The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem csak a
"Skala-Metro" mod
😊
"Skala-Metro" mod
😊
Ruhából is olyan kevés van, szörnybõl is olyan kevés van... Annyira hiányérzetes az egész játék, pedig olyan frankó lehetne. Ezekre viszont ha lehet kérnék tanácsot tõletek hogy milyen mód tudna rajtam segíteni? (Nem valami kurvás ruhák kellenének, meg nem is pokemonok az erdõbe.)
Én még nem találtam olyan modot ami igazán illene a játék világába, így a játékélményen sem igazán dobnak (számomra). Pedig rengeteg módot végignéztem, de mindig úgy éreztem hogy jobb nélküle. A grafikai módokkal is így vagyok valahogy, szerintem szép a játék önmagában is (sõt, legalább nem olyan kurvavilágos shit mint az ENB-s cuccoktól). Az a helyzet hogy hatalmas koncentrálás kell hogy beleéld magad a játékba, de megéri. Az számomra a legnagyobb érdekesség hogy ezt a beleélést a küldetések csinálása nehezíti, egyszerûen annyira sablonosak, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Továbbá annyira jelentéktelenek vagyunk, hogy például a Tolvajok Céhe is csak Gallusról a hõs tolvajról, meg Mercer-rõl (az aljasról) szólt. Akkor most így nézek a végén, hogy kérem - miért leszek én most vezetõ, hogy a francba jövök én ide, semmi közöm egyikhez - csak egy apró pont voltam végig az események sodrásában. A polgárháborúban meg elfoglalok x várost, várat és a végén dobnak egy köszit és szeva! A Bajtársak az még jó is volt, ahhoz képest hogy az elején annyira csicskáztatnak/vagy csak annak néznek hogy ebbe a szerepbe akkor tudod magad csak beleélni ha rögtön a szabadulásod után csinálod a questjeiket. A mágusos küldetésszálban is le van szarva a pofid, aztán meg hogy kihalt mindenki, a kalapból kihúzzák hogy légy a vezetõ. A Morrowindet nem vágom, de az Oblivion küldijei ezekhez képest sokkal frankóbbak voltak. (Az egyetlen elõrelépés ilyen téren az hogy ha akarod kiírthatod a DB-t.)
nem annyira szeretek modolgatni, mert állandóan összegubancol valamit.
Amugy hacsak az alapjátékot nézzük akkor tényleg csupasz a Mod-ok teszik igazán élvezhetõvé a játékot !
Erre valók a Mod-ok !
Ajánlom a Dance of Death mod-ot ha fent van nem szimplán csak levágja az ellent hanem durva módon ki is végzi öket ! 😄
Ajánlom a Dance of Death mod-ot ha fent van nem szimplán csak levágja az ellent hanem durva módon ki is végzi öket ! 😄
Szerintem a Skyrim azért monoton, mert a játékmotor nem alkalmas interakciókra, így a jó párbeszédek hiányában csak az marad, hogy mész és aki szembejön az levágod. És még ebben sincsenek különféle mozdulatok vagy kombinációk, hanem a videókkal próbálták ezt pótolni.
Biztos? Elég sokat merítettek az Oblivion Nexuson a népszerû modokból, és ott bizony házépítõs is jócskán volt. Nem lehet hogy egyszerûen onnan jött?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tettek hozzá és el is vettek belõle.
Sajnálatos, de erre az irányvonalra van igény a tömegek részérõl.
Nekem sem tetszik, hogy a dedósodás lett az irányvonal, s ez nem csak a TES sorozatban van így, szinte minden játékra jellemzõ.
Logikai feladványokat már szinte nem is mernek berakni a játékokba, a Skyyrimben is ott a példa miért: már az is meghaladja sokak képességét, ha a megoldást is oda teszik a játékos elé, hogy várhatnák el, hogy gondolkozzon is rajta
Sajnálatos, de erre az irányvonalra van igény a tömegek részérõl.
Nekem sem tetszik, hogy a dedósodás lett az irányvonal, s ez nem csak a TES sorozatban van így, szinte minden játékra jellemzõ.
