2028 Russia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/O7hi20TI_jA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/63deJ_Dh_iw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A specnazos kiképzõ csóka videóját nem találtam meg... :S

www.smart-bus.hu

Muttley
deeehogy is... :)
a száááááááája, de az nagyon ;)
a lényeg, hogy így kell neked meg a haverodnak maximum respect-et csinálni magatoknak egy fórumban
<#nevetes1> <#eljen>

Just do it :)

airsofthoz hasonlítani az igazi fegyvert kb olyan, mint egy nõhöz hasonlítani a jobbkezed...
Svenhassel
Teljesen igaza van Muttley-nak... A stílusa más kérdés (bár nekem nincs bajom vele) de egy airsofthoz hasonlítani egy igazi fegyvert... nos hogy is mondjam elég nagy baromság. Egyébként biztos fel lehet húzni bal kézzel is, nem azt mondom, de kérdem én ki csinálja így? Esetleg (ahogy elõttem is leírták) ha elforgatod balra 90 fokkal a fegyvert de még úgy sem az igazi.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Muttley
így bizony

No igen, ezt tanították nekünk bokorugrógnak. De a jobb kézzel történõ felhúzás nem kizárólagos, csak ugye nyilván nem a mi kiképzési szintünkön. Ezt már említettem...

Az animáció szempontjából meg befordíthatná csuklóból balra, és akkor nincs gond a balkezes felhúzással...

www.smart-bus.hu

kastil
mindenesetre köszönöm az infót, mostmár legalább megközelítem a nagyságodat

kastil
Persze tudom, lenyom 20 fekvõt aztán hadbíróság. faszfej :)

Muttley
Érzed, vagy mondjam? :))

Tudod mi jár annak, aki lebukik, hogy durván hazudik? ;)

kastil
teljesen mindegy ember, hogy mikor voltam, és hogy voltam e. nem, kurvára nem voltam. ahogyan te sem mondtál semmit, amivel ezt hihetõvé tetted volna. csak mi nem neveztünke gybõl hazugnak.
mindenesetre nem olvastam tovább a hszed, mert olyan szépen kezdted, és mert olyan kibaszottul kiváncsi vagyok az ak ra.

Muttley
plagizálsz, mi, okosfiú? :)
szeretnéd tõlem megtudni a frankót, hogy utána azzal májerkodhass máshol
te akkóóó vótááá katona, amikor én fellépek az x-faktorban lányként
maximum konyhás... <#nevetes2>
a videon - meeee'hogy innen indultunk ki mielõtt bekapcsolódtáááá - az animáció jobb kezes, jobb vállgödör és bal kézzel nyúl át fegyver felett
ha ilyet csináltááá vóóóna kiképzésen a szakaszvezetõ úgy belelép a gyöngysorodba, hogy egy hétig 46-os fogkefével mostááá vóóóna fogat
peched van, ha neked a balkézbõl mingyáááá rögtön van kettõ ;)
magyarázat egyszerû: mehetsz vagánykodni vele ->
bal kézzel nem húzunk fel AK-t, meee abban nem kotongumi van, hanem egy baszott erõs rugó
arra "rá kell rántani" - bal kézzel nem tudsz akkora erõt kifejteni
ha nem így teszel, nem tölti csõre és megint kapsz egy surranót az orcádba, éles harc esetén meg lövést a szemed közé
és ott nincs restart gomb, májer-fiú

szóval legyünk konstruktívak :) , ezt kõõõ korrigálni az animációban

kastil
bõvebben mit? írtál egyáltalán valamit, amit lehetne cáfolni? nem, lófaszt, csak beböfögtél valamit, ahogy én is. semmi konkrét érvelés, csak "pedig de"

Muttley
bõvebben

kastil
az ak dologban

Muttley
hát miben is nem értesz velem egyet?

kastil
de méd mindig nem mondassz semmi értelmeset baszod.

én is voltam. és nem értek veled egyet

Muttley

Muttley
Büfizgetünk-büfizgetünk? :DD

#42 Hát miben is van neked tapasztalatod??
ha csendben maradtál volna... :)
bújjál el, de jó messze :)
annyit mondok: ÉÉÉN vóóóótam katona, kispajti, nem is akárhol
ha elsütnék 15 m-re tõled, nem egy AK-t, egy sima PA-t, csokis lenne a gatyád
egy AK-tól meg életre depressziós lennél :)
gyere még nyugodtan az airsoft-éles összehasonlításaiddal
akarsz még égni, vagy eloltsunk?

Én legalább tudom mirõl beszélek, mert volt benne tapasztalatom oszt kész. :) Téma lezárva a részemrõl.

mi ez az elbaszott url te!? :D
lol...

-tRs-Landor

bakkerman
ha ilyen lesz a gém,akkor érdemes várni rá :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Prince23
eléggé szép :P

Muttley
ha olvasod a hivatalos fórumát
láthatod, h még sok minden képlékeny
ha jól láttam még nincs több, mint néhány tehetséges, kezdeményezõ srác, akik a szabadidejüket áldozzák a dologra. Nincs semmi finanszírozás.
Ebbõl még bármi lehet.

