30713
TES
  • Mr_no_NaMe
    Azért ezt a kijelentést nagyon sürgősen vonjuk vissza szerintem, mert minden irányból bődületes nagy faszság xD

Amúgy ha a modokhoz gyártott 4-5 programmal (TES5Edit, NMM, patcherek stb) jól bánunk, és a megfelelő időben, megfelelő sorrendben tisztítgatjuk, rendezgetjük a szarjainkat, akkor ELVILEG SEMMI probléma nem léphet fel. Legalábbis az én kis szerény kizárólag játékélményt, és tartalmat befolyásoló 65-6 modommal még nem történt fagyás, se hiba.

De azért még mindig érdekelne, hogy az a 200 mod az mi is.

én így nézek ki:

• PiszkosFred
    A vilag igy mukodik. Azt mondjak egyesek, regen minden jobb volt, a turorudi, a foci, a filmek, a zene, a jatekok, a netes kozossegek, sot, meg az eletszivonal is. Ahogy feltalalja valaki az idogepet, nincs tovabb siras a mult miatt.
  • genndy
    Néhányan meg +200 modot felraknak, és nem sírnak, mert megy Saját játéka, ha ő így élvezi akkor csak tegye. Nincs multija úgyhogy senki élményébe nem zavar bele.
  • Jacky
    Pedig visszalépés az Oblivionhoz képest, kivéve grafikát.
  • PiszkosFred
    Es meg ennel is tobben. Steamen ki nem maszik a napi top10-bol a jatek, lassan 3 eve mar.
  • Jacky
    Egy kicsit túlzásnak tartom, hogy néhányan 200+ modot felraknak. Aztán meg sírnak, mert nem megy. Na vajon miért nem?
    Nem hiszem el, hogy ennyi mod kellene.
    Annak viszont örülök, hogy ennyien tolják még mindig.
  • Panzeradler #26828
    Én jobban élvezem a modolást mint a játékot magát
  • penge96
    Köszi! :)
  • PeeTeR
    akkor inkabb mar publicba hatha mast is erdekel. pedig azt hittem en leszek az egyetlen zoldfolu aki itt fog idegesiteni mindenkit a hulye kerdesek tomkelegevel :D igy hogy tegnap raktam fel frissen a jatekot illetve nyitottam meg eloszor a nexus oldalt kb. 8 ora alatt sikerult 0 -rol igy megcsinalni ahogy #26864 -ben is lathato - de ugye ez csak cicomazas vagyis latvanyvilag nem befolyasolja a jatekmenetet. illetve nalam befolyasolja, illetve ez nelkul neki nem allnek megegszer nullarol :D

itt a lista parancsolj, remelem erteni fogod.
  • penge96
    PeeTer, milyen modokat használsz? Mármint látvány terén. Privátban is leírhatod, ha gondolod.
  • PeeTeR
    v0.4
  • PeeTeR
    viszont abban segitseget kernek, hogy a sunat hogyan tudom kicserelni valami kelletos picsuszra :D
    talaltam ilyen indokolatlanul jo kepeket meg modelleket de azt meg mindig nem igazan ertem, hogyan tudom kicserelni.
  • PeeTeR
    v0.3

• Mr_no_NaMe
    sziasztok! felraktam a jatekot, mar jatszok vele de kozel egy hetig csak a modokkal foglalkoztam. a NMM jelenleg 65 modot szamol nekem es 20-30 ora jatek utan meg semmi fagyas vagy hiba nem volt (leszamitva a favorites menut, de tuti hogy a modban van a hiba).
    Lentebb olvastam, hogy valakinek 200 modja is van. namost azt hogyapicsaba? Mar alig talalok valamit, hozzatszem, hogy csak nepszeru profi modokat hasznalok. de meg is. Nincs veletlenul valami lista azokrol a modokrol amik csak hozzaadnak a jatekelmnyhez? mert en eddig ugy ereztem, hogy minden font van.
  • Panzeradler #26821
    Nagyon közép lefele állnak szerintem.
  • Whysper
    Sziasztok. Hogy lehet azt skyrimba kijavítani ha alt + tabolok sé vissza megyek akkor ne legyen már ott a windows egér is meg a skyrim egér is egyszerre és !
  • PeeTeR
    v0.2

• PeeTeR
    mi a gond a szemekkel? valami beauty eye mod -ot talaltam onnan vannak.
  • PeeTeR
    igy feltoltes utan visszanezve, nem kell leszolni, ez egy fos :D
    de mar tokom tele van x.x
    karakterrel semmit nem gorcsoltem eddig, 2perc es ennyi. jelenleg ugy nez ki, hogy 30perc nexus oldalon, 1perc jatekban hogy lassam mi hogyan valtozott. alakul... idegrendszer fuggo - erosen :DD
  • Panzeradler #26816
    Nem szokásom leszólni másnak a munkáját, tudom mennyi idő beállítani jóra a karit, de azokkal a szemekkel nem akarsz valamit kezdeni?
  • sanya200
    tennék rá vmi realisztikus bőr módot :D
  • PeeTeR