Logikai feladványokat már szinte nem is mernek berakni a játékokba, a Skyyrimben is ott a példa miért: már az is meghaladja sokak képességét, ha a megoldást is oda teszik a játékos elé, hogy várhatnák el, hogy gondolkozzon is rajta
nem értem, hogy a sims hogy jön ide, meg hogy milyen elõrelépésrõl beszélsz. A sims egy baromi jó játék. Jelenleg két okból nem játszom vele. Az egyika hosszadalmas betöltés, a másik meg az, hogy hiába kapcsolom ki a simek öregedését egy idõ után rejtélyesen kihal az egész város. Ha arra gondolsz, hogy a sims gyerekes, akkor abban nagyon tévedsz.
Totálisan nem ezt írtam. Azt írtam, hogy az a Morrowindhez képest nem tettek hozzá semmit, hanem csak elvettek abból, ami ott összeállt.
Két felfogás van, válaszként arra, hogy már nem szûk rétegeknek készül az rpg sem, a számítógépes játék tömegtermék lett.
Zenimax/Beth és pár nagy cég is, mivel elenyészõ azok száma akik a történet, karakterek miatt játszanak így nem is ölnek bele pénzt, ugyanezt éreztem, mintha tízévesek szellemi színvonala lenne szövegileg. Ebbe szerintem ne várj változást, mert 10 millió eladott példány õket igazolja.
Azért én se értelek teljesen, ha jól látom sims rajongó vagy és ezen a téren ez a játék elõrelépés az elõdökhöz képest. Ez a zseniális a Bethben nagyon profi elemzõ csapata van, valószínû a sims sikere is közrejátszott abban hogy ebbe az irányba újítottak kicsit, nem lehet mondani hogy nincs így mert házépítés meg egy csomó bugyuta dolog került be ami nem volt az elõdökbe, lehet kevesellni, meg mondani hogy nem megfelelõ, de ilyen nem volt korábban.
Zenimax/Beth és pár nagy cég is, mivel elenyészõ azok száma akik a történet, karakterek miatt játszanak így nem is ölnek bele pénzt, ugyanezt éreztem, mintha tízévesek szellemi színvonala lenne szövegileg. Ebbe szerintem ne várj változást, mert 10 millió eladott példány õket igazolja.
Azért én se értelek teljesen, ha jól látom sims rajongó vagy és ezen a téren ez a játék elõrelépés az elõdökhöz képest. Ez a zseniális a Bethben nagyon profi elemzõ csapata van, valószínû a sims sikere is közrejátszott abban hogy ebbe az irányba újítottak kicsit, nem lehet mondani hogy nincs így mert házépítés meg egy csomó bugyuta dolog került be ami nem volt az elõdökbe, lehet kevesellni, meg mondani hogy nem megfelelõ, de ilyen nem volt korábban.
Van pár unofficial mod amit érdemes feltenni mert javítja a questeket is tehát több választásod van, Arthmoor csinált egyet a sárkányra is.
Amellett, hogy tenyleg van hibaja a jateknak szerintem is, azt nem ertem, hogy mi a baj a Morrowindbol epitkezessel. Hat megsem csinalhattak 2d autoversenyt belole. Ebbol a szempontbol a kovetkezo is ilyen felepitesu lesz (szerintem) es a legtobben ezt is varjak tole. Nem attol monoton, mert hasonlit a Morrowindra a rendszer, a hibak nagyresze amit leirtal nem is abbol adodik. Remelem nem csinalnak valami meroben mas rendszert kesobb belole. Szerintem te sem, csak mivel ellaposodott szamodra a jatek, ezt erre fogod. Pedig a Skyrim ordoge a reszletekben van, nem az alapkoncepcioban.
