2028 Russia

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Még van idő, bőven a megjelenésig <#email>
Terawatt
Még ha el is készül akkor is valszeg már elavult lesz szép cryengine ide vagy oda. Elég gyorsan változnak az utóbbi években a trendek .

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Honlapon néha vannak szösszenetek ,de szerintem halott az ügy nagyon.Pedig egész jók a képek.

Next PC upgrade: 2022

Terawatt
Eléggé úgy tűnik. <#confused>

Szerk.: irónikusan az ASAP fejlesztette
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.13. 23:38:57

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Lassan 2015 van egy érzésem hogy soha nem jelenik meg ez se :(

szabii98
mire kiadják már nem lesz aktuális a 2028 cím

I met God. She's black

grebber

kifli
gondolom tervbe volt, hamár azt mondták, hogy multiplatformra terveznek, ce2 nem multiplatform motor...
grebber
Áttértek CE3-ra!!<#taps><#taps>

kifli
ez a volt rendõr segíti, engem nem gyõz meg, a níd for szpídbe is igazi versenyzõk segítenek, mégis messze áll a valóságtól :D
MR ME
miért most akkor mikor lesz? csak h hogy készûljek <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
nemígy mûködik a dolog :D

ce2-nek sokkal nagyobb a hw igénye, mint a ce3-nak. Úgyhogy vagy nagyon ronda lesz a konzolokon, vagy ce3-ba csinálják inkább...
grebber
Nem olvasol újságot az a bajod.Már valaki átszakértette azt a maya naptárat és nem 2012-ben lesz a vége!Errõl ennyit!<#taps>

Ezeken az ókori építményeken jókat tudok visítani.Fejtegetik a nagyobbnál nagyobb fejesek vajon mi célból épült.Arra nem is gondoltak hogy csak úgy heccbõl.
Stonhenge is sima szalonnasütõ táborhely volt szerintem.

Majd vége lesz a földnek ha az idegenek úgy akarják!

MR ME
kár h 2012ben világvége, pedig biztos jó game lett volna :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
Nem vagyok a fejlesztõ gárdában így nem tudhatom.Lehet szarrá módosítják az engine-t.

Egyébként a Cryengine 2 nem kompatibilis a konzolokkal. Akkor hogy akarják kiadni azokra is?

grebber
Hát ha akkor még mindig ps3 meg xbox 360 lesz nemigen lesz elavult, már ha valóban olyan lesz mint a lentebb linkelt képeken!

Muttley
hát lehet, h 2014-re a cryengine2 egy hangyányit már elavult lesz, de
rajtuk a világ szeme :D

Just do it :)

grebber
Remélem azért el fog készülni,de már csak 2 okból is.
Megnézni mit tudtak ennyi idõ alatt kihozni a Cryengine 2-bõl, másrészt pedig hogy a végére abból a 80 órányi fps-bõl hány órácska fog maradni.

Muttley
áhá :)
szóóóóóval, 2014-ben még lesz X360..<#vigyor1>

addigra még én egyedül is befejezném :D
Solid Snake
#35<#nezze><#hehe>
grebber
"Három platformra készül (PC, PS3 és Xbox360), megjelenésnek 2014-et lõtték be, 5-en dolgoznak rajta. A fejlesztõk célja egy stabil fejlesztõcsapat felállítása, mely minimum 30 fõbõl áll, amivel hozzákezdhetnek a project végleges fázisának megalkotásához. A játék leadere egy trainfender nevû úriember, saját bevallása szerint minimum 80 órás játékidõvel rendelkezõ produktumot szeretne kiadni kezei közül. Érdekességképp a fejlesztõket grafikusok és programozók mellett egy volt rendõr és az õ fegyvergyûjteménye is segíti (hangok, animációk és persze hitelesség terén is). A Kalasnyikov pedig 2028-ban is alap lesz majd."

Hát ha valóban elkészül az nem ma lesz 2014 lol.

Itt van,ahogy az ex-Szpecnaznaz bal kézzel húzza fel az AK-t: a weaponology sorozat 1ik részében van. Emberünk 17 éve az USA-ban él,méghozzá Szpecnaz múltjából:
http://www.youtube.com/v/-7H0Pj-LhVE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

büfézgetünk

-tRs-Landor

Vogel
Egyébként a játék érdekes, de aki a fegyveres harcot készítette sose látott fegyvert elsütni, vagy esetleg saját maga lõni. Fegyverropogás borzalmas, a gránát robbanásán felröhögtem (akkorát fénylik nappal, bár lehet vmi plazma gránát 2028ból:D). A katonákba tárnyi lõszer kell. Van mit fejleszteni. Remélem lesz hozzá realistic mod, mint STALKERhez és akkor nyerõ nálam :) Hajrá

Vogel
Jelenleg amit oktatnak AK63-ra a 86. Bercsényi KMZ-nél (és a Ludovika Zászlóaljnál):
Bal kézzel való töltõfogás kivitelezése: Ugye most álló testhelyzetrõl beszélünk, max gördülõjárás. A fegyver lõkészen vállgödörben, két (!) szemmel célzol. Hopp! Kifogy. Nem veszed le a fegyvert mint ami a videón van (mert nem veszed észre a terep változásait)! Szépen marad a célra tartás, bal kézzel üres tárat kivesz-eldob, új tárat behelyez és a fegyveren átnyúlva felülrõl töltõfogást végez úgy, hogy a mutatóujj ér a felhúzókarhoz (a többi ujj utána sorakozik). Egy határozott mozdulattal, nem visszakísérve elvégzi a töltõfogást.

