Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Kösz. Tehát ha nem gyakran játszok flashjátékkal, de böngészésre azért megjeleníti a flash-t akkor elég lehet nekem az eredetit használnom?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Ékezet van és magyar szótár is de a szótár elég gyenge, én SwiftKey X-et használok, ott fergeteges a magyar szótár, nagyon könnyû vele írni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
Nekem az angol tökéletesen megfelel! Írni viszont magyarul kéne. T9-beviteli szótár.. Erre képes? (mintha máshol írtak volna letölthetõ ékezetes-írásról.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
Az max. az ADW Launcher miatt lehetett... a fényerõ néha tényleg bénázik, de sztem ritkán. Nekem a MIUI nem tetszik, túl csicsás.

Narxis
Ja, az amit Fatal írt. Tartalmazza mindazt ami a Gingerbread verzió újdonságai, megfûszerezve egy kis tweak-kel, pl. DSP Manager, sokkal jobb FM Rádió app, a magyar nyelv olyan 95%-os, 1-2 helyen találni angol szót, de nem vészes.

Ki vannak szedve a felesleges dolgok, mint pl. a MotoBlur, 1Ghz-en fut a proci alapból.

DJ RX7
cm 7.1 szerint egy túlbonyolított szar. megmondom õszintén nekem a menüben lassú volt. ha fps-ben számolnánk ilyen 20 körül lehetett. annyi beállítás, meg testre szabhatóság van benne, hogy az már túl sok is. nekem a kijelzõ fényerejét össze vissza állította automatikus módban. játékok gyorsabbak, de ennyi. én nem ajánlom.

:3

[HUN]FaTaL
Eleve defyre gyári rom csak 2.2 van, CM7 ha jól tudom 2.3.7es androidnál jár.

Gyorsabb, talán még a bug is kevesebb. Akinek van ilyen telója majd kijavít, biztos sokmindent kihagytam. 😊

Továbbá, ha jól tudom a CM7 tud magyarul, a gyári software nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ RX7
eszméletlen jó ez a miui. 😊)

Aquir
aham, és miben nyújt többet a többi rom?

DJ RX7
felraktam a sima miui-t legutolsó verziót. most tölt befele. :d

szerk.: még szenved. remélem nem kapok bootloop-ot.
szerk2.: bootloop meglesz, mert megint elfelejtettem elõtte wipe-olni. ye!

SimaSuna
CMIUI-t hasznalom 1-1,5 hete. Nagyon gyors. Jatekra nem hasznalom a telefont. 😊
Sok sok sms, hivas, email....
(Múlt hónapban 2400sms 😊 )
Még jó h ingyen van 😊
[HUN]FaTaL
Ez random, bár, ha jól olvastam mobilarenan a topicot, akkor aki T-nél vette mostanra már szinte mind piros lencsés.

Ha van kedved romokkal szarakodni akkor egyébként ez egy kurva jó telefon ár/érték arányban. Hangszóróhiba nincs már úgy tudom.

DJ RX7
nem tetszik nekem ez a cm7.1. játékokban sokkal gyorsabb lett de máshol nem érzek sebesség változást. sõt!.

miui vagy wiui? miui tud magyarul vagy csak a wiui?

Aquir
Tudom, de lehet az is hogy nem engednek többet kibontani ha esetleg választanám, csak egyet..

SimaSuna
2 lencsével gyártották.
zöld piros.
a piros képes a 720p-re a zöld nem.
kb ennyi.

fényfelé fordítva az optikát látni milyen szinü.
Aquir
Meg: mi ez a külön kék és piros lencsés (kicsit jobb) defy? Ezt lehet külön kérni? 😊

SimaSuna
Defy - kezdõ szériánál volt hangszóróhiba. (1éve használom. soha nem volt semmi baja)
fél éve nem hallottam róla.
ROM. a gyári support a motorolánál sok idõt venne igénybe.
egy rom felrakása kb 30perc (cuccok összeszedésével) ha netán szervízb kéne vinni újabb 30perc alatt visszavarázsolható a gyári cumó.
Aquir
Egyébként már tele van a tököm hogy minden telefonnál olvasok szériahibákat meg hogy a romokat hogyan kell rátenni, meg még utána gondok 😄 semmi telefon nincs hibák vagy ilyen nehézségek nélkül 😊 Naphosszat telefon topikokat olvasgatni meg nem mindig van idõm.

SimaSuna
Defy és BMW 😊 a 2 legjobb dolog a világon a p.na után 😊
Aquir
jó ez a logó 😊

SimaSuna
simán végignéztem vele az F1et stream formában 😊
[HUN]FaTaL
A gyári szoftverrel nem.

Vaxi
még 1 kérdés. a menürendszer magyar? (mondjuk nem mintha annyira fontos lenne)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Aquir
Én azon tanakodok milyen mobilt vegyek, ez is szóba került. Aki használja, flash / böngészés és egyéb dolgok akadálymentesen mennek?
A telefonnak vannak szûk keresztmetszetei? 😊 Egyelõre mobilarena fórum kezdõhsz-leírását olvasgatom.