Na végigvittem a fõküldetést. Nagyon gagyi volt a vége. Összességében olyan volt, mintha 10 éveseknek csinálták volna, és mint valami béna Marvel képregényfilm fináléja. Látvány nulla, misztikum nulla, meglepetés nulla. A játékról összességében az a véleményem, hogy a Morrowindben kitaláltakból él, semmi újat nem találtak ki az Oblivion-féle lejtõn még lejjebb léptek egy kicsit. Sokszor unalomba fullad az egész, nem érzem elég változatosnak a tárgyakat, (például vagy 6 páncél ugyanannak a modellnek az áttextúrázott változata) kevés az egyedi dolog, a küldetések monotonok. (föleg az volt döbbenet, hogy a Stormcloak meg a légió tök ugyanaz, még annyit sem sikerül, hogy amikor az egyk szálban az egyik ér oda elõbb a hülye koronához, akkor ahhoz képest a másik szálon ne ugyanez történjen, hanem az legyen a történet, hogy õk késõbb értek oda és akkor ebbõl van valami) Igaziból a játékmotorral sem vagyk megelégedve. Szerintem 2011-ben az már nem elfogadható, hogy pattognak a tárgyak, elsüllyesnek a földbe, meg a mozgás is nagyon ismétlõdõ mozzanatokból áll. A kerettörténetet is vacaknak találtam, és helyszínek sem tetszettek, mert nagyon ugyanolyan volt az összes (még olyanféle típusokból is csak párféle volt, mint amilyenek az Oblivionban voltak. Itt arra gondolok, hogy van kb tomb, dwemer rom, erõd meg barlang, és ennyi.)Ami tetszett, az a perkrendszer, bár szerintem nem volt kidolgozva, és ilyenek, mint mondjuk a kovácsolás, a házépítés meg egy-két egyedibb küldetés és mozzanat. Összességében ez a játék nekem kb 10/6-7 pontot ért. Ha lesz TES VI és az is a Morrowindbõl fog építkezni, anélkül, hogy érdemben hozzátenne akkor már valószínûleg ki fogom hagyni.
<#sir>#sir>
<#sir>#sir>
Sziasztok!
Biztos nem jártam még ott egyrészt azért mert újra meg kellett ölnöm mindenkit+a térképen nem is volt ez a hely megjelenítve emlékeztem rá hogy hol van és úgy mentem oda és akkor jelent meg a helyszín a térképen is de nem úgy mentem oda hogy a szerzetesek adták újra a küldetést.
Biztos nem jártam még ott egyrészt azért mert újra meg kellett ölnöm mindenkit+a térképen nem is volt ez a hely megjelenítve emlékeztem rá hogy hol van és úgy mentem oda és akkor jelent meg a helyszín a térképen is de nem úgy mentem oda hogy a szerzetesek adták újra a küldetést.
Biztos, hogy nem jártál még ott?
Elõfordul, hogy olyan helyre küldenek, ahol már jártál, s megtanultad a hatalomszót.
Az jó, ha van régebbi mentésed, a szakállasoktól kérd újra a küldetést, mivel az véletlenszerû, van esélyed, hogy egy másik helyszínt jelölnek be.
Elõfordul, hogy olyan helyre küldenek, ahol már jártál, s megtanultad a hatalomszót.
Az jó, ha van régebbi mentésed, a szakállasoktól kérd újra a küldetést, mivel az véletlenszerû, van esélyed, hogy egy másik helyszínt jelölnek be.
köszi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyi a jelentõsége a küldetésnek, amíg nem végzel a sárkánnyal a Pengék nem állnak szóba veled, ha viszont megölöd a sárkányt, a Szürkeszakállúak nem állnak szóba veled többé...
Tégy belátásod szerint nem vesztesz semmit, de nem is nyersz: döntésedtõl függõen vagy a Pengéktõl, vagy a Szürkeszakállúaktól kérhetsz tippeket szófalak helyére (ha nem bugosodott be), a béketárgyalások lezárása után egyik csoportnak sincs több szerepe a fõküldetésben.
Tégy belátásod szerint nem vesztesz semmit, de nem is nyersz: döntésedtõl függõen vagy a Pengéktõl, vagy a Szürkeszakállúaktól kérhetsz tippeket szófalak helyére (ha nem bugosodott be), a béketárgyalások lezárása után egyik csoportnak sincs több szerepe a fõküldetésben.
A blades mitõl egy ekkora faszfej? Most azt akarják, hogy nyírjam ki a rendes sárkányt.
Sziasztok!
Nem rég próbáltam meg arra a helyre elmenni ahol a küldetést kaptam ahol a hatalomszó van de még mielõtt a küldetést megkapnám a régebbi mentésekbõl válogattam de akkor sem adja be nem lehet megtanulni hatalomszót.
Nem rég próbáltam meg arra a helyre elmenni ahol a küldetést kaptam ahol a hatalomszó van de még mielõtt a küldetést megkapnám a régebbi mentésekbõl válogattam de akkor sem adja be nem lehet megtanulni hatalomszót.
Sziasztok!
,,Ez is egy hiba lehetõség, ezzel én is találkoztam.
Megtanulja a szófalon lévõ kiáltást a hõs, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir"Az az igazság én meg sem tanultam a hatalom szót ,és hiába megyek a falhoz többször is nem csinál semmit azt is kipróbáltam a teremben nem ölök meg senkit hanem egybõl oda futok a falhoz de ugyan úgy semmi.Lehet nem értem el a szintet?Már mint lehet úgy van a hatalom szó megtanulása hogy nem lehet egyszerre megtanulni mindet? Ugyan úgy mint a pusztító képességet szintrõl szintre lehet vele haladni.
,,Ez is egy hiba lehetõség, ezzel én is találkoztam.
Megtanulja a szófalon lévõ kiáltást a hõs, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir"Az az igazság én meg sem tanultam a hatalom szót ,és hiába megyek a falhoz többször is nem csinál semmit azt is kipróbáltam a teremben nem ölök meg senkit hanem egybõl oda futok a falhoz de ugyan úgy semmi.Lehet nem értem el a szintet?Már mint lehet úgy van a hatalom szó megtanulása hogy nem lehet egyszerre megtanulni mindet? Ugyan úgy mint a pusztító képességet szintrõl szintre lehet vele haladni.
Na f@szom megint nem jól írtam.
Úgy értettem hogy a semmibõl - bármilyen interakció nélkül - hoz nekem levelet h nédda' ott találsz egy szótat ha arra jársz esetleg...
De vágom amit írtál, az rendben van, félreértettem elõször 😊
Úgy értettem hogy a semmibõl - bármilyen interakció nélkül - hoz nekem levelet h nédda' ott találsz egy szótat ha arra jársz esetleg...
De vágom amit írtál, az rendben van, félreértettem elõször 😊
Konkrétan én arra gondoltam, hogy futár hoz nekem szófallelõ-helyrõl térképet vagy ilyesmi.
De amit a második mondatodban írtál arra volt már nem egyszer példa, pedig nem szokásom üvöltözni emberek közelében. Mókából próbáltam már ki, adtak is a pofámnak, de az egyszer volt.
De amit a második mondatodban írtál arra volt már nem egyszer példa, pedig nem szokásom üvöltözni emberek közelében. Mókából próbáltam már ki, adtak is a pofámnak, de az egyszer volt.
Szokásod a városokban üvöltözni? <#eplus2>#eplus2>
A levél tartalma kb annyi, hogy a frászt hoztad a városlakókra a hangoddal, de nagyon helyes, van itt egy érdekes hely, talán ott is tanulhatsz valami szép üvöltést...
Városokban rikoltozva elõfordul, hogy egy városi õr megkér, hogy fejezd be a városlakók ijesztgetését...
Ne ellenkezz vele, mert kaphatsz egy kevés vérdíjat a fejedre, mondd, hogy többet nem fordul elõ.
A futár természetesen nem az égbõl esik le, s nem is törvényszerûen jön, de nem is volt ritka a megjelenése, ha a Sárkányszülött közönség elõtt hallatta a hangját.
A levél tartalma kb annyi, hogy a frászt hoztad a városlakókra a hangoddal, de nagyon helyes, van itt egy érdekes hely, talán ott is tanulhatsz valami szép üvöltést...
