Forza Motorsport 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Fõnök, én regisztráltam már az oldalatokon? Nem emlészem rá, bocsi, de úgy rémlik talán igen, még a Forza 3 derekán ...
Csak mert leapprove-oltátok a kérésem a Clubba és láttam, hogy feltétel az oldalon regisztrálás is.

Amúgy meg gyakorolnom kell, mert egyelõre nem nagyon tudnék hozzátenni a szép helyezésetekhez. Világranglista 40.-ik? Gratulálok! <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ha valaki csatlakozni akar kis hazánk legnagyobb Autóklubjához az megteheti.
A világranglistán az összesített pálya idõknél bent vagyunk már a TOP40-ben, de nem állunk meg.

Forza Racing Hungary Autóklub

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Ha már ott vagy az fm.neten a fotóidnál. Klikkelj a VIEW ALL gombra és az újonnan megnyilt lapon találni fogsz jobbra egy külön ablakot a nagy média fájloknak. Na ott tudod lehúzni. Ugyan itt van a videó is. Természetesen vagy egy videó vagy egy nagy kép ami fent lehet..

Macccy
Srácok! Hol van a feltöltött képem, amit felnyomtam (8.3 MPixel) ? Elvileg asszongya' a forzamotorsport.net -en, de ott hiába jelentkezek be a Live accountra, akkor sincs a levelek alatt a GALLERY - RECENT PHOTOS résznél semmi.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
<#taps> (kösz a scan -t)

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Macccy
Aztán kiszállsz és a marbidhoz kérsz tüzet a faltól, mi ? <#nevetes1>

DellPeter
1.5 üveg whiskey, egy kis kokó, és simán beülök a hátsó ülésre, hisz akkor halhatatlan vagyok <#idiota><#idiota><#idiota>

PS2, 360, jatekaim.hu

Macccy
Valaki csinál egy Forza 4 bannert ide fel? naaa...

zaki
Megvédene, pontosabban <#idiota>

zaki
Semmi gond, légzsák megvédett volna <#idiota>

a.carkey
Pláne. :)

A medve nem játék.

Fiesta .....Uram;)
a.carkey
Ha már Focus ...
http://www.youtube.com/v/l4PjSVOnrVg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

a.carkey
Cool.

A medve nem játék.

Elsõ design-om:)
Macccy
Csak sejtésem van, ahogy gondolom neked is. Valószínûleg a feltöltött vagy letöltött motyók, esetleg a car setup-ok, festések vannak benne. Ilyesmi ...

Mr. Minstrel:
Kicsit más téma, de nekem egy Avatar Item -em van úgy a könyvtárban, hogy Corrupted Item és sárga felkiáltójel az ikonja. Nem jövök rá mi lehet, vagy lehetett az és miért. Kettõ volt, de a másik megjavult, amikor a Forza 'AUTOVISTA' pólómra ráböktem a ruhatárban.

Muttley
nálam úgy van, h a 120as HDD-n vannak a játékok
és memo kártyán a játékmentések
egyelõre semmi gáz, mert elfér, de
játékmentésnek a 32 mega k.rvasok

tudja vki, h a 'marketplace data' miért felel?

Just do it :)

Minstrel
addig törölgeted ezeket amíg egy nap majd olyat törölsz ami kéne és kiírja, hogy corrupt profile aztán ugrik az összes forza mentésed, ilyen 10 megák miatt nem érdemes törölgetni

http://topgearhungary.blogspot.com/

Macccy
Miért törlöd? Manapság amikor 120-250-320 (!) GB kapacitású merevlemezek vannak és 16GB pendrive -ot adnak már lassan a BigMac mellé is <#rolleyes> ...
Ennyire kell a hely? Vagy te is a BOX MEMORY -ban tároltad eddig a mentéseket? Én két napja pakoltam át õket a 250 -es HD -re.

