30713
TES
  • horthy
    A Highpoint Tower-hez mármint a bejáraton hogyan lehet bemenni vagy hol van másik bejárat mert homokhegy torlaszolja el az ajtot ?
    Vagy hogyan lehet megtisztitani a bejáratot az Neloth-nak ( Dragonborn ) Old Friends küldetést csinálnám ?
  • sznek1975
    van olyan hogy telepítet skyrim legendary edition 1.9.32.0.8 stabil vagy kompatibilis modokkal? bármit próbálok mindig van ami meg akassza és nem megy .
  • sznek1975
    mi a megoldás arra hogy mikor ruhát vennék le egyszerűen kidob?
  • erno92
    Köszönöm szépen :D
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Némi plusz információ a küldetéshez: Paarthurnax megölése egy lehetőség, de nem kötelező. A küldetés aktiválása után, amíg az öreg sárkány él, a két Penge nem áll érdemben szóba a Sárkányszülöttel, viszont, ha Paarthurnax halott, a Szürke szakállúaknál lesz végleg kegyvesztett a főhős. Jelentősége nincs sok, el lehet dönteni mennyire szimpatikus a feladat, illetve mennyire szimpatikus az, amit a Pengék képviselnek. Attól függően, hogy Paarthurnax él-e, vagy sem, a Szürke szakállúaktól, vagy a Pengéktől lehet érdeklődni, merre találhatóak szófalak (mindíg csak egynek a helyét fedik fel, amíg azt nem tanulja meg a Sárkányszülött, nem ajánlanak másikat)
  • genndy
    A "Paarthurnax" (ez itt most egy küldetés neve) opcionális. Ha a Pengékhez akarsz csatlakozni, meg kell csinálnod (meg kell ölnöd Paarthurnaxot). Ha Paarthurnax még él a főszál lezárása (Alduin halála) után, ez a küldi eltűnik a naplóból, de ha megölöd Paarthurnaxot, akkor újra megjelenik ott. Ha akarsz beszélni Alduin haláláról Paarthurnaxal és a Szürkékkel, de a Pengékhez is csatlakozni akarsz, akkor a főküldi befezése után öld meg Paarthurnaxot.
  • RoboKutya78
    A fenébe mit lehet csinálni akkor ha a fej és a nyak között egy kis varrat van ls a fejet ha színezni szeretném pl homlok szín akkor telibe színezi az egész fejet?
  • erno92
    Sziasztok
    Lenne egy kérésem hozzátok. Ezt letudnátok fordítani nekem? Mert nem értem teljesen. Csak részben
    Paarthurnax is completely optional. In order to continue the Blades storyline, players must complete this quest. If Paarthurnax still lives after Dragonslayer, the quest will vanish from the quest journal, but if he is killed it will reappear. If you want to speak about Alduin's defeat with Paarthurnax and the Greybeards, and join the Blades too, it is recommended to kill Paarthurnax after Alduin.
  • Fantusz
    Fárasztó hülyeségeket tudsz kérdezni, függetlenül attól, hogy eredeti a játékod, avagy virágbolti verzió, ha modolni akarod, el kellene fogadnod, hogy a problémáid megoldása főleg rád hárul.
    Kismillió mod összeállításból egyénileg kell kibogarászni, hogy melyek működnek jól, és melyek nem.
    Visszaolvasva vannak képek a mások által használt modokról (mod sorrend), de azt ők használták, amit meg te szeretnél annál lehet teljesen más sorrend szükséges.
    BOSS GUI sem tökéletes segéd, de sokat segíthet, s ha valami mégsem jó, neked kell kibogarászni mi a hiba.
  • sznek1975
    hogy lehet az akkor hogy régebben ment nálam a játék másoltan?
  • PiszkosFred
    Na jo, de ha bemesz egy cukraszdaba, es azt mondod, "kerek ket darabot", akkor ne lepodj meg, ha a cukrasz megkerdezi, "oszt' mibol?" :) Mert oke, 20% az 20%, de ez a 20% osszeallhat milliofelekeppen is a Skyrimban, ha az emlekezetem nem csal. :)
  • penge96
    Hát, teljesítettség alapján minden open-world játékban van ilyen. :) Vagy akár csak a sztorit nézve, gondolom így értette.
