Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Szerintem lesz még pár ilyen izgis sztorid ezzel a telóval.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gaméztam a telón, de közben dolgom akadt, el kellett szaladnom, a fónt meg ottfelejtettem, ahogy volt, épp csak pauset nyomtam a játékon. Az aksi persze fel is adta egy idõ után (nemtom mikor, ~1 órára kellett elugranom).
Nyomnám a bekapcsológombot: semmi. Dugom töltõre: fehér led. 8-|
Volume up + bekapcs = Battery low, cannot program. =8-|
Gyors guglizás -> valszeg faraghatok USB-kábelbõl közvetlen töltõt az aksinak -> boldogság. Ha nem sikerül, akkor vehetek új aksit, esetleg vihetem szervizbe. Micsoda móka!
Pár percig így hagytam a kábelen lógva, közben ki is hûlt a teló, mertugyebár elég meleg lett a játék miatt. Egyszercsak elkezdett bootolni. Imádkoztam, hogy jusson tovább a Motorola logónál, szerencsére sikerült, felállt a rendszer, és elkezdte tölteni magát.

Tanuljatok az esetembõl! <#ejnye1>#ejnye1>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
bármely szolgáltatónál is vagy.
Összegyûjtik a telefonokat és felküldik.
Nem tudhatják, hogy nem 2 hét lesz...
attól, hogy 2 hete bent van a telefonod nem biztos, hogy a T lenne a hibás.
Vannak isemrõseim akiknek 1-1,5hónapot volt telefonjuk szervízben.
Nincs határidõ már, hogy elkészüljenek. Ha a telefont beadod, megpróbálják megcsinálni, ha nem akkor küldik a gyártónak. Ott vizsgálják, majd javítják. Majd küldik vissza a szolgáltató központjába, onnan majd a boltba. Szóval lehet, hogy a telefonod épp a tengerentúlon van, vagy kínában...vagy máshol. Türelemmel várjál, nem fogják eladni másnak.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kérnék egy kis segítséget. Viszonylag sok névjeggyel dolgozom...az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen select all lehetõség a telefonban (defy plus), mert egyelõre még nem sikerült megtalálnom. Törölni szeretnék a memóriából több száz névjegyet, és nem egyenként😊
Elõre is köszi!
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
(Beázott, hibernálódott egy napig, de azóta semmi baja.)
Közben az akksin a matrica elszínezõdött. Ok, ez nem necc, max cserélem. A kérdés az lenne, hogy az alaplapon, vagy más helyen is van-e ilyen matrica? Ha véletlen garanciás meló lenne vele, akkor buktam a garit?
Ha igen, lehet-e elõtte cserélni ilyen matricát?
Avagy mi lenne a teendõm?
Elõre is köszi a helpet :]
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
:3
az a miliméter átmérõjû kis sz'rt. nem is tudom hogy gondolták hogy az masszív lesz... Van valami ötlet hogy hogy lehet "visszaragasztani" vagy újat készíteni,venni a vízállóság érdekében?
A múlt héten azt írtad, hogy ha olyan probléma van mint az én telómnak(újraindul) akkor cserélitek. Kérdésem az lenne hogy miért tart ez 2 hétig??? Múlt hét hétfõn vittem be,és még se híre se hamva.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egyszer a falnak dobtam. miután kihalásztam az ágy mögül a vakolat rajta maratd. leszedtem az ujjammal a vakolatot róla és egy csepp karc se volt rajta. mindezt a fényes oldalán. imádom.
Egyszer kipróbáltam a Mobile Hotspot megosztást....hát az úgy lelassította a telót, mint húsz évvel ezelõtt a 286-os gépem, amelyen elindítottam egy 1 MB-os képet 😊))) Teljesen akadozott, amíg mindent le nem állítottam, meg mindent a Task Managerben, meg újraindítottam a telót.
Újraindítás után pedig küldtem egy sms-t, ami után közvetlenül a teló újraindult, de nem kért pl. pin-kódot. De az sms redben átment.
Azóta nem tapasztaltam ilyeneket.
3 hete vagyok boldog tulajdonosa 😊 egy Defy+-nak. Minden tök jó, mindennel meg vagyok elégedve... egy dologban viszont hozzáértõk segítségét kérem.
7végén memóriakártyát cseréltem. Egy az egyben másoltam át a teló könyvtárait egyikrõl kártyáról a másikra.
Azóta nem tudom a memóriakártyán található zenéket csengõhangnak beállítani, egyszerûen nem jelennek meg a csengõhangok között a kártyán lévõ fájlok! Hova tegyem? mit csináljak? Jelenleg a fájlok az SD card\mobile\music\csengõhang\xxx.mp3 helyen vannak, de már raktam át gyökérbe is, de egyszerûen nem látszanak beállításnál.
Fájlkezelõnél látszik, zenelejátszó is lejátssza, csak a csengõhangok között nem jelennek meg. Mit rontok el?
Köszi a segítséget.
http://goo.gl/gd6Zi5
Tud valaki olyan app-ot ajánlani, amelyik eltünteti a reklámokat?
Ha még a beállítás magyar nyelvû is rajta, az külön jó lenne!
Köszi!
https://market.android.com/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian&feature=order_history
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Vízbe ki mártogatta már?
TÉK!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.