Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Egy alapos takarítás és fóliacsere után teljesen jó lett a proximity sensor. Végre.
Nightly-król cm7-re visszatérés ugyanúgy megy, mint alap cm7-rõl nightly-ra?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Firerock
Miért van hogy egyetlen EA játékot sem bírok telepíteni? rámegyek az apk-ra hogy telepítés,majd kiírja hogy "Application not installed"
A fifa régebbi verziója egy hónapja még feltelepült,most ugyenezt írja...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

dunga
2.2.2 CEE-vel semmi baja nem volt, CM7.1 után kezdte.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Narxis
Veszett jó ez a WIUI. Na így kell egy ROM-nak mûködni. Iszonyat gyors, 0 FC, stabil mint a beton és nagyon jók a beépített appok. Egyedül az RDS rádiót hiányolom egy kicsit. A lassú böngészés is megszûnt, valószínûleg flash után elfelejtettem wipe cache és wipe dalvikot csinálni amit most pótoltam. Remélem gyorsan lesz majd ilyen jól mûködõ ICS változata is, tudom, hogy van most egy beta de azt kihagyom a CM9 tapasztalataim miatt. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
<#wow1>

DJ RX7
28%-ig vártam mert el kellett mennem így rádugtam a töltõre. 3 napot így lazán kibírt.

:3

Firerock
És melyik verzió lesz jó nekem?:)
Ha Rootolom akkor milyen dolgok nyilnak meg elõttem,amiket érdemes megcsinálni,hogy ki tudjam használni a Root elõnyeit:)

SimaSuna
próbáltam-e már?

amikor megkptam a telefont, rá 2napra már rootoltam is...
most kb a 150. ROM van rajta :)

SOC néven keress rá :)
vagy a mobilarena defy topikjában :)
Firerock
illetve tudnál adni hozzá egy linket?:) sok fajta van,és nemtudom melyik lesz jó:)

Firerock
próbáltad már?:) Mûködik rendesen?

SimaSuna
SuperOneClick.

ROOT-ra kattint és kész...
ha nem kell, akkor UNROOT és nincs többé :)
Firerock
Rootoláshoz tudna valaki leírást adni?
Lehet vele téglázni a telefont,illetve jár garanciavesztéssel?
Ha sikeres root után pár hónappal elromlik a telefon,és vinném gariztatni akkor vissza lehet állítani unrooted-ra? Ha úgy elromlik hogy be se kapcsol.

Narxis
Lehet elromlott a proximity szenzorod?

dunga
Új kang nightly-val sem oldódott meg a proximity szenzor baj. Valakinek valami tipp?

Hali az én Defy-m is pont így nézett ki,40 cm-rõl esett le kavicsra,szerencsére sikerült kicserélnem.
SimaSuna
mi meg majd elhisszük :D
DJ RX7
Majd tolok képet ha már nagyon a végét járja. :D

Narxis
Kamu. :D

DJ RX7
szerda este óta nem látott a defy-m töltõt. azóta volt használva: wifi, telefonáltam is vele. most 48%-on állt. :D

Narxis
Nektek se változott a logo? A boot animáció CM9-es de a logo a Quarx féle CM7.1-es darazsas, arról frissítettem.

Narxis
Feltettem a Quarx féle March 8 CM9-et. Fasza.

SimaSuna
CM 7.2re épül.
Egész jó, elég gyors. sokat még nem teszteltem, de most hétvégén lesz rá alkalmam :)
Narxis
Amúgy milyen? Gyorsabb vagy jobb mint a CM7.1? Most azt a Ram Managert bármire fel tom tenni, miben különbözik még? CM7.2-re épül asszem?

SimaSuna
még jó hogy lementettem :)
Mire nem jó a Box és a Dropbox :)
Narxis
Törölték xda-ról mert warez appokat tartalmazott. :D

Narxis
lol

SimaSuna
MotoGamer Edition ROM 2.3.7 :)
dunga
CM7.1 Stable ment fel. Akkor hétvégén feltolom ezt rá. Köszi!
Pár mp-es keresés után kiderült, hogy proximity sensor baja van. Valaki másnak volt ilyen baja? Ezzel a nightly-vel megoldódik?