Muttley
forza 4 mentések = 32 MB <#wow1>
GHOST files = 2 MB
marketplaca data = 16MB
"account" = 14 MB
"account" Car Setup Files = 40 kB
"account" design catalogue = 60 kB

a GHOST-ot kapásból törlöm mindig
kérdésem, h
a marketplace data miért felel?
feltétlenül szükséges v. törölhetõ?
a többi nyilván kell

Macccy
Maintenance ... Lehet feltesznek még pár M5 nyerõ Rival Challenge -t ? :P

a.carkey
"Forza Motorsport 4 kiszolgáló jelenleg nem érhetõ el."

Nálatok is?

A medve nem játék.

Macccy
<#nyes> Én most tolok Reasonably Priced Car köröket ... imádom

Totti5
Ez a játék így most mindennél jobb. Vezetési élmény, sebességérzet, feeling, fizika! mind top. Nem lehet betelni vele:)

Ez a rivals mod meg letehetetlen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Teszteltem csak. :)

A medve nem játék.

Muttley
nyerted v. vetted?

a.carkey
A Mazda Furai valami ultrabrutál! Szerintem feelingben veri a Zondát, amit elég nehéz volt összehoznia. :)

A medve nem játék.

Macccy
Úgyjártál? :)

Rendben, azért írkálj, hogy mennyire addiktív <#wink>

Koszi a linket! :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley

Muttley
nálam szintúgy minden assist-OFF a visszapörgetést kivéve és manual/clutch helyett (kontroller miatt) "sima" manual transmission
35-ös szinten vagyok momentán :)
nagyon addiktív a gamma :)
az autók fizikája miatt, ÖSSZESSÉGÉBEN jobb mint a Shift 2
btw, nehogy megvegye vki a Ferrari 330 P4-et 9.000.000,- ért
prize car lesz késõbb :)
ja, friend-ként nem tudsz felvenni :( , mert csak OFFline nyomom

a.carkey
Az OST-hez torrent linket nem tud valaki?

A medve nem játék.

Macccy
Yup ... amint elõttem szólott Mr. Crazyman, (LT) -t nyomsz ami a bal ravasz, az odavisz a levelesládádhoz. Ott megkeresed azt a levelet amelyikben az mondja, hogy kaptál lecsót. Lent az ablak alján lesz egy mittomén, download vagymi gomb, talán (X) ... megnyomod és lekapja a számládhoz.

Elvileg rendszeresen random sorsolnak ki sokaknak zsét, kisebb mennyiségeket, akár naponta. Kedvcsinálónak való igazából, de jófej ez is.

Ami viszont nálam - és gondolom sokaknál - nagyon nyálcsorgást vált ki, az a jobbnál jobb Rival Challenge -ek, azok közt is a BMW -s M5 verseny. Bázzz ... az nagyon komoly. Kíváncsi leszek a nyertesre, remélem beteszik a geek képét valamelyik oldalra mikor átveszi a sokszáz lóerõs luxuskoporsóját <#nyes> (ááh csak irigy vagyok biztos)

Raktál fel valamit a kirakatba?
Vagy Aukcióra?
Ahonnan jött a pénz oda menj be a bevételekhez.

6milan6
Értem, így már világos. Köszi.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Marci0115
erre senki?:(

Macccy
Hali. Na az nem úgy van. Nem a garázsodat, csupán a választható/megvásárolható jármûvek népes táborát duzzasztja tovább a Limited kiadással letölthetõ ajándék pakk. :) Ha Free Drive (?) módban keresgélsz kicsit, akkor megtalálod mindet, a festett BMW -ket (ne felejtsd el a külön 1 darabos M5 BMW -t a marketplace -rõl) , a márkánként szétszórt amcsi izomautókat, a VIP szupersportkocsikat, stb.

Én összesen azt hiszem, hogy 31 darab plusz autót számoltam.

