2028 Russia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Next PC upgrade: 2022
Szerk.: irónikusan az ASAP fejlesztette
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.13. 23:38:57
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ce2-nek sokkal nagyobb a hw igénye, mint a ce3-nak. Úgyhogy vagy nagyon ronda lesz a konzolokon, vagy ce3-ba csinálják inkább...
Ezeken az ókori építményeken jókat tudok visítani.Fejtegetik a nagyobbnál nagyobb fejesek vajon mi célból épült.Arra nem is gondoltak hogy csak úgy heccbõl.
Stonhenge is sima szalonnasütõ táborhely volt szerintem.
Majd vége lesz a földnek ha az idegenek úgy akarják!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
rajtuk a világ szeme :D
Just do it :)
Megnézni mit tudtak ennyi idõ alatt kihozni a Cryengine 2-bõl, másrészt pedig hogy a végére abból a 80 órányi fps-bõl hány órácska fog maradni.
Hát ha valóban elkészül az nem ma lesz 2014 lol.
-tRs-Landor
Bal kézzel való töltõfogás kivitelezése: Ugye most álló testhelyzetrõl beszélünk, max gördülõjárás. A fegyver lõkészen vállgödörben, két (!) szemmel célzol. Hopp! Kifogy. Nem veszed le a fegyvert mint ami a videón van (mert nem veszed észre a terep változásait)! Szépen marad a célra tartás, bal kézzel üres tárat kivesz-eldob, új tárat behelyez és a fegyveren átnyúlva felülrõl töltõfogást végez úgy, hogy a mutatóujj ér a felhúzókarhoz (a többi ujj utána sorakozik). Egy határozott mozdulattal, nem visszakísérve elvégzi a töltõfogást.
www.smart-bus.hu
a fegyverfelhúzáshoz pláne a mai high-tech gépkarabélyoknál lendület kell és nem izom erõ.
A G36-okat pl. bárhogy felhúzhatod, mert a kar két oldalra rugó ellenében hajlik.
Ennek ellenére (száj-VanDamme-unk lassan könyvet adhat ki a hsz-ekbõl :) ha arra kerülne a sor, nekem nem kellene semmilyen más fegyver csak egy AK-47 ACOG-gal. Pontos, gyors, igénytelen és baromira megbízható (mellé még egy Dragunov és egy GLOCK és kész :)
de mind1 :)
én spec baromira örülnék, ha 1) lenne a játékból valami 1-2 éven belül 2) megütné a Stalker Complete 2009 színvonalát
Én is kurva makacs vagyok, de amíg a tiszteletet megadjuk egymásnak, addig nem lehet gond! :)
www.smart-bus.hu
A "jó nem sülhet ki"-t fõleg azért írtam mert nagyon makacs vagyok :D
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Már miért ne sülhetne ki ebbõl jó? Lehet, hogy csak félreértjük egymást... beszéddel ez tisztázható! :)
www.smart-bus.hu
Max annyi a különbség a videóhoz képest, hogy nem menne ennyire gyorsan... de az alapmûvelethez képest akkor is gyorsabb térdelve, vagy állva! :) A játék videón a rambónk meg ugye állva osztja az "ólmot"! :)
A valós környezet nyilván szituáció függõ, ami lehet ezer féle... csak gondolj bele egy gyors visszavonulásba...
Nekünk sem engedték, hogy a tár a kezünkben legyen, de az elõbb rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy mindkét kéz a fegyveren, majd tárcsere. Ez a balkezes módszer gyorsabb...
Egyébként nekünk azt sem engedték, hogy felhúzás után a zárkeretet visszakísérjük... el kellett engedni. "Csattanjon!!" :)) Mondjuk nekünk behajtható válltámaszos AMD volt... :))
www.smart-bus.hu
Nagyon sok AK változat van, tudom jól, de ez irreleváns a tárcsere szempontjából. A játék videójából indultunk ki, és az azon látható tárcserébõl. Hoztam analógiát... az egy dolog, hogy nem pont ugyanaz a típus, de a lényeg ugyanaz egy jobbkezesnek, vagyis, hogy van olyan technika amit használva bal kézzel kell felhúzni. A kaliber illetve a rugóerõ ebbõl a szempontból totálisan irreleváns...
www.smart-bus.hu
Kezdem úgy érezni.. - Szolnok ;) elengedtem csak nehéz vóóót szó nélkül hagyni, amikor sarlatánok osztják az észt :) amúgy városi harcban is több, mint valószínû h fekszel, hacsak nem gyors elõrenyomulásról van szó és eközben komoly biztosítás is van
Indulj ki onnan.. - nagy veszélye a dolognak, hogy a recoil és a kezed ellenállása kicsap(HAT)ja a tárat helyérõl lövés közben és.. nekünk tiltották :)
Maradjunk annyiban, hogy a hagyományos fatusás ak-47-l is meg lehet ezt csinálni... ;) Kizártnak tartom, hogy a rugóerõ mássága miatt ez kivitelezhetetlen lenne!
www.smart-bus.hu
Az nem AK-47 :)
Miért? :)
"éles helyzetben nem állva lõsz"
Helyzetfüggõ! Terepen valószínû, hogy fekszel, de városi harcban? :) Kezdem úgy érezni, hogy felderítõ voltál... engedd el! :)) Ráadásul a játék videójából indultunk ki... ne kalandozzunk! :)
"lövés közben sem a tárat fogod"
Indulj ki onnan, hogy a tár már a kezedben van. Fogod a fegyvert, kiürült, tárat kéne cserélni... ez a módszer gyorsabb mint a hagyományos.
"1ébként száj-VanDamme-ot támogatod, vagy szereted az alternatív megoldásokat? ;)"
Nem támogatok senkit, csak a saját verziómat vázoltam! :) Igyekszik az ember mindent a szituációhoz igazítani... :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
éles helyzetben nem állva lõsz
lövés közben sem a tárat fogod
1ébként száj-VanDamme-ot támogatod, vagy szereted az alternatív megoldásokat? ;)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu