The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi a mentéseid a c meghajtón vannak. Ez csak ha valami okból törlõdne visszaállítja. De csinálhatsz magadnak is biztonsági mentést. Anno én kikapcsoltam.

Ryder62
Mi történik ha a steam felhõ megtelik?

Jelenleg így áll:
135.45 MB használatban / 64.55 MB szabad

21 mentésem van, ez kb 10-15 játékóra után. 100 óránál lesz vagy 150 savem is.

Törölni nem akarok mert most is azon gondolkodom hogy betöltök egy régebbit ahol lvl 1-es vagyok és újrakezdem a gammát.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

ACE
Unleashed
SkyRe
Requiem
Redone

ezek a nagyok, vagy van más is még ?

Szukiszisz17
Akármelyik árushoz elmegyek és elakarom adni a cuccaim mindig -ban jelzi az értéküket. Régebbi mentéseknél nem fordul elõ. Mi lehet a baj? (bepánikoltam <#miaz>)

Fpocok
Bekapcsolva input lagom van... grr...

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Akkor írj 1-et.
Alapból nincs, CH-ban van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
De én be akarom kapcsolni lol.
És akkor alapból nincs olyan, hogy belefújok egy sípba és odajön Epona, bárhol is vagyok?

genndy
Szuper, csak ne oszd meg <#bee1>

Nem gáz, sokan csinálják, Skyrimmel is. Mondjuk kevés jót láttam.

Szukiszisz17
Nem tudom miért neked válaszba írtam ezt. xD

Szukiszisz17
10es skálán mennyire gáz ha felveszem az összes gameplayem? 😄

genndy
Igen. A ló és a kísérõk is meg tudnak halni. Utóbbiak inkább a te kezedtõl (ha nagyon legyengül, térdre rogy és akkor nem bántják, de ha te rálõsz egy tûzlabdát abba belehal), vagy ha mérgezett fegyverrel megtámadják. A ló meg elég agresszív, ha van a közelben ellenség annak nekimegy. Ha erõs(ek), megölik. Ha nincs a közelben ellenség amikor otthagyod akkor nem veszik el.
Convenient Horses mod ajánlott ha lovagolni akarsz.

Disable Vsync: Access the SkyrimPrefs.ini and add iPresentInterval=0
60 fps felett viszont megkergül a Havok és minden össze-vissza fog röpködni, emberek/lovak beleakadnak tereptárgyakba, káosz és zûrzavar, zsoldosok pusztítása.

Fpocok
Ez hülye kérdés, de már rég játszottam. Szóval vettem egy pacit. Mi van, ha valahol leszállok róla és ott hagyom? Kísérõk meg tudnak halni?

Fpocok
Amúgy ehhez nincs valami vészink?

Fpocok
Szóval... sikerült megoldanom bár nem segített semmit a videó, de rájöttem mi a gond. Igaz, hogy egy BSOD-ba és egy "az egész játék és az asztal is villódzott, mintha meghalt volna a VGA-ba" került, de meglett. Az alt tabról most már nem is álmodom, örülök, hogy így megy. (Kéne valami addon ami számolja a crasheket)

Na megyek mûhelybe, keresek pár jó addont, hátha elbaszom a jelenleg mûködõ skyrimet 😄

Fpocok
Megnézem a videót, de ha így sem megy, akkor heves sírás mellett elkönyvelem, hogy nem én vagyok a béna.

genndy
Elõtte nyilván gyorsmentés. Ha mást is kitörölsz, de aztán eltalálod a kötelet, akkor visszatöltés után ott marad a konzolba az id-je és rögtön lehet törölni. Illetve pont hogy nem törlöd, mert enable-vel rögtön visszahozható.
De a tcl is jó, aztán nekem is eszembe jutott.

én azt nem csinálnám, mert mindig mást töröl, mint amit akarok

ja nem tfl, hanem tcl bocsi

behozod a konzolt beírod, hogy tfl, nyomsz egy entert, átmész, újra behozod a konzolt, ismét beírod, hogy tfl megint enter, és kész. Esbern ugyan ott marad, viszont amikor kimész egy ajtón, akkor ott lesz melletted.

genndy
Ja így értem, köszi, streamjét még nem néztem.

