Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ma böngészõket néztem, a Dolphin mini nagyon bejött, most is onnan írok.
Hétvégén rászánom már én is magam.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
:3
Nekem zöld lencsés szal mindegy, de ha piros lenne se videóznék sokat vele. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
ja és még valami: cmiui nem ismeri a miui féle online theme-ket.
ui: próbáltam rárakni egy 720p-s módosítást recovery-ben, de akkor meg megint elszállt a szoftver és wipe-olni kellett.
szerk: most defy+ féle walter rom van fent, de nagyon kuka...
teszek rá inkább iOS5-t. az lesz a legjobb.
Nem, és nem. Szarik a Motorola a szoftverre. Illetve Custom romokkal állítólag stabilabb és jobb a cucc.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az enyém teljesen gyári állapotban van és sokszor mlg a gyári programok is hajlamosak a fagyásra és néha random belassul.
Ha egy kis idõm, akkor feltolok egy MIUI-t. Várható, hogy megoldódnak az ilyen jellegû problémák, vagy hardveres okokra is visszavezethetõ a dolog?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
t-nél jobb elõfizetést találtam 😊
csak úgy érné meg megvenni, olcsóbb lenne picivel
most várhatok a pluszra, de az meg drágább lesz
Am. már nem CMIUI-n vagyok hanem hivatalos CM7-nél, 1 napot bohóckodtam a gyári szoftverrel mert újraflasheltem, aztán visszaraktam CM 7.1-et. Ez a jó nekem.
Neked 1200Mhz mellé milyen feszültség van beállítva?60?
kösz mindenkinek
* Locate your lost or stolen phone on a Google map even if GPS is turned off!
* Activate a loud alarm, even if your phone’s on silent.
* Log in to myLookout.com to locate your phone from any web browser, anywhere!
Már csak emiatt sem haszontalan. Böngészésnél a legkisebb az esélye, hogy vírust kapsz, inkább akkor kapsz ha marketen kívülrõl töltesz valamilyen appot. Ha csak marketrõl telepítesz akkor nem valószínû. Skype elvileg használható, gyakorlatilag nem tudom mert nem használom.