Sebestyén Balázs az ország kedvence

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak azt felejti el mindenki, hogy mekkora bunkó paraszt volt, amikor a viva mûsorvezetõjeként az utcán csinált riportokat! Belefingott a mikrofonba, és mint egy idióta ezen röhögött. Aztán "Itt van ez a kis dagadt geci, elkapjuk, hátha küld egy számot", és hasonló beszólások. Szégyen, hogy egy ilyen parasztot egyáltalán alkalmaznak a médiában!
?????????????????
Ne már és melyiké
"Szerintem jó mûsorvezetõ és a rádiós mûsoruk is jó. "

nem hiszem, hogy ezzel sokan vitatkoznának.
Thaison
Szerintem jó mûsorvezetõ és a rádiós mûsoruk is jó. Én legalábbis jókat szöktem derülni reggelente félkómásan😊 Most õ a legfelkapottabb, egyértelmû volt hogy õt választják meg. Mondjuk Stohl akciója is sokat dobott most a karrierjén.

Mindig van lejjebb...
Gondolom a vetélytársai között volt még gyõzike, pákó, mónika, joshi barát, magdi anyus és a többi hazai sztár akikre büszkék lehetünk.
Szerintem ez a hazai médiáról sok mindent elárul, hogy õ kaphatta meg ezt az elismerést...<#wilting>

itt a nagy igazság. kábé van 4 nézett mûsor, szóba jöhetett 6 név😊
Ki a bánatot kérdeznek meg errõl? Akik alapján a nézettségi statisztikát is készítik? Mondjuk, ha kiindulunk abból, hogy az ország népének nagy (selejtesebb) része a Balász só és társait kajálja, akkor talán elfogadható. Érhetõnek semmiképp sem nevezném, hogy egy beképzelt seggfejet neveznek az ország kedvencének. Véletlen sem a Vágó Pista, vagy valaki hasonló, dehogy.
Gratulálok Magyarország! Egy ilyen embert választottatok meg:
Link
A múltat senki sem tagadhatja le...
koschwarz
ha még a csapból is õ folyik, na akkor kire szavaz a paraszt?...<#kuss>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"