Addig is egy új kép:

ha nem jellenne meg

kifli
nem konzolt akarom fikázni, de a játék a cryengine 2 nevezetû grafikus motorra élpül, mivel ebbõl NINCS konzolon futtatható változat (nem is lesz, mert nem fejlesztik már a ce2-t, mert ce3-al foglalkoznak)

Szóval összegezve: Amennyiben hihetünk annak hogy ce2 lesz a játék alatt, a konzolok ki vannak zárva a megjelenési platformok közül. Hogy lehessen konzolra is, ahhoz ce3 kell. Ez tény, nem konzolfikázás.
Muttley
érted te a lényeget, csak fikázni akartad a konzolt
megoldják a brutál látványt ott, hidd el, mert tetszik-nem tetszik a konzolokból élnek. A többi OFF.

Az AK dolgot azért nem érted, mert életedben nem lõttél éles fegyverrel, pláne nem AK-val. Hagyjuk is, mert te is lángra kapsz :)

Solid Snake
Az a gáz hogy szerintem a címben a dátum akár a megjelenés évét is jelentheti. <#hehe>
kifli
amúgy én meg azt sem értem hogy te mi alapján mondod a dolgokat, amiket õ leírt, azok alapján, az õ szavának nagyobb súlya van a témában.

Airsoft fegyókat amúgy meg tudják csinálni elég élethûre, fõleg a töltés/súly területén, miért kellene lõnie az ak-val, hogy tudja hogy is kell beletenni a tárat? Egy jó airsoft fegyver és a valódi fegyver közt a különbség kb fél kg súlyban.
kifli
csak szólok: CryEngine2 != CryEngine3
Mi a fõ különbség? Pl a ce3 portolva van konzolokra is, a ce2 csak pc. (ce2 volt crysis alatt, az sem véletlen nem jött konzolra)
Muttley

nem bántásképpen mondom, de sztem ne mondd tovább
mert jobban fogsz égni, mint anno a Reichstag :)

Még sajna nem lõttem vele...De a súlya meg a mûködési elve teljesen ugyanaz mind a 2 cuccnak...

jöhet<#finom>
Muttley
WTF
lõõõni :)
nem fogdosni.
a különbség megint, hogy
ültél már ferrari-ban vs. vezetted is nagy sebességgel
baromira nem ugyanaz ;)

Fogtam már igazi ak-t is szóval van viszonyítási alapom. :)

Muttley
csak szólok:
cryengine 3-mal készül a Sniper Ghost Warrior 2, ami keményen fog jönni elsõsorban konzolra ;)
Ha van (pü-i) esze a fejlesztõknek, konzolra és pc-re is kiadják ezt a gammát is

gratulálok :)
az airsoft AK-47-nek kb. annyi köze van az éles verzióhoz,
mintha otthon a matchboxaidat tologatod, szemben azzal, hogy beülsz egy 180 LE feletti autóba vezetni

Az airsoft ak-47-met én is így szoktam felhúzni amúgy ahogy a vidin van. :) Szóval nem kaki szerintem az animáció. :D

kifli
cryengine 2 nincs konzolra, így ebbõl kiindúlva fizikailag nem jöhet konzolokra :D
Ez nem egy Crysis mod? Mintha valahol azt láttam volna, hogy az.

Várós játék, +fav!
Ez olyan mintha a lakótelepünket látnám a jövõbõl <#csodalk><#wow1>
Nagyon állat <#nevetes2><#gonosz2>

Prince23
Közben találtam csomó képeket:

KÉPEK

Nem, csuklóból befordítja oldalra... :)

www.smart-bus.hu

Nohab
Szerintem idõvel finomítani is fognak az AK-n. Lásd a pisztoly tárazását. Elég részletes. Link
Svenhassel
És úgy, hogy közben a fegyver végig ugyan abban a pozícióban van? Elég kényelmetlen lehet. :)

Pedig specnazéknál elõfordul, hogy bal kézzel húzzák fel...

www.smart-bus.hu

Svenhassel
Igen a tárazás szerintem is ultra gagyi. Aki így animálja, biztos nem fogott még a kezében AK-47-est :D De nyilván nem végleges.

Metalmilitiakid
Szépnek szép, de ez a tározási mechanizmus, hogy a fegyver végig stabil, meg, hogy bal kézzel húzza fel elég érdekes :D De azért várós lesz, ha elindul majd az akkori gépemen :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Matthew Baker
"kizárólag PC-re" <#eljen><#puszis><#szeret>

Új logó by: berczely (Y)

kastil
Teljesen mintha egy Stalker muvi lenne kicsit felturbozott grafóval.
Örülnék, ha kapnánk egy Shadow of Chernobylt nyitott világgal és bugok nélkül, egekbelógó ujrajátszhatósággal

MR ME
ja énis erre gondoltam a videók után egybõl
azért +fav, meglássuk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
De amúgy olyan mintha egy Stalker vagy Metro 2033 mod lenne :D