Városokban rikoltozva elõfordul, hogy egy városi õr megkér, hogy fejezd be a városlakók ijesztgetését...
Ne ellenkezz vele, mert kaphatsz egy kevés vérdíjat a fejedre, mondd, hogy többet nem fordul elõ.
A futár természetesen nem az égbõl esik le, s nem is törvényszerûen jön, de nem is volt ritka a megjelenése, ha a Sárkányszülött közönség elõtt hallatta a hangját.
Nekem még sosem jött futár olyan levéllel amiben simán csak egy szófal lelõhelyét találom : Minden szarsággal: öröklés, jarlok hívatnak, ki fognak nyírni húzzam meg magam stb, de szófalas soha
Kõfejtõ, "vályogvetõ" sok helyen van, elsõ nekifutásból én is betáraztam követ, téglát, hogy az milyen jó lesz majd az épülõ házhoz...
Fölösleges, mert minden manor mellett ott van a kõfejtõ és a "tégla bánya" is.
Fát a fûrészmalmoknál lehet megvásárolni, ezen kívûl még elég sok apró-cseprõ "valami" kell, mire teljesen kész lesz a manor.
Fölösleges, mert minden manor mellett ott van a kõfejtõ és a "tégla bánya" is.
Fát a fûrészmalmoknál lehet megvásárolni, ezen kívûl még elég sok apró-cseprõ "valami" kell, mire teljesen kész lesz a manor.
Ez is egy hiba lehetõség, ezzel én is találkoztam.
Megtanulja a szófalon lévõ kiáltást a hõs, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir
Megoldást nem tudok rá, nem foglalkoztam a problémával, egy másik úton "beszerezhetõ" szófal tippet tudok csak: városokban óbégatva - természetesen figyelve arra, hogy ne sérüljön meg ártatlan városlakó - idõnként futár hoz "levelet egy baráttól", amiben szintén szófalak helye van jelölve.
Megtanulja a szófalon lévõ kiáltást a hõs, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir
Megoldást nem tudok rá, nem foglalkoztam a problémával, egy másik úton "beszerezhetõ" szófal tippet tudok csak: városokban óbégatva - természetesen figyelve arra, hogy ne sérüljön meg ártatlan városlakó - idõnként futár hoz "levelet egy baráttól", amiben szintén szófalak helye van jelölve.
Menj közel a falhoz, sokszor csak ennyi a gond.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csákánnyal bányászhatod.
"Darkwater Crossing - Behind the boxes on the rock face near the smelter.
Dragon Bridge - Left of the Dragon Bridge Lumber Camp (office).
Dawnstar - At the smelter, near the Iron-Breaker Mine.
Embershard Mine - Left of the entrance.
Falkreath - Behind the Falkreath Barracks, next to a wall of vertical logs.
Half-Moon Mill - East, behind the uncut lumber pile.
Hall of the Vigilant - In the Pale, at the bottom on the path leading to the house on the right.
Ivarstead - Behind Narfi's rundown shack.
Kynesgrove - Behind the inn on the left.
Morthal - Behind the porch of the Guardhouse next to a Swamp Fungal Pod.
Hlaalu Farm - just outside the fenced in wheat field near the grindstone.
Winterhold - behind the Jarl's longhouse on the base of the mountain.
Hall of the Vigilant - slightly northwest of Fort Dunstad or southwest of Dawnstar.
Pinewatch - Directly west of Helgen, southwest of the Shrine of Talos.
Bilegulch Mine - Left of the entrance.
Shor's Stone - To the right of the path between Sylgja's House and the mine entrance.
Katla's Farm - Behind the goat pen and to the right of Solitude Stables House.
Battle-Born Farm, Whiterun - In the rock face behind the farm .
Black-Briar Lodge - Behind the lodge directly across from the guard tower entrance." (elderscrolls.wikia)
"Darkwater Crossing - Behind the boxes on the rock face near the smelter.