  • genndy
    Nem, mert nem létezik ilyen. Egy open-world játékban végigjátszás-százalék?
  • JaSoN HuNTeR #27062
    Valaki tud küldeni egy 20% mentést?
  • genndy
    Alap modokra igen:
    Skyrim.esm
    Update.esm
    Dawnguard.esm
    HearthFires.esm
    Dragonborn.esm
    Unofficial Skyrim Patch.esp
    Unofficial Dawnguard Patch.esp
    Unofficial Hearthfire Patch.esp
    Unofficial Dragonborn Patch.esp

Ezeken kívül már a modleírásból kell tájékozódni. Vagy BOSS (ez egy modsorrend-rendező program).
  • sznek1975
    Tudtok majd jó betöltési sorrendet mutatni vagy felrakni vagy oldal linket mutatni?
  • genndy
    A hibát még mindig passzolom, akármi okozhatja.
    Modok: Steam Workshop vagy Nexus. Nem kompatibilisek, olvasni és figyelni kell mit mikor raksz föl és mi a betöltési sorrend.
  • sznek1975
    Eredetiban honann lehet le szedni a modokat? és azok mind kompatibilisek egymással?
  • sznek1975
    gép jellemzőim: alaplap: Asrock FM2A55M-DGS
    Videó kari Sapphire radeon ddr5 1GB
    Proci A4 5300 3.6 ghz max turbo
    Ram 2x 2 Gb 1033 as wint 7 64 bit dual core ha nem a gépakkor mik lehetnek a hibák hogy ki dob?
  • genndy
    Nagyjából bármi. Mondjuk mindjárt elsőnek hogy nem eredeti.
  • sznek1975
    Sziasztok mitől lehet az hogy mikor megállna a szekér akkor kapásból ki dob? mi lehet a gond ?
  • genndy
    Nem kell hogy hasra essen.
    "Dragonborn Force — Your Unrelenting Force shout does more damage and may disintegrate enemies." Tehát wiki szerint több kárt okoz, esetleg szétrobbantja az ellenséget. Ha csak az első szó van meg belőle, akkor nem fogsz túl sok változást tapasztalni. Szerezd meg a maradék kettőt is, akkor majd erős lesz.
    A több szóhoz nem többször, hanem hosszabban kell nyomni a gombot.
  • horthy
    Kérdésem a következő lenne : megcsináltam a Dragonborn-The Gardener of Men küldetést , elolvastam a Black Book-t és Hermaeus Mora Daedra-val valo eszmecsere után kaptam 3 db fejlődési választási lehetőséget a könyvnél : Dragonborn Flame/ Fire Breath kiáltáshoz
    Dragonborn Force/ Unrelenting Force kiáltáshoz
    Dragonborn Frost/ Frost Breath kiáltáshoz
    Legalábbis a wikipédia szerint !

Unrelenting Force magyar forditásban az Ádáz Erő ? Csak azért kérdem mert a Dragonborn Force fejlődést választottam és nem venném észre hogy az Ádáz Erő kiáltástól hasraesnének az emberek ! Vagy valamit rosszul csinálok ? A Frost Breath magyar forditása a fagylehellet volna ? Még ezt nem probáltam de kiprobálom majd hátha lesz valami változás ? Ja a kiáltások hatékonysága fejlődik-e a játékban ?? 3 szavas kiáltásnál gondolom háromszor kell gyorsan lenyomni a kiáltás pl:z billentyüt ?
  • PiszkosFred
    ehun
  • Molnibalage
    Ez hol van? Nekem nem jelenim meg ilyen hsz.
  • PiszkosFred
    Best reaction of the new Enderal video: "lol looks so gay... haha COD is much more epic HAHA fuckin nerd game for ugly people who cant get out of their cellar Nubs!"
    Azert ok is kuzdenek kretenekkel eleget :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.26. 13:39:06
  • Molnibalage
    Volt már? Hosszú idő után új videó a projektről.
  • erno92
    Még egy probléma. Van egy küldetésem, hogy beszéljek Falkreath jarl-jával. De csak a szokásos sablon szöveg jelenik meg, hogy hogyan tud boldogulni és hogy hogyan lett ilyen fiatalon jarl :(
    Tudnátok segíteni?
