Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hzsolt
Tudtommal nem lehet sajnos.
De próbálkozhatsz a "reverse tethering over USB" szavakkal keresni, hátha találsz mûködõ megoldást.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SimaSuna
kb semmivel...de gyorsabb, sokkal. 😊
de fejlesztés alatt vannak a vizuális dolgok..
DJ RX7
mivel tud többet?

:3

SimaSuna
egy "iphone" mintára készült oprendszer 😊

szép színes, nem fekete mint a cm7 😊

Firerock
Mi ez a muiu srácok?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
😮 az durva akkor

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SimaSuna
ez a MIUI féle ICS.

8órája használom. nincs gond vele 😊
Narxis
Jah, láttam. Még kezdetleges, de haladnak szépen. 😊

Am. olvastam, hogy valakinek tönkrement a Defy, CM7 volt rajta de nem lehetett bekapcsolni, elküldte szervizbe és küldtek neki egy Defy+t. 😄

Vaxi
<#wow1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SimaSuna
Motorola Defy ICS 4.0.1

sziasztok 😊

aate
Defyt már elcsomagoltam ,de ha jól emlékszem ott kell beállítani, nekem szinkronizált 3G alatt is. sync over wifi only itt vedd ki a pipát.

Vaxi

Vaxi
ahha itt van egy ilyen hogy sync over wifi only. gondolom ezt kell kiszednem. azt esetleg beállíthatom valahogy, hogy a faszkönyvet csak wifi esetén szinkronizálja, a google-t pedig mindig? 😄

aate
Defynél a settings> Accounts-nál a motorola Account együtt. Azon belül kattints a G-mail fiókra és ott vannak szinkronizációs beállítások!

a szinkron idõ beállítás meg a battery & data manager > data delivery

Vaxi
izé, hol lehet beállítani, hogy a gmail automatikusan csekkolja a leveleket 3g-n is? + calendar + contacts is jó lenne. thx

aate

Go beállítások > Képernyõ beállítások, > lent dock ikonok és ott kiválasztod 1.(3 van )ilyenkor nem gördül oldalra csak egy helyben marad.

skymannn
Sziasztok!
Most lettem én is Defy+ tulajdonos 😊
A kérdésem az lenne hogy lehetne usb-n keresztül netet szülni a kis telóra?Ha igen akkor hogy s mint?

DJ RX7
és azt hol találhatom? beállítottam, hogy dokk ikonod 3 db. de nem változik semmi...

aate
Úgy hogy kitörlöd, vagy elrejted, majd a beállításoknál rögzíted,hogy ne lehessen ,,görgetni "

DJ RX7
go launcherben, hogy tudom beállítani, hogy az alsó dock csak 3 ikonos legyen? (nem találtam meg sehol sajna)

Narxis
Go mert jobb.

[HUN]FaTaL
Go mert ingyenes és többet tud.

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ RX7
cm 7.1 mellé adw launcher ex vagy go launcher? pro, kontra?

DJ RX7
a cm7.1-ben van beépített? merre találom? 😄

szerk: megoldva

Narxis
Nem arról beszélsz ami bele van építve, hogy pl. 5 vagy több ujjat is érzékeljen?

DJ RX7
és hogy telepítsem fel? nem szeretném, ha szétmenne ez is. ugyanúgy 2ndinit-el?

Narxis
Megy.

DJ RX7
multitouch enabler megy cm7.1 alatt? mert miui alatt szétcseszi a rendszert.

Firerock
ja,sajnos nem tudok segíteni:/

aate
Kíváncsi lettem volna a wi-fi pc szinkronra...

Firerock
Miért van szükség a Phone portal-ra?

aate
Odáig eljutottam,hogy ha USB kábel alatt indítom a Motorola Phone portál-t akkor csatlakozik de jelszót és felhasználót kér beírom a Motorola account és azt írja hibás...

Narxis
Így kell, de nightly-k okozhatnak ilyet is mint most nálad.

Aquir
mobilarénán vannak leírások, talán errõl is lehet találni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
nightly build-okat hogyan kell telepíteni? felraktam cm7-et. recovery mod -> wipe -> rá a nightly build és most áll a töltõképernyõnél...

aate
Sziasztok, a szinkronizációs program ,hogyan mûködik ? Nálam nem települt automatikusan semmi, én töltöttem le egy Motocast nevû programot amoto oldaláról (wi-fi szinkron )
De nem csinál semmit, a telefonon a Phone portál megad egy címet amit be kell írni a böngészõbe ott meg nem jön be semmi értelmes.

Vaxi
iGO-t használok, az gyorsan megtalálja a helyét

hzsolt
Az eddigi frissitések a programon keresztül érkeztek, nem OTA. De sajnos nem várható több frissités. :-(

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SimaSuna
nem 😄
Narxis
😮

Az elavult, nem?

SimaSuna
MotoNavot használok 😊
Narxis
Nektek olyan van, hogy Google Maps-ban és Navigon-ban 1 perc alatt talál mûholdat de Google Navigációban meg nem csak keresi az örökkévalóságig?

SimaSuna
^.^
aate
Jó ez a teló ,egyedül a kijelzõ érzékenysége ami lehetne jobb, a nexushoz képest nem olyan gördülékeny... A Gps lakáson belül is fogja a mûholdat 😊Szerintetek ha majd 1x mégis jön frissítés az OTA lesz direktben a telefonra, vagy a szinkronizációs programon keresztül lehet letölteni ?

Vaxi
nekem is merült tegnap 1 nap alatt, de nyúztam is, mint a szar. egyébként ha békén hagyom, 2-3 napot is kibírna sztem. Kurva jó ez a teló.

Aquir
Egyébként meglepõdtem milyen jó internetezésre, egy hete csak a mobilt hoztam haza, a laptopot nem.
A netet meg youtube videókat nézegetek amik az oldalakon vannak, és a legelején azt hittem csak az Opera Mini tudja betölteni sima jpg elõképként gyorsan a beszúrt videókat, de a Opera mobile is tudja ezt csak ki kell kapcsolni a flasht és ugyanúgy betölti.
Felállítva pedig éppen most is könnyebb írni mint fektetve, mert kisebb területen kell végighúzni az ujjamat egy szóhoz 😊
Anyám éppen nem tudott megnyitni egy neki küldött újabb fajta Word dokumentumot a gépen, úgyhogy csak elküldtem magamnak és megmutattam neki a telefonról. Excel is jól szerkeszthetõ...
Zip is kicsomagolható benne, egy appot úgy telepítettem nemrég.
Szóval hibátlanul visz feladatokat. Mondjuk én is azok között vagyok akiknek valamiért egy napig bírja használattal a teló, de este mindig töltöm és amilyen problémákat máshonnan néha olvastam, inkább örülök hogy ilyen készülék van nálam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nálam is volt ilyen ritkán amikor leterheltem 😊 Inkább csak az Opera szokott újraindulni amikor már túl sok tab van 😊

Kezdek félni... másodjára rebootolt magától, minden elõjel vagy ok nélkül. Eddig semmi baja nem volt.... vihetem szervízbe? -,-'

Aquir
bemész az account appba és ott a saját accountodba és remove account