak tekintsék.

Ma az emberek ugyan úgy ki vannak akadva, ha arról van szó hogy az ellenségre atomot dobnak, mintha arról hogy rájuk. Ha el tudják fogadni azt, hogy atomháború túlélhető, akkor azt a zsigeri tiltakozást is legyűrik, hogy bárkire atomot dobjanak.

Attól tartok, hogy azok a konfliktusok amibe a nyugat mostanában keveredett, ugyan nem oldható meg atommal, azonban valszeg még is csak meg fogjuk ezt próbálni.
    Ez a logikus következő lépcsőfok.:(
  • Kara kán
    Tulajdonképpen mindegy is, hogy primitív Kalasnyikovval puffantanak le, vagy fejlett éjjellátós modern gk-lyal.
  • Kara kán
    Egyáltalán nem szarkazmus. Őszinte volt.
  • NEXUS6
    Irán katonai szintje olyan 70-es 80-as évekbeli szint.
    É-Korea olyan 10-20 évvel korábbi lehet.
  • Pares
    Ha ez valamiféle szarkazmus akar lenni, akkor nagyon nem sikerült...
  • sanyicks
    csak nehogy.... atombombák robbanjanak!