Szekeres Viktor

Sebestyén Balázs az ország kedvence

Sebestyén Balázs, a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője elnyerte a Magyarország kedvence díjat. Mindez több ezer megkérdezett rádióhallgató és tévénéző szavazata alapján dőlt el.

December 8-án a Superbrands Gálaesten hozták nyilvánosságra a Gfk Hungária Piackutató Intézet reprezentatív kutatásának eredményét, mely szerint Magyarország kedvenc személyisége Sebestyén Balázs. A műsorvezetőt ősszel nem csak régi műsorában, A széfben láthatta a közönség, hanem az X-Faktorban és a Való Világ 4-ben is.


"Megtisztelő ez a díj, különösen azért, mert jelképesen a hallgatóink és nézőink adták át, és ez azt jelenti, hogy szeretik, amit csinálok. Mindenképp szeretném meghálálni az elismerésüket, de elsősorban nem rádió- vagy TV műsorra gondoltam, hanem olyan szolgálatra, amely kézzelfogható segítséget nyújt az embereknek. Az elkövetkező időszakban ezért a célért fogok dolgozni." - köszönte meg a díjat Balázs, rendhagyó módon videóüzenetben, miután a gálán műsorvezetői teendői miatt nem tudott részt venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jaby #11
    Ja, csak azt felejti el mindenki, hogy mekkora bunkó paraszt volt, amikor a viva műsorvezetőjeként az utcán csinált riportokat! Belefingott a mikrofonba, és mint egy idióta ezen röhögött. Aztán "Itt van ez a kis dagadt geci, elkapjuk, hátha küld egy számot", és hasonló beszólások. Szégyen, hogy egy ilyen parasztot egyáltalán alkalmaznak a médiában!
  • janus391 #10
    ?????????????????
  • janus391 #9
    Ne már és melyiké
  • winnie #8
    "Szerintem jó műsorvezető és a rádiós műsoruk is jó. "

    nem hiszem, hogy ezzel sokan vitatkoznának.
  • Thaison #7
    Szerintem jó műsorvezető és a rádiós műsoruk is jó. Én legalábbis jókat szöktem derülni reggelente félkómásan:) Most ő a legfelkapottabb, egyértelmű volt hogy őt választják meg. Mondjuk Stohl akciója is sokat dobott most a karrierjén.
  • leeloodallas #6
    Mindig van lejjebb...
  • NiGhTM4R3 #5
    Gondolom a vetélytársai között volt még győzike, pákó, mónika, joshi barát, magdi anyus és a többi hazai sztár akikre büszkék lehetünk.
    Szerintem ez a hazai médiáról sok mindent elárul, hogy ő kaphatta meg ezt az elismerést...
  • winnie #4
    itt a nagy igazság. kábé van 4 nézett műsor, szóba jöhetett 6 név:)
  • Aldo Moro #3
    Ki a bánatot kérdeznek meg erről? Akik alapján a nézettségi statisztikát is készítik? Mondjuk, ha kiindulunk abból, hogy az ország népének nagy (selejtesebb) része a Balász só és társait kajálja, akkor talán elfogadható. Érhetőnek semmiképp sem nevezném, hogy egy beképzelt seggfejet neveznek az ország kedvencének. Véletlen sem a Vágó Pista, vagy valaki hasonló, dehogy.
  • maxy182 #2
    Gratulálok Magyarország! Egy ilyen embert választottatok meg:
    Link
    A múltat senki sem tagadhatja le...