30713
TES
  • Party Hard
    Én is erre gondoltam de van meg 25 giga. Na mind1 próba jön
    A Fat 32 ő lehet probléma? bár nem hiszem,h 4,3 gigánál nagyobb lenne a kicsomagolt mod

Valamint kérnék mindenkitől kedvenc ENB-t valamint skill fa modot (minél részletesebb és bonyolultabb legyen)
  • genndy
    Oké. Akkor Creation Kit. Steamen a Kellékek közül letölthető.

Elfogyott a hely a vinyón. Elfogyott a memória. Passz. Csomagold ki őket kézzel.
  • Party Hard
    Szeretem a kihívásokat. Időm meg van

Apropó kihívás
    Mi a teendő ha a NMM nem akarja felrakni a modot? Nincsen hozzá követelmény végigmegy a csik és kiírja, h
    A problem occurred during instaL:
    Exception of type"system.out.memoryException" was thrown.
    The mod was not installed
    A Falskaar és az Immersive Armors al csinálja.

• genndy
    Creation Kit kell hozzá. Minimum 100 óra egy ilyet megcsinálni, még ha csak valami alap viskót is akarsz, mert először még a progit is meg kell tanulni használni. Macerás, nehéz, küzdős. Ha Ryder benéz majd mesél miket szívott vele a NV-ben.
    Egyszerűbb ha Nexuson nézelődsz modok után, van millió házépítős. Meg a Hearthfire DLC is erről szól.
  • Party Hard
    Valakinek van tapasztalata módolással kapcsolatban?
    Lakást szeretnék csinálni. Milyen programmal szokás
  • genndy
    Ha csak guggol akkor felkel. Ha a földön fekszik akkor halott, véglegesen.
  • sanya200
    Hali,ha egy társam (lidia) meghal akkor feléled?Mert volt hogy meghalt aztán ha lenyomtam az ellent felkelt.De most elég halottnak tűnik
    lenyomtam a 2. sárkányt de csaj meghalt.
  • PiszkosFred
    Green Water Fix by A
    Ez megoldja a viz alatti gondot, ha esetleg az tovabbra is jelen van. Illetve, van ezen kivul meg rengeteg "Water" modifikacio, azok nagy resze is jo, de talan ez a legnepszerubb. (regebben ez volt, legalabbis)
  • Party Hard
    Probléma MEGOLVA

Köszi én is erre emlékeztem de nem működött.
  • genndy
    Hát ha ez még 1.5 játékkal volt, akkor legfrissebb patch.
    Vagy erre gondolsz.
  • Party Hard
    Erről beszélek
    sajnos az angol tudásom gyenge a leíráshoz.
    de emlékszem nexuson volt fent valami megoldás. csak nem emlékszem illetve nem találom
  • Party Hard
    Üdv
    Most kezdtem újra a játékot.
    Ha ugrálnak az árnyékok nem látok a víz alatt és nem látszik a tűz mit is kell felrakni? Sajnos már nem emlékszem
  • SaGa
    Mondjuk aztat csókoltassuk, aki ezt a leírást csinálta a modsorrendről.
    Könyörgöm, az egyéb esm-ek sehogy sem lehetnek ez esp-k mögött. Először be kell tölteni minden esm-et, majd utána az esp-ket. Nem is hagyja másképp beállítani egyetlen modsorrend kezelő sem.
  • penge96
    De utána biztos visszakapcsolta, vagy nem lehet? Nekem is bent van az alapjáték unofficial patche, akkor számolnom kell ezzel a problémával? (Még nem tartok ott.)
  • genndy
    Pedig azok később még jól jönnének... rengeteg hibát javítanak ugyanis, ez a lélekelszívás az egyetlen bajuk.
  • sanya200
    na sikerült de úgy hogy az unofficial patcheket kivettem meg lenyomtam még egyszer a sárkányt.Köszi a segitséget
  • genndy
    Pedig így jónak kellene lennie. Próbáld meg az .esm-eket ugyanebben a sorrendben a legelejére pakolni, az .esp-k elé.
  • sanya200
    hát nem megy így se ha abba a sorrenbe rakom akkor meg menü nincs csak a logó jön be.
  • genndy
    Amiket ismer. De nagyon sokat ismer. Milyen értelemben gondolod hogy megbízható?
    Jól rendezi el a modokat? Legjobb tudomásom szerint igen, bár én nem használom.
    Nem turkál a cuccaid között, viszont folyamatosan frissített netes adatbázist használ, úgyhogy nem árt kiengedni (de nem kötelező, kézzel is le lehet tölteni az adatbázist).
  • penge96
    A BOSS program az automatikusan elrendezi a modokat, ugye? Teljesen megbízható? (Elnézést, ha ez is volt már, de amit találtam a Morrohun-on az nem mondott újat, mást pedig nem nagyon láttam.)
  • genndy
    Semmi letorkolás nem volt benne, csak minden 5. hsz ez a kérdés.
    Nem kell kikapcsolni semmit, a modsorrendnek kell jónak lennie. Elolvastad amit a morrohun oldalán írnak?
  • sanya200
    jó de hogyan kell?Kapcsoljam ki vmelyik módot?
    Csak rendesen megkérdeztem vmit és letorkoltok,lehet egy milliószor kérdezték de én most jöttem fel ide először
  • Fantusz
    Az ismert bug lehet, nem az a kérdés, hogy honnan jött a sárkány (nem tudhatod), hanem a karaktered elszívja a lelkét, s így tanulja meg az első kiáltást (pontosabban annak az első részét), ami a küldetés továbbgörgetéséhez szükséges.
  • genndy
    Nem szívod el a lelkét, rossz a modsorend. morrohun GYIK egymilliomodszorra is.
  • sanya200
    Lenne egy olyan gondom hogy lenyomtam most a sárkányt fehérvágtánál,még az eleje nagyon,át kellene vizsgálni a sárkányt hogy honnan jött,de nem megy tovább elveszem az összes cuccot tőle de a feladat meg maradt.
  • genndy
    Nincs olyan amiben minden benne van. A legnagyobb és legnépszerűbb a 2K, bannerban is ott van. Növényekhez meg a Skyrim Flora Overhaul.
  • Fantusz
    Zuhanáskor feleannyit sebződik a karaktered, de ennek nem sok jelentősége van, hacsak nem szokásod a magasból földhöz verni... viszont a következő perk felvételéhez feltétel, hogy ez is meg legyen.

