A kábeltévét is leváltja az internet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na lényeg mi lényeg: Anyukák: Igaz embere válogatja, de én anyum is nagyon ellenálló volt, aztán ahogy látta hogy én reklám nélkül nézem a dolgokat, meg minden a kezem alatt van pár perc alatt, akkor megkért rá, hogy tanítsam. Gondolom elege lett a reklámokból, és a megkötésekbõl :) Szépen fokozatosan a leg-alapabb dolgoktól kezdve elmagyaráztam neki mindent, és láss csodát, kb 3 hónap betanítás után már saját maga kreatívan használja a gépén a puppy linuxot, ami azért nem rossz teljesítmény. Türelem, ez a kulcs. Meg az, hogy elfogadja, hogy õ igenis tud tanulni, és nem áll meg a tudása a távirányító pár gombjánál. (anyumnak anno egy böngészõ megnyitása is kihívás volt, most a gimpet nyúzza, és a családi fotókból csinál montázsokat, effektelt képeket)
Kitartás ;)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Na, legyen akkor. Nem megyünk csõdbe attól a 3300 Ft-tól, hadd legyen neki a biztonságos tudat. Anyáért mindent, abból csak egy van! Meg kell becsülni. Megérdemli.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
nem gáz hogy sima szobaantennával ingyenes fogható, sõt digitálisan is?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A múltkor megkért, hogy mutassam már meg neki, hogy hogy lehet DVD-t nézni a laposon. Aztán mondtam neki, hogy amíg alapvetõ hiányosságai vannak (ablakkezelõt nem ismeri, az egeret nem tudja használni, továbbá gõze nincs, mi történik a szeme elõtt), addig fölösleges az egész. Mert különben csak egy router kéne, és mindketten netezhetnénk. Õ olyan ember, aki nem tudja, hogy egy bevitelhez az Entert meg kell nyomni, egy programból kiszálláshoz az Escape-t, törlésre a Del-t és a Backpace-t használjuk. Nem tud egy email-címet leírni, mert nem tudja a kukacot elõcsalogatni. Nem ismeri a tabulátor billentyûk, a Page Down, Page Up, Home, End hasznosságát. Szóval neki ott kéne kezdeni, hogy ez itt a billentyûzet, és szépen végigtanítani neki, és rengeteget gyakorolni. De ez nem érdekli. Pedig e nélkül egy VLC-t sem tud elindítani, hacsak nem pakolom ki neki a film parancsikonját az asztalra és elindítja egy dupla kattintással. :)
Ha meg nagyon ragaszkodna a reket-klubhoz, tavasszal nem lennék rest, és elõásnék a pincébõl egy száz éve ott porsodó UHF antennát, és felbiggyeszteném a tetõre, és nézhetné boldogan. De ha 10 m magasra kiteszek egy bicikliküllõt, azon is bejön, olyan teljesítménnyel ad. Botantennával is. A Magyar Királyi TV is. Más meg nem kéne.
De õ azt mondja, jó az, ha van az a 49 csatorna 3300-ért, amibõl gyakorlatilag csak egyetlen csatornán néz egyetlen mûsort. Kicsit sokba kerül az a Barátok közt. Pedig mindig mondom neki: ha Híradót akarsz nézni, csak szólj, máris nézzük az MTV videotárában az eggyel ezelõtti adást. Ue érvényes a parlamenti közvetítésekre is. De nem nézi azt sem...
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
b+ drágábbal mit vártak? Nem hogy drágábbnak kéne lennie, hanem sokkal olcsóbbnak, hiszen a digitálist még csak megosztani sem lehet 5 tévére... az analógot meg igen.
Ez nem igaz. Nekem csak internetem van, tévé elõfizetésem nincs. Mondd csak le nyugodtan.
Tvben...szerzödést megkötötük h dejó lesz...erre 2hétre rá elvették a comedyt-mtv-vivát-viasat3-tv6-animax. Viván kivül mindet néztem most már utolag lett viasat és tv6 ..hol a többi? átverés.
Netben ugye konkurens Upc nélvoltam és rossz volt a feltöltés ezért gondoltam meg olcsobb is milyen jólesz átmeni,asszem 15/1es nettem volt akkor.
Jöt a digi beálliottt mident...netezgetek..hát full lassu...eltelik 1hét..bementem azt mondták várni kel 1-2 hetet h jól menjen rendszer..jó mondom..eltelt 1 hónap..nzek már 1 speedtestet 4-4 jön ki...a 40-20 helyet...köszönöm széppen ezt nem kérem gondoltam magamban.felhivtam ügyfélszolatott,teljesen hülyére néztek.h jól bevan e dugva a kábel..meg jól beállitottam a netet..nem e töltök közben -.- stb.utána eréjessen leosztottam és utána annyit mondot h a garantált 6/3...kisbetüs.ezvan.
szerzödés bontás 20e ft. THX!
www.icewebhu
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként meg érdekes dolgok lesznek így ha az emberek átszoknak erre. Húgoméknak pl TV-jük sincs. És egyre több ilyen embert ismerek. Filmet tudnak nézni szgépen is a többit meg leszarják.
A szolgáltatók valóban egyre szarabb összeállítást adnak egyre drágábban. Pl német adókat is szépen lecsipkedték.
Azt nem tudom, hogy a mai internetképes TV-k pontosan mit is tudnak internetelérés alatt.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT