Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
gó szerviz; mi hamarabb.. míg nem megy az árral a többi is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Az enyém is, lehet hangszóró hibás/lesz, délután hiába hívtak nem hallottam mit mondanak, itthon megnyomkodtam erõsebben a telefont most szól, de recseg egy kicsit.
(Moto_Version.2.34.1.MB525.Retail.en.CEE)
Carlos
én még nem vettem meg.
De egyre jobban kezdek kiábrándulni... sajna...

Þór vígi þessi rúnar

Vadnokedli
részvétem; családtag volt?

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

whiskeyman
ma is érkezett egy, ugyanezzel a hibával :|

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Vadnokedli
I dont know; this like iwiw: a nokia is ezt reklámozza néhol: be épített iwiw izé XDDD

theone91
Ki használ már májszpészt? 😄

LeWyTy
Akkor tök jó minden.

Kár hogy a helyi Tmobilban nem volt ilyen készülék.(nem is halottak róla)<#gonosz3>
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Maxtreme
Annyira hogy én ma reggel le is cseréltem a romot. Feltettem a gyári blurmenteset.
Gyorsabb az egész telefon valóban.

Carlos
Mondhatni akkor tán még jobb is, hogy nincs rajta a blur cucc...

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
idézet a ph defys topikjából (gyik)

- Nem ajánlja fel MotoBlur account létrehozását a telefon, mit tegyek?
Alapvetõen két ROM fordul elõ a Defyken: az egyik, amelyikben teljes értékû MotoBlur van, ez van általában a GSM boltos telefonokon, vagy van pl. a T-mobil által is forgalmazott készülékeken található "fél MotoBlur", ahol nincs account létrehozási lehetõség, és az ezzel járó sallang. Az elõbbiek 2.21-es verziószámú, Blur_Version szoftverek, az utóbbiak a 2.34-es Moto_Version szoftverek. Ennek ellenõrzését a Setting/About phone menüpontban lehet elvégezni. A Blur-mentes verzió tapasztalatok szerint gyorsabb, és az akkut is jobban kíméli.

Maxtreme
Marketrõl mint említettem bármikor szedhetsz le rá FB alkalmazást, de mint írták már alapból telepítve van szal np.

Maxtreme
Külön telepítve. Az kicsit más tészta mint a bluros account 😊

Vadnokedli
igaz nekem Galaxy S-em van. 😄DD hallottam is róla hogy szar a 2.1 en a GPS deee tudtam hogy jön majd a 2.2 így meg vettem még anno XD

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Vadnokedli
VEDD MEG! oszt csõ 😄 <#alien2><#alien><#alien>

Carlos
Akkor most összezavarodtam!

Þór vígi þessi rúnar

Nekem sincs blur felirat a hátulján, de facebook/MySpace van a telón, nem én raktam rá.
Carlos
ájjáááájjj...én (többek közt) a fácsebúk miatt (is) vennék okostelefont.

Þór vígi þessi rúnar

theone91
Te most milyen szervízbe dolgozol?

Maxtreme
Még egy érdekesség amit jó ha tudtok!
A hazai T-s verziókból kimaradt a motoblur teljesen. Ha megnézitek a telefon hátulját, azon csak 1 sima M betû van, és nem nincs blur felirat.
Erre gondolok:

De aggodalomra semmi ok. A motobluros felület helyett valami 1:1 másolat került bele, amivel nincs gond. A motoblur másik összetevõje viszont kimaradt. Ezek a faszbuk és egyéb közösségportálos szinkronizációs szarságok. (mondjuk marketrõl kb 2 sec ezeket beszerezni)
Állítólag ezek a készülékek amúgy gyorsabbak is. Lehet benne valami, mert mióta én kiírtottam az enyémbõl, tényleg gördülékenyebb lett. Arról nem is beszélve h az akksi készenléti ideje is megnõtt nem kicsit.
Amire viszont majd kíváncsi leszek, hogy a frissítést hogy kapják (kapjuk) meg motoblur nélkül.

Carlos
köszi, akkor lehet, hogy még várok egy kicsit a vásárlással!

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Külsõleg sajna nincs. Állítólag a különösen veszélyeztettek a német régióba szállított készülékek. (enyém hál isten pont az 😄)
Ezt az aboutnál tudod megnézni.
Ezt kell látnod a az androidd verzió után hogy .Retail.en.DE (de van FR, és CEE, és SEA is)

Carlos
Van valami közös jellemzõje, hogy "melyikek" romlanak el? (leszámítva azt, hogy 2010 októberiek)?

