30713
TES
-
do2 #27195 Van olyan hogy csaló, vagy csak gondolod? -
#27194 Vagy bugos a dolog, vagy átvert egy csaló :D -
#27193 ahan értem, köszi hogy gyorsan válaszoltatok :) ma jött meg a játék aztán gyorsan fel is telepítettem :) -
do2 #27192 Erről tud valaki infót mondani? 34000 arany fejpénz van a nyugatvégeken rajtam. Jött egy fejpénzbehajtó és aki 42000 aranyért elintézi hogy lemenjen rólam a fejpénz. Nos átadtam, harc nem volt, de még mindig a statisztikába azt írja hogy 3400 arany fejpénz van rajtam. Mikor jön el az idő hogy tényleg eltünjön? -
#27191 Különböző eszközök vannak a kovácsoláshoz, ahol különböző műveleteket lehet végrehajtani.
Ércből öntvényt csinálni csak a kemencénél lehet, nem ott, ahol a fegyvereket páncélokat készíted...
A bőrcserző állványt már megtaláltad, az is fontos, a köszörűkőnél fegyvereket lehet élezni, az asztalnál páncélokat feljavítani. -
#27190 a kovácsnál ott van a kohó odacsekkolsz és a listából kikeresed a kívánt kavicsot.
Ha megvan a kellő mennyiséged ugyan úgy fehér lesz a neve és megcsinálja
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.19. 13:43:25 -
#27189 nálam 3 darab van mégsem látok olyan lehetőséget hogy átlehetne alakítani, kutyabőrből bőrszalag már sikerült
-
#27188 a kohónál azt viszont nem tudom hány darab kell hozzá talán 2. -
#27187 Vasércből hogy kell vasöntecset csinálni?
-
do2 #27186 nincs semmi konzol parancs amivel megtudhatom hogy egy npc merre találató? -
#27185 Skyrim.ini-ben: bAllowScreenshot=1 -
#27184 Persze. Amit beállítottál Steamben.
Egyébként PrntScrn is jó, csak be kell kapcsolni valamelyik ini-ben. -
borosz #27183 Sziasztok.
Kép mentésre van e valami lehetőség? Print Screen sajnos nem jó ehhez. -
#27182 Unoff Patch a steam -es frissítést is frissíti, felülírja. Igaz nem steam-en keresztül, mivel a neve is Unoff. , de olyan hibákat, bug-okat, stb javít, amit a gyári steam-es patch viszont NEM. Ajánlott a használata. Rengeteg dolgot javít Official Patch-en kívül. Bajod, problémád, BAN nem lesz belőle, ahogy egyéb más MOD-ból sem. Egész nyugodtan (sőt ajánlottan is) felrakhatod, hogy megkíméld magad Pl (kb) az általad említett problémától. Igaz AZT a problémát a patch nem javítja neked hirtelen, de kb olyas jellegűeket viszont igen. A TE problémád a nem megfelelő betöltési sorrend miatt jön elő, ami kb 2 kattintásból megoldható. Csak sorba kell tenni a betöltési listát. -
#27181 Hát ha jól hámoztam ki:
- a 1.9.32.0.8 az a játék verziószáma. Ez már nem fog változni, de egyébként ezt frissítené a Steam ha jönne még hozzá patch.
- az USKP meg 2.0.6. Ezt nem fogja frissíteni a Steam, maximum az NMM. Vagy neked kell kézzel. -
#27180 Mikor van szükség a Unofficial Skyrim Patch frissítésre akkor is ha steames verziót használok?
Jelenleg az 1.9.32.0.8 (skse 1.7.1 rel 46) fut nálam.
-
#27179 Jah, tedd fel az:
Unofficial Skyrim Patch
Unofficial Dawnguard Patch
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial Dragonborn Patch -eket.
Aztán NexusModManager (NMM) -el állítsd be a betöltési sorrendet, ami ez legyen:
Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Mindenképp frissítsd le az Unoff Patch -ekkel. És tedd sorba a betöltési sorrendet. Ennyi.
NMM-ert itt találod.
Itt meg megtalálod az Unoff Patch-eket, meg modokat is.
NMM-ben, meg ha telepítetted, csak fel-le kell pakolászni a sorrendet kialakítani.