Dragon Bridge - Left of the Dragon Bridge Lumber Camp (office).
Dawnstar - At the smelter, near the Iron-Breaker Mine.
Embershard Mine - Left of the entrance.
Falkreath - Behind the Falkreath Barracks, next to a wall of vertical logs.
Half-Moon Mill - East, behind the uncut lumber pile.
Hall of the Vigilant - In the Pale, at the bottom on the path leading to the house on the right.
Ivarstead - Behind Narfi's rundown shack.
Kynesgrove - Behind the inn on the left.
Morthal - Behind the porch of the Guardhouse next to a Swamp Fungal Pod.
Hlaalu Farm - just outside the fenced in wheat field near the grindstone.
Winterhold - behind the Jarl's longhouse on the base of the mountain.
Hall of the Vigilant - slightly northwest of Fort Dunstad or southwest of Dawnstar.
Pinewatch - Directly west of Helgen, southwest of the Shrine of Talos.
Bilegulch Mine - Left of the entrance.
Shor's Stone - To the right of the path between Sylgja's House and the mine entrance.
Katla's Farm - Behind the goat pen and to the right of Solitude Stables House.
Battle-Born Farm, Whiterun - In the rock face behind the farm .
Black-Briar Lodge - Behind the lodge directly across from the guard tower entrance." (elderscrolls.wikia)
Nekem meg Hollobanya Petrát öljem meg ,azt rég elpatkolt már szegény<#conf>#conf>
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket mert elakadtam a játékban MAGAS-HROTHGAR-ban a szerzetesekhez el szoktam menni hogy mindig adjanak ez küldetést amiben megmutatják egy újabb hatalom szó helyét amit majd meg tudok tanulni elég gyorsan haladtam vele és kaptam egy új hatalomszó lelõ helyet ami megtanulhatnák,de hiába megyek oda nem ad be semmit nem kezd elsötétülni a kép és nem tanulom meg a hatalomszót de a jel ott van a fal elõtt ez a hely ahol van.EZÜSTVÁJAT BÚVÓHELY ha valaki tud nekem segíteni ebben hogy mi lehet a gond? Az megköszönném és minden ellenséget likvidáltam a búvóhelyen úgy ahogy az összes többinél és eddig nem volt gond jelenleg 39 szinten vagyok.
Szeretném kérni a segítségeteket mert elakadtam a játékban MAGAS-HROTHGAR-ban a szerzetesekhez el szoktam menni hogy mindig adjanak ez küldetést amiben megmutatják egy újabb hatalom szó helyét amit majd meg tudok tanulni elég gyorsan haladtam vele és kaptam egy új hatalomszó lelõ helyet ami megtanulhatnák,de hiába megyek oda nem ad be semmit nem kezd elsötétülni a kép és nem tanulom meg a hatalomszót de a jel ott van a fal elõtt ez a hely ahol van.EZÜSTVÁJAT BÚVÓHELY ha valaki tud nekem segíteni ebben hogy mi lehet a gond? Az megköszönném és minden ellenséget likvidáltam a búvóhelyen úgy ahogy az összes többinél és eddig nem volt gond jelenleg 39 szinten vagyok.
honnan lehet szerezni Quarried stone-t
kellene a hause építéshez
kellene a hause építéshez
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Nem jó kifejezés azt elporladás, mert a csontváza megmarad a sárkánynak, kivéve, ha destruction mágus villámmal csapta agyon, s a "porlasztás" perkje is megvan...
A halott sárkányról "leég" a bõr és a hús, s ezzel a fényjelenséggel együtt nyeli el a sárkányszülött a lelkét, csak egy csupasz csontváz marad a sárkányból, a képernyõ bal felsõ sarkában pedig megjelenik az "elnyeltél egy sárkány lelket" felirat.
Elõfordul, hogy nincs fényjelenség, nincs lélek elnyelés sem, olyan esetekben, ha respawnolt (szófal közelében megöltél egy sárkányt, késõbb találsz ott másikat) ez nem bug.
