2861
-
#1701 LOL, ez tök jó! -
#1700 legújabb 7.2-es nightly-ban beépített rom frissítő! -
#1699 nem
egyelőre nincs típuscsere -
#1698 köszi! -
#1697 Belépsz a gmailbe és bal oldalon címtár. -
#1696 Olyat csináltok, hogy ha valakinek javíthatatlan a Defy-je akkor Defy+ra cserélitek? Csak mert olvastam egy külföldi sráctól, hogy beküldte a Defy-jét, CM7 volt rajta de mindegy volt mert be se tudta kapcsolni aztán egy Defy+t küldtek neki vissza. :o -
#1695 Beázásért garanciavonás jár! -
#1694 A beázásért garanciát vállalnak. Mindenképpen. Az IP67-es védelemnek meg kell felelnie. -
#1693 én gépen a gmailben a contact-ok között néztem hogy miket mosott össze rosszul többszörösen (a SIM-eseket nem jelenítette meg jól), aztán létrehoztam egy egységes külön telefonszámos névjegyeket, és szinkronizáció után már azt használom -
#1692 kicsit off:
hogyan tudom megnézni, hogy a gmail-os account-ra miféle telefonszámokat szinkronizált a telefon? merre tudom ezeket kezelni? -
#1691 Ha nem szineződött el az indikátormatrica, akkor javítás. Nem lesz kicserélve semmiképpen, csak akkor ha javíthatatlan. -
jgyuri21 #1690 a mosógépen volt. vizet még nem látott. nem tudom hogy mehetett be pára de az aksin lévő matrica nem szineződött el. -
#1689 bevitted a vízbe? vagy csak a fürdőszobában volt? -
jgyuri21 #1688 Sziasztok. Jan 4-én vettem meg a defy+ omat. Minden szép és jó de vasárnap este mentem fürdeni és bevittem magammal zenéz hallgatni. 10 perc után a vaku elkezdett villogni magától és újra indult a telefon. A Kijelzőn belülről párás lett. Szárítottam hajszárítóval a pára eltűnt de a vaku és a beszédhangszóró meghalt. Még az első pár napban is recsegett de gondoltam majd elmúlik. Fülpiszkálóval kipucoltam akkor jó volt kb 2napig. Tegnap vittem szervízbe és felküldték pestre. Mire számíthatok? kicserélik a telefont? vagy ha csak hangszórót akkor ugrott a szigetelése?
mondjatok valamit mert nagyon idegesít. Köszönöm -
#1687 RSD lite-al új SFB-t flashelsz.. -
chilisos #1686 Köszi! -
#1685 srácok probálom visszahozni megint a halálból a defy-m kéen a recovery-ből egy restore, de md5 mismatch.
mit tehetek ez ellen? :S -
#1684 Köszi, kezdem is. -
#1683 Szabof1. -
#1682 Így a vizsgák után van időm telepítgetni. Melyik leírás alapján csináljam a cm7 telepítést? -
#1681 Ez is jó ! -
#1680 Most kerestem de nem találom de láttam. De a neten sok olyan van amin nincs JCB logó, de hasonló. Limk
itt a videón a felpattintós :
-
chilisos #1679 Hol? Linket pls -
#1678 Lehet külön venni. -
chilisos #1677 Ilyen JCB tokot nem lehet külön venni?
Bár mondjuk akkor senki nem venné meg ezt a JCB Editiont... -
#1676 CM7 mindent megold. -
#1675 Egyre többet laggol, egyre hosszabb időre. Általában az újraindítás után megvan 1-2 napot, de aztán újra elkezdi. Gyári 2.2 van fenn. FR, fw reinstall, avagy CM7 megoldaná a problémát? -
#1674 Defy+ JCB Edition -
#1673 lol -
Rogerke #1672 szerintem nincs miért hisztizned nekem 3és fél honapot volt szervizbe a teló... -
#1671 már nincs határidő.
Vodafone 547-nél pl van aki már 6 hete vár a telefonjára...mert Csájnából jön hozzá cucc... -
#1670 Biztos elküldték a gyártónak. Lehet kapsz egy újat. -
kid23 #1669 nem tudom de nem fogom annyiba hagyni ha visszakapom! -
#1668 nincs határidő a szervízre? Van ahol X hét után kárpótlást KELL adni a fogyasztó felé -
kid23 #1667 Whiskeyman! Lassan belelépünk a 3 hétbe!!! Ez már nem vicces!!! Egy hete hívtam a T-t azt mondták még nem kapták vissza! Most akkor mi van? -
#1666 majd jön a CM9 és lesz -.-" -
#1665 Bár több helyen is írták pletyka szintjén, a Motorola nem jelentette be, hogy tervezné.
Sőt a napokban bejelentett "Defy+ JCB edition" is 2.3-al jön. -
#1664 hello, nem tudjátok, hogy mikor lesz Ice cream sandwich defy plushoz? (vagy nem is lesz?) -
#1663 Köszi az infot. Remélem, nem lesz semmi baja. -
Rotter #1662 Ma reggel nekem is pont ez volt.
Nem játszottam ugyan, de nem raktam este töltőre lustaságból a telót.
Éjjel hallom egyszercsak: pitty. Jóvan, lemerült, oszt kész.
Reggel melóhelyen dugom a töltőre. Fehér LED.
Nyomkodom: semmi.
Hagytam békén.
Fél óra múlva Motorola logo, induló zene, pin kód kérés....