Ezzel a nyillal pakolgatod a mod-ok sorrendjét. -
#27178 El kellene szívnod a lelkét. De nem tudod, mert a hibás Dragonborn DLC bekavar. Vagy kapcsold ki ezt a DLC-t (indításnál Launcherben), vagy tedd föl az unoff.patcheket, amik javítják ezt a hibát (is).
Ha nem akarsz modolni akkor kapcsold ki, aztán ha a szigeten akarsz kalandozni (ez a DLC ugyanis egy külön területen játszódik, nem számít sokat az alapjátékban) akkor majd bekapcsolod.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.17. 13:30:08 -
#27177 Nem akarok balfasznak tűnni vagy bénázni, de egy szót nem értek abból amit írtál. Sorrend meg esp, esm. Semmit nem értek :D
Mondom a szitut: megvettem a legendary editiont lemezes formában. Úgy tudom/olvastam, hogy ez az 1.9es patchet tartalmazza. Feltelepítettem és játszok bármiféle mod nélkül. Egyetlen baki ami bejött, hogy a döglött sárkánnyal nem tudok mit kezdeni. Oda megyek, megvizsgálom, kiveszek belőle mindent ami van és nem történik semmi, változatlanul azt kéri vizsgáljam meg és a tetemre mutat az irányjelző. -
#27176 Köszönöm a segítséget mindenkinek :) modokat viszont nem akarok használni. -
#27175 Ha a sújt szeretnéd kilökni mint tényezőt a játékban akkor ajánlom ezt a módot Weightless Items
Ez teljesen vagy legalábbis 90% ban leszedi minden tárgyról a súlyát -
Alexzel #27174 Lehet esetleg a Bandolier - Bags and Pouches modot is használni, amiben pl. oldaltáskákat csinálhatsz magadnak. Bár ez már kicsit cheat kategóriába is tartozhat, mert +400-zal is lehet vele növelni a teherbírást, ha akarod. -
#27173 Fortify Carry Weight
Ne szokj rá, hogy összeszedsz mindenféle értéktelen szemetet, inkább keress más pénzszerzési lehetőségeket.
Olcsó, de súlyos páncélokat, fegyvereket nem érdemes magaddal cipelni, ha alkímiázol, gyújts alapanyagokat, gyárts itókákat, s add el, de még jobb az enchantolás...
Teherbírást lehet enchattal is növelni, sőt van egy kő is, ami +100 teherbírást ad, de elsősorban inkább a fentiekre törekedj, nem kell mindent elcipelned. -
#27172 elvileg ha igaz egy idő után megunja a várakozást és vagy hazamegy a kibérelt házadba vagy oda ahol találtad.De hogy mennyi idő kell neki azt nem tudom. Persze ha jól sejtem a rendszerét a dolognak.
-
do2 #27171 Valahol elhagytam a felbérelt emberemet, tudja valaki hogy lehet rátalálni? -
#27170 Tehát steam-ből megy, totál fel van patch-elve, és mégse ad semmit? Sárkánylelket kaptál? Mert ha nem, mégsem jó a sorrend. Esp, esm betöltési sorrend.
A fennakadást a legfrissebb patch hiánya (1.9-es) vagy pedig az Unofficial Skyrim Patch (innentől USP) okozza, ha modoltad.
"A problémát az okozza, hogy a Dragonborn kiegészítő a sárkányok Script-jébe belenyúl; ergo átírja azokat a javításokat amiket az UnofficialSkyrimPatch végzett benne. Az UnofficialDragonbornPatch ezt orvosolja, de valami mágikus oknál fogva muszáj deaktiválni a USP-t az UDP-vel való frissítés előtt.
