2028 Russia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A specnazos kiképzõ csóka videóját nem találtam meg... :S
www.smart-bus.hu
a száááááááája, de az nagyon ;)
a lényeg, hogy így kell neked meg a haverodnak maximum respect-et csinálni magatoknak egy fórumban
<#nevetes1>#nevetes1> <#eljen>#eljen>
Just do it :)
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Az animáció szempontjából meg befordíthatná csuklóból balra, és akkor nincs gond a balkezes felhúzással...
www.smart-bus.hu
Tudod mi jár annak, aki lebukik, hogy durván hazudik? ;)
mindenesetre nem olvastam tovább a hszed, mert olyan szépen kezdted, és mert olyan kibaszottul kiváncsi vagyok az ak ra.
szeretnéd tõlem megtudni a frankót, hogy utána azzal májerkodhass máshol
te akkóóó vótááá katona, amikor én fellépek az x-faktorban lányként
maximum konyhás... <#nevetes2>#nevetes2>
a videon - meeee'hogy innen indultunk ki mielõtt bekapcsolódtáááá - az animáció jobb kezes, jobb vállgödör és bal kézzel nyúl át fegyver felett
ha ilyet csináltááá vóóóna kiképzésen a szakaszvezetõ úgy belelép a gyöngysorodba, hogy egy hétig 46-os fogkefével mostááá vóóóna fogat
peched van, ha neked a balkézbõl mingyáááá rögtön van kettõ ;)
magyarázat egyszerû: mehetsz vagánykodni vele ->
bal kézzel nem húzunk fel AK-t, meee abban nem kotongumi van, hanem egy baszott erõs rugó
arra "rá kell rántani" - bal kézzel nem tudsz akkora erõt kifejteni
ha nem így teszel, nem tölti csõre és megint kapsz egy surranót az orcádba, éles harc esetén meg lövést a szemed közé
és ott nincs restart gomb, májer-fiú
szóval legyünk konstruktívak :) , ezt kõõõ korrigálni az animációban
ha csendben maradtál volna... :)
bújjál el, de jó messze :)
annyit mondok: ÉÉÉN vóóóótam katona, kispajti, nem is akárhol
ha elsütnék 15 m-re tõled, nem egy AK-t, egy sima PA-t, csokis lenne a gatyád
egy AK-tól meg életre depressziós lennél :)
gyere még nyugodtan az airsoft-éles összehasonlításaiddal
akarsz még égni, vagy eloltsunk?
lol...
-tRs-Landor
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
láthatod, h még sok minden képlékeny
ha jól láttam még nincs több, mint néhány tehetséges, kezdeményezõ srác, akik a szabadidejüket áldozzák a dologra. Nincs semmi finanszírozás.
Ebbõl még bármi lehet.
Addig is egy új kép:
ha nem jellenne meg
Szóval összegezve: Amennyiben hihetünk annak hogy ce2 lesz a játék alatt, a konzolok ki vannak zárva a megjelenési platformok közül. Hogy lehessen konzolra is, ahhoz ce3 kell. Ez tény, nem konzolfikázás.
megoldják a brutál látványt ott, hidd el, mert tetszik-nem tetszik a konzolokból élnek. A többi OFF.
Az AK dolgot azért nem érted, mert életedben nem lõttél éles fegyverrel, pláne nem AK-val. Hagyjuk is, mert te is lángra kapsz :)
Airsoft fegyókat amúgy meg tudják csinálni elég élethûre, fõleg a töltés/súly területén, miért kellene lõnie az ak-val, hogy tudja hogy is kell beletenni a tárat? Egy jó airsoft fegyver és a valódi fegyver közt a különbség kb fél kg súlyban.
Mi a fõ különbség? Pl a ce3 portolva van konzolokra is, a ce2 csak pc. (ce2 volt crysis alatt, az sem véletlen nem jött konzolra)
nem bántásképpen mondom, de sztem ne mondd tovább
mert jobban fogsz égni, mint anno a Reichstag :)
lõõõni :)
nem fogdosni.
a különbség megint, hogy
ültél már ferrari-ban vs. vezetted is nagy sebességgel
baromira nem ugyanaz ;)
cryengine 3-mal készül a Sniper Ghost Warrior 2, ami keményen fog jönni elsõsorban konzolra ;)
Ha van (pü-i) esze a fejlesztõknek, konzolra és pc-re is kiadják ezt a gammát is
gratulálok :)
az airsoft AK-47-nek kb. annyi köze van az éles verzióhoz,
mintha otthon a matchboxaidat tologatod, szemben azzal, hogy beülsz egy 180 LE feletti autóba vezetni
Nagyon állat <#nevetes2>#nevetes2><#gonosz2>#gonosz2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Új logó by: berczely (Y)
Örülnék, ha kapnánk egy Shadow of Chernobylt nyitott világgal és bugok nélkül, egekbelógó ujrajátszhatósággal
azért +fav, meglássuk
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.