na most valami ilyesmi. ENB csesztetese utan.
  • genndy
    Örülj ennek is, eddig egyáltalán nem lehetett ingyeneseknek, csak ha perkáltál a VIP-jogokért.
  • Party Hard
    Megvan...
    Miért csak 5 percig lehet változtatni??? Érthetetlen
  • Party Hard
    Valaki nem vágja esetleg melyik mod teszi magasabb szintre a Dawnguard kezdését?
  • genndy
    "R - Feloldás" ez kell neked.
    És akkor MOST olvasd át a játék beépített helpjét a főmenüben. Alaposan.
  • Funcájwarrior
    Köszi! A magyarítással felrakott skyrim patch volt amúgy a ludas. Régi volt a verziója a kieg patchekhez képest és nem tudtam a listában fentebb rakni. Most már működik rendesen, bár a magyarításban okoz néhány apróbb hibát, de nem vészes.
  • penge96
    Tárgytalan. Kellett telepíteni mellé az elavultabb SKSE-t. Számomra nem logikus, hogy ha alapból fent volt az újabb, akkor úgy miért nem jó, de biztos meg van ennek a maga programozói elve.
  • penge96
    Nincsenek meg a DLC-k. A térképen lévő "gombok" sem magyarul vannak, a küldetés nevek sem, a párbeszédek is 50-50%, abszolút nem értem, hogy mi van. Biztos elsiklok valami felett, de sehogy sem működik...
  • sanya200
    Nincs minden lefordítva ha felraktad pl a dragonborn dlc-t az angol.
  • penge96
    Miért van az, hogy a magyarítás nálam full hiányosan jelenik meg? Teljesen véletlenszerűen váltogatja a nyelvet a magyar és angol között. Tudok angolul, viszont ha már magyarul akarok játszani, akkor elég zavaró, hogy egyszerre kétnyelvű a játék. Modok nélkül is ilyen, nem értem... ötletek?
  • sanya200
    Kérdés,megöltem eddig kb 3 sárkányt de amit felszedtem kiáltásokat nem engedi használni.Legutoljára a jégalak kiáltást szereztem meg és ott megöltem a sárkányt is de nem tudom aktiválni ezt se.Kb 3-4 sárkányt öltem meg eddig de csak 2-t enged használni,pedig azt irja sárkánylélek kell hozzá.Megint a modsorrendel van gond vagy mi?Mert a sárkány lelkét elszívtam.
  • SaGa
    Rossz helyre került a dragonborn patch, azért nem indult el vele. Ha meg kiszeded mindet, azért, mert a mentésedben a többi már benne volt.
    Tedd vissza mindet és a dragonborn unoff patchet tedd a megfelelő helyre a betöltési sorban, akkor nem lesz gond.
  • sanya200
    Vissza lehet állítani vhogy az eredeti állapotot?Meg az érdekelne hogy van pl többfajta 2k mód azok most ütik egymást?
  • PeeTeR
    feladom :D ~7Gb bizbaszt szedtem le, felraktam, mar el sem indul :D
  • penge96
    Na, nekem egy számotokra valszeg egyszerű problémám lenne. Valaki remekül leírta, hogy a moddolással eltöltött idő száma arányos a játékban- és a valóságban eltöltöttel. Na, én már 4 napja moddolgatok, és kezdem átlátni, meg úgy nagyjából készen is vagyok. Viszont a mindenféle tweakelések közepette teljesen elvesztem, és nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni a beltérben lévő okádék vetült árnyékokkal. Szóval amit pl. a gyertya fénye okoz. Én nem vagyok grafika buzi, de ez valami undorítóan néz ki. Biztos valami egyszerű megoldás van rá, de nem nagyon tudom hogy keressek rá, szóval értékelném, ha valaki tudna segíteni.
  • Funcájwarrior
    Tudna valaki segíteni? Skyrim l.e. van telepítve. Felraktam hozzá a magyarítást, majd a nem hivatalos Dawnguard és hearthfires patch-ket. Ezek mellett fent van még egy-két kisebb plugin (a nem olvasott könyveket megfesti, ring of change). Eddig így játszottam és nem is volt problémám. Tegnap vettem észre, hogy a nemhivatlos Dragonborn patch-et nem raktam fel, mondom akkor pótolom a dolgot. Itt kezdődött a probléma. Amikor elindítom a játékot (Skyrim SKSE ikon) a bethesda logo után megáll. Kilőttem a Dragonborn patch-et, de már így sem jutok el a főmenüig. Kilőttem az összes nem hivatalos patchet, így már betölt. Viszont amikor folytatnám a játékot kiírja, hogy "Ez mentés olyan összetevőre épül, ami már nincs jelen..." szöveget. Erre van valami orvosság?
  • PeeTeR
    ejj fingom sincs x.x
    felraktam mindent amit linkeltel plussz meg szedtem le ilyen zold fuvet meg masik fakat meg mittttttomen de....

most akkor ez jol nez ki?!

• genndy
    Skyrim főkönyvtár.
  • Party Hard
    Hát a faszom is kezd tele lenni összeguberálok megint mindent fut is minden szépen kilépek belépek erre ell sem indul. Menű előtt kifagy
    Nem tudom neketek hogy működik vagy mi az amit nem vágok