  • erno92
    Sziasztok
    Ismét kaptam egy hibát :D
    Markath városba a jarl felajánlotta, hogy vehetek házat. Meg is veszem a házat, csak az a gond, hogy kulcsot nem kapok és a párbeszédbe szintén megjelenik, hogy van egy eladó házuk :D
    Mi lehet a probléma? :P
  • sznek1975
    köszönöm szépen tanulmányozni fogom a írásokat . jó ét mindenkinek sziasztok
  • Fantusz
    Minimális angol nyelvtudás nélkül ne kezdj modolgatni.
    A minimális nem alapfokot jelet, annál kevesebb is elég, ha máshogy nem, de a google fordítót használva előbb tájékozódj, hogy a használni kívánt mod mit változtat, milyen kiegészítők kellenek hozzá, és esetleg mivel nem kompatibilis.
    A modolás nem egy néhány perces villám-művelet, mielőtt felraknál egy modot nézd meg, hogy kell-e az egyeltalán neked, és a szükséges feltételek megvannak-e hozzá.
    A fejlécen lévő mod leírást böngészve ne lepődj meg nagyon, valaki belebarmolt a leírások szövegébe, de legalább a linkek többsége működik - mazsolázz először onnan.
  • sznek1975
    hát én szeretem ha él a egész játék ember állat természet és cuccok meg a többi, fagyi én sem szeretek lenni mint ahogy te is említetted a megfagyásos módot, amit meg bugfix meg hasonlóról írtál ahozz semennyire sem értek meg angolul sem sajna ., milyen vitrin? hol van mód gyűjtemény pontosan? itt a kép alatti rész ahol írja hogy módok oda kel nyomni?
  • erno92
    Köszi Fantusz
  • Fantusz
    Bugfix keresésben segít a google és a nexus, de nincs konkrét ötletem, mert ahogy írtam, én nem foglalkoztam vele.
    Vitrinekbe pakolni módosítás nélkül elég macerás: kidobod az invetory-ból a cuccot, s bele rángatod a vitrinbe (s ha szerencséd van, bele is fér, sőt benne is marad)
    Nekem a lakberendezősdi nem volt soha a mániám, ezért sem keresgéltem javításokat a hibákra.
  • Fantusz
    Egyéntől függően nagyon különbözőek lehetnek az igények.
    Először meg kell ismerkedni a nyers modolatlan játékkal, s azt követően lesz elképzelésed, hogy mi az ami neked hiányzik.
    Vannak, akik kedvelik pl a Frostfall modot, de másokat bosszantana, ha a fagyhalállal is küzdeni kellene (ők nem használják)
    Kiindulónak ott van a fejlécben egy mod gyűjtemény, érdemes böngészni a nexuson, youtube.n, rengeteg a választék.
  • sznek1975
    https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_659827879&feature=iv&src_vid=-At-WAG0aSw&v=o6IoC5zb2Rw#
    XES ncoren írtam velem és ahogy látom ért hozzá elég jól. és még van tőle még 2 van azok kisebbek ez a legnagyobb
  • sznek1975
    tudnál olyan mód packot linkelni ami biztonságos és élő lélegző lesz tőle a a egész játék ? kiegészítőkkel együtt.
  • Fantusz
    Modolás után érdemes előröl kezdeni, nem stabil, ha a karakter generálás előtti mentéstől indítod a játékot az új modokkal.
    Modok között is lehet hiba lehetőség, példának okáért a Helgen Reborn említhető, azzal tuti kifagy a játék, benne is volt a mod leírásba, hogy azt csak Helgen elhagyása után szabad aktiválni (elég jó a mod, de a játékba illesztése nem tökéletes, a későbbi aktiválás kényszer-megoldás, de kötelező - hacsak azóta nem javított rajta a modder)
  • sznek1975
    Most kezdtem el újra játékot és amikor választani kell hogy mi vagyok karakter kreálásnál akkor befagy és ki is dob teljesen a módok azok más hozzá értőbbtől származnak , de keresem hogy a 1.9.32.0.8 patch hoz van e ehet kompatibilis módok sokkal több én magam kevésbé értek hozzá.
  • sznek1975
    13 as 2 vagy 3 órája hogy lett frissítve a Legendary Edition van fent