Ilyen esetben a sárkányon rajta marad a bõr, lehet lootolni (sárkánycsont, sárkány pikkely), de nincs további jutalom...
Az viszont hiba, ha a nem respawnolt sárkány lelkét sem kapja meg a Dragonborn - oka lehet a Dragonborn DLC hibás mûködése, vagy a modok rossz sorrendbe állítása (nálam még nem fordult elõ)
A halott sárkányról "leég" a bõr és a hús, s ezzel a fényjelenséggel együtt nyeli el a sárkányszülött a lelkét, csak egy csupasz csontváz marad a sárkányból, a képernyõ bal felsõ sarkában pedig megjelenik az "elnyeltél egy sárkány lelket" felirat.
Elõfordul, hogy nincs fényjelenség, nincs lélek elnyelés sem, olyan esetekben, ha respawnolt (szófal közelében megöltél egy sárkányt, késõbb találsz ott másikat) ez nem bug.
Ilyen esetben a sárkányon rajta marad a bõr, lehet lootolni (sárkánycsont, sárkány pikkely), de nincs további jutalom...
Az viszont hiba, ha a nem respawnolt sárkány lelkét sem kapja meg a Dragonborn - oka lehet a Dragonborn DLC hibás mûködése, vagy a modok rossz sorrendbe állítása (nálam még nem fordult elõ)
Már akkor amikor az élete elfogy és meghal a sárkány, akkor el kellene porladnia - a cucc kiszedéstõl függetlenül. A #26128-es hozzászólásban van egy link, kövesd az oldal instrukcióit - hátha az segít rajtad. (Nekem még sohasem volt ezzel gondom, de ha az sem segít akkor írj és megpróbálok utánanézni.)
A sárkány nem porlad el legalábbis az én gépemen lévõ Skyrim-be . Azt mondja a munkatársam hogy el kell porladnia minden sárkánynak ha kiszedtem belõle a cuccot !
Ha megölök egy Sárkányt akkor elszivom a lelkét automatikusan ha kiszedtem belöle a cuccot ? Mert ez se müködik nálam .
remélem azt észrevetted, hogy a központi ebédlõt 3 irányba csak 1-1 térrel lehet bõvíteni, tehát az oldalankénti 3 lehetõség közül (van egy lapostetõs, egy torony, meg egy félnyeregtetõs) csak az egyiket építheted fel. Én úgy építettem fel ugyanezt a házat, hogy van egy télikert (nevezzük így), egy raktár, és egy fegyvertár. A télikertet és a fegyvertárt azért építettem, mert a 3-3 lehetõség küzül azok voltak a legpraktikusabbak (a télikert helyére lehetett volna hálószobát, és enchant vagy alchemy oltárt, a fegyvertár helyére meg konyhát vagy könyvtárat-szerintem ezek mind fölöslegesek, mert alapvetõen vannak a központo térben is). Az északi oldalra azért építettem a raktárt, mert annak lapos a teteje van rajta egy teraz, és így van panoráma Solitude felé. Egyébként ritkao nyomorék volt az, aki ezt a variálható házat kitalálta. Például a külsõ kert mindenhol a ház és a mellette lévõ hegyközött, vagyis totálisan árnyékban van. Ezen kívül minden helyiség borzalmasan zsúfolt, és egy csomó dolog teljesen fölöslegesen van hatszor minden szobában. Például a fegyvertárba a próbababák közé bezsúfol egy kovácsmûhelyet, miközben a pincében is van, meg az udvaron is. Ráadásul elég hülyén néz ki a fa padlón egy kemence. Ezen túl meg hozzák a szokásos formájukat, amit már az Oblivionban is utáltam, hogy minden sarokba raknak hordót, zsákot, meg egyéb nem lakásba illõ elemeket. (kültéren meg a város holt tereibe sziklákat) Jó ötlet lett volna ez a felépíthetõ ház, ha jobban átgondolták volna a helyszíneket, a bõvítési lehetõségeket, és az elrendezést. Ezek még a szokásos TES-féle elrendezési szokásoknál is értelmetlenebbek lettek.
