Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
(Moto_Version.2.34.1.MB525.Retail.en.CEE)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kár hogy a helyi Tmobilban nem volt ilyen készülék.(nem is halottak róla)<#gonosz3>#gonosz3>
<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gyorsabb az egész telefon valóban.
- Nem ajánlja fel MotoBlur account létrehozását a telefon, mit tegyek?
Alapvetõen két ROM fordul elõ a Defyken: az egyik, amelyikben teljes értékû MotoBlur van, ez van általában a GSM boltos telefonokon, vagy van pl. a T-mobil által is forgalmazott készülékeken található "fél MotoBlur", ahol nincs account létrehozási lehetõség, és az ezzel járó sallang. Az elõbbiek 2.21-es verziószámú, Blur_Version szoftverek, az utóbbiak a 2.34-es Moto_Version szoftverek. Ennek ellenõrzését a Setting/About phone menüpontban lehet elvégezni. A Blur-mentes verzió tapasztalatok szerint gyorsabb, és az akkut is jobban kíméli.
A hazai T-s verziókból kimaradt a motoblur teljesen. Ha megnézitek a telefon hátulját, azon csak 1 sima M betû van, és nem nincs blur felirat.
Erre gondolok:
De aggodalomra semmi ok. A motobluros felület helyett valami 1:1 másolat került bele, amivel nincs gond. A motoblur másik összetevõje viszont kimaradt. Ezek a faszbuk és egyéb közösségportálos szinkronizációs szarságok. (mondjuk marketrõl kb 2 sec ezeket beszerezni)
Állítólag ezek a készülékek amúgy gyorsabbak is. Lehet benne valami, mert mióta én kiírtottam az enyémbõl, tényleg gördülékenyebb lett. Arról nem is beszélve h az akksi készenléti ideje is megnõtt nem kicsit.
Amire viszont majd kíváncsi leszek, hogy a frissítést hogy kapják (kapjuk) meg motoblur nélkül.
Ezt az aboutnál tudod megnézni.
Ezt kell látnod a az androidd verzió után hogy .Retail.en.DE (de van FR, és CEE, és SEA is)
Tudomisén a pirosdobozú vagy a rózsaszín hátlapú, etc. (Tudom, hogy ezek hülyeségek, de hátha érted a kérdést ezáltal)
Þór vígi þessi rúnar
Eddig nem volt gondom a cuccal. Most van a 21. napjába.
Amúgy nem kell aggódni, nyilván nem az egész októberi széria hulladék. Csak jah. van bent.
Állítólag sima forrasztási hiba egyébként. (ezt az is alátámasztja, hogy aki használja a jack aljzatot annak elõbb, 1-2 napon belül beszart a telefon. Ennek oka hogy az aljzat túl közel került a hangszóróhoz, és mozgatás miatt leválik a panelról)
De a szervizes kollégától azért kérnénk megerõsítést 😊
Honnan lehet tudni, hogy melyik szériát akarják a boltban eladni nekem?
Þór vígi þessi rúnar
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Jöhet a speckó balf*sz kérdésem?(nem értek hozzá!!)
A T-mobilnál néztem egy "csomag?!"-ot.
Csak valahogy nem tom értelmezni.(balf*sz vagyok na)
24hónapos hûségnyilatkozat....ez oké
12hónapos részletfizetés....ez oké
Net500MB 12hónap sûség.... ennek nincs kezdõje?
Amit lebeszélek az a részleteken felül van?(ott lehet választani?)
A Ner500MB marhaság az külön van?
Igazából nincs kedvem ebben a szar idõben fél napot utazni egy T-mobil ig a semmiért.<#vigyor1>#vigyor1>azért kérdeztem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Számomra sok felesleges APP, játékokat most töltöttem hozzá, remélem sikerül elindítani õket.
Fényképezõ része egész jó.
~5000FT leugrott a kártyámról, nem tudom melyik programmal sikerült ezt elérnem 😛
Rootolás után ugyebár lehetõség nyilik arra hogy a fölös stock appokat töröljük. Ezek csak foglalják a memóriát, meg fölösen zabálják az akksit.
Én eddig ezeket szedtem ki, (Xda forum lista alapján csináltam) és úgy tûnik semmi gondja a telefonnak
+ az eredeti home felületet, de az nem látszik a képen. nem akartam 1 sorért még egy sotot lõni.
Ami kell hozzá ugye hogy rootolt legyen a készülék, és a Titanium backup nevû program. Ezzel nem csak hogy hozzáférünk az alap progikhoz, hanem biztonsági másolatot és készíthetünk törlés elõtt, arra az esetre ha valami rosszul sülne el 😊
Természetesen mindenki CSAK saját felelõsségére csinálja.