Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már netes telefon, na 😄 Most sem hoztam haza semmit netezéshez csak a telefont, persze itt wifin.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
500 MB = 1500 Ft lesz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Akartam mondani 100 mb-tal szûkölködik a Mini. (alig képek nélkül...)
100 helyett 500 mb, 3x annyiért. Egy ebéd árát pedig ki lehet bírni. 😊
Egyébként 500 megás csomagra fogok váltani, mert a Mininek sem nagyon elég kevesebb.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
Egyébként magyar fejlesztés. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Market -> Elixir
Szörnyen furcsa volt az elején a kezelõfelület, de mostanra sikerült megszoknom, és át is alakítottam a saját ízlésemnek megfelelõen. Hátránya, hogy nincs magyar nyelvû menü, de igazából nem zavaró, magyar billentyûzetet úgy is lehet rá varázsolni, a többi meg nem lényeges.
Fotó: a fényképezõgép nappali fényben csinál csak jó képeket, de ez egy telefon, ha fotózni akarsz, ne ezzel tedd. a vaku vadállat, kiégeti a szemem.
GPS: meg vagyok elégedve vele, bár a gps.conf fájlt be fogom tenni a helyére, mivel az ntp címek valszeg nem a magyarra vannak állítva, így lassabb a kapcsolat felállása.
WIFI: tökéletesen és gyorsan kapcsolódik
Ma vonaton utaztam, reggel töltöttem a telót, volt zene hallgatás, gps, wifizés.. szóval kapta rendesen az akksi 70%-on van.
Egyetlen nagyon idegesítõ dolog van benne.. A touchwizben megszokott wifi/gps/bluetooth stb. widgetek a notification bar-ban hiányoznak, és nem is lehet odavarázsolni õket rendesen.
a telefon nem volt vízben, nem is lesz. a kijelzõt sem karcolgatom, így ezekrõl nem tudok nyilatkozni. 😊
nem bántam meg, hogy megvettem!
Érdemes lenne a catlogot megnézni, abban benne kellene lennie a hibának.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A telefont nem babráltam(se root, se over/underclock, szinte szûz froyo).
Elõször kapott 1 Factory resetet, de az sem segített, szóval nem a telepített progikkal volt a gond.
Délelõtt kapott másik CEE-s romot a telefon és most úgy tûnik, hogy nem lesz gond vele. Már több mint 4 órája megy gond nélkül.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
1. haldoklik a memória kártya: Próbáld meg windowsban teljes formázással újraformázni a kártyát, és az elején csak kevés dolgot visszamáslni rá.
2. haldoklik az aksid: fogalmam sincs, hogy ezt hog ylehet kideríteni
3. feltettél egy programot, ami "megöli" a telefon erõforrásait.: Ha mostanában telepítettél programot, szedd le, és próbáld így használni.
Ha a procit is húztad/alul vezérelted, akkor ez is lehet a hiba oka.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
3 hónapos a Defy-m és ma hazafelé a buszon kikapcsolt magától a telefon, miközben zenét hallgattam.Visszakapcsoltam a telefont és hallgattam tovább a zenét, de egyszercsak ismét kikapcsolt.20 perc alatt 4-5ször csinálta meg.
2.2.2es android van a telefonon.A factory reset megoldaná a problémát?
#1320: Biztos amiatt, de attól még röhejesnek találom. Az még elfogadható, hogy esetleg nem fordítják le. Na de, hogy kiveszik az megalol.
magyar nyelv nincs a telefonhoz, igazából nem is zavaró, de azért ha lesz vmi update hozzá, felrakom.
milyen progival szinkronizáljátok? sajna rohanás van, még a gépre sem kötöttem fel 😞