Vagy nem figyelsz a párbeszédekre, vagy a játékoddal nem stimmel valami (virágbolti?), mert ennyi bog nem szokott elõfordulni.
Gyerekeknek lehet ajándékozni játékbabát, gyerekruhát, almát, édességet, meséskönyvet, fakardot, tõrt, s nem emlékszem olyanra, hogy ne fogadták volna el.
A házadban rendezkedhetsz, ha van hozzá kedved, hangulatod (nekem nem nagyon volt), mind a három manor különbözik picit, van ahol trófeákat lehet összeállítani, vagy halakat nevelni...
Svent te kérted meg, hogy legyen a házvezetõd?
A bárdnak alapvetõen semmi köze a manorodhoz, de lehetõséged van néhány személyt felkérni, hogy legyen a háznagyod.
Alap esetben a Winstadt Manor személyzete:
- Valdimar a housecarl
- Sonir a bárd
- Engar a kocsis
Ha figyelsz a gyerekek párbeszédjére, kiderül, hogy utálnak ott élni, félek a mocsárban lakó szörnyektõl, trolloktól <#eplus2>#eplus2>
Gyerekeknek lehet ajándékozni játékbabát, gyerekruhát, almát, édességet, meséskönyvet, fakardot, tõrt, s nem emlékszem olyanra, hogy ne fogadták volna el.
A házadban rendezkedhetsz, ha van hozzá kedved, hangulatod (nekem nem nagyon volt), mind a három manor különbözik picit, van ahol trófeákat lehet összeállítani, vagy halakat nevelni...
Svent te kérted meg, hogy legyen a házvezetõd?
A bárdnak alapvetõen semmi köze a manorodhoz, de lehetõséged van néhány személyt felkérni, hogy legyen a háznagyod.
Alap esetben a Winstadt Manor személyzete:
- Valdimar a housecarl
- Sonir a bárd
- Engar a kocsis
Ha figyelsz a gyerekek párbeszédjére, kiderül, hogy utálnak ott élni, félek a mocsárban lakó szörnyektõl, trolloktól <#eplus2>#eplus2>
Felépitettem az elsö saját készitésü házam Winstadt Manort . Kérdés a következö :
Sven-en ( Folyammfenyvesi bárd ) kivül lehet-e más szolgám és öt hol találom ? Mivel érdemes böviteni a házat ? Két gyerek már van . Könyvtár , valami növényházat is láttam , háloszoba , büvölö és alkémiai torony stb . Mondjuk büvõlõ és alkémiai keverõ alapbol van a házba . Istálorol egyebekröl nem is beszélve . Ja a gyerekek nem fogadják el az ajándékot azt irja tul nehéz gyerekruhát , almát , játékbabát stb ez valami bug ?
Sven-en ( Folyammfenyvesi bárd ) kivül lehet-e más szolgám és öt hol találom ? Mivel érdemes böviteni a házat ? Két gyerek már van . Könyvtár , valami növényházat is láttam , háloszoba , büvölö és alkémiai torony stb . Mondjuk büvõlõ és alkémiai keverõ alapbol van a házba . Istálorol egyebekröl nem is beszélve . Ja a gyerekek nem fogadják el az ajándékot azt irja tul nehéz gyerekruhát , almát , játékbabát stb ez valami bug ?
továbbra sem jó <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem nyomod túl hosszan az "E" gombot? Az is lehet még hogy beragad, próbáld ki úgy hogy át rakod másik billentyûre.
Sziasztok! Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és nagyon bosszantó, hogy néha nem tudom kifosztani a hullákat. Pl levágok egy farkast vagy egy harcost és ahelyett hogy felvenném a fegyvereit vagy a bundáját csak a hullát vagy a tárgyat emelgetem. Találok a földön egy nyílvesszõt és ahelyett hogy elraknám csak csak lebeg ott elõttem mintha a kezemben fognám.
Creation Kitben az ajtónál miért nincs teleport fül? Nem tudom mit ronthattam el, de így nem tudom összekötni az ajtókat. 😞