Malakai
Nem buta, vagy ilyesmi, csak figyelmetlen tud lenni, ez a felkészült, vágott videóknál nem jön annyira át (bár a LP-eknél azért szerintem igen, persze nem a Skyrimnál, amit már mióta játszik). Néztem egy-két streamjét, fõleg mod teszteléseket és ott azért átjön. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Az a baj, hogy nekem nincsneke DLCim és emiatt kicsit bonyolultabb. De legalább írna ki valami hibaüzenetet, de semmi 😞

genndy
Gopher? Bénázós? <#ticking> Melyik videójából derül ez ki? (az összeset azért nem láttam)
Az 5 Skyrim-végigjátszásával meg hogy aktívan készít modokat is azért ezen kicsit meghökkentem - de lehet, nem kötekszem, csak csodálkozom.

Szukiszisz17
Köszönöm a segítséged. Bár a gondom a butaságom miatt jött létre:
HDT-s magassarkút szedtem le, de a HDT-t elfelejtettem fölrakni. <#heureka>

Malakai
Ja és ha már szóba került akkor dettó neki SkyRe videója installálással. Gopher meg elég bénázós ember, szóval ha neki összejön, akkor mennie kell. 😊
Az már eleve fura, ha a játékot magát újra kell telepíteni emiatt...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
BOSS reklamál némely ütközéseknél, vagy figyelmeztet, hogy bashpatchet kell készíteni, de ennél jobbat nem nagyon találsz, elsõsorban magadnak kell szûrni, mod leírásokból, meg ha kicsit beletanulsz, akkor tesedit-el, stb.

Egyébként pár video guide kezdõknek Gophertõl, ha az angol nem probléma:
Beginner's Guide to Modding Skyrim
Skyrim Tweaks and Fixes
A mod típusos videóiban bemutat fixen modokat mit pakol fel, mire kell vigyázni. Ha te nem is feltétlen pont ezeket rakod fel, már adhatnak egy ötletet mire kellhet odafigyelni. Egyébként elsõ playlist utolsó videója az pont ilyen probléma megoldósdi, igaz elég alap.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
Nincs. Kézi módszer van: egyenként kell kiszûrni.

Szukiszisz17
Tudom hogy az ilyen ész nélküli "modolgatások" olyanok mintha megerõszakolnám az egész játékot, de olyan jó ötletnek tûnt. 😄

Szukiszisz17
Én nem akarom föladni, az elmúlt 5 hónapban csak ezzel játszottam. (Mióta nincs csaj. 😞)

Fpocok
Én egy napon belül egy tucatszor feltelepítettem a Skyrimet, csak hogy mûködésre bírjam a Skyrim Redone-t, de egyszer nem indult fel. Én végleg feladtam a játékot.

PiszkosFred
"a gané" 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szukiszisz17
Sziasztok, van valami olyan program ami segíti kiszûrni a rosszul mûködõ modokat? Újra föltettem a Skyrimet és Nexus Mod Managerrel leszedtem kb 20 cuccost és el sem indul a gané.

Skacok,help kéne,meg akarnék nézni egy gyengébb PC-re való ENB-et,megcsinálok mindent ami kell,játék elindul,de nem tudok betölteni játék mentést,egyiket se, egyszerûen kilép,ilyenkor mi van?
Csak azért is fura,mert már a sokadik ENB-et próbálom,de még nem volt semmi gond a betöltéssel.
genndy
Ja, elõtte konzolba tcl. Az egyszerûbb, az a falonátjárás. Azzal biztos át tudsz jutni rajta.
Elég ha te kijutsz asszem, Esbern majd mellédteleportál a városon kívül és kész is a küldi - remélem, nem vagyok benne biztos.

genndy
Rákattintasz a kötélre, konzolba "disable"?

fpocok: <#taps>

Találtam is

róla egy videót. Mi a szart lehet ezzel kezdeni?

Aztarohadtbüdösszájbakúrt...na jó. Nem káromkodok. Kissé felhúztam magam. Na most. Esbern-es küldetés. Nem, nem az ajtó bug, mielõtt valaki mondaná. Nem arról van szó! Az megoldódott.

A probléma a következõ, sétálunk szépen kifelé és...van egy csapba, egy keresztbe kifeszített kötél, amin nem lehet átmenni. A csapda nem aktiválódik, átmenni rajta nem lehet. Se oda, se vissza. Kész. Megakadtam.