6milan6
Üdv! Biztos én vagyok a balfa**, de akkor is megkérdezem. Megvettem a LCE verziót, feltelepítettem, a dashboardon beírkáltam a kódokat, letöltötte, piactéren írja is mindegyiknél, hogy "Megvásárolva", de hol vannak? Az autóimnál egyedül a 3-ból áthozottak vannak.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Macccy
Ja figyelj már, felveszlek Friend -nek ha megengeded majd, aztán versenyezzünk, már ha nem lettél forza gyûlölõ a 'Forza 4 kontrák' és a shift miatt <#vigyor> ...
Begyûjtök majd pár embert mostmár innen, mer tényleg nagyon kurvajó ez a sok RIVAL mód, de szeretnék élõben is néha körözni. Meg Crazymanus oldalán asszem régebben már regisztráltam, oda is benézek mingyá' ...

Macccy
Azaz. Szerintem jó lett, nem kapcsolom ki sose

Muttley
difficulty - steering: simulation
nanáá :)
1-re gondolunk?

Macccy
Nem, simulation alatt a simulation -t értem, ami nem volt az FM3 -ban még, asszem a handling -nél. Lényegesen jobban hatnak a kocsira a külsõ behatások, ellenfelek sárvédõi, a kanyarban a gumik szélessége (virsligumis BMW2002 nagyon sodrós) Nagyon billegális, de ugyanakkor életszerû, érzékenyebb a kormánymozdulatokra is. (sajnos tavaly volt alkalmam majdnem két villanyoszlopot kivinni és majdnem árokba esni egy téli ónos délutánon, ahhoz hasonlít a virsligumis billegés a gyors lejtõ alján)

Muttley
SIMULATION módon azt érted, h
165% bónusz minden verseny után, mert
minden segítség OFF?

Macccy
Kinek hogy jön be ez az új SIMULATION kormánykezelési és tapadási rendszer? Nekem személy szerint nagyon tetszik! Nem bírom rávenni magam akkor se a visszabutításra, ha párszor ki is pördülök egy koccanás vagy egy kicsit elszámolt kanyar miatt ... Nagyon fasza.
A cockpit mozgása is erõteljesebb lett, a kormány távolságot pedig (bár nem találtam, hogy állítható lenne) megjavították. Sokkal jobban ül benne a sofõr, jobb a látószög. Nem kell multiscreen -t állítani.

Áááhh, most TOP GEAR pályázni akarnék, nem melózni ...

Macccy
Igen, biztos úgy voltak vele, hogy "Valamivel el kéne cseszni a játékot, hmm mi is legyen, tegyünk bele egy logikátlan adatot!" :)
Viccet félre, bármi lehet ott, nem tököltek a tuning alkatrészek, motor apróságokban rejlõ esetleges különbségek részletezésével, pedig lehetnek a valóságban. Kizártnak tartom, hogy hasból vagy véletlen generátorral vittek volna be bármilyen motornyomatékot is.

Tuninggal kapcsolatos észrevétel:
Adott R33 skyline gtr és r34. Alapból tök ugyanaz a motor midnkettõben (rb26dett). Mindkét kocsi fel van tuningolva maxra: r33 gtr 590kw lett az r34 meg 730. WTF?
A forza 3-ban is pontosan ugyanezek a számok jöttek ki és már ott is rohadt zavaró volt, hogy két azonos motorral és tuninggal szerelt kocsi között, hogy lehet ekkora különbség?
De most komolyan szerintetek ennek mi értelme van?
Egyáltalán, hogy jöttek ki a készítõknél ezek a számok, hasukra csaptak és beírtak valamit?
Marci0115
srácok, jött egy üzenet hogy 55 ezer kp van az online számlán, azt hogy tudom lehívni vagy hol találom?

Te ezen a földön élsz? MUhahahaha
Menni fog, ettõl még irány a bolt.

Olvastuk! Nálunk az lesz az elsõ Bajnokságunk elsõ futama az FM4-ben és porig alázzuk õket, haha