Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10573936
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Þór vígi þessi rúnar
leteszteltétek õket?
Ja, és nem is mindig sikerül...
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
(de amúgy tényleg; lehet processzort cseréltetni egy ilyen készülékben?)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Vagy inkább ne kérdezzük? Csakmert gyanús ez az egész forrasztós dolog nekem, fõleg, hogy nem is forrasztási hiba.
Þór vígi þessi rúnar
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
szépen szaporodnak
Elég érdekes belvilága van, ennyi szilikont még a Playboyban is csak ritkán látni. Tömítések és O-gyûrûk mindenhol. Jo hír a fülhallgatósoknak, hogy ha nyitott jack csatlakozó fedéllel ejtik vízbe, akkor sem kell megijedni. Maga a csatlakozó beázik, viszont ez az egység belülrõl szigetelve van, nem tud beljebb folyni a víz. Ugyan ez az USB csatlakozóról már nem mondható el...
Érdekes a sokat emlegetett hangszóró környéke is. A hangszóró és a jack csatlakozó nem forrasztással rögzül a nyák-hoz, hanem ilyen aranyszínû, kicsi laprugókkal kapcsolódik (hasonlóan mint pl a SIM kártya). Ennek fényében elég érdekes, hogy forrasztási hibát emlegetnek.
mindent el lehet baszni, de szvsz ez még az egyszerûbbek közé tartozik
A Nokia N8-aknak pl van egy olyan szériája aminél beszarik a kijelzõ 1-2 héten belül. Na puff.
Csupán azért érdekelt mert ha (esetleg) egy nem hozzáértõ sufnigsm boltos bontja meg a telefont, elszúrhatja-e annyira hogy többet nem lesz vízálló a cucc 😊
A vízállóság miatt kérdem. Ugyebár ha nem hozzáértõ "szagember" kókányol bele, elb*szhatja annyira hogy az életbe nem lesz többé "immúnis" a vízre? 😊
Þór vígi þessi rúnar
(vigyázz rá)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem is ilyen telóm van, és sajnos nálam is jelentkezett a hangszóró probléma. Rögtön vissza vittem a T-mobileba,be is vették, elküldték szervízbe, szal minden oké. Tehát most két hét pihi. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a javított hangszóróval mekkora az esélye annak, hogy még egyszer elõfordul ez a hiba? Ha tényleg csak egy forrasztási hibáról van szó, akkor a szervízben csak megcsinálják normálisan szerintem😊Szerintetek?
Üdv: Leente
(most gyilkolom)<#buck>#buck>
Jót tesz neki ha megnyomkodom erõsen az oldalát a hangerõ gombnál, most tök jó a hang 😛