344
Forza Motorsport 4
  • Minstrel
    #344
    Az xbox beállításaiban kell magyar nyelvet beállítanod és ezután magyar lesz minden játék ami tartalmaz magyar nyelvet.

    A területi beállítás megadása

    Nyomja meg a vezérlő Útmutató gombját, és válassza a Settings, majd a System Settings elemeket.
    Válassza a Console Settings elemet.
    Válassza a Language and Locale lehetőséget.
    Válassza a Locale lehetőséget, majd válassza ki lakhelyét.
  • Redokee
    #343
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet a nyelvet átállítani magyarról angolra?
  • Csokis
    #342
    Remélem elfér az 5. rész is.

    [URL=http://www.gamersyde.com/stream_30293_en.html]E3: Gameplay showfloor #3 1080p[/URL]
  • Minstrel
    #341
    Ez sajnos nálunk is sokszor elő szokott fordulni, akkor is ha mindenki Magyarországról van.
    Azt kipróbálhatjátok, hogy a router-ben kinyitjátok az xbox live-hoz szükséges portokat, hátha segít:

    Az Xbox LIVE által használt hálózati portok
  • CS@
    #340
    Üdv!

    3an szeretnénk játszani(helyileg: Budapest, Szentendre, Írórszág) és a következő problémánk lenne:
    Ha Budapest csinál játékot akkor, ha Szentendre lép be elősször utána Írország már nem tud bejutni a lobbiba, viszont ha Írország lép be elősször, akkor Szentendre nem tud belépni(hálózati hiba miatt).
    Ha Szentendre csinál, akkor sorrendtől függetlenül csak Budapest tud belépni, ha Írország csinál, akkor is csak Budapest tud belépni.
    Szentendre és Írország egymáshoz nem tud kapcsolódni sehogysem.
    5let a problémára?

    Köszönöm!
  • aronka98
    #339
    köszi!:)
  • audi s8
    #338
    Köszönöm szépen a segítséged! Jelenleg minden világos. :)
  • LMNO
    #337
    Igen, fizetős Live Gold kell ahhoz, hogy online tudj játszani, ez minden játékra igaz.
    Amiket írtál autókat szerintem benne vannak az alapjátékban. Az Essentials Edition-t nem ismerem, nekem Limited Collector's edition van, ehhez adnak néhány letölthető autót + VIP tagságot amivel a többi letölthető kocsi olcsóbb valamivel.
    Igen, a karrier módban meg kell venni játékpénzért a kocsikat, de nyersz is, ahogy haladsz előre. (Tehát ha "igazi" pénzért (MS pontért) veszel egy kocsit, akkor azt a karrier módban még meg kell venned játékpénzért, de a karrieren kívül sima versenyt (single race, köridős, split screen, online) mehetsz vele egyből).
  • audi s8
    #336
    Még 1 kérdésem van. Erre most bukkantam. Csak akkor tudok online lenne, ha van Xbox Live Gold előfizetésem? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak tisztában akarok lenni a dologgal, mielőtt belevágnék.
  • audi s8
    #335
    Köszönöm a válaszod! Ez így akkor világos. Ma láttam egy Forza 4 Essentials Edition szoftvert. Lehet tudni, hogy milyen autókat tartalmaz? Koenigsegg, Lamborghini Murciélago, Skyline R34, Gumpert Apollo, BMW E30 M3 érdekelnének főleg. Írtad, hogy karrier módban kell megvenni az autókat. Ez mit takar? Játékpénzért vagy MS pontért?
  • LMNO
    #334
    Igen :)
  • LMNO
    #333
    Fut dvd-ről is/fel is lehet telepíteni (ha feltelepíted akkor valamivel gyorsabb a betöltési idő + nem pörgeti hangosan a lemezt). A mentés elfér; ha a játékot akarod feltelepíteni, akkor kell vinyós boxot venni (250 gb legalább). K*rvasok autó van benne alapból (többszáz), de ha nem elég, vehetsz hozzá még neten többet MS pontokért, amiket pedig bankkártyával tudsz venni (paypallal is talán), vagy konzol boltban. Van benne single + multi is; csak a karrier módban kell megvenni a kocsikat, ott tudod customizálni is őket; egyébként sima versenyben elérhető az összes.
  • audi s8
    #332
    Sziasztok! Nem nagy a nyüzsgés, de leírom a kérdéseim. Szóval érdekel engem ez a játék, de még soha nem játszottam boxon, nemhogy a Forzával. Néztem róla pár videót, eszembe ötlött pár kérdés. Az oké, hogy veszek egy boxot+ dvd-t. Fel kell telepítenem a játékot, vagy fut dvd-ről is? Kell valami extra memóriakártya a mentésnek? Van olyan Forza verzió, amiben benne van a 600+ autó? Ha nincs, meglehet venni még a dlc-ket? Mennyibe kerül? Hogy lehet fizetni? Láttam valami MSpontot vagy mit. Azt paypallal lehet fizetni? Ami rajta van alapból a dvd-n autók, azokat egyből megkapom vagy szinteket kell lépnem és úgy? Vagy játékpénzért? Van benne single mód? Vagy offline? Én nem vagyok nagy multikedvelő, inkább csak hobbiból szoktam játszani. LFS-ből térnék át a Forzára. Ha vannak ilyen módok, kocsikat így is fellehet oldani, ha felkell egyáltalán? Biztos akadna még kérdésem, de remélem van, aki megpróbál segíteni. Szervusztok!
  • aronka98
    #331
    Sziasztok, már több mint 1 éve játszok az FM4-el, de csak most jutottam el az XBOXLIVE-ig. És az lenne a kérdésem, hogy a piactér/népszerű autóknál van pl 1 autó, rámegyek a "megvásárlás"-ra és ott írja hogy free, vagy éppen xy Zseton. Nah szóval amihez free van írva azért értelemszerűen ha lenne zsetonom abból nemkérne, csak majd játékbeli pénzt a megvásárláskor. Jól értem?:) Köszi előre is!
  • vg
    #330
    Hát, az elgondolás jó, de szerintem nem fog menni.
  • CS@
    #329
    Sziasztok!