Ja-ja... ígéretesek tûnik, jó lenne, ha meg is jelenne záros határidõn belül, nem úgy mint az átlag orosz fejlesztések... :)

www.smart-bus.hu

Muttley
nem hogy gyorsan nem menne, látványra olyan hatása lenne, mint egy szorulásos öregúrnak. :) anno próbálkoztak vele csak fizikai akadályai voltak
a fegyverfelhúzáshoz pláne a mai high-tech gépkarabélyoknál lendület kell és nem izom erõ.
A G36-okat pl. bárhogy felhúzhatod, mert a kar két oldalra rugó ellenében hajlik.
Ennek ellenére (száj-VanDamme-unk lassan könyvet adhat ki a hsz-ekbõl :) ha arra kerülne a sor, nekem nem kellene semmilyen más fegyver csak egy AK-47 ACOG-gal. Pontos, gyors, igénytelen és baromira megbízható (mellé még egy Dragunov és egy GLOCK és kész :)

de mind1 :)
én spec baromira örülnék, ha 1) lenne a játékból valami 1-2 éven belül 2) megütné a Stalker Complete 2009 színvonalát

Prince23
A videó Pre-Alpha. ez biztos változni fog. Tárazás :P

Nem tudom "hõsünk" miféle, kiféle, de tény, hogy viszonylag kevés átlagember állna neki így tárazni! :D

Én is kurva makacs vagyok, de amíg a tiszteletet megadjuk egymásnak, addig nem lehet gond! :)

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Ennél csak az a gond, hogy ha megfigyeled olyan kéztartásban nem tudsz nagy erõt kifejteni. Egyébként, mint írtam kivitelezhetõ, de ha a játék szempontjából nézzük már nem ez a helyzet. Egy poszt-apokaliptikus világban, egy valószínûleg minimális katonai múlttal rendelkezõ ember, egy akár 50 éves fegyverrel szinte biztos, hogy nem így fog tárazni :)
A "jó nem sülhet ki"-t fõleg azért írtam mert nagyon makacs vagyok :D

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Figyu! Tudod, hogy mit akarsz sejtetni? Azt, hogy az eltérõ rugóerõ miatt nem kivitelezhetõ ez a technika! Komolyan gondolod, hogy egy férfi ember ne tudna felhúzni bal kézzel egy AK-t? Mellesleg nem azt írtam, hogy a rugóerõ nem számít, hanem azt, hogy ezen a szinten nem számít... ergo a balkezes felhúzás szempontjából nincs akkora különbség az AK változatok közt, hogy ezt a technikát kivitelezhetetlenné tegye...

Már miért ne sülhetne ki ebbõl jó? Lehet, hogy csak félreértjük egymást... beszéddel ez tisztázható! :)

www.smart-bus.hu

Sejtettem! :))

Max annyi a különbség a videóhoz képest, hogy nem menne ennyire gyorsan... de az alapmûvelethez képest akkor is gyorsabb térdelve, vagy állva! :) A játék videón a rambónk meg ugye állva osztja az "ólmot"! :)

A valós környezet nyilván szituáció függõ, ami lehet ezer féle... csak gondolj bele egy gyors visszavonulásba...

Nekünk sem engedték, hogy a tár a kezünkben legyen, de az elõbb rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy mindkét kéz a fegyveren, majd tárcsere. Ez a balkezes módszer gyorsabb...

Egyébként nekünk azt sem engedték, hogy felhúzás után a zárkeretet visszakísérjük... el kellett engedni. "Csattanjon!!" :)) Mondjuk nekünk behajtható válltámaszos AMD volt... :))

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Te sem egy "mérnök" ember vagy az biztos :) Nem számít a rugó-erõ? Akkor mi számít? De mindegy ne folytassuk ebbõl jó nem sülhet ki...

Ne csináljuk ezt! :) Komolyan gondolod, hogy számít valamit ezen a szinten a rugóerõ?

Nagyon sok AK változat van, tudom jól, de ez irreleváns a tárcsere szempontjából. A játék videójából indultunk ki, és az azon látható tárcserébõl. Hoztam analógiát... az egy dolog, hogy nem pont ugyanaz a típus, de a lényeg ugyanaz egy jobbkezesnek, vagyis, hogy van olyan technika amit használva bal kézzel kell felhúzni. A kaliber illetve a rugóerõ ebbõl a szempontból totálisan irreleváns...

www.smart-bus.hu

Muttley
Miért? :) - tényleg erõs a rugó, nem úgy mint a linkelt videókon; elfordítás nélkül nem tudsz akkora erõt kifejteni
Kezdem úgy érezni.. - Szolnok ;) elengedtem csak nehéz vóóót szó nélkül hagyni, amikor sarlatánok osztják az észt :) amúgy városi harcban is több, mint valószínû h fekszel, hacsak nem gyors elõrenyomulásról van szó és eközben komoly biztosítás is van
Indulj ki onnan.. - nagy veszélye a dolognak, hogy a recoil és a kezed ellenállása kicsap(HAT)ja a tárat helyérõl lövés közben és.. nekünk tiltották :)

Svenhassel
Egyébként nagyon sok mindentõl függ, hogy mekkora erõ kell a felhúzáshoz. Elsõsorban a rugó, aztán milyenek az illesztések(tûrések), kenõanyag, szennyezõdés(tehát mennyire van karbantartva). Szóval egy poszt-apokaliptikus világban, ahol netán még cserélve is van benne alkatrész stb. nem túl valószínû, hogy így táraz valaki. Egyébként nem írtam, hogy kivitelezhetetlen, mert jómagam még nem próbáltam, de az, hogy egy bizonyos fegyverrel fegyverrel meg lehet csinálni (gondolok, most arra, hogy ezek nem mezei AK-k) nem jelenti azt, hogy mindegyikkel meglehet.

Svenhassel
Ott a link. Ez egy kínai gyártmány MAK-90, igaz AK-47-re épül de nem az. Sõt még az sem biztos, hogy 7.62-es mert ha jól tévedek gyártják 5.56-os, illetve 5.45-ös lõszerhez is. Hidd el nagyon sok AK-47 másolat/változat van és különbség is van közöttük. És most nem a kinézetre gondolok.

Hanem mi? :D M16? :D Ott van a linkeden, hogy az AK47 alapján... ráadásul ez is 7.62-s...

Maradjunk annyiban, hogy a hagyományos fatusás ak-47-l is meg lehet ezt csinálni... ;) Kizártnak tartom, hogy a rugóerõ mássága miatt ez kivitelezhetetlen lenne!

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Nem akarok vitázni de: http://www.ak-47.us/MAK-90.php
Az nem AK-47 :)

"MH-ban rendszeresített AK-47-tel ezt nem tudod megcsinálni így"

Miért? :)

"éles helyzetben nem állva lõsz"

Helyzetfüggõ! Terepen valószínû, hogy fekszel, de városi harcban? :) Kezdem úgy érezni, hogy felderítõ voltál... engedd el! :)) Ráadásul a játék videójából indultunk ki... ne kalandozzunk! :)

"lövés közben sem a tárat fogod"

Indulj ki onnan, hogy a tár már a kezedben van. Fogod a fegyvert, kiürült, tárat kéne cserélni... ez a módszer gyorsabb mint a hagyományos.

"1ébként száj-VanDamme-ot támogatod, vagy szereted az alternatív megoldásokat? ;)"

Nem támogatok senkit, csak a saját verziómat vázoltam! :) Igyekszik az ember mindent a szituációhoz igazítani... :)

www.smart-bus.hu

Az elsõ csak a válltámasz más... :)

www.smart-bus.hu

Muttley
MH-ban rendszeresített AK-47-tel ezt nem tudod megcsinálni így
éles helyzetben nem állva lõsz
lövés közben sem a tárat fogod

1ébként száj-VanDamme-ot támogatod, vagy szereted az alternatív megoldásokat? ;)

Svenhassel
Nem vagyok egy nagy szakértõ, de kisebb lõszer gyengébb rugó. Illetve ezek már kicsit "finomabb" mûszerek, mint a jó öreg AK-47. Szerintem. Egyébként igazad van szoros helyzetben jól jöhet ez a technika.

És akkor mi van? :)

www.smart-bus.hu

Háát... én nem vagyok rambo, de, ha kakiban lennék én is így csinálnám... gyorsabban vagy újra tûzkész állapotban... ami azért nem lényegtelen! :) Mondjuk a fronton a lövészárokban fetrengve tök mindegy, de pörgõs szituációban azért nem... Gondolom õk is ezért választották ezt a verziót! :)

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Ráadásul ez szerintem egyik sem 7.62-es.

Svenhassel
Mondjuk nem tudni a játék alapsztoriját, de gondolom nem különleges egység tagja a fõszereplõ szóval nem túl jó példa :D De legalább tudni, hogy van aki így csinálja.

kastil
haverom? respect? hagyd már, ki a faszt érdekel, a lényeg, hogy 3 napodba telt mire írtál valami értelmeset is :)

Oldal 1 / 3Következő →