Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha te nem ezt várod egy mobiltól (mert nem biliárdoznál mondjuk vagy pókereznél a kádban) akkor "ez nem az a telefon amit keresel".
Þór vígi þessi rúnar
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Remélem evvel a példával már világos amit mondok.
Félreértés ne essék, nem kéne a Defy-t eltörölni, csak kéne belõle egy nem láva-biztos verzió is, jóval olcsóbban, így nagyobb réteghez jutna el.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
motorola meg mindig is szar volt, mindig is szar lesz, kurvából nem lesz szalonna
marad a nokia, apple, htc, és ennyi
Itt ettõl sem kell félni. Nyugodtan dobálhatod.
Innen asszem lehet sejteni hogy a bada nagyon hamar feledésbe fog merülni..
Ráadásul kutya nem fejleszt rá.
Ellenben a defy jóval kisebb (az xt720 k*rva nagy) víz és törésálló, jobb cpu-val és fejlettebb 3D gyorsítóval rendelkezik, illetve 2x annyi bent a rom.
Ja és erre ELVILEG lesz hivatalos froyo.
Máshol azt irták XT720-ra nem lesz 2.2 és így jobb választás a Defy. Árban ugyanannyi mind a kettõ!
Next PC upgrade: 2022
Bár nekem rossz tapasztalataim vannak az LG-vel (Viewty).
Þór vígi þessi rúnar
Bár laikus vagyok, de ha egy árban van, akkor én defy-t választanék, mert ha elejtem vagy beleesik a kádba fürdés közben, akkor nem lesz semmi baja, míg a másik kukázható kábé azonnal.
Þór vígi þessi rúnar
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Én most állok mobilvásárlás elõtt, és a Samsung Wave-et néztem ki (ami ugyebár nem Androidos!), de most ez a Defy kicsit gondolkodásba ejtett. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Miért? A Felsõkategóriás telefonokat melyik cég árulja olcsón?
Samu Galaxy S 100k+. Htc Desire 100k+ stb.
Értem én, hogy (biztos) van az a szûkös réteg ami képes 80-90 ezret fizetni egy mezei túratelefonért, de ha nem lenne ez a drága gyártási technológia, akkor a telefont 40-ért is megvehetné ezt (az amúgy erõs) Android-készüléket, akinek nincs szüksége a teljes strapabíróságra...
A Motorola nem kínálja mostanában valami olcsón az Androidos telefonjait, pedig a Google oprendszere lökte ki a csõdhelyzetbõl a céget (érthetõ is, hogy meglovagolja a dolgot, ha így is van rá kereslet).
A Sonim strapatelefonjai sem azért kerülnek 90-100-ezerbe, mert olyan hihetetlenül okosak (van bennük egy végtelenül szar MTK-platform, telefon-, SMS- és GPS-funkciók azt' ennyi), hanem mert rohadtul költséges a gyártás és vékony a felvevõpiac...
Summázva: Rohadtul kéne egy ilyen gyprs, jól optimalizált Android-teló, de nem fizetek dupla annyit egy olyan feature-ért, aminek (én!) semmi hasznát nem venném.
(Balfasz vagyok tudom, de én még nem ejtettem bõ vízbe egy mûszaki termékemet sem, sajnálom.)
A jótállási kötelezettségrõl a 151/2003. Korm. rendelet szól. A rendelet a mellékletében felsorolt termékekre 1 év jótállási kötelzettséget ír elõ.
De a 3 napos (72 órás) cseregarancia is létezik.
Ilyet kéne vennem. A viewty-m kezd szarakodni.
(megfolyt a ragasztás a szélén (ráfolyt a kijelzõre így ott nem nagyon érzékel a kicsike))
Þór vígi þessi rúnar
HP+
A többi cég is ennyiért (vagy drágábbért) osztogatja a hasonló tudással rendelkezõ telefonokat. Csak ez ráadásként ugye kissé ellenállóbb.
bár csak lenne ilyen Galaxy S bl is 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mobilaréna teszt!
Jó kis mobilnak tûnik. Csajokat lehet nyáron felvenni vele a strandon 😄
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Szal azért mertem csak én is kipróbálni <#vigyor>#vigyor>
Am itt a cuccos reklámja 😊
Normális-e vagyol? 😄
Én nem mertem volne egy 85k-s telót egy pohár vízbe belebaszni, még akkor sem ha állítólag vízálló 😊
Amúgy jó kis készüléknek tûnik, plusz pont motoroláéknak 😊