Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vízállóság:
- Itthon kipróbáltam egy diszperzites vödörben, ami tele volt vízzel, semmi baja nem volt, videóztam közben.
- Házibulin kibírta a vodkát.
- Balatonban merítve, fényképezéssel semmi baj.
- Úszómedence aljáról fényképezve beázott, majdnem két napig nem kapcsolt be. Kiszárítottam. Kb a második nap után bekapcsolt, azóta semmi baja. Annyi, hogy az akksin a piros matrica elszínezõdött, ok, akksi cserélhetõ, de elvileg az alaplapon is van ilyen matrica. Ha garira lenne szükség, és meglátják a full piros matricát, nem tudom, meddig lesz még rajta garancia.
Sérülések:
- Futás közben salakra leesett, oldalán kis karcok, hátlap gumi része is sérült az alsó csúszka mellett.
- Barátnõmnek sikerült már kb 6x leejtenie, egyszer a bal felsõ sarkára. Elég nagy sérülés lett rajta.
Enyém alapján:
- Kis vízben, vagy rendes záporban vízálló, mély vízben már nem.
- Ütést bírja, magasabbról leesés mellett lesz rajta pár karc, vagy nagyobb sérülés. Hátlap gumi része jobban sérül. Kijelzõn fólia van, kétszer cseréltem már, a GG-nek semmi baja.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
3D-s baromság nem kell 😄
Igazából a Goval sincs gond, csak bekapcs után elég lassan tér magához, a 7 Launcher sokkal gyorsabb, csak az meg buta, mint a tök 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Illetve ez az ADW tud olyat hogy 4 kis ikon legyen a legalsó sorban a home-ban illetve jobbra görgetni az AppDrewer-ben?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerintem abszolút változó, nem érdemes szándékosan dobálni. 😊
De gondolom legtöbben azért választják ezt a telefont mert számítanak a strapabíró képességre és nem a lenyûgözõ forma meg a hardver miatt...(tini lányomat ismerve elõbb utóbb a padlón fog landolni az sem kizárt próbára teszi s vízállóságát...)<#csodalk>#csodalk>
az én telóm is akkor lesz csak vizes, ha elázok. 60 rongyos telefonnal nem fogom próbálgatni 😄
Angol fórumokon olvastam pert indítottak a megtévesztõ reklám miatt. Bizonyítónként sok felhasználó betört kijelzõrõl mellékelt képeket.
----
Az biztos ha pofára esik akkor a gorilla üveg sem törhetetlen.
Vízállóságot nem is merem kipróbálni.Nem gyõz meg a hátlap összerakása.
Karcolás állósága az jó mert kulccsal kipróbáltam.
Itt a videó ami miatt pert indítottak. (0.10- nél ejtik le)
barátkoztam a Moto Blur felülettel és látok benne logikát,ha kicsit szebb lenne (meg nem fix 7 oldal)akkor egész jó lehetne.
---
Az elsõ napi csalodások után már megbarátkoztam vele,sõt összehasonlítottam egy sima defyvel a pluszt és érezhetõen gyorsabb.
15% aksi alatt lassul be amit tapasztaltam az elején. Egyedül a kijelzõ érzékenysége nem a legjobb (Nexus-hoz képest )De használható. Ma megy vissza a dobozába és megy a karácsonyfa alá,lányom örülni fog neki. 😊
Külsõ programmal lehet helyettesíteni.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Az elsõ tapasztalatok elfogultak a nexus után... de majd ma kiderül mit is vásároltam, GPS-Wi-fi az hibátlan, hamar talált kapcsolatot és nem szakadt eddig meg.Feltöltve már nem akad gyári keyboard-ot lecserélem aztán az a gond is megoldódik. Android 2.4.5-el érkezett, de tényleg nevetséges ha már itthon forgalmazzák nincs magyar nyelv...
Csak a tesztkészüléken jelentkezett az a hiba, senki másnak, aki olyat vett még nem.
Kapnak majd másik tesztkészüléket és újratesztelik.
Másik 2 választott a HTC wildfere s,meg a SE Liwe walkman lett volna.A Htc 600 MHZ miatt esett ki...az SE meg egy hülye hiba miatt telefonálás közben nem mindig kapcsol ki a kijelzõ és állandóan kihangosodott.

- Még egy kérdés milyen értelmes keyboard-ot érdemes felrakni? A gyárin elégé kicsi gombok vannak, és az lecseréli mindenhol?
Nem tudom nálad mik vannak, de a föntebbi dolgok jelentése egyértelmû (el vannak osztva különbözõ módon, egy fotó fajtája szerint akár több részben)
milyen beállításokon van a mobile network?
elsõnek tök gyorsan csatlakozott, most meg várnom kell kb 1 percet, mire a 3g ikon megjelenik felül.
megjelenik egybõl a watchdog, aztán eltûnik, aztán 1 percre rá megjelenik mindkettõ.
+ a 0.facebook.com oldal tartalma nem jön be, csak a keret 😄