Tudomisén a pirosdobozú vagy a rózsaszín hátlapú, etc. (Tudom, hogy ezek hülyeségek, de hátha érted a kérdést ezáltal)

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Ja még annyi hogy az enyém is októberi, és napi rendszerességgel használom az aljzatot.
Eddig nem volt gondom a cuccal. Most van a 21. napjába.

Maxtreme
Az aksi alatt találod az MSN számot, amit ez alapján be tudsz azonosítani katt
Amúgy nem kell aggódni, nyilván nem az egész októberi széria hulladék. Csak jah. van bent.
Állítólag sima forrasztási hiba egyébként. (ezt az is alátámasztja, hogy aki használja a jack aljzatot annak elõbb, 1-2 napon belül beszart a telefon. Ennek oka hogy az aljzat túl közel került a hangszóróhoz, és mozgatás miatt leválik a panelról)

De a szervizes kollégától azért kérnénk megerõsítést 😊

Carlos
Hmmm... akkor lehet, hogy várni kéne a következõ szériára?
Honnan lehet tudni, hogy melyik szériát akarják a boltban eladni nekem?

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Ph-n is 2-3 embernek beszart már.
Állítólag a 2010. októberi szériával lehetnek gondok.

whiskeyman
már be is jött a szervizbe az elsõ Defy ezzel a hibával <#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
Engem az eddigiek alapján meggyõztetek.

Jöhet a speckó balf*sz kérdésem?(nem értek hozzá!!)

A T-mobilnál néztem egy "csomag?!"-ot.
Csak valahogy nem tom értelmezni.(balf*sz vagyok na)

24hónapos hûségnyilatkozat....ez oké
12hónapos részletfizetés....ez oké
Net500MB 12hónap sûség.... ennek nincs kezdõje?

Amit lebeszélek az a részleteken felül van?(ott lehet választani?)
A Ner500MB marhaság az külön van?

Igazából nincs kedvem ebben a szar idõben fél napot utazni egy T-mobil ig a semmiért.<#vigyor1>azért kérdeztem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

hzsolt
Kapcsold ki a mobil netet, ha nincs net elõfizetésed!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Vadnokedli
SwitchPro Widget-et használj és lõdd ki a szinkronizálásokat. meg a GPS nél a háttérben való dolgot. (nem tudom már mi az XD)

Majd az idõ elõre haladtával derül ki igazán, az eddigi telefonjaim portól döglöttek be+ tiszta karcok voltak.
Számomra sok felesleges APP, játékokat most töltöttem hozzá, remélem sikerül elindítani õket.
Fényképezõ része egész jó.
~5000FT leugrott a kártyámról, nem tudom melyik programmal sikerült ezt elérnem 😛
Solten
Na ha lenne S-em, azt azert nem... 😉

Saor Alba

Carlos
Tapasztalatok? Megérte?

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
Hátha valakit érdekel, ide is beírom.
Rootolás után ugyebár lehetõség nyilik arra hogy a fölös stock appokat töröljük. Ezek csak foglalják a memóriát, meg fölösen zabálják az akksit.

Én eddig ezeket szedtem ki, (Xda forum lista alapján csináltam) és úgy tûnik semmi gondja a telefonnak

+ az eredeti home felületet, de az nem látszik a képen. nem akartam 1 sorért még egy sotot lõni.
Ami kell hozzá ugye hogy rootolt legyen a készülék, és a Titanium backup nevû program. Ezzel nem csak hogy hozzáférünk az alap progikhoz, hanem biztonsági másolatot és készíthetünk törlés elõtt, arra az esetre ha valami rosszul sülne el 😊

Természetesen mindenki CSAK saját felelõsségére csinálja.

Carlos
lol

Þór vígi þessi rúnar

Maxtreme
vicces fijú vagy <#zavart1>

Vadnokedli
szerintem te adj még hozzá egy Class 6-8-10 -es 32gb-s micro sd-t és DEAL!😄

Maxtreme
Mennyit dobsz rá? <#vigyor1>

<#idiota>

Vadnokedli
én is szívesen cserélném a Galaxy S-emet 😄DD

Solten
Ho b+, fuggetlen, zsir uj Defy: £299.99...! Kisse jo ar ezert dogos kis rohadekert.

Saor Alba

Vadnokedli
én nem : o mert 3 nap alatt még vissza viheted : o xd

Azt egyenlõre még kihagynám 😛
Vadnokedli
rakd bele vízbe*---*

Ami neten van az nem elég ?
Carlos
ok, pár képet tudnál rakni róla? 😊

Þór vígi þessi rúnar