344
Forza Motorsport 4
-
#304 A játékba bármikor át lehet importálni a 3 mentett állását?
Megcsináltam az első versenyt, ott megkérdezte hogy át akarom-e vinni a mentést.
Viszont a 3-ban még sok van hátra, de szívesen belenéznék kicsit jobban is a 4-be.
Az importálás lehetőségét viszont nem szeretném elbukni. -
#303 pedig jelentős pénztől esnek így el.. -
#302 nem esett le először a kérdés:)
Azért nem lehet mert magyar vagy. Bővebben, a Turn 10 leszarja a problémát, mert már megjelenéskor lett írva nekik, hogy gond van, de ezekszerint a DLC gyártásra fontosabb mint hogy ilyen semmiésg problémát megoldajanak... -
#301 senki? -
#300 gyerekek autózsetonokat miért nem lehet vásárolni? -
crazyman33 #299 Az első FRH (Forza Racing Hungary) festőverseny értékes nyereményekkel!
Bárki nevezhet!
Festőverseny -
#298 én a Ferkokat, Lambokat jobban csipázom :) -
crazyman33 #297 Jó lesz az Május 22-nek is!
1600 MS pontért, vicc kategória!
Porsche Expansion Pack (képek, videó) és az új Forza Horizon -
ST220 #296 Március 22-én jönnek a Porsche-k a Forza 4-be!
30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darab!!! Yes! Erre vártam! -
#295 -
HUN BECSEHELY #294 Megvettem.Hétfön jön meg. -
crazyman33 #293 Rendszeresen szarakodik a szerver (online versenyek állandóan befulladnak) és a weboldal. Van mikor egész nap az fogad az fm.neten, hogy jelentkezzek be, közbe be vagyok. Ezzel sajnos együtt kell élni. fizetünk a játékért a Lájvért és még kapni is akarunk valamit? Lehet sokat várunk.
No de van aminek örülni kell!
Jövő héttől újraindul a weboldalon a Drift Bajnokság.
Mindenkit szeretettel és nagy-nagy gumifüsttel várunk! Beharangozó
Szombaton indul a Clio Kupa: Versenykiírás
A Fotóverseny is új erőkre kapott elvileg jövő héten újra indul az is...
Jó tapadást és rövid féktávokat nektek! /Forza Racing Hungary/ -
#292 Én kitöröltem a régiket a játékban és ha nagynehezen bejön a My Profil oldalamnál a kép, akkor a régi képeket látom. Az újakat meg nem engedi feltölteni, mert az írja, hogy foglalt az összes hely. -
#291 Nekem sem működik rendesen, nagyon ritkán jön be. -
#290 azt tudja vki, h
miért van hogy adott verseny mondjuk 'A Class'-re van kiírva
átváltom 'A'-s autóra és elég soxxor előfordul, h ugyanaz a verseny mire visszamész, máris 'S Class'
idegesítő tud lenni a javából :) -
#289 Na, ennek örülök, megveszem az alap kiadást....
Köszi szépen! -
#288 1 pálya van ami a limitedhez volt, az a top gear focipálya. A sima repülőtér az alap természetesen. -
#287 A Top Gear pálya csak a Limited Edition-hoz járt?
Már egy ideje vadászok ilyen kiadást, de nem nagyon van.
Legfőképp a pálya miatt szerettem volna olyat.
Nem lehet azt valahogy megszerezni teljesen legálisan a Limited kikerülésével? -
#286 ez nem a forza 4 community, hanem forza 3.. a forza 4 itt van, de nekem nem működika my forza rész -
HUN BECSEHELY #285 nekem még megvan -
#284 a forzamotorsport.net oldalon eddig a myforza menüpontnál meg tudtam nézni a lementett képeimet, most csak szöveg van... valahová máshova kerültek a kirakat képeim?
be vagyok jelentkezve, de mégis kéri, hogy jelentkezzek be... akárhányszor jelentkezek be újra, ugyan ez. -
#283 A legkönyebb pénzszerzés a riválisok. Pl Top Gear alap setup, a megfizethető autóval. Ha jó köröket mész és megversz valakit akkor akár 150.000 is lehet a jutalom, de van millió event, ahol lehet kockulni és lenyomni az időket. -
heady #282 Így van, nincs több autó, helyette pénzt kapsz minden egyes szintlépésnél. -
#281 elértem az 50-es szintet. innentől nem kapok tovább ingyen autókat szintlépésnél a karrierben? legalább pénzt kapok majd? -
csiby009 #280 Sziasztok,segítsen nekem valaki,még pedig,WORLD TOUR szinten vagyok,3 pályát már tudtam vanni. de ezek után a következő üzenetet adja ki nekem:
NO LEGAL CARS
There are no events available that match any cars in your garage. Purchase additional cars and/or level up to continue with world tour.
valamilyen autót kéne vennem? de milyet,nem írja le értelmesen
-
#279 az ajándék volt VIP játékosoknak, szerezhetsz még az aukciós házból, rivális versenyeken elért helyezéssel és a facebook-on lévő Forza4 fotóversenyen is -
#278 unikornis autókat hogy lehet szerezni? állítólag 17 van belőlük, most kaptam csak úgy a semmire egyet, egy Camaro SS-t... -
#277 Quick race módba nem lehet semmit állítani.
Két lehetőség van.
1, karrier => eseménylista, ahol van millió verseny
2, csinálsz online játékot, ott minden apró részletet tudsz állítani és be tudsz tenni 16 AIt is -
#276 olyat nem lehet csinálni, hogy beállítom, hogy melyik pályán hány körös versenyt akarok menni milyen autók ellen? -
#275 -
#274 hehejj meghallották imámat és megvásárolható lett ma az összes előrendelői kocsi a store-ban :D -
#273 esetleg gamer365 eladó játékok topicjában... ott szoktak ilyenek lenni... pl gow karakterkódok, stb... vagy vatera talán. -
#272 basszák meg... pont az egyik kedvencem a BMW 1M 2011 is előrendelőis.. nem elég a köcsögöknek, hogy megvettem a limited collectors-t? -
#271 Nem. -
#270 sziasztok. Az előrendelői autókat utólag valahonnan meg lehet venni? -
Alblink #269 4GB-os xboxom van,ez is uygan ugy mukodik mint a forza 3-nal,a masodik lemez nem kotelezo a jatek inditasahoz,es feltelepiteni se szukseges? -
#268 En nem ... akkor most kocsog vagyok vagy csak nem esek ketsegbe ? :) -
#267 Tedd be az első lemezt, nézd meg az intrót, nyomd le a tutorial versenyt és amint beérsz a menübe ott lesz a 2. lemez telepítésének lehetőséges.
Hülyén van megoldva kb mindenki szopott vele... -
#266 Sziasztok! lesz egy nagyon hülye kérdésem. próbálom feltelepíteni a második dvd-t. rámegyek a 2. dvd installálására, és kidobja azt az ablakot hogy tegyem be a második lemezt. kinyitom a tálcát és a box visszarak a dashboardba..ha elindítom a második lemezt akkor meg kéri az elsőt. egyszerűen nem tudom mit csináljak. segítsetek légyszives! köszönöm szépen előre is!
-