    Ott tartok, hogy van egy RGHs Xem régóta(nem bannolt sosem látott LIVEot), és annak a 320GBs HDDjén van egy Forza 4 + 3 autós DLC* + mentés(KB.:lvl55+4millacash+sok autó).
    Most vettem egy érintetlen X-et 120as HDDvel + mellé egy eredeti Forza4 et(2lemezes).
    Az RGHs gép mentésén sose használtam semmilyen hacket(+pénz vagy bármilyen savegame módosítást) szeretném az új Xen LIVEon is használni a régi mentésemet. Az nem gond, ha a régi gépről elbukom a mentést, de az újon működjön.
    *A 3 autós DLCvel kapcsolatban arra gondoltam, hogy: Felteszem az új BOXra az eredeti játékot, majd veszek MS pontot és ezt a 3 kieget megveszem a LIVEról.
    Ezután, hogy tudnám biztonságosan átjuttatni a mentésemet az új BOXra?

    Köszönöm!
  • Macccy
    #328
    Online szerintem minden van szinte, csak pár bónusz autó lesz elzárva. Mehetsz online nyugodtan, választhatsz pár száz verda közül
  • pisuka
    #327
    Sziasztok!most lettem xbox és forza4 tulaj és azt szeretném kérdezni,hogy
    a karrier modban még az elején járok és nincsenek autók megnyitva!Attól,hogy nincsenek verdák mehetek online úgy értem csak a megnyitott gépekel mehetek vagy online már vannak más kocsik?
  • Minstrel
    #326
    Nem lesz, már csak Forza Horizon-nal fognak foglalkozni
  • ktomi22
    #325
    ne is legyen .. 3ashoz anno vasaltam aztan kiadtak ultimatet ponom penzert .. (kb*szas azokkal akik elozoleg vettek MS pontert) ..aztan meg hogy meg jobb legyen az utan is kiadtak ..
  • w77d
    #324
    Több autócsomag nem lesz a Forza4-hez?
  • crazyman33
    #323
    FORZA 4 - FRH Drift Bajnokság

    Azok figyelmébe akik kedvelik a gumifüstöt a Forzában is! Bárki nevezhet!
    Még holnap éjfélig lehet nevezni, szerintem kár kihagyni! A nyereménysorsoláson 12 hónapos LIVE előfizetés kerül a kalapba!

