2861
-
#1461 Most már fullosan is jól néz ki :) -
#1460 Tudtommal nem lehet sajnos.
De próbálkozhatsz a "reverse tethering over USB" szavakkal keresni, hátha találsz működő megoldást. -
#1459 kb semmivel...de gyorsabb, sokkal. :)
de fejlesztés alatt vannak a vizuális dolgok.. -
#1458 mivel tud többet? -
#1457 egy "iphone" mintára készült oprendszer :)
szép színes, nem fekete mint a cm7 :)
-
#1456 Mi ez a muiu srácok? -
#1455 :O az durva akkor -
#1454 ez a MIUI féle ICS.
8órája használom. nincs gond vele :) -
#1453 Jah, láttam. Még kezdetleges, de haladnak szépen. :)
Am. olvastam, hogy valakinek tönkrement a Defy, CM7 volt rajta de nem lehetett bekapcsolni, elküldte szervizbe és küldtek neki egy Defy+t. :D -
#1452 -
#1451 Motorola Defy ICS 4.0.1
sziasztok :)
-
#1450 Defyt már elcsomagoltam ,de ha jól emlékszem ott kell beállítani, nekem szinkronizált 3G alatt is. sync over wifi only itt vedd ki a pipát. -
#1449 találtam egy ilyet, kíváncsi leszek
http://www.appbrain.com/app/autosync-account-activator/cz.psencik.simple.autosync -
#1448 ahha itt van egy ilyen hogy sync over wifi only. gondolom ezt kell kiszednem. azt esetleg beállíthatom valahogy, hogy a faszkönyvet csak wifi esetén szinkronizálja, a google-t pedig mindig? :D -
#1447 Defynél a settings> Accounts-nál a motorola Account együtt. Azon belül kattints a G-mail fiókra és ott vannak szinkronizációs beállítások!
a szinkron idő beállítás meg a battery & data manager > data delivery -
#1446 izé, hol lehet beállítani, hogy a gmail automatikusan csekkolja a leveleket 3g-n is? + calendar + contacts is jó lenne. thx -
Go beállítások > Képernyő beállítások, > lent dock ikonok és ott kiválasztod 1.(3 van )ilyenkor nem gördül oldalra csak egy helyben marad. -
#1444 Sziasztok!
Most lettem én is Defy+ tulajdonos :)
A kérdésem az lenne hogy lehetne usb-n keresztül netet szülni a kis telóra?Ha igen akkor hogy s mint? -
#1443 és azt hol találhatom? beállítottam, hogy dokk ikonod 3 db. de nem változik semmi... -
#1442 Úgy hogy kitörlöd, vagy elrejted, majd a beállításoknál rögzíted,hogy ne lehessen ,,görgetni " -
#1441 go launcherben, hogy tudom beállítani, hogy az alsó dock csak 3 ikonos legyen? (nem találtam meg sehol sajna) -
#1440 Go mert jobb. -
#1439 Go mert ingyenes és többet tud. -
#1438 cm 7.1 mellé adw launcher ex vagy go launcher? pro, kontra? -
#1437 a cm7.1-ben van beépített? merre találom? :D
szerk: megoldva -
#1436 Nem arról beszélsz ami bele van építve, hogy pl. 5 vagy több ujjat is érzékeljen? -
#1435 és hogy telepítsem fel? nem szeretném, ha szétmenne ez is. ugyanúgy 2ndinit-el? -
#1434 Megy. -
#1433 multitouch enabler megy cm7.1 alatt? mert miui alatt szétcseszi a rendszert. -
#1432 ja,sajnos nem tudok segíteni:/ -
#1431 Kíváncsi lettem volna a wi-fi pc szinkronra... -
#1430 Miért van szükség a Phone portal-ra? -
#1429 Odáig eljutottam,hogy ha USB kábel alatt indítom a Motorola Phone portál-t akkor csatlakozik de jelszót és felhasználót kér beírom a Motorola account és azt írja hibás... -
#1428 Így kell, de nightly-k okozhatnak ilyet is mint most nálad. -
#1427 mobilarénán vannak leírások, talán erről is lehet találni -
#1426 nightly build-okat hogyan kell telepíteni? felraktam cm7-et. recovery mod -> wipe -> rá a nightly build és most áll a töltőképernyőnél... -
#1425 Sziasztok, a szinkronizációs program ,hogyan működik ? Nálam nem települt automatikusan semmi, én töltöttem le egy Motocast nevű programot amoto oldaláról (wi-fi szinkron )
De nem csinál semmit, a telefonon a Phone portál megad egy címet amit be kell írni a böngészőbe ott meg nem jön be semmi értelmes. -
#1424 iGO-t használok, az gyorsan megtalálja a helyét -
#1423 Az eddigi frissitések a programon keresztül érkeztek, nem OTA. De sajnos nem várható több frissités. :-( -
#1422 nem :D