[HUN]FaTaL
Miért?

1 ghz snapdragon, adreno 205.

Nem keveritek ti véletlen az x10 minivel? Mert én rohadtul nem arról beszélek.

Xperia Mini teszt

hzsolt
Gyengébb vas? Ezt a dörmögõ dömötörben olvastad?

A támogatás részt aláírom, a többivel viszont nem értek egyet.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SimaSuna
ebbe azért én nem lennék biztos 😊
vízálló / cseppálló kijelentésbe már bele sem kötnék 😊
[HUN]FaTaL
Nem vízálló, max cseppálló.

Nem ütésálló, sokaknak szétrepedt a kijelzõ, ráadásul gari egyikre sincs.

Gyengébb vas, szar support. Egyedül a nagyobb felbontás és a kijelzõ szól mellette. 😊

Viszont ennyivel többe is kerül.

SimaSuna
na ezt ne plz.
egy Xperia minit egy Defyhez hasonlítani 😄

hát ha neked az jobb akkor egészség 😊

por, ütés, vízálló. mi kellhet még? 😊
[HUN]FaTaL
Lenne, ha nem kéne egyfolytában a romokkal szarakodni.

Szvsz a best buy most az xperia mini 50 ezer magyar pénzért 😄

Vaxi
t-mobilnál veszem majd új elõfizuval, webshopból, szal sajnos nem fogom tudni megnézni.
van erre más mód, hogy megnézzem melyik? mondjuk max rákérdezek az ügyfélszolgálaton 😄

SimaSuna
bestbuy.

ha veszel piros lencséset vegyél.
(fényfelé fordítva látod az árnyalatot)
az képes 720p-re. a zõd nem 😞
Vaxi
szuper, ilyesmire gondoltam 😄
a kamerával mi a helyzet? olvastam, hogy rá lehet venni 720p-re?
ahogy olvasgatom a leírásokat meg a teszteket, nagyon úgy fest, hogy ennyi pénzért elég jól felszerelt, ügyes telót adnak.

SimaSuna
hivatalosan 2.2
nemhivatalosan 2.3.7
stabil. mit értesz rajta? telefonálni, smsezni, netezni, fképezni, zenét hallgatni stabil.
sõt IP67es szabvány szerint még a vizet isbírja.
(ezt alátámasztom sörrel, vbkval, termál medencével)
gps milyen gyorsan. nekem 30mp-belül navigációra képes. bár sose használom navira. arra van a rendes navi.
csak a foursquare miatt használom a gps-t 😊
Vaxi
Sziasztok!
Fontolóra vettem egy ilyen teló vásárlását, lecserélném a jelenlegi galaxy3-at.
Hanyas android van most rá jelenleg? Mennyire stabil a teló? GPS milyen gyorsan találja meg magát?
Köszi 😊

Narxis
😄 szép

DJ RX7
na CM 7.1 fent van. fizetek egy vip-et magamnak.

SimaSuna
ezt az sfb-t ajánlom.
elõtte rövidítsd meg a nevét. (pl: cee.sfb)

elvileg ezzel mennie kellene.

DJ RX7
igen. de még nem tudom melyik mûködõ 2.2.2 töltsem le...

SimaSuna
sfb fájlod van?
DJ RX7
- NO DOWNGRADE, NO ROOT

mégis hogy tegyem akkor fel 2.2-t??

SimaSuna
CM 7 telepítése kezdõknek!

én ez alapján tanultam meg 😊
SimaSuna
2.2
root-old, 2ndlineitet rá.
telepítsd.

SD karira romot másold fel a gappsal.

bekapcsológomb + hangerõ le.

wipe, instal zip. reboot és örül 😊
DJ RX7
najó ez döfi. sikerült életet lehelni bele. visszaszenvedtem a bétát. aki leírja nekem, hogy ezek után hogy szopjam rá a CM7-et elõtte meg vissza a gyári szoftvert (2.2.2) lépésrõl lépésre, annak kifizetek egy VIP-et!

SimaSuna
CMIUI 1.9 - 2.3.7
1.2Ghz (24-300/34-600/68-1200)
Quad: 2600-2700.

DJ RX7
holnap elviszem egyik sráchoz hátha tud tölteni az aksiba szuflát. prohardveren ugyan így járt az egyik tag annak is írtam. ha ez sem sikerül a mcgyver módszer jön. ha azzal sem történik semmi akkor szerviz. 😄

Narxis
Küld be szervízbe, úgy se tudják mi volt rajta. Mondjad, hogy egyszer csak elromlott. 😄

DJ RX7
ja és az akksi fullon volt... és mégis a fehér led...

DJ RX7
hogyan nyírjunk ki egy defy-t címû cikkünket láthatták.

DJ RX7
rádugom usb-re fehéren világít a led.