    [L:http://crazyman.hu/index.php/versenyek/drift/437-fm4-drift-verseny.html]KATT IDE![/L]

  • ajem kisa
    #322
    Elkelt!
  • ajem kisa
    #321
    Macccy reggel írtam neked, de nemkapott üzenetet az ismerősöm azóta... jelezz légyszi, mert lenne más is a játékra, de nem akarok seggfej lenni. Mondjuk este 7-ig ha nem jössz akkor odaadom az illető adatait másnak ok?!
  • ajem kisa
    #320
    Egy ismerősöm megszeretne szabadulni a bontatlan forza4-től...
    5k, gondolom postán utánvétellel is megbeszélhető a dolog, az ár + postaköltség (mennyi szokott lenni?)!
  • Mast3rBoYHD
    #319
    Sziasztok! Elkezdtem Youtube Gameplayeket csinálni és főként Forza 4-el is foglalkozok. Collectors Edition-om van. Ha nézni szeretnél néhány jó Gameplay-t http://www.youtube.com/watch?v=sC0KA0a79Ek&list=PL000121EE92EF8B4D&index=1&feature=plpp_video
    Ha több Gameplay-re vágy nézd meg a videóimat http://www.youtube.com/user/Mast3rBoYHD/videos
    UI.: Feliratkozni nem szégyen! Köszönöm! A linket böngésző ablakába kell bemásolni!
  • High end PC #318
    áhh, nem aktuális, rájöttem, ugyanoda, ahová az ms pontok kódjait is
  • High end PC #317
    a kódokat hova a tökömbe kell beütni, nem találom -.-
  • Mast3rBoYHD
    #316
    Sziasztok! Elkezdtem Youtube Gameplayeket csinálni és főként Forza 4-el is foglalkozok. Collectors Edition-om van. Ha nézni szeretnél néhány jó Gameplay-t http://www.youtube.com/playlist?list=PL8B6BB7FBCF07F1F5&feature=plcp
    Ha több Gameplay-re vágy nézd meg a videóimat http://www.youtube.com/user/Mast3rBoYHD/videos
    UI.: Feliratkozni nem szégyen! Köszönöm! A linket böngésző ablakába kell bemásolni!
  • wollnerd #315
    De jó... beperelem őket a tartalom információhiányáért!
  • arty
    #314
    rábasztad

    az autozseton arra van, hogy játékbeli pénz HELYETT ms pontért vegyél meg olyan kocsit, ami meg van véve (kaptad az alapjátékkal vagy vettél DLC-t)

    tehát nem kell versenyezned, pénzt gyűjtened a játékban, játékzsetonnal tudsz fizetni a kocsikért
  • Totti5
    #313
    Játékban próbálod megvenni, vagy kint a dashboardon?
  • wollnerd #312
    Sziasztok!
    Megvetem a 13 autózseton-os csomagot, (tudom hogy régen nem tudtunk vásárolni de most meg tudtam. le is vett, 1300 M$ pontom maradt.) De én ezt a dolgot nem értem. Vagyis vennék egy kocsit pl. WV Bettle-t még így is MS pontként (160 MS pont) mutatja az "árát" s nem autózsetonként. Ez így jó? vagy hogy van? ha megerősítem akk újabb 160-at fogja levenni az egyenletemből??
    Vagy rábasztam a 800 pontot?!!?
    THX!!
  • Minstrel
    #311
    kérdéseidre van egy jó válasz crazyman.hu itt van egy jó közösség, van köridő verseny, vannak online futamok, fórumban lehet dumálni és vannak írások szinte minden Forza témában :)
  • unrealnoise
    #310
    nah úgy néz ki föladtam a PC-s állandóan gépet újítunk cuccot, többek közt a forza miatt is veszek egy xbox360-at. :) online milyen játszani? van valami hazai közösségi portál, ami "összehozza" az emberkéket? online egyáltalán milyen a játék? mennyire komolyan lehet beállítani? pl, hogy akik indulnak, azok mind segítségek nélkül menjenek meg ilyesmi. :)

    előre is köszi a válaszokat.
  • arty
    #309
    legalább nem cseszed el magadnak a játékot ;)
  • arty
    #308
    ha meg is találod, enkryptálva vannak
  • Petike125
    #307
    A játékban készített fotókat le tudom valahogy menteni pendrive-ra vagy külső hdd-re?
    JTAG/RGH-s gépem van, de nekem nem sikerült rájönnöm, hogy hol tárolja a képeket...
  • blackcalibra
    #306
    Az úgy megteszi. Bíztam benne hogy egy "opció" lehetővé teszi a játékban hogy bármikor lehessen importálni, de sebaj.

    Köszi!
  • Totti5
    #305
    Egyszer lehet csak, de ha törlöd majd a Forza 4 "belenézős" mentésedet a HDDről, akkor úgy veszi mint ha első alkalommal indítod, így bármikor meg tudod majd tenni.