Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudok telefonszámot hozzáadni... fuck yeah
Narxis
Froyo-ra frissítés után ha problémák vannak akkor érdemes egy factory resetet csinálni, ez viszont asszem mindent(?) töröl, szóval érdemes elõtte lementeni a fontos dolgokat ha vannak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

anysoft, nagyon jó, van qwertz/qwerty és többféle layout.
sziasztok!

frissítettem én is froyora és azt vettem észre, hogy nem hajlandó a merketrõl letölteni appokat, mindig azt írja, hogy download queued és nem lehet folytatni. mi lehet a gond? illetve ezzel összefüggésben lehet az is, hogy megpróbáltam letölteni a CNN appját (nem az annyját, muhahaha), ez is bekerült a letöltési sorba, viszont ezt már törölni sem tudom. amint a flight módot kikapcsolom megjelenik az értesítések között. próbáltam már a market cache-t törölni, sõt az update-d verziót is leszedtem, semmi változás. ez mitõl van?

üdv:
Astro
dunga
Köszi szépen az ajánlást. Majdnem egy napja használom, és teljesen bejött, jó kis billentyûzet.
Ha megunom, vagy kíváncsi leszek, ránézek a Go Keyboardra is, köff, Narxis.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Narxis
Én most a Go Keyboard-ot próbálgatom, mivel a launcherük nagyon bejött, van magyar szótár és ingyenes. De nekem is korábban a Smart Keyboard Pro tetszett a legjobban.

hzsolt
Smart Keyboard Pro.
- Legjobb magyar szótár
- ugyanolyan billentyû, mint a gyári
- lehet qwerz is
- csudijó skinek lekaphatóak hozzá

és még az orrodat is tiszticcsa

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

dunga
Van valami lehetõség a stock qwerty billentyûzetet qwertz-re állítani?
Nézegettem alternatívákat, de igazán egyik sem jött be. Itt pontosan jó helyen vannak a gombok, könnyen használható, de jobb lenne a qwertz. (lehet, hogy csak azért tûnik jónak, mert megszoktam)
Hasonló kérdés:
Ti milyen billentyûzetet használtok?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

whiskeyman
igen, így néz ki

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Üdv! Vlakai lenne olyan jó, hogy hivatalos 2.2 alatt megnézné a Mobilhálózatok beállításainál, hogy z Operator selection-on belül mik vannak?

Nekem ezek:
- Search Networks
- Select automatically - és ez ki van pipálva...

Ez gy jó, másoknak is így néz ki?
smv
Megéri. Így pár napnyi 2.2 használat után egyértelmûen gyorsabb, jobban mûködõ lett a rendszer.

Starcraft + Diablo III - esemve

Narxis
Hurrá! 😊)

Szerintem érdemes, a franci defy-k kapták meg elõször EU-ban a Froyo-t, a többi régióhoz jóval késõbb jött mert azoknál már kijavították a hibákat.

Na megjött a Defy-m!!!!

Természetesen 2.1-el...

Most jön az a kérdés, hogy megéri-e feltenni a 2.2-s updatet....az eddigi hsz-ek alapján megoszlanak a vélemények...

Természetesen még azelõtt akarom elvégezni a frissítést (feltéve ha ajánlott) mielõtt bármit is telepítenék vagy állítanék a készüléken, szal így "szûzen..."
Narxis
Oksa, remek! Majd írhatsz szimpla véleményt is, mennyire tetszik, mennyire használható számodra, pozitív-negatív tapasztalatok stb. 😄

Probléma storno! Kb 10 perce vettem át telót, úgyhogy nincs miért aggódnom tovább! Még ismerkedem vele, k800i után kicsit furcsa lesz !!
Ha valahol elakadnék, akkor még írok, de így is köszi a válaszokat!
Narxis
Kérd, hogy kapcsoljanak oda, de azt is mondhatod, hogy ha nagyon nem kell nekik a pénzed akkor átmész a T-mobilhoz és megveszed ott (mivel ígyis-úgyis kártyafüggetlen). Szerintem ezután nagyon készségesek lesznek. 😊

Köszi a gyors választ, holnap felhívom õket,bár soha nem az "illetékes elvtárssal" beszélek,így általában semmi érdemlegeset nem tudnak mondani.
Narxis
Szia!

Szerintem fel kellene hívnod a vodát. Az biztos, hogy a Defy még mindig nagyon népszerû és sokan veszik, de flottásként szerintem téged kiemeltként tartanak nyilván.

Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérdésre szeretnék nagyon gyors választ kapni:a Vodafone-nál még mindig olyan sokat kell várni a készülékre,mint febr-márc környékén?? Múlt hét hétfõn rendeltem meg a Defyt Flottán belül készülékfrissítés címén,de azóta még semmi. Pedig 6 éve vagyok flottás,már többször frissítettem, 2- 3 nap alatt megjöttek a telók! Szóval? Érdemes várni vagy inkább GSM-bolt?