A Conditioning a legfontosabb perk lesz: a viselt nehézpáncélnak nincsen súlya, és nem lassítja a karaktert.
  • horthy
    A nehéz páncél perk-ek között van olyan hogy Cushioned " párnázott " magyar forditásban ennek a védelemben van-e jelentösége csetepatéban vagy csak leugrásnál fele annyit sebzödik az ember ha esik a sziklára ?
  • sanya200
    Tudtok ajánlani nekem textúra módot?Amibe minden benne van?Leginkább táj kellene szedtem le párat de üti egymást,vagy felrakhatom úgyis?Legfőképp talaj,fű,fák..stb elég gyengék.Lekaptam 1-2t de nem az igazi.
  • SweeneyTodd
    Helló, Sziasztok !

Tegnap megvettem a játékot, kövezetek meg ,hogy nem elöbb mert ez valami fantasztikusan jó játék.

A sima alapjátékot szereztem be steamen 3,5euróért, minden egyes centet megért , de még az eredeti árát se sajnálnám ezek után tőle, egyszerűen lenyűgözött.
  • PiszkosFred
    Marmint ugy ertettem, hogy ha helyre lesz rakva a mod lista (fogalmam sincs kinel van meg az eredeti, ki csinalta), akkor a Falskaar ficsor listaja vagy barmilyen magyar szoveg - ami hasznalhato - mehet a hirbol nyugodtan.
  • Fantusz
    Tudom, emlékszem rá, de a listán nincs rajta, s mostanság csönd is lett a mod, és a modder körül, viszont, ha valaki nem ismeri, érdemes a figyelmébe ajánlani.

Egy külön kis világ, sok küldetéssel, azoknak ajánlott, akik további kalandokat, feladatokat keresnek (tehát aki még csak ismerkedik a játékkal, annak nem érdemes átrohanni erre a területre)
  • Fantusz
    No jó, legyen három, aki szeretnek rohamosztag élén kalandozni:
    Vilja

(bár nem tudom mivé fejlesztette Emma a modot, amikor kipróbáltam Vilja, Rayya, Iona, Lydia, Serana + főkarakter is kalandozhatott együtt - mondjuk sokszor inkább bosszantó volt, ha szűk helyen kellett tevékenykedni)
  • PiszkosFred
    Falskaart anno kihireztuk, meg azt is, hogy utana a Bungie lecsapott a sracra, lattak benne potencialt.
  • Fantusz
    Mostanság nem íródnak már gyakran újabb modok a Skyrimhez, valóban ki lehetne iktatni a szerkesztés lehetőségét.
    Talán még két modot ajánlanék a listára:
    Helgen Reborn
    Falskaar
    Kismillió még a további lehetőség, de "kezdőcsomagnak" bőven sok a listában ajánlott, a többit úgyis megtalálják keresgélés, kérdezgetés után - kinek mire van igénye...
  • PiszkosFred
    Parszor mar vissza lett allitva pedig. Most is azt kellene, aztan leloni a szerkesztesi lehetoseget.
  • penge96
    Őszintén szólva engem is meglepett egy kicsit a stílus, de akkor már értem miről van szó. Hát, szomorú dolgok ezek...
  • Fantusz
    Mondjuk egy arra illetékes igazán szánhatna már rá némi időt, s kijavíthatná az elbarmolt szöveget a "modok" menü alatt.
    Mi tudjuk, hogy nem ilyennek íródott, a szabad szerkesztés lehetőségével élt vissza valaki, de már nagyon régen bent vannak a trágár baromságok a szövegben.
    Természetesen nem feladatként kiosztva kérem a kijavítást, de már itt is volt hónapokkal ezelőtt kommentelő, aki úgy gondolta, eredetileg lett alpári stílusban megírva a tájékoztató (sajnos valaki mások munkáját szándékosan próbálta tönkre tenni)
  • PiszkosFred
    Upsz, akkor azt lehet nem lattam, sorry. Genndy tanacsa a legjobb, elobb nezd meg modok nelkul (max a grafikan turbozz picit, ha akarod), aztan majd latni fogod, mi "hianyzik" szamodra a jatekbol. Tuti, hogy lesz ra mod :)
  • penge96
    Igen, írtam is, hogy láttam a listát, viszont én itt kifejetten egyéni véleményekre kérdeztem rá. Szóval amit a többség használ, amúgy sem akarnám szétmodolni a játékot, nem az én stílusom. :)