Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
akkor várni kell, hátha csinálnak..

Þór vígi þessi rúnar

theone91
Trollszag ON: Vágom, blabla, elmodták páran. Értelmezni kéne amit írok.

Carlos
Ennek a kütyünek pont ez a lényege. Ezt a közönséget célozza meg.
Ha te nem ezt várod egy mobiltól (mert nem biliárdoznál mondjuk vagy pókereznél a kádban) akkor "ez nem az a telefon amit keresel".

Þór vígi þessi rúnar

CybeRick
Elõbb utóbb biztos lesz olyan is. De a Moto most új vevõi réteget igyekszik meghódítani. És jól csinálja. Nincs konkurens készülék...

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

theone91
ZTE Blade. 36 ezer Dominó csomagban a T-nél. De ha lenne benne IP67-szabvány akkor az is 100k-ról indulna.

Remélem evvel a példával már világos amit mondok.

Félreértés ne essék, nem kéne a Defy-t eltörölni, csak kéne belõle egy nem láva-biztos verzió is, jóval olcsóbban, így nagyobb réteghez jutna el.

theone91
Épp errõl beszélek. A Moto-nak nincs olcsó kategóriás, belépõ Androidja.

Vadnokedli
Lehet az "10-20" éve volt a kezedben. 😄 Trágya alma júzer vagy.. leírtad magad.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Maxtreme
ok, bye.

samsungnál NEM létezik rosszabb telefon. sok megfordult már a kezemben, egyszerûen használhatatlan, pontatla, logikátlan, borzalmas fos.

motorola meg mindig is szar volt, mindig is szar lesz, kurvából nem lesz szalonna

marad a nokia, apple, htc, és ennyi

Maxtreme
De gondolom az veled is elõfordult hogy véletlenül leejtetted, és ha nem is ment tönkre, azért meglátszott a készüléken.
Itt ettõl sem kell félni. Nyugodtan dobálhatod.

Maxtreme
Az még hagyján. De a samsung még be sem fejezte a saját (bada) OS-ét, máris bejelentette hogy náluk az android lesz az elsõdleges rendszer. (sokkal nagyobb támogatás, ill több készülék fog megjelenni androiddal)
Innen asszem lehet sejteni hogy a bada nagyon hamar feledésbe fog merülni..
Ráadásul kutya nem fejleszt rá.

Maxtreme
xt720 tud HD-ben videót rögzíteni (csak valamit nagyon elb*sztak mert szaggat) illetve van rajt hdmi.

Ellenben a defy jóval kisebb (az xt720 k*rva nagy) víz és törésálló, jobb cpu-val és fejlettebb 3D gyorsítóval rendelkezik, illetve 2x annyi bent a rom.
Ja és erre ELVILEG lesz hivatalos froyo.

Vadnokedli
Bada?! offos barátom. ne tudd meg mit bugzik... én Galaxy S- emet elcserélném Motorla Defy-re. JELENTKEZÕKET VÁROK. 😄

Maxtreme
Én bada-s mobilt nem vennék, de te tudod 😊

grebber
LOL.Életbe nem vittem viz közelébe egy telefonomat sem legyen az vizálló (ilyenem nem volt) és nem vízálló.A kádba fürdeni szoktam nem telefont nyomogatni 😄

Máshol azt irták XT720-ra nem lesz 2.2 és így jobb választás a Defy. Árban ugyanannyi mind a kettõ!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Na ezaz...Ki tudja.
Bár nekem rossz tapasztalataim vannak az LG-vel (Viewty).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
igény kérdése szerintem.
Bár laikus vagyok, de ha egy árban van, akkor én defy-t választanék, mert ha elejtem vagy beleesik a kádba fürdés közben, akkor nem lesz semmi baja, míg a másik kukázható kábé azonnal.

Þór vígi þessi rúnar

Tigristank
Na jó, de az milyen áron lesz majd elérhetõ? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

grebber
Tudásilag ,hardware-ileg meg minden más figyelembe vége melyik telefon a jobb ez vagy a Motorola XT 720?

Carlos
Nálam is ez a helyzet. Én LG Star-t is esélyesek között tartom...

Þór vígi þessi rúnar

Tigristank
Mondj már légyszi 1 olyan Androidos mobilt, ami tudásában hozza azt, amit a Motorola Defy, és 1 árban van vele, esetleg olcsóbb?? Nem nagyon láttam ilyet. :S
Én most állok mobilvásárlás elõtt, és a Samsung Wave-et néztem ki (ami ugyebár nem Androidos!), de most ez a Defy kicsit gondolkodásba ejtett. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

pxxl
mivan már töröd a magyart? 😄

All hail the double x!

Maxtreme
"A Motorola nem kínálja mostanában valami olcsón az Androidos telefonjait "

Miért? A Felsõkategóriás telefonokat melyik cég árulja olcsón?
Samu Galaxy S 100k+. Htc Desire 100k+ stb.

theone91
Természetesen magamból indulok ki, és csak megjegyzem, mert miért ne: 😄

Értem én, hogy (biztos) van az a szûkös réteg ami képes 80-90 ezret fizetni egy mezei túratelefonért, de ha nem lenne ez a drága gyártási technológia, akkor a telefont 40-ért is megvehetné ezt (az amúgy erõs) Android-készüléket, akinek nincs szüksége a teljes strapabíróságra...

