2861
-
Inquisitor #861 Igazából elsődleges szempontok a strapa és a QWERTY voltak, sem az erős proci/GPU, sem egyébb nem hatnak meg. Viszont akartam a telefonra custom ramokat (egész pontosan boot kártyára, a QWETY és ezért érdekel) tenni, nem feltétlen Andoidot, ezt meg a Nexus S esetében egy nagyságrenddel nehezebb lesz. :)
A Defy és a Nexus S 74.900, a Mini Pro 78K (bolti garival 58 volt!) és mielőtt valaki jobb árakat kezdene írogatni, olyan helyről ami normális 2 év garit ad, megbízható ÉS részletre el tudom vinni ennyiért -
#860 Ha nem kell a strapabíróság akkor én Xperia Mini Pro vagy Nexus S között választanék, én pl. inkább Nexus S-t. De a döntés rajtad áll. -
Inquisitor #859 No, kisebb gondom támadt. Ahol néztem eddig jól árasított Defy-t, ott 1éb bolti garival volt, amitől meg ugye mindenki óvott. Most ez megszűnt
Így marad olyan áron a készülék, ami felveti, más árban hasonló nem érné meg jobban? Az igazság az, hogy a Defy csak a strapabírósága miatt jönne be, hiszen sem a proci/GPU nem egy csúcs benne, a gyári támogatása kb. 0, QWERTY-t nem tud ... Ennek fényében beúszott a képbe ismét az XT720, az Xperia Mini Pro és a Nexus S. Utóbbi függetlenben 2 év garival 10x7.5K most valami akcióban.
Egyik sem strapabíró. Azt X720 még picit gyengébb, a támogatása kb. ugyan az :)
A Mini Pro ciripel és kicsi a felbontása, de erős a proci.
A Nexus S nem QWERTY, és NINCS benne SD kártya foglalat, cserébe elég erős, nagy kijelzős, gyárilag 2.3.3 ...
Nagyjából (+/-2K) ezek egy árban vannak. -
#858 Na ugye! :DD -
salesz82 #857 Köszönöm szépen, tényleg jó lett!
:DD -
#856 Settings
Manage applications
All applications
Camera
Storage -> Clear data.
Cache -> Clear cache (nem ez segít majd rajtad hanem az előbbi) -
#855 Csak csináld!
Majd indítsd újra!
S jó lesz meglásd! -
#854 töröld bátran.
-
salesz82 #853 A cache-t nem tudom törölni, mert itt nekem 0.00B van!
Csak a Storage-nél tudok törölni, de szerintem nekem nem ezt kell. (16.00kb) -
#852 Ez már elég részletes volt. :)
Ott kel törölni, ahol a kollega mondta. :) -
salesz82 #851 Köszi az infót! :D
Ha valaki le tudná írni nekem részletesen, hogy hol és mit töröljek ki, azt megköszönném!
Mégegyszer köszi! -
#850 Passz, nekem még sose kellett. Talán a Settings-Applications-Camera appot megkeresed és ott. :D -
salesz82 #849 Azt hogy kell csinálni??? :DDD -
#848 Töröld a camera cache-t. -
salesz82 #847 Sziasztok!
Az alábbi kérdésemre szeretnék tőletek választ kapni. Ha vaku-val csinálok fényképeket a telefonommal, akkor egy fekete kép lesz az eredmény.
Nem tudom, hogy ez egy bállítási probláma vagy mi....
Korábban nem csinált ilyet, mondjuk akkor 2.1-es android volt a telon.
Ha valaki tud valami orvosságot rá, akkor kérem írja meg.
Válszotokat előre is köszönöm! -
#846 Reggel kikapcs - akku ki - akku be - AGPS törlés - AGSP update kombó után helyre is állt. -
#845 Az kemény, úgy látszik nem szeretei a Maps frissítéseket. -
#844 Először azt próbáltam, de semmi.
Ugyanazt produkálja, mint nyáron, azaz egy műholdat lát, de nem kapcsolódik hozzá. -
#843 Csinálj egy kikapcsolást, akku kivétellel. Nem biztos, hogy megoldja de ártani nem árthat. -
#842 Az első indításnál bejelentkeztél a Google Accoddal?
Frissíteni a számítógépen lehet a Motorola Software Updater nevű progival. -
#841 Sziasztok!
Ma vettem ilyen telefont és az első gondom hogy nem tudok se másolni, se beírni telefonszámot a telefonkönyvbe valami Valid Account miatt!
Erre mi a megoldás?
Illetve az Androidos rendszert hogyan tudom a legegyszerűbben frissíteni rajta? -
#840 Reggel frissült a Maps, meg is döglött a GPS...
Van valami solving method? Nyár közepén a frissülés után nem volt jó vagy két hétig, aztán megjavult. -
bounty88 #839 Üdv! A Defy-m 10-12%-ot simán merül míg alszom (ez nálam átlag 6 óra), meg amúgy is ha nem nyomkodom egyáltalán, így kb. másfél napig ha húzza. De ahogy megnéztem, sose tölt fel 100%-ra a készülék, mindig 99%-nál áll meg amikor lehúzom a dugaszról.
Beragadt, vagy procit állandóan használó app nincs fenn, a SetVsel használ 1%-ot, 2G mód be van kapcsolva, fényerő auto-n van. Az akku Volt értéke úgy 3.600-3.800 között van.
Vsel értékek: 300/20 - 600/30 - 1000/50
Wifi és GPS állandóan ki van lőve...
Szal en mtudom mi lehet a gubanc. Mégis vmi app? De mivel derítsem ki h melyik? próbáltam a Watchdog-ot, van annál jobb? Vagy netán az akksi élettartama csökkent? Esetleg kapcsoljam ki az auto fényerőt? De hát éjjel is merül 12%-ot amikor nem használom.
Vmi tipp?
-
#838 Ez amúgy akkor is jó ha előfizettél mert ezt az adatmennyiséget nem fogják felszámolni. -
#837 m.facebook.com vagy mit kell megnyitni. -
#836 sztornó. inkább előfizettem mobilnetre. -
#835 sziasztok!
hogy tudnám beállítani a defy-n az ingyenes tmobile-os facebook-ot? 2.2 szoftver van rajta.
előre is köszönöm! -
#834 Ismert jelenség, hogy a fényképezőgépek (objektívjei, kiváltképpen a teleobjektívek vagy a zoomok tele állásban) gyakran a pára vagy a szmog miatt nem tudnak rendesen (auto)fókuszálni vagy homályos lesz a kép.
Lehetett ez az ok. -
#833 Elképzelhető... -
chilisos #832 Az lehet, hogy a tengerszint feletti magasság bezavar a Defy kamerájába?
Mert voltam Ausztriában olyan 1300-1700m magasan és nem bírt fókuszálni, teljesen homályos képeket csinált. Aztán egyszer csak jó lett... -
#831 Jaja, fel is raktam, wipeoltam mindent előtte, nagyon zsírul megy. -
#830 Szvsz szerviz. -
#829 Ha érdekel valakit, kijött az CM7 RC1.5-ös verzió...
Bővebb infó és letöltési link az XDA-n -
Pityu27 #828 Sziasztok!
Olyan gondom lenne egy T-Mobilenél vásárolt Defy vel, hogy amikor megérkezett a telefonra a 2.2.2 Froyo frissítés, akkor a Motorola Update programmal sikerült frissítenem és jól is működött egy darabig a teló (kb. 1-2 hónapig).A héten viszont egy lefagyás után indítanám újra és a piros motorola jel nagyon sokáig volt a képernyőn, aztán nagy nehezen átlépett az android felíratra, de onnan nem lép tovább, hanem sok idő után újraindul. Próbáltam a recovery módban a factory resettel újra indítani, de az sem segített. Végül, gondoltam az RSD Lite progival vissza teszek egy gyári ROM verziót, de sajna ezzel is kudarcot vallottam. Erorral és FAILAL végződik a progi, többszöri próbálkozás után is, a teló meg a bootloaderben maradt.
Fel lehet még éleszteni a telót valahogyan? -
#827 APN droid :) -
csonkaj87 #826 Van előfizetésem mobilnetre, csak éjjel nem szeretném hogy menjen. És ha például felrakom töltőre, kikapcsolt mobilnettel, mire feltölti 100%-ra akkor bekapcsol. Voltak már ebből olyan kellemetlenségeim hogy többen is rám írtak facebook chaten mert azt hitték online vagyok -
#825 mi baj a mobilnettel?
de az adatforgalmat tiltsad.
beállítások, vezetéknélküli...és ott..
-
csonkaj87 #824 Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogy 100%os töltöttségnél automatikusan bekapcsol a mobilnet? Este felrakom tölteni és hajnalban eléri a 100%ot, reggel pedig arra kelek hogy vígan megy a mobilnet... Nem tudom ezt valahol beállítani? -
Rogerke #823 Ha a telomon Blur_Version.2.21.0.MB525.Retail.en.DE
akkor ezen már a 2.2 Froyo van
Azért kérdem mert most jött vissza teló szervizből igy 5 hónap után -
#822 Szoftveres bug, indítsd újra a telót.