FONTOS: A sorrended szigorúan ez legyen:
Ha nem működik a sárkányok lelkének elszívása, célszerű betartani a következő betöltési sorrendet: (pl. Nexus Mod Managerben)
Skyrim.esm
Update.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Dawnguard.esm
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Hearthfires.esm
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Dragonborn.esm
Unofficial Dragonborn Patch.esp
egyéb .esm-ek
HighResTexturePack01.esp
HighResTexturePack02.esp
HighResTexturePack03.esp
Unofficial High Resolution Patch.esp
egyéb .esp-k
Receptre pedig:
Fortify Carry Weight Potion Recipe amiből 2 van. -
#27169 Még egy kérdés. Tudja valaki, hogy erőnlét italt, hogy lehet keverni? Milyen alapanyagok kellenek hozzá? Nem életerő italra gondolok, hanem arra, amelyiktől plusz súlyt vihetek magammal x ideig. Előre is köszönöm! -
#27168 Nem használok semmit és nem telepítettem pluszba semmit. Megvettem a legendary editiont, feltelepítettem és játszok. Vagyis játszanék ha nem jött volna elő ez a bug :D mindenesetre a mellék küldiket tudom csinálni. De arra most nincs energiám és időm, hogy visszalapozgassak "pár lapot" -
sznek1975 #27167 valamiét nem akar működni ez a mód Open Cities Skyrim (Csak erőművel rendelkezőknek. Ki és bejárás a városokba töltés nélkül!) kicsit ki nyílik az ajtó de be menni nem tudok rajta, van erre megoldás? -
sznek1975 #27166 Sziasztok van olyan mód hogy szabad átjárás vagy hasonló töltő képernyő nélkül a nevét nem tudja esetleg valaki? írták hogy erős gép kell hozzá ki próbálnám hátha megy. -
#27165 esp sorrend hibád van olvass lejjebb egy kicsit pár lapot.
ha modorgot használsz ha jól tudom van benne sorrend javító a piros kis háromszög felkiáltó jellel.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.16. 14:27:58 -
#27164 Nekem meg az a gondom, hogy szerintem bugba ütköztem. Főküldik elején vagyok amikor először kell legyőzni egy sárkányt. Miután megöltem kérik hogy vizsgáljam meg a tetemet. Megteszem, kiürìtem, de semmi nem történik. Ugyan úgy a sárkányon van a küldetésjelző. -
do2 #27163 Kellene egy kis segítség, a felbérelt emberemnek valahol mondtam hogy maradjon egyhelyben, sajna megfeledkeztem hol hagytam, hogy tudom megtalálni? -
Although #27162 Egész jó kis képgyűjtemény a beyond skyrim projektjeiről.
Idővel valóra válik azok álma akik a teljes tamrielben kalandozni akarnak.
Beyond skyrim
Egy kis ízelítő
-
horthy #27161 Megcsináltam a Dawnguard-os főküldetést Serana-t kigyogyitottam a vámpirizmusbol csak lett valami bug ? Egyszer egyik követömmel elmentem jopár kb 30 ora játékidö ( nem misszió idő ) mulva unalmamba a vámpirkastélyba persze Lord Harkon már rég halott max respawnolt vámpirok voltak
csatlakozott hoozánk a semmiböl felbukkanva második követőnek Serana amin meglepődtem mert tudtommal csak egy követőm lehet , elküldtem az eredeti követömet kicsit ujraruháztattam Seranat kis közös csavargás után elküldtem öt is ! Kb 15 ora játékidö mulva felkerestem Dawnguard-ba egyedül és nem akar csatlakozni hozzám csak két szot szol hozzám nincs még lehetöség se felszedni sehol egy csatlakozási kérdés menü ! Mi a baj idáig amikor egyedül mentem hozzá mindig csatlakozott hozzám ? Más követöknél ezt a hibát még nem tapasztaltam de még kiprobálom mindegyiknél kb 15 követöm van akivel összehaverkodtam . -
#27160 mindkét kezedbe bedobod, egyszerre nyomod a két egérgombot, és ollé. aztán halkan zokogsz hogy milyen gyengék modok nélkül a pusztító varázslatok. -
#27159 Sziasztok! Kétkezes varázslatot, hogy tudom alkalmazni? Képeségpontot már tettem rá a pusztítás varázslatok fán, de alkalmazni nem tudom. Külön kell megtanulni esetleg vagy mi a módja? -
borosz #27158 Kis kancsókat is... meg arany öntecseket szépen kötésbe pakolva a fal mentén... és koponyákat is .... szépen sorban :D -
#27157 Nem. Azok állt. javítják ezeket a hibákat. Passz. Keress vmi object fix ? -re nexus-on, hátha an erre vmi megoldás.
Én nem rendezkedek így be házon belül. Ládákba cucc, azt cső. Ennyire nem merültem bele, hogy kiskancsót, mittommit képes legyek ide-oda pakolászni. :D -
borosz #27156 Van felrakva egy pár... ezek okozhatják ezt a problémát?