Köszönöm elõre is!
Köszönöm.
dunga
http://www.holdersandmounts.co.uk/motorola-defy-bike-mounts-bicycle-handlebar-mount/

smv
Esetleg megbízható biciklis tartót tud-e valaki a defyhez?

Narxis
Mondjuk jobban szeretem én is a marketrõl leszedhetõ Magyarország hírek vagy ilyesmi nevû appot. Abban minden hírportál benne van.

Narxis
xD

hzsolt
ha nem csináltál Factory Resetet, akkor elõfordulhat ilyen.
Nálam magyar a News a telefonon is (ott nem is állítottam semmit). Állandóan Orbánról írnak, nem is használom 😊

smv
Amúgy mióta fent van a 2.2.2 CEE elég instabil lett a cucc ma már a harmadik app fagyott be :X Eddig kéthetente 1 :X

smv
Ott magyar

hzsolt
a vodafone nem adta még ki a 2.2-t németországban

hzsolt
A sz.gépeden lépj be a google news oldalára és ott be tudod ezeket állítani.

Narxis
Valahogy pedig be lehet állítani magyar hírekre, nálam is magyarul van, csak már nem emlékszem, hogy csináltam-e vele valamit miután feltettem CM7-et. Úgy emlékszem, hogy nem, csak kiraktam a widget-jét.

Na majd jön hzsolt, õ profibb ezekben a témákban. :p

smv
Ja addig már eljutottam h a news webes felülete bejött az appból, be is léptem de ott meg nincs magyar nyelv. van vagy 20 féle de ennyi... 😄 Na mind1😊

Narxis
Hmmm, ez érdekes.

smv
Igen, de ott nem lehet átállítani a nyelvet/feedet etc, a google fiókom meg magyar😞 Valamiért mégis az UK híreket nyomja

Narxis
Az fain kis progi, én úgy emlékszem nekem alapból magyart nyomott CM7-en. Nem a Google fiókod alapján nézi? De ha belelépsz és a bal alsó gombot megnyomod akkor beléphetsz a beállításokba, mint minden app-nál. :p

smv
A News progit nem tudjátok, hogy hogyan lehet átállítani, hogy magyar híreket nyomjon?😊

Szevasztok.
Tudja valaki mi lehet a gond, az updater felismeri, hogy gyári Vodafone DE 2.1 van rajta, de azt írja nincs újabb. Nem tudom miért nem találja a DE 2.2-T. Mi lehet a probléma.
smv
Jaja updater el volt indítva, rádugtam a telefont és magától belõtte a drivert. Win7

dunga
Nekem a drivert öcsém gépe magától telepítette a telefonról. Megvártam. Leszedtem az updatert, elindítottam, kb negyed óra alatt kész volt.

RETROB0Y
Segitsen vki a driver mg updater letoltesben

Driverbol melyiket kell leszednem?? Windows 7 32bites van

Updaterbol leszedtem amit korabban vki linket gondolom az jo lesz majd

És mi a sorrend?

Gondolom driver utana updater majd telo radug es utana meg majd adja magat gondolom....

dunga
Direkt kipróbáltam, minden programom kifogástalanul mûködött, egyedül a Men's Health Workouts csinált egy force close-t, ekkor ment egy Clear Data, Clear Cache, és full jó.
Számos problémát megelõztem, lementettem Portallal minden lehetséges kiterjesztéssel, hogy ne legyen semmi baj .]

smv
Frissítettem 2.2.2 CEE olé 😊

A telepítés után mindenhol azt mondják, hogy érdemes újratelepíteni a progikat. Ehhez elég csak a progikat törölni és újra felrakni, vagy restore factory data kell hozzá? Nem szeretnék minden telszámot újra felvinni (szinkronizálni meg nem akarok mert akkor áthúz gmailból egymillió teljesen felesleges kontaktot) 😞

Amúgy mi lett az újdonság? nagyítóval keresem 😄

hzsolt
amelyik a gépedhez való.

dunga
Siker. Öcsém gépe felismerte, fel is toltam.
Eddig minden jó, nincs lag, tetszik a néhány grafikai változtatás, az auto-brightness.
Haptic feedback meg nekem furának tûnik. Mintha eddig jobban rezgett volna.

dunga
Ha bezárom a (semmit nem csináló) updatert, akkor meg újraindul a telefon.

dunga
Nem ismerte fel a telefonomat az updater. Mobilarena-n valaki írta, hogy usb debug legyen betolva. Bekapcsoltam. Progi egybõl elindult, 9p alatt végigment, The update has been completed successfully.
Mégis maradt 2.1
Tipp?

RETROB0Y
Oke de melyiket rakjam fel?

Most itt csomó fajta van

hzsolt
Ha valakinek sbf-ben kellene a 2.2 CEE, innen letöltheti:
http://6c1usv.alterupload.com/en/

hzsolt
De elõtte tedd fel az usb drivert: link

dunga
Motorola honlapjáról szedd le az updater-t.
Innen tudod leszedni.

RETROB0Y
Hogyan tudom frissiteni a frissen vasarolt Defy-t?

Ha kell program akkor linket kérhetek?