The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az (is) az értelme, hogy újra tudod fejleszteni a skillt -> szintlépés -> perkpontok. Illetve nehezítés - az eddigi 100-as, kiperkelt skilled helyett 15-ös, perkeletlen (pörköletlen <#vigyor>#vigyor>) skillel kell küzdened ugyanolyan magas szintû ellenfelek ellen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Olvastam, hogy végre van magyarosítás a Skyrimhez.
Le is szedtem a Morrohun os telepítõt de az 1.9.32.08 as patch-t sehonann nem tudtam leszedni. A nélkül meg nem engedi feltenni.
Úgy az 1.6 os patch magasságáig van befrissítve a játék 120 mod van fent legalább. Nexuson se tudtam leszedni ezt a patchet.
Tudnátok egy mûködõ linket betenni ide?
Szeretném kipróbálni magyarul a játékot de újratelepítés nélkül remélem lehetséges.
Angol nyelven pl. Skyrimwiki
Köszönöm elõre is.
skacok,jó lenne egy kis help,melyik texture módokat ajánlanátok,amik nem ütik egymást,és a NexusMM-es telepítésen,után kell még valamit másolgatnom pl. a data mappába?Bocsi az ilyen kérdésekért,de nagyon kezdõ vagyok a módolgatásban,egy csomó mindent olvastam már,videókat néztem meg,de bizonytalan vagyok a kérdésben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudja valaki, hogy kieget hogy tudok visszavarázsolni a Data Files menüben? Véletlenül kitöröltem a Dragonborn DLC-t. <#idiota>#idiota> Már kerestem a steamben is, de nem találtam sehol sem... <#help>#help> A DLC menün belül csak az árakat írja, (holott már megvásároltam õket) de mikor rámegyek hogy kosárba rak, akkor õ írja is hogy már ez megvan nekem. Fingom sincs hogy varázsoljam vissza...
Somteam like alapján találtam.
Oroszok csinálják lehet nagyon ütõs lesz.
Van a ruszkiknak egy rétegük akik elképesztõ dolgokat tudnak.
Ezt már láttam az oblivionnal is. Ellentétben a Nehrimes csapattal õk az eredeti obliviont turbozták fel. A képek alapján a sztori lehet érdekes lesz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez persze az én gépemre vonatkozik, ami nem mai darab.
Valamilyen beállításra gondolok. A hardverrel nem hiszem,hogy gond lenne.
Minden szép és gyönyörû, de ez a szaggatás... 2013-ban?
A sárkányos porblémára megoldás: kapcsold ki a DLC-ket, a sárkány megölése elõtt. Elvileg úgy továbbenged. Késõbb visszakapcsolhatod. "
"detthc: Megsúgom, a magyarításnak köze nincs a sárkányok lelkének elszívásához (max. a felirathoz, ami olyankor megjelenik). De nyilván a magyarítás tehet róla, ha hiba van a játékban, még véletlenül sem a Bethesda/Unofficial Skyrim Patch/egyéb beépülõ. Biztosan ezért van egy külön szakasz az Unofficial Skyrim Patch leírásában, ami ezzel a problémával foglalkozik, mert fél éve tudták, hogy ha készen lesz a magyarítás, akkor lesz benne ilyen hiba. Bõvebben: http://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?f=30&t=627"
"Kizártnak tartom, hogy a magyarítás miatt nem mûködjön a lélekelszívás.
Én részt vettem a tesztben és az egész játék során sosem volt ilyen gondom.
És más tesztelõtõl sem hallottam ilyet.
Nálam is fent volt az Unofficial Patch és az SKSE is miután a teszt ezeket automatikusan feltette.
Viszont én is kivettem a kiegeket hogy ne zavarjon be az angol szöveg a tesztnél.
Szóval a gond sokkal valószínûbb hogy a DLC-el lesz!"
"A sárkánylelkes dologra a bugfix:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/31685//?
Kell hozzá modmanager. "
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha valakinek gondja akad még a sárkány lelkekkel, és nem akar a load orderrel játszani:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31685/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D31685&pUp=1
letöltöd, unrar, be a data könyvtárba, és kész is.
nekem ez megoldotta a dolgot. (a dragonborn dlchez van, de simán megy a legendary editionnal.)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az a "hamarosan" azért túlzás, még el sem kezdték. Fogalmazzunk úgy, hogy tervben van a DLC-k honosítása is, de nincs határidõ, nem ígértek semmit.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mire hasznosítható a Chaurus chitin?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dwemer secrets
A magam részérõl akkor visszatérek ahhoz a legelsõ állapothoz, amit a megismerkedésünk után 10 perccel bevezettem, vagyis hogy teljesen figyelmen kívül hagyom a létezésedet. A továbbiakban hozzám beszélned teljesen fölösleges
Túl.
Sokat.
Gondolkodsz.
Teljesen.
Feleslegesen.
Paranoiáid.
És.
Problémáid.
Forrását.
Ne.
Bennem.
Keresd!
Remélem így tagolva már érthetõ számodra. (nincs szmájli, ezt most komolyan gondolom)
, erre most kiderült, hogy te csak vicceltél.
Mellesleg ha csak vicceltél, akkor végképp nem lehet érteni, hogy mi a bajod ezzel a kommentel, hogy ezt sikerült rá válaszolni. Szerinted ez az üzenet mi a f@szt jelent, ha nem azt, hogy "értem én, hogy poénkodsz, de lehet hogy õ nem fogja" Tudod, smiley. Mindig árulkodó, ha ott van a kommentben.
Valójában az történik, hogy mindenkivel folyamatoan ilyen kis mikrocsatákat kezdesz, és amikor ezt valaki szóvá teszi akár a legártalmatlanabb formában (nem azért mert egyenként nagy ügy, hanem mert folyamatosan azért sok), akkor elkezdesz hazudni, elõadod a mûmegsértõdés drámádat, és megrágalmazod a másikat olyannal, hogy az téged egy kurva gecinek tart és társai, amik soha el sem hangoztak, és mégcsak hasonló sem volt soha. (vagyis önkényesen átértelmezgeted a megfogalmazott kritikát)Ennek az egésznek olyan üzenete van a másik felé, hogy vagy elviseli hogy folyamatosan küldöd felé a kis inzultálásaidat, vagy még nagyobb jelentet kap a pofájába. Ez pedig erõszakos és elmebeteg viselkedés. Én azt tudom neked tanácsolni ezügyben, hogy próbálj meg elsõ körben legalább reflektálni magadra annyiban, hogy meg tudd fogalmazni, hogy ezt miért csinálod, mert ha ezzel nem fogsz valamit kezdeni úgy általában az életedben, akkor totálisan el fognak tûnni körülötted az emberek. És nem azért mert utának, hanem mert technikailag nem lehet veled kommunikálni ettõl. Nem mellesleg egy csomó energiát megspórolhatsz, mert ezt a folyamatos készenlét, amiben vagy, hogy minsig valami kis kihívó, revans vagy kontra választ adj minden helyzetben iszonyat sok energiát használ és hosszú távon kikészíti az idegrendszeredet is.
Skyrim a lényeg
sztem a játékra kéne koncentrálni