A Motorola nem kínálja mostanában valami olcsón az Androidos telefonjait, pedig a Google oprendszere lökte ki a csõdhelyzetbõl a céget (érthetõ is, hogy meglovagolja a dolgot, ha így is van rá kereslet).

A Sonim strapatelefonjai sem azért kerülnek 90-100-ezerbe, mert olyan hihetetlenül okosak (van bennük egy végtelenül szar MTK-platform, telefon-, SMS- és GPS-funkciók azt' ennyi), hanem mert rohadtul költséges a gyártás és vékony a felvevõpiac...

Summázva: Rohadtul kéne egy ilyen gyprs, jól optimalizált Android-teló, de nem fizetek dupla annyit egy olyan feature-ért, aminek (én!) semmi hasznát nem venném.

CybeRick
Éppen a strapabírása miatt különleges. Amirõl te beszélsz, az egy teljesen átlagos androidos mobil... Abból meg már van egy pár tucat. Ez meg egy igazi túrázós mobilnak felel meg, a tulajdonságai alapján. Éppen ez hiányzott eddig a piacról.

theone91
Oké, már csak egy olyan vezrió kéne amiben nincs ez a bugyuta IP67-katonai szabvány, mert minek akarnám én egy pohár vízben mosdatni? Így jóval olcsóbb is lehetne.

(Balfasz vagyok tudom, de én még nem ejtettem bõ vízbe egy mûszaki termékemet sem, sajnálom.)

Solten
Jo ez telo, le lehet mosni a csap alatt... <#alien>

Saor Alba

CybeRick
Jogszabályban elõírt jótállási kötelezettség

A jótállási kötelezettségrõl a 151/2003. Korm. rendelet szól. A rendelet a mellékletében felsorolt termékekre 1 év jótállási kötelzettséget ír elõ.
De a 3 napos (72 órás) cseregarancia is létezik.

Carlos
WOW
Ilyet kéne vennem. A viewty-m kezd szarakodni.
(megfolyt a ragasztás a szélén (ráfolyt a kijelzõre így ott nem nagyon érzékel a kicsike))

Þór vígi þessi rúnar

nincs már 3 napos csere, se 15 napon belüli javítás vagy pót készülék szóval ha beázik sajnos legalább egy hónap mire megint a tied lesz :-(

HP+

pxxl
reális, csak lehangoló, hogy ilyenem sem lesz 😄

All hail the double x!

Vadnokedli
IDK. mert egyiknek sincs 3D-s képe. 😄

kifli
melyik a 3d-s?
Maxtreme
Mit vártál egy felsõ kategóriás készüléktõl? 😊
A többi cég is ennyiért (vagy drágábbért) osztogatja a hasonló tudással rendelkezõ telefonokat. Csak ez ráadásként ugye kissé ellenállóbb.

pxxl
jah 80-95e :/

All hail the double x!

pxxl
mennyiért adják (majd)? bejövõs 😊

All hail the double x!

Vadnokedli
Eskü én bánom hogy nem Defy-t vettem Galaxy S helyett XDD

bár csak lenne ilyen Galaxy S bl is 😄

Maxtreme
A magyar keszulekekre elvileg ez nem vonatkozik

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
"A strapabíróságról annyit, hogy a csap alatti lemosás meg se kottyant neki. A kijelzõ üvege karc nélkül megúszta az asztal sarkához és éléhez csapkodást (még a fém lábhoz is odaütöttem), és egy egyszeri, kõre való leejtést is csupán egy alig látható 2 mm-es karc jelezte a sarkán. Ezt a részt azonban jobban kivesézzük még, mert a DEFY visszatér majd hozzánk, hogy megmutassa, milyen kemény gyerek valójában. Addig is azonnal megkapja az ajánlott pecsétet, amit csak az ár választhat el a különösen ajánlottól."

Mobilaréna teszt!

zoliii
Ez a Cloverfield 2 volt? Epilepsziát lehet kapni ettõl a videótól 😄
Jó kis mobilnak tûnik. Csajokat lehet nyáron felvenni vele a strandon 😄

Montanosz
hát idáig a motik elég fapadosak voltak, javitani rémálom volt a sok kis mütyürke miatt, ha ezen változtattak akkor biztos klafa lesz, bár nekem jobban tetszik az a amásik androidos ami 3d-s képernyõvel rendelkezik))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Maxtreme
hopp ez nem jött össze. Még egyszer hátha

Maxtreme

😊))

LoSA
Jó kis reklám! <#nevetes1>

Narxis
lol, need ez a teló 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maxtreme
Az igazsághoz hozzátartozik az is hogy vásárlás elõtt rengeteg videt láttam a készülékrõl, ahol vízzel teli medencébe, vödörbe, pohárba dobálták.
Szal azért mertem csak én is kipróbálni <#vigyor>

Am itt a cuccos reklámja 😊

Maxtreme
3 napos cseregarancia van.. <#nyes>

kifli
nekem van kérdésem 😄

Normális-e vagyol? 😄
Én nem mertem volne egy 85k-s telót egy pohár vízbe belebaszni, még akkor sem ha állítólag vízálló 😊
Amúgy jó kis készüléknek tûnik, plusz pont motoroláéknak 😊
LoSA
atyaééég... az utolsó képtõl a hátamon is felállt a szõr! 😊