DJ RX7
milyen CM7?
én ezt tudom ajánlani. CM7.1 Stable fel, és ezt rá.
valamint backup-nak pedig ezt

dunga
Eddig minden jó két dolog kivételével:
-üzeneteket nem tudtam restore-olni,
-hívás közben és után nem lehet visszakapcsolni a képernyõt. Erre van valami megoldásotok? Elõre is köszi!

dunga
Finally...
Diplomadoga írás szünetében végre rászántam magam, és feldobtam a CM7-et.
Elõtte Titanium Backup-pal lementettem a dolgaimat, plusz névjegyzéket más módon is. Remélem vissza tudom szedni ezeket. Ha nem, se baj, lett egy (végre) használható telefonom. Remélem nem fogja újra hozni az eddigi formáját, azaz újraindítás után kb. 2-3 órán át semmi baja, aztán jönnek a kedvenc dolgai: lag, FC.

aate
A környezetemben ez a 3. defy aminek az üvege esés után eltörött. :(

aate
Defy+ ,,esete" részletek itt.

aate
Kiverték,- meglökték. és az oldalsó élére esett.

Ugy tudom a motorolákból csak úgy lehet kihozni a legjobbat, különbözö programok segitsegevel.
Ez nem "csak" kiesett a kezébõl...
hzsolt
A nagyobb aksi szerintem átverés, jobb a gyári.
Mit értesz felturbózás alatt?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Sziasztok. Nekem kb 10hónapja van defy-om. Szeretném kicsit felturbózni a, telót de nem tudom milyen programmal járnék jól. A másik kérdésem az hogy vettem a telóhoz egy nagyobb aksit, de nem lett jobb, azt mondtak hogy softveresen kell megoldani. Tudtok valami ötletet adni? Elöre is köszönöm
DJ RX7
albérletünkben 7.2-es kang-al 2-es jel van ha a gépem elõtt ülök. 2 fal kb. ugyan itt ics már fel sem bírt csatlakozni rá!

Narxis
:O akkor a közelébe se megyek.

DJ RX7
szar fos még mindig. nagyon alpha. wifiket is sokkal gyengébben látja. tapasztalatból mondom!

Narxis
Idõközben megírták, hogy nincs gyorsító, akkor arra még várok, február 26. Quarx build-ben volt, de aztán kikapcsolták.

Stabil. Camcoder felvesz, miután leállítod befagy a teló.
Néha market fc-zik meg ki-be dobál.
Amúgy minden mûködik a gyorsítóról nemtudok semmit

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Narxis
Elvileg már mindennek mûködnie kéne CM9-en viszont úgy emlékszem a hardveres gyorsítás nincs bekapcsolva mert akkor FC-zik sok app. Valaki aki használja az mondja már meg mert ha be van kapcsolva akkor elvileg a Chrome is telepíthetõ. Meg úgy általánosságban mennyire stabil?

Narxis
jujj :O

Aquir
ahogy látom mély benyomást tett a mobilra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

aate
Lányom defy-je tegnap az utcán kiesett a kezébõl : > mutat

Evil
Hali, sima Defy vel mb525-ös, alap 2.2.2 es Android van rajta, és a következõ a gondom hogy kb 110-120 óra után egyszerûen a wifi befagy rajta, megy minden rendesen, jelzi is hogy van wifi, leis tudok kapcsolódni vissza is rá, de mégse hoz be semmit, Gmail szinkronizáció, tól kezdve minden beáll, bejön böngészõ is csak nemtölti be, ugyanez leveleknél, nem bírja frissíteni, lényegében a telefon újrainditása segít, utánna megy megint ennyi ideig simán.

Hali srácok, gondom van a telóval, lényegében nem tudom feltölteni 100%ra, elõzõ héten még 90%on volt pedig 2 napig töltöttem és semmi, most meg 2 napja 80% és még most is töltõn van. Csak nem haldoklik az aksija? <#shakehead>
Firerock
köszi