2861
-
#941 most meg a gyári rom visszarakásával küszködök. innen letöltöttem ezt "JRDNEM_U3_3.4.2_179-002" de a rsd lite meg nem akarja telepíteni. egyébként a telefonom független ha ez számít is valamit. -
#940 O-M-G :D
PH!-n olvasd el az alapokat szvsz. :D
Am. úgy kell, hogy legyen egy rootolt 2-2-es gyári rendszered és erre felteszed a 2ndinit appot(marketen is fent van), de szigorúan az 1.4.2-es verziót. Annak kell 2 újraindítás utána teheted rá a zip-et úgy hogy mikor bootol a teló és villan a LED kékwen akkor megnyomod a hangerő LE gombot, kiválasztod a hangerő gombokkal a Recovery-t aztán a Custom recovery-t és ott már telepítheted a zip-et. :D De van erre egy részletes leírás, PH!-n szabo1f készítette. Nem tudom a linkjét me nekem má fejből megy de jó leírás. :D -
#939 najó inkább kezdjük azzal, hogy melyik programmal telepítsem boot menüből a cm7 .zip kiterjesztésű romot? :D -
#938 Újraflasheled 2.2-vel aztán wipe a gyári recovery-ben ha akkor is megakadna az android logonál(nekem volt ilyen problémám). -
#937 elbasztam. nem volt rom telepítése előtt wipe. cm 7.1-et akartam felrakni. elindul és csak gördeszkázik és forog a töltés. 5 percen keresztül nem történik semmi. hogy hozhatom vissza az élők sorába? :) -
#936 állítólag a zöldnek is tudnia kellene :/ -
#935 piros lencse 720p? :) -
#934 itcafe.hu-n olvastam, hogy nagyon rá akarnak itthon is állni erre az NFC-re, szóval az lehet el fog terjedni, igaz addigra úgyis lecseréli a telóját mert valami 2013-as határidőben gondolkodtak. Itthon meg sose tartanak be semmilyen határidőt... -
#933 Attól függ, mi a fontos számodra.
Én most Nexust vennék, de nagyon szeretem a Defy-t, és ajánlom is mindenkinek.
-
#932 Nexus -
#931 Defy.
Nexus mellett szólna az NFC...de Mo-n...igazából sehol nem tudod használni. Max a Szigeten :) -
Gabyee #930 Google Nexus S vagy Defy?? -
#929 ehhe.
tökmind1 hogy hol veszed kártyafüggetlenül árulják mindenhol.
Vodánál dolgozok, eddigi telefonok is mind mind függetlenül mentek ki..
1év gyártói és 1 év szolgáltatói gari van rá...
2.3.7, 1.1Ghz -n fut most:) -
Gabyee #928 Üdv!
Tudja valaki hogy szolgáltatónál véve mennyi lehet a garancia? Én valami 1 évről tudok...
Most 62e körül tudok venni Defy-t 2 év garival kártyafüggetlenül 2.2Froyoval. Szerintetek megéri megvenni? Ez persze nem szolgáltatós! -
#927 A gyári 2.2-t le lehet tölteni netről és ugyanolyan mint ami most neked van, semmivel sem különlegesebb a tied. Olyat meg nem mondhat az eladó, hogy ne frissítsd, max. azt mondhatja, hogy csak hivatalos szoftverrel frissítsd. Nekem ilyet mondtak volna akkor ki se fizettem volna a telefont. Mondtam volna, hogy ez a telefon súlyos korlátozása, a hivatalos, gyártó által kiadott frissítések azért vannak, hogy javítsanak a telefon használhatóságán, funkcióin. -
determinator #926 Ezt most nem értem.
Ha felrakom a cm7-et és valamiért gariztatni kellene, ekkor vissza kell állítanom a gyári verziót. A boltban külön szóltak hogy otthon ne frissítsem. Ha eltérés lenne, akkor a garanciám ugorhat.
Ezért akarok egy pontosan ugyanilyen romot eltenni a későbbiekre.
Sok fajta gyári 2.2-őt találtam de ilyet nem. -
#925 felesleges lementeni.
minden megtalálható a gyári 2.2höz.