Most akkor mi a szart lehet ezzel kezdeni? Küldetést újra kezdtem, ismét ott a kötél, át menni rajta nem lehet.

Remek. Játszhatatlan így.

Fpocok
Köszönöm! IMÁDLAK! <#law><#law> Végre mûködik!

genndy
fpocoknak:
Tehát könnyû Alt+Tabozás: borderless window lesz a megoldás. Ehhez meg ENB kell (van rá más mod is, de nekem ezzel vált be, meg amúgy is használom): mondjuk RealVision ENB-t töltsd le (ha akarod is használni, akkor modoktól függõen azt a verziót ami illik a modokhoz, ha egyébként nem akarod, akkor mondjuk az Option B Performance-ot). Biztos van millió ENB, nekem azért jött be a RealVision, mert annak tetszik legjobban a látványa, meg azt szépen folyamatosan frissítik a dll-hez.
Töltsd le, másold be a fõkönyvtárba ahogy írja. Kell még a legfontosabb, a dll, ezt meg innen tudod leszedni: http://enbdev.com/download_mod_tesskyrim.html Wrapper versiont ajánlom, dll-t és enbhost.exe-t másold szintén a fõkönyvtárba.

ini-buzerálás: SkyrimPrefs.ini-ben bFull Screen=0
Felbontás ugye maradjon a teljesképernyõs.

enblocal.ini-ben:

ForceBorderless=true
ForceBorderlessFullscreen=true

Ha valójában nem akarod használni az ENB-t, akkor egyszerûbb el sem indítani:
enbseries.ini:

UseEffect=false
Így játékon belül Shift+F12-vel még mindig be lehet kapcsolni, nem lövi ki véglegesen. Az a lényeg, hogy így is az ENB dll-jét használja, és BW-hez az kell.

És kész.

Köszi akkor ez itt halt meg kár érte :/.
Malakai
Nincs mûködõ mod erre, ami próbálkozás van az se ér semmit, nincs multiplayer skyrim és szerintem igen valószínûtlen, hogy valaha lenne ami rendesen mûködik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi de onnan szedtem le de csak ez az online mód van fent ami nem elég mert kéne hozzá a skyrim online launcer viszont ez nem található :/.
genndy
Akkor keresd meg Nexuson és töltsd le.

Igen tudom, hogy van elder scrolls online de én konkrétan a skyrimra lennék kíváncsi. Olvastam én is, hogy bugos de valahogy mégis csak kéne 😄
genndy
Az a The Elder Scrolls Online 😊
Skyrimhez is van valami online mod, de tudtommal elég kezdetleges és bugos (nem próbáltam).

wesker24
Asszem te a Skyrim Online-ról beszélsz az egy MMO játék semmi köze az alap Skyrimhez ! 😄
Üdv mindenkinek. segítséget szeretnék kérni. Láttam videót, hogy multiznak skyrimba és e felõl érdeklõdnék, hogy még is, hogy? Meg patcheltem 1.8-ig utána ráraktam a skyrim online módot de a videón ahogy láttam ott van külön skyrim onlie launcher na azt viszont sehol sem találom. Ha valaki tud kérem segítsen mert végre egy álom válna valóra ha a barátommal tudnák nyomulni. elõre is köszönöm a segítséget.
kastil
Nincs valami mod, ami javítja rendesen a bDisableGearedUp=0 bugjait? Armed to the teeth, equipping overhaul elég gányak, nem tudtok egy rendesen mûködõt?

Sziasztok!
Még mindig nem sikerült megtanulnom az EZÜSTVÁJAT BÚVÓHELY hatalom szót mint írtam régebbi hozzászólásban,a szerzetesek adták nekem ezt a küldetést most meg egy futár hozott nekem egy levelet egy barától amiben ugyan ez a küldetés csak más képen van kiírva,újra végeztem mindenkivel de megint semmi a fal elõtt,egyszerûen nem értem mi lehet a gond.Az is próbáltam mentek egyet a fal elõtt,utána elutazok máshova,majd alszok egyet és utána betöltöm a fal elõtt elmentett állást de akkor is semmi,az 51-szinten járok 😞
genndy
Semmi gond, a magyarítás kicsit megkavarja a dolgokat, én is csak kísérletezéssel jöttem rá hogy mit cserél, meg hogy melyik unoff.patchet magyarította is Vik.