The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg így áll:
135.45 MB használatban / 64.55 MB szabad
21 mentésem van, ez kb 10-15 játékóra után. 100 óránál lesz vagy 150 savem is.
Törölni nem akarok mert most is azon gondolkodom hogy betöltök egy régebbit ahol lvl 1-es vagyok és újrakezdem a gammát.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Unleashed
SkyRe
Requiem
Redone
ezek a nagyok, vagy van más is még ?
Alapból nincs, CH-ban van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És akkor alapból nincs olyan, hogy belefújok egy sípba és odajön Epona, bárhol is vagyok?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem gáz, sokan csinálják, Skyrimmel is. Mondjuk kevés jót láttam.
Convenient Horses mod ajánlott ha lovagolni akarsz.
Disable Vsync: Access the SkyrimPrefs.ini and add iPresentInterval=0
60 fps felett viszont megkergül a Havok és minden össze-vissza fog röpködni, emberek/lovak beleakadnak tereptárgyakba, káosz és zûrzavar, zsoldosok pusztítása.
Na megyek mûhelybe, keresek pár jó addont, hátha elbaszom a jelenleg mûködõ skyrimet 😄
De a tcl is jó, aztán nekem is eszembe jutott.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az 5 Skyrim-végigjátszásával meg hogy aktívan készít modokat is azért ezen kicsit meghökkentem - de lehet, nem kötekszem, csak csodálkozom.
HDT-s magassarkút szedtem le, de a HDT-t elfelejtettem fölrakni. <#heureka>#heureka>
Az már eleve fura, ha a játékot magát újra kell telepíteni emiatt...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként pár video guide kezdõknek Gophertõl, ha az angol nem probléma:
Beginner's Guide to Modding Skyrim
Skyrim Tweaks and Fixes
A mod típusos videóiban bemutat fixen modokat mit pakol fel, mire kell vigyázni. Ha te nem is feltétlen pont ezeket rakod fel, már adhatnak egy ötletet mire kellhet odafigyelni. Egyébként elsõ playlist utolsó videója az pont ilyen probléma megoldósdi, igaz elég alap.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak azért is fura,mert már a sokadik ENB-et próbálom,de még nem volt semmi gond a betöltéssel.
Elég ha te kijutsz asszem, Esbern majd mellédteleportál a városon kívül és kész is a küldi - remélem, nem vagyok benne biztos.
fpocok: <#taps>#taps>
A probléma a következõ, sétálunk szépen kifelé és...van egy csapba, egy keresztbe kifeszített kötél, amin nem lehet átmenni. A csapda nem aktiválódik, átmenni rajta nem lehet. Se oda, se vissza. Kész. Megakadtam.
Most akkor mi a szart lehet ezzel kezdeni? Küldetést újra kezdtem, ismét ott a kötél, át menni rajta nem lehet.
Remek. Játszhatatlan így.
Tehát könnyû Alt+Tabozás: borderless window lesz a megoldás. Ehhez meg ENB kell (van rá más mod is, de nekem ezzel vált be, meg amúgy is használom): mondjuk RealVision ENB-t töltsd le (ha akarod is használni, akkor modoktól függõen azt a verziót ami illik a modokhoz, ha egyébként nem akarod, akkor mondjuk az Option B Performance-ot). Biztos van millió ENB, nekem azért jött be a RealVision, mert annak tetszik legjobban a látványa, meg azt szépen folyamatosan frissítik a dll-hez.
Töltsd le, másold be a fõkönyvtárba ahogy írja. Kell még a legfontosabb, a dll, ezt meg innen tudod leszedni: http://enbdev.com/download_mod_tesskyrim.html Wrapper versiont ajánlom, dll-t és enbhost.exe-t másold szintén a fõkönyvtárba.
ini-buzerálás: SkyrimPrefs.ini-ben bFull Screen=0
Felbontás ugye maradjon a teljesképernyõs.
enblocal.ini-ben:
ForceBorderless=true
ForceBorderlessFullscreen=true
Ha valójában nem akarod használni az ENB-t, akkor egyszerûbb el sem indítani:
enbseries.ini:
UseEffect=false
Így játékon belül Shift+F12-vel még mindig be lehet kapcsolni, nem lövi ki véglegesen. Az a lényeg, hogy így is az ENB dll-jét használja, és BW-hez az kell.
És kész.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Skyrimhez is van valami online mod, de tudtommal elég kezdetleges és bugos (nem próbáltam).
Még mindig nem sikerült megtanulnom az EZÜSTVÁJAT BÚVÓHELY hatalom szót mint írtam régebbi hozzászólásban,a szerzetesek adták nekem ezt a küldetést most meg egy futár hozott nekem egy levelet egy barától amiben ugyan ez a küldetés csak más képen van kiírva,újra végeztem mindenkivel de megint semmi a fal elõtt,egyszerûen nem értem mi lehet a gond.Az is próbáltam mentek egyet a fal elõtt,utána elutazok máshova,majd alszok egyet és utána betöltöm a fal elõtt elmentett állást de akkor is semmi,az 51-szinten járok 😞