-
determinator #924 Sziasztok!
Tegnap vettem egy Defyt-t. Szeretném felrakni rá a CM7-et, viszont garancia miatt le akarom menteni az aktuális romot.
A mostani rom adatai:
System version: 34.906.1.mb25.T-Mobile.en.DE
Build number: JOREM_U3_342_279-6.1
BPflex version: UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R
APflex version: GAS_EMEA_USAJRDNFRYOTMDE_P016
Ez egy blur-os verzió, de nem találtam meg ezt a verziót sehol sem.
Vagy esetleg milyen atombiztos módon lehetne lementeni a készülékről a romot?
Előre is köszönöm! -
#923 1.1re húztam fel :) -
#922 Neeeem, igazából a Motorolát se teljesen hanem azokat akik miatt nincs legalább egy hivatalos 2.3.4 a Defy-re, maga a Defy egy remek ár/érték arányú teló, ezt már sokszor leírtam. Persze azért ha megkérdeztek, hogy milyen telót vegyen valaki ebben az árban akkor nem ajánlottam, mert az okostelefon használók 95% nem bohóckodik custom ROM-mal, csak elvárják, hogy működjön. Én nem akartam, hogy később szívják a fogukat mert hivatalosan csak 2.2 van nekik illetve nem akartam, hogy a pénzüket egy ilyen cégnek adják. Szerintem most SE az amelyik a legkorrektebb, de ha valaki biztosra akar menni akkor Nexus-t vesz. -
#921 Én mindig az szoktam, Angry Birds-ön kívül nem mentek semmit. :D -
#920 Másik típus állítólag, de ugyanúgy ARMv6 és ha 1ghzre húzod a defyt akkor ugyanaz. Akksija nagyobb még talán. Meg az ára... -
#919 igen.
a Defy+ = CM7 + nagyobb akksi :)
-
#918 A proci is ugyanaz a +-ban? -
#917 Na én most tettem fel, csak elbasztam a mentést a korábbi verzióról, szóval egyenként tépem ki a szakállamat.
Vadászhatom össze mik voltak feltéve. grr... -
#916 A Motorolát és vele együtt a defyt :D
Mondjuk azért óriási hogy egy szoftverfrissítésért van pofájuk új modellt kiadni :D -
#915 Motorolát szidtam. :D De a CM7 csapat és Quarx gondoskodtak róla, hogy a jó hardver mellé legyen egy jó és friss szoftver is. :D -
#914 Nyáron úgy szidtad mint a bokrot :D -
#913 Én is mindjá telepítem. Defy 4ever!!!! -
#912 most telepítetem fel, most töltöm fel rá a "halálbiztos diagnózis"-om..
sok sok alkalmazás aminek fel kell mennie...egyszer csinálok egy telepítőt már magamnak :) -
#911 Az oké, de az nem sokat jelent, tekintve, hogy Quarx-nál az RC is stable. Viszont a changelog-ból látom mi változott, pl. 2.3.7-es android van meg ilyenek. Inkább annak örülök, hogy ez már hivatalos CM7, nem mintha Quarx-al baj lett volna, de talán így pár apróbb bug megszűnt. -
#910 RC=végleges előtti
Stable = végleges.
-
#909 Ja, már látom is a changelogot. -
#908 Ez miben más mint a Quarx féle 1.5 RC? -
#907 Megjelent a Cyanogen Mod 7.1-es (végleges) verziója, és a támogatott eszközök között végre ott van a szeretett is döfink is.
Innen letölthető: [link]
-
#906 hát simán. :)
mivel telótársaságnál dolgozom, így muszáj "naprakész" lenni :) -
#905 Lol, ennyire ráérsz cserélgetni? :D -
#904 no holnap
2.3.7 CM7 lesz felrakva 1,2Ghz-re húzva a cpu-t :) -
#903 Köszi! -
#902 no.
Defymre felkerült a CMIUI 1.8
illetve felhúztam 1,1Ghz-re